'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Scientology-Σαϊεντολογία
Τι είναι η Σαϊεντολογία?
Trithemius:
Γιατί αυτό θα είχε πολιτικό κόστος αγαπητή μου. Γιατί όταν το 90% των ψηφοφόρων δηλώνουν (έστω και κατ' επίφασιν) χριστιανοί, το να εγείρεις ως κυβέρνηση τέτοιες έρευνες και να φέρεις τα πάνω κάτω στο πολιτικοθρησκευτικό γίγνεσθαι, θα σήμαινε αυτόματα οριστική απώλεια της εξουσίας. Ο Έλληνας ψηφοφόρος ποτέ δεν θα ψήφιζε κάποιον που θα τα έβαζε με την εκκλησία...
Όσο για το προφίλ του Ο.Τ.Ο. και του Crowley, αν και ο τελευταίος υπήρξε ίσως η πιο αμφιλεγόμενη παρουσία στο χώρο του πρακτικού εσωτερισμού, ας μην ξεχνάμε πως έχει συμβάλλει ουσιαστικά, με διάφορες τεχνικές στην προσπάθεια της επικοινωνίας του εσωτεριστή-τελετουργού με τη θεία ουσία που υπάρχει μέσα του (τελετουργικά από Liber Samekh, Liber Resh vel Helios, Bornless και Star Ruby).
Nyx:
Να και κάτι πολύ ενδιαφέρων:
http://www.youtube.com/watch?v=rCGP-0545EU
Nyx:
Έχω διαβάσει το βιβλίο της Διανοητικής, το οποίο προτείνουν οι Σαϊεντολόγοι.
Και ένας φίλος μου έχει εμπειρίες με αυτήν την θρησκεία, τον σταμάτησαν Σαϊεντολόγοι στον δρόμο και του κάνανε τεστάκια διανοητικού περιεχομένου.
Τώρα είναι και αυτός Σαϊεντολόγος, αυτός μου πρότεινε και το βιβλίο. :D
Rose:
--- Παράθεση από: Mendesius στις Αυγούστου 15, 2009, 07:44:51 ---Να και κάτι πολύ ενδιαφέρων:
http://www.youtube.com/watch?v=rCGP-0545EU
--- Τέλος παράθεσης ---
'Οντως πολύ ενδιαφέρον... Όμως δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποι μας, και στην χώρα μας, που συμμετέχουν, παρά τις προειδοποιήσεις... Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
sakissakis:
Παιδιά έχω μελετήσει το θέμα κάπως ,,δεν έχω τον χρόνο και την άμεση πρόσβαση ,θα ήθελα να τον μελετήσω και άλλο ,,μέχρι τώρα έχω αποκομίσει μόνο θετικές εντυπώσεις .Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πέι ΄σέκτα και πως τα Ελληνικά μας δικαστηρια διώκουν νομικά έναν κατωχειρώμενο παγκοσμίως ως θρησκεία χώρο!!!!
Εγώ θα ήθελα να τον μελετήσω τον ΄χωρο αυτον και άλλο ,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια άμεση πρόσβαση ,άλλα ούτε οι κατάλληλες προϋποθέσεις ησυχίας και οικονομικης σταθερότητας για σοβαρή έμμεση μελέτη.Για την ώρα έχω πάρα πολύ αξιόλογες εντυπώσεις .Θα ήθελα να μελετήσω την όλη υπόθεση γιατί κατηγορείθηκε έτση στην Ελλάδα μας η κίνηση αυτή και να συνεισφέρω σε μια ξεκαθάριση του πράγματος ,γιατί μου φαίνεται αφύσικο !!Γιά την ώρα όμως δεν μπορούμε καν να επιβιώσουμε ,,και η θετική επίλυση τέτοιων θέματων προς το συμφέρων όλων μας της πάτριδας μας και του παγκοσμιου πολιτισμού ...είναι πολυτέλεια ..
Εγώ είμε υπερ τον πολιτισμένων λύσεων παρά των διώξεων ,πνευματικών χώρων.Δεν το έχω ψάξει όμως το θέμα όπως σας έιπα πρην.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση