'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ροδοσταυρικά Τάγματα

Η παραποίηση της Αλήθειας για την προέλευση του Ροδοσταυρισμού

<< < (6/9) > >>

suida:
αγαπητη.....alba.....  χαιρωμαι.....που   μιλησες....για   ΚΛΕΙΔΕΣ   ΠΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ....

Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι Σ ......ΑΛΗΘΕΙΑ....ΤΙ    Ε Π Α Θ Ε ....Η   ΓΑΛΛΙΔΑ....ΜΥΣΤΗΣ...ΟΤΑΝ   Π Ε Ρ Α Σ Ε ....ΤΟ   Ο Ρ Ι Ο ...!?!

Ο   Ι Δ Ι Ο Σ .....Ο   ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ.....ΟΤΑΝ   ΔΕΧΤΗΚΕ....ΤΗΝ   Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ...!?!?

ΤΟ    Α Γ Α Θ Ο .....ΚΑΙ   ΤΟ   Φ Ω Τ Ε Ι Ν Ο .....ΔΕΝ   ΕΧΕΙ    Α Ν Α Γ Κ Η .....ΑΠΟ   Κ Λ Ε Ι Δ Ε Σ .....ΟΧΙ....

ΑΝ....ΣΟΥ   ΛΕΩ....ΨΕΜΜΑΤΑ.....Ρ Ω Τ Α....ΤΗΝ   Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η     ΣΟΥ.....

ΤΟ    ΘΕΙΟ.....ΚΑΛΗ   ΜΟΥ....Ε Π Ι Λ Ε Γ Ε Ι .....   ΤΟ   Θ Ε Ι Ο .....

η   Α Γ Α Π Η .....Ας     Ε Ι Ν Α Ι ....Ο  Δ Ρ Ο Μ Ο Σ   ΣΟΥ....

Ορφέας:

Είναι χρήσιμη η ανάγνωση του άρθρου για τον Μαρτινισμό που έχουμε καταθέσει στην ΑΜΡΑ στην διεύθυνση http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=872.0, το οποίο θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στον διάλογο που αναπτύσουμε....

ΣΕΡΑΠΙΣ:

--- Παράθεση από: suida στις Δεκεμβρίου 21, 2008, 18:48:45 ---αγαπητη.....alba.....  χαιρωμαι.....που   μιλησες....για   ΚΛΕΙΔΕΣ   ΠΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ....

Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι Σ ......ΑΛΗΘΕΙΑ....ΤΙ    Ε Π Α Θ Ε ....Η   ΓΑΛΛΙΔΑ....ΜΥΣΤΗΣ...ΟΤΑΝ   Π Ε Ρ Α Σ Ε ....ΤΟ   Ο Ρ Ι Ο ...!?!

Ο   Ι Δ Ι Ο Σ .....Ο   ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ.....ΟΤΑΝ   ΔΕΧΤΗΚΕ....ΤΗΝ   Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ...!?!?

ΤΟ    Α Γ Α Θ Ο .....ΚΑΙ   ΤΟ   Φ Ω Τ Ε Ι Ν Ο .....ΔΕΝ   ΕΧΕΙ    Α Ν Α Γ Κ Η .....ΑΠΟ   Κ Λ Ε Ι Δ Ε Σ .....ΟΧΙ....

ΑΝ....ΣΟΥ   ΛΕΩ....ΨΕΜΜΑΤΑ.....Ρ Ω Τ Α....ΤΗΝ   Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η     ΣΟΥ.....

ΤΟ    ΘΕΙΟ.....ΚΑΛΗ   ΜΟΥ....Ε Π Ι Λ Ε Γ Ε Ι .....   ΤΟ   Θ Ε Ι Ο .....

η   Α Γ Α Π Η .....Ας     Ε Ι Ν Α Ι ....Ο  Δ Ρ Ο Μ Ο Σ   ΣΟΥ....

--- Τέλος παράθεσης ---

Ακριβώς Suida, μεγάλες απλές αλήθειες.

Όμως επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και να γνώρισα και εγώ μέσα στην περιπλάνησή μου για την ανεύρεση και κατασκευή του κάστρου χρόνια τώρα, τους εδώ ας πούμε μυημένους, στην Ελλάδα, και διδασκάλους του Μαρτινισμού, και επειδή τα πράγματα είναι πιο απλά, το προφανές, θα επισημάνω παρατηρήστε την ζωή τους και τον τρόπο που λειτουργούν, εκτός σπανίων φωτεινών εξαιρέσεων ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς ΤΟΥς ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ!!....δεν θα αναφερθώ όμως ονομαστικά, αν και τους γνωρίζω έναν έναν, και θα μπορούσα να περιγράψω την πάθησή τους, οι οποιοι βέβαια έχετε υπόψη ότι είναι καταγεγραμένοι στις αποδεδειγμένες ψυχικές παθήσεις, βιβλιογραφικά, το λιγότερο που μπορώ να αναφέρω είναι , όχι κλείδες δεν έχουν λειτουργήσει αλλά ούτε και κλειδαρότρυπες δεν βρήκαν, το μόνο που κατάφεραν να υλοποιήσουν είναι τα πλάσματα της φαντασίωσης τους, να πείσουν τους ηλίθιους επικαλούμενοι διάφορα βιβλία, επικαλούμενοι πάντα τις "πηγές", λες κι έχει ανάγκη η Ελλάδα των Ιουδαίων, και στο τέλος να γελάνε όλοι οι υπόλοιποι με την κατάντια τους. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΤΟΥς ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, εκτός του εαυτού τους, κάνουν επικλήσεις, χαράσουν πεντάλφες κλπ, τα γνωστά και όταν τίποτα δεν έρχεται και φυσικό είναι , γίνονται οι ίδιοι αυτό που ψάχνουν. ΤΡΑΓΙΚΟ, και λέω τραγικό γιατί ο πόνος τους είναι αφόρητος. Βυθίζονται όλο και πιό μέσα στο σπήλαιο.

rosa_alba:
1. Στα μηνύματά μου, χάριν της συζητήσεώς μας, σας παρέπεμψα τουλάχιστον 7 φορές σε βιβλιογραφία.

Στα δικά σας μηνύματα δεν το κάνατε ούτε μία φορά!

Ποιος λοιπόν είναι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ;;;;;;

2. Παρά το γεγονός ότι διαφωνώ μαζύ σας, δεν καθύβρισα ούτε εσάς, ούτε τις απόψεις σας. Εσείς καθυβρίζετε απροκάλυπτα την θρησκεία του 97% των Ελλήνων, καθώς και αδελφότητες που διαφωνούν μαζύ σας -- Μαρτινισμό, Κριναετό, Amorc κλπ. ("σατανική σέκτα", "ανώμαλοι", "ψυχοπαθείς", "σχιζοφρενείς" κλπ. καλλωπιστικά...)

Με κάποιες αδελφότητες διαφωνώ κι εγώ κατηγορηματικώς και σε πολλαπλά επίπεδα. Αλλά -- όπως θα έλεγε και ο Βολταίρος -- θα έδινα και την ζωή μου για να έχουν το δικαίωμα να διατυπώνουν τις θέσεις τους.

3. ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ είναι εκείνος που έχει υπερβεί την Δυαδικότητα και μπορεί και διακρίνει την Μονάδα δια μέσου των -- πάντοτε φαινομενικών -- αντιθέσεων. Όποιος δεν το έχει επιτύχει δεν δικαιούται να φέρει τον τιμημένο αυτόν τίτλο.

Οπότε, φίλοι μου, σας χαιρετίζω και συνεχίζω τον μυητικό μου περίπλου.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Rosa Alba

Rose:
Αγαπητέ Rosa_Alba,

όχι δεν πρεσβεύουμε την υποκριτική ΕΝότητα, του χριστιανισμού, που φασιστικά, δεν δέχεται την διαφορετικότητα στις αντιλήψεις των άλλων και ΕΠΙΒΑΛΕΙ, την δική του παράλογη άποψη... Αυτήν την Υποκριτική ΕΝότητα την καταδικάζουμε και την αφορίζουμε.

'Οσον αφορά τι πρεσβεύει ένας Ροδόσταυρος, δεν νομίζω πως είναι σε θέση κανείς από τους τουρίστες των εσωτερικών (μάλλον εξωτερικών) ταγμάτων να κατανοήσει, αν δεν επιλέξει να διαβεί Αυθεντικά την ατραπό.

Οι νόμοι, ή οι αρχετυπικές αξίες του Σύμπαντος είναι 12 και όχι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ... και ο κάθε Αυθεντικός Μύστης, γνωρίζει πως να τους χρησιμοποιεί.

Λυπούμαστε, που θίχτηκαν τα "πιστεύω" σου, και αδυνατείς να συνεχίσεις τον διάλογο μαζί μας.

Ήμασταν ειλικρινείς από την αρχή, πως αυτό το φόρουμ, έχει να κάνει με τον Αυθεντικό Εσωτερισμό, όπου συμμετέχουν Πνευματικοί Επιστήμονες, και όχι Δογματισμένοι Πιστοί...

Ο Πιστός αδυνατεί να κάνει διάλογο, διότι θίγεται, επειδή κάποιος άλλος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά...

Φυσικά ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, όπως που θα ήθελε να συμμετέχει, και όπως είπαμε, υπάρχουν πλήθος από Παραμυθατζήδες, να νιώσει κάθε πιστός βολικά...

Αν αλλάξεις γνώμη και αντέχεις την Διαφορετικότητα των άλλων, είσαι καλοδεχούμενος να συνεχίσεις τον διάλογο μαζί μας.

Αν όχι, καλή τύχη στην ατραπό που επέλεξες.

Σε περίπτωση όμως που αποφασίσεις να συνεχίσεις τον διάλογο μαζί μας θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω.

1. Ας μην γινόμαστε συκοφάντες... δεν ονομάσαμε κανέναν ανώμαλο, απλά καταθέσαμε την κριτική μας, όσον αφορά διδαχές ταγμάτων, θρησκειών, και συμπεριφορές ιδρυτών σχολών, εφόσον τεκμηριώσαμε γιατί τις θεωρούμε επικίνδυνες, απάτες, ή απλά ψυχωτικές (όρος που τεκμηριώνεται μέσω της επιστήμης).

2. Το 97% των Ελλήνων δεν είναι χριστιανοί, και όσοι 'Ελληνες είναι ακόμα χριστιανοί (γύρω στο 3%) απλά είναι αμόρφωτοι, και αφελείς... 'Οταν γνωρίσουν τι πραγματικά είναι ο χριστιανισμός, θα ντρέπονται που κάποτε συμμετείχαν σε αυτήν την απάτη.

3. Γίνονται πολλάκις αναφορές σε διάφορες βιβλιογραφίες στα κείμενά μας, αλλά δεν έχουμε στόχο να πείσουμε όταν τεκμηριώνουμε θέσεις μας χρησιμοποιώντας απλή λογική. Αν κάποιος συνάνθρωπος μας αδυνατεί να κατανοήσει τα λεγόμενά μας, αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να μας αποκαλέσει δογματικούς, μια και έχουν δοθεί ΠΛΗΘΟΣ επιχειρήματα.  Αν πάλι δεν κατανοείται κάτι, που αναφέρουμε στις απαντήσεις μας, καλό είναι να ρωτάμε αντί να επιτεθόμαστε προσπαθώντας να ξευτελίσουμε την προσωπικότητα του άλλου επειδή απλά έχει διαφορετική άποψη.

4. 'Οπως θα έχεις παρατηρήσει είναι κανόνας του φόρουμ να ΜΗΝ γίνονται προσωπικές επιθέσεις, αλλά από την άλλη δεν είμαστε υποκριτές, όπως οι περισσότεροι θρήσκοι, και δήθεν εσωτεριστές, να μην έχουμε το θάρρος να λέμε την Αλήθεια, και προκαλούμε να την ανατρέψουν...

π.χ. όταν ο Σεμελάς, διατυμπάνιζε πως έφερε τις ΚΛΕΙΔΕΣ στους ανθρώπους, όπως ο Μωυσής τις ΠΛΑΚΕΣ, μέσω της επικοινωνίας του με ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, εμείς φταίμε που τον χαρακτηρίζουμε ψυχωτικό, αν όχι ψώνιο, ή ακόμα απατεώνα? 'Οταν ο Σπένσερ Λιούις διαδίδει την Απάτη, πως βρίσκεται σε επαφή με αόρατους Κοσμικούς Δασκάλους της Λευκής Αδελφότητας, και έχει την δυνατότητα να φτιάξει χρυσό, δεν ονομάζεται Απατεώνας?  'Οταν η Χριστιανική Εκκλησία έχει δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία, εκμεταλευόμενοι την αφέλεια πιστών, πως κάποια φανταστική οντότητα "Γεσουχά" θα τους σώσει, αυτό δεν είναι Απάτη? 'Οταν το Amorc έχει φτιάξει μια τεράστια περιουσία εκμεταλευόμενο την μεταφυσική φοβία αφελών αυτό δεν είναι απάτη?  Μόνο η Βλαβάτσκυ ήταν ειλικρινής, η καημένη, όταν παραδέχτηκε στο τέλος της ζωής της πως εξαπατήθηκε, και δεν επικοινωνούσε με καμία Λευκή αδελφότητα, αλλά με μαφιόζους απατεώνες που της τα πήραν κανονικότατα... 1

Σε αντιδιαστολή με τις παραπάνω Απάτες, οι διδασκαλίες της ΑΜΡΑ, είναι προϊόν προσωπικής έρευνας και μελέτης, πάνω σε Αυθεντικές διδασκαλίες που μας παραδόθηκαν, καθώς και πνευματικών εμπειριών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι προϊόν επαφής με Εξωγήινους, ή παντός τύπου άλλες φαντασιακές οντότητες... 

Είναι διαφορετικό να λέμε πως παθαίνουμε κατάληψη από ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, από το απλά να λέμε πως έχουμε ΕΜΠΝΕΥΣΗ...

Αν και αυτό πάλι δεν γίνεται αντιληπτό, λυπούμαστε, αλλά λόγω έλλειψης βασικών γνώσεων πάνω στην ψυχολογία και στον εσωτερισμό δεν μπορεί να προχωρήσει ο διάλογος.

1 'Οποιος λοιπόν ψάχνεται ακόμα για κλειδιά Δύναμης για επικοινωνία με τρομερούς Μάγους, Αθάνατους και παντός φύσεως Γκουρού και οντότητες, θα περάσει μία πάρα πολύ ωραία μύηση μέχρι να κατανοήσει... Τα πέρασα, τα έπαθα, μου τα πήραν και εμένα, με κορόϊδεψαν καί εμένα, και εγώ θύμωσα, αλλά τελικά κατανόησα, και κατέκτησα την Διάκριση αλλά και την Ψυχική Δύναμη να λέω την Αλήθεια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση