Ακριβώς Rose777, Σημασία όμως δεν έχει τι λένε οι ερευνητές αλλά τι γνωρίζουν οι ίδιοι οι Ιππότες, ορθότατο περί ροδοσταύρων, Σπαρτιατών και Μακεδόνων, οι Μάγιστροι τότε ήταν οι δοιάνειες τις εποχής μελετούσαν προσεκτικά τα πάντα. Πτωχοί Ιππότες ονομάστηκαν επειδή ορκίζονταν να μην έχουν πλούτο, όπως παράδειγμα εάν δείτε κάποιον σήμερα, μέσα σε διάφορους χώρους να αποκαλείται Ναίτης και φοράει χρυσό δακτυλίδι είναι κάλπικος και υβριστής, απαγορευόταν ο προσωπικός πλουτισμός και ήταν αμαρτία η κατοχή χρυσού, όπως και σήμερα, μόνο ασήμι, ο χρυσός πήγαινε στα θησαυροφυλάκια για το τάγμα. Γιαυτό απέκτησαν και τέτοια δύναμη.
Και σήμερα ο Ιππότης έχει ο καθένας από ένα μαθητή που του μεταβιβάζει τα πάντα, σε περίπτωση θανάτου. (Βλέπε διαθήκη των Τεκτόνων) αλλά καμία σχέση, με τους άρπαγες των τίτλων.
Ακόμα κουβαλούσαν μαζί τους το ραβδί,(ράβδος) όπου είχε κρεμασμένο ένα όστρακο που χρησίμευε για πιάτο και ποτήρι, και ένα φλασκί, με υγρό που δεν δύναμαι προς το παρών να αναφέρω για τις πληγές και τους αρώστους, από εκεί βγήκε και το σύμβολο της Shell, βενζίνες, βέβαια καμμιά σχέση με τα υπόλοιπα, μην παρεξηγηθούμε, ακόμα η στρατιωτική τους εκπαίδευση ήταν παράμιλλη των Σπαρτιατών γιαυτό, ένας Ιππότης, ισοδυναμούσε με εκατό θεωρητικά, άλλους πολεμιστές. Η καθημερινοτητά τους ήταν προσευχή, (τελετουργίες), στρατιωτική εκπαίδευση μελέτη και έργα στο εξωτερικό κόσμο, γιαυτό αναπτύχθηκαν τόσοι συμβολισμοί γύρω τους και τους συνέκριναν με τους Αγγέλους. Υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν θα φτάσει όλη η βάση να τα αναφέρουμε σε κείμενο.
Όπως για όσους είναι αδελφοί Ελευθεροτέκτονες, ο Στεγαστής, επειδή φρουρούσε στη στέγη των κάστρων.
Για το ξίφος την ασπίδα και το μύθο τους άλλη φορά.
Σημαντικό είναι επίσης ότι υπήρχε και υπάρχει όρκος μη εγκατάλειψης αδελφού στο πεδίο της μάχης ή της ζωής, όπως και σήμερα με τα διάφορα λαμόγια παντού.
Ακόμα είχαν το δικαίωμα να συνχωρούν ακόμα και τον φόνο σε καποιον, αρκεί να άλλαζε ριζικά. κλπ
Πολλά από αυτά περιγράφονται στον κανόνα Ιπποτισμού του Αγίου Βενάρδου του Κλερβό που τον ετοίμασε για το Τάγμα των πτωχών Ιπποτών του Χριστού.
Καθώς επίσης πολλά από σκεύη και ρουχισμό τους μιμούνται σήμερα οι "καλόγεροι" στο Άγιο Όρος, το σκουφάκι με τον κόκκινο σταυρό, είναι από το ένδημα των Μαγίστρων των Ιπποτών κλπ
Διάσημοι Ιππότες του Κυρίου υπήρξαν πολλοί, κατά την Ιστορία, όπως ο Ναπολέων που βοήθησε στην επανίδρυση του τάγματος.
Όσο για την ομοφυλοφιλία, είναι αλήθεια, διότι αγαπούν τον ίσο το όμοιο φύλο, όχι σεξουαλικά. Βλέπουμε πρώτα πρώτα ας μου επιτραπεί, ότι ο λαός πρέπει να μάθει πρώτα Ελληνικά και τις εννοιές τους τα νοούμενα και μετά να εκφράζη απόψη και Φιλοσοφία.
Ας μου επιτραπεί, πολλά είπα.