'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Θεωρίες για εξωγήινους και κούφια γη
Υπερβόριοι... οι (φιλέλληνες) εξωγήινοι
προμηθέας:
Ευχαριστώ,θα κάνω υπομονή για τα υπόλοιπα ;)
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Ιουνίου 28, 2011, 13:28:34 ---Πολύ ενδιαφέρον θέμα,θα μπορούσε κάποιος Γνώστης να το συνεχίσει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλησπέρααα.....ο αγαπητός μας Ορφέας θαρρώ πως τοποθέτησε το θέμα στην σωστή του διάσταση,αν δεν σφάλω αναφορά για τον λαό αυτό κάνει και ο Ομηρος στην Οδύσεια,αρκετά σαφώς υπενήσετε ότι,αφού ο Οδυσσέας πέρασε τις Ηράκλειες στήλες ανέβηκε στον λαό των Υπερβορείων (Σκανδιναβικές χώρες) μπορεί όμως και να κάνω λάθος.....πάνε αισθάνομε χιλιάδες χρόνια...που διάβαζα Ομηρο και πολλά τα έχω ξεχάση μήν με πέρνετε και τις μετρητείς... :)
Η αγαπητή μας Roze ΕΥΣΤΟΧΑ τοποθέτησε τα πράγματα στην κατάταξη του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ καθώς να προσθέσω κι εγω,στο χίλιες και μία νύχτες...σουσάμι άνοιξε....Θούλη,και Υπερβόριοι-φιλέλληνες (ΓΙΑΤΙ????) Και ωραίες παρθένοι που μας κατέθεταν μυστικά όπλα κι ύστερα εθυσιάζοντω υπέρ φιλλεληνισμού και πατρίδως (ΓΙΑΤΙ???)....καλό αλλά καθόλου ρεαλιστικό συγχωρέστε με :-[
Προσωπικά πιστεύω πως κι αυτή όπως και τόσες άλλες ωραία καλοφτιαγμένες ιστορίες για άταχτα παιδιά κρύβουν σκοπούς ιδιοτελείς και καλοστημένους.Να δημιουργηθούν κι άλλες αγέλες,να ενταχθούν σε πειθήνια υποταχτηκά σύνολα κάποιοι που για τον ένα ή άλλον λόγο,δεν τσίμπησαν με τις έως τώρα παλαιές τακτικές.
Ολο και νέες μέθοδοι θα βρίσκοντε ποιό περιπλοκες και ποιό φαντασμαγορικές....και αγαπητή μου Roze...λίγο πολύ,πιστεύω,καποια στιγμή,όλοι μας πέσαμε μέσα,είδαμε το...φώς το αληθινόν ;D και ξαναβγήκαμε γιομάτοι ενθουσιασμό για την εμπειρία..μα και την σοφία που αποκτήσαμε (ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙς παροιμία)....
Τώρα σχετικά με το θέμα του αγαπητού μας Frater Immortal,ναί είναι όντως μια ευκαιρία να μελετήση κανείς σε τι εξυπηρετούν την νέα αυτή εποχή που τα κλειστά πια μάτια ΑΝΟΙΞΑΝ,και τα κλειστά μυαλά κι αυτά ΑΝΟΙΞΑΝ...όλα αυτά τα παραμυθηκού τύπου στοιχεία,ποιούς εξυπηρετούν,και για ποιούς τελικά σκοπούς....αληθινά.
Ομως εγώ δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να αναλύσω αυτό καθ'αυτό το θέμα...το οποίο ανήκει στη δικαιοδωσία του συμπαθέστατου μου,συγγραφέα-ερευνητή-μαθηματικού-What ever...k.Δ.Λιακόπουλου...καλή συνέχεια στην ερευνά μας. :)
Κυριακή Ξενάκη:
Καλησπέρα και από εμένα πραγματικά είμαι ενθουσιασμενη που ανακάλυψα αυτό το φόρουμ σε αυτούς τους καιρούς κοίτα να δεις που η τεχνολογία τελικά έχει και την καλή της την πλευρά μάλλον πάντα καλή πλευρά είχε μόνο που εμείς οι άνθρωποι δεν ξέραμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά. Για να μην πολυλογώ το θέμα των εξωγήινων πολιτισμών με έχει απασχολήσει αρκετά αφού τολμώ να πω ότι κάτι μήνες τώρα παρατηρώ στον ουρανό κάτι κουκίδες φωτεινές σαν αστέρια που σίγουρα δεν είναι αστέρια γιατί κινούνται και σίγουρα δεν είναι δορυφόροι γιατί είναι φωτεινά και ξαφνικά σβήνουν και ύστερα ξαναεμφανιζονται.και δεν είναι αεροπλάνα γιατί κινούνται σταθερά σαν μπάλες φωτός. Θέλω να αναφέρω συγκεκριμένα ένα περιστατικό που συνέβη πριν ένα μήνα περίπου στο Σούνιο στο ναό του Ποσειδώνα ούτε σαράντα μέτρα πάνω από το κεφάλι μας υπήρχε ένα τέτοιο άτια υfo μπορεί να με πείτε τρελή αλλά δε τα έχω δει μόνο εγώ και έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε και στο ίντερνετ και είδαμε βιντεακια με τέτοιου είδους φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό και από άλλους ανθρώπους και σε άλλες χώρες. Σίγουρα θα έχουν δει και άλλοι τέτοια περιστατικά εδώ μέσα. Κατά τη γνώμη μου είναι Πλειάδιοι Σείριοι Ανδρομεδιοι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση