Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Μυστικισμός - Αποκρυφισμός
Τι είναι Εσωτερισμός?
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Όπως τα ονομάζεις είναι αλλά
Θα μου επιτρέψεις Αδελφέ Suida, του χρόνου να πάμε και λίγο θάλασσα, όλο σταυρός σταυρός και γολγοθάς κλπ. Ε! είπαμε. (Χιούμορ) ;D
Ορφέας:
--- Παράθεση από: SERAPIS στις Ιουνίου 06, 2008, 15:18:15 ---Όπως τα ονομάζεις είναι αλλά
Θα μου επιτρέψεις Αδελφέ Suida, του χρόνου να πάμε και λίγο θάλασσα, όλο σταυρός σταυρός και γολγοθάς κλπ. Ε! είπαμε. (Χιούμορ) ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά :D Και άμα σώνει και καλά πρέπει να κουβαλάμε και κάτι, ε, κουβαλάμε καμμιά ομπρέλα θαλάσσης ;D ;D ;D ;D
suida:
EIΝΑΙ....ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ....SERAPIS....KAI Ο Ρ Φ Ε Α Σ ....ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ....ΚΑΤΩ ΑΠΟ
ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ....ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ....ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ
ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΘΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ Ζ Ω Η Σ ...
Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ....ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...
Α Ρ Κ Ε Τ Ε Σ ....ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ....ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ...!!!
Ζ Η Τ Ω ....ΤΑΠΕΙΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ....ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....ΧΩΡΙΣ...Β Α Ρ Α Κ Ι Α ....(χιουμορ)...!!
α π ο λ α υ σ τ ι κ α ......!!!
Α Ν Ε Μ Ε Λ Α ....!!!
Trithemius:
--- Παράθεση από: Κανένας στις Ιουνίου 05, 2008, 20:59:11 ---Δώσε αναφορές σε αυτή τη βιβλιογραφία, αφού έχει σχέση με το θέμα μας. Να το συζητήσουμε περισσότερο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάποια αντιπροσωπευτική βιβλιογραφία περί εσωτερισμού θα βρεις σε έργα των:
Dion Fortune
Eliphas Levi
Israel Regardie
Lon Milo DuQuette
Arthur Edward Waite
Franz Bardon
Max Heindel
Joseph Lisewski
Aleister Crowley
Cornelius Agrippa
Johannes Trithemius ;)
Peter de Abano
Francis Barrett
Stanislas de Guaita
Carl Gustav Joung
Gerard Encausse (Papus)
κλπ...
Κανένας:
Ένας ακόμα ορισμός της Rose που βρήκα:
--- Παράθεση από: Rose_777 στις Δεκεμβρίου 31, 2007, 16:32:06 ---Ο εσωτερισμός (πέρα από παντός τύπου θεολογίες) σήμερα μπορεί να οριστεί ως: Κβαντική φυσική (μακρόκοσμος) + ψυχολογία (μικρόκοσμος) = το σύνολο της Σοφία της Ανθρωπότητας, που έχει πάντα έναν και μοναδικό σκοπό...
Να θέσει τον Υιό του Ανθρώπου, πίσω στον Παράδεισο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση