Σχόλια > Θρησκεία και Κοινωνία

Χριστιανική Αγάπη

<< < (3/9) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: Rose_777 στις Φεβρουαρίου 15, 2008, 10:57:52 ---Και ο Ιωάννης, άξιο τέκνο του δασκάλου του δίνει την τερατώδη εντολή: «Μην αγαπάτε τον κόσμο και ότι ανήκει στον κόσμο. Όποιος αγαπάει τον κόσμο δεν αγαπά τον Θεό». («Α΄ επιστολή Ιωάννη» β΄15-16).
--- Τέλος παράθεσης ---

Η επικινδυνότητα αυτής της διδαχής είναι απίστευτα τεράστια.  Οδηγεί στον θάνατο κάθε ζωής, στον θάνατο κάθε ύπαρξης.  Μόνο γι΄ αυτήν την φράση ο Χριστιανισμός θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως μία επικίνδυνη σέκτα, που οδηγεί στον σκοταδισμό, όπως και αποδείχτηκε ιστορικά.

Δυστυχώς αυτή η ιδεολογία του Χριστιανισμού, έχει διαποτίσει και αλλοιώσει, τα σημερινά "μυητικά" τάγματα δυτικού εσωτερισμού, όπως θα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες.  Όσοι πλησίαζαν τα "πνευματικά" θέματα, εκτός εκκλησίας, οδηγούνταν ύπουλα και πάλι, στην άρνηση ζωής.

Θα εξηγήσουμε σταδιακά, βάση ντοκουμέντων, πως εκχριστιανίστηκαν τα περισσότερα αν όχι όλα από τα εσωτερικά τάγματα, και πως αλλοιώθηκε η εσωτερική γνώση των Αρχαίων Μυστηρίων.

suida:
   ΑΓΑΠΗΤΕ   ,TRITHEMIUS,  ΕΠΕΤΡΕΨΕ  ΜΟΥ   ΝΑ  ΣΕ  ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ....
                                           Μ Ε Σ Α    ΑΠΟ    ΤΑ    ΜΕΓΑΛΑ    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ   ΜΕ   Φ Ο Ρ Τ Ω Ν Ε Ι
                       Ο    ΨΥΧΙΚΟΣ    ΚΟΣΜΟΣ    ΤΗΣ    ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΠΛΑΝΗΤΗ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ-
                                            ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΜΑΙ     ΤΗΝ    ΤΩΡΙΝΗ   ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΟΥ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΜΑΙ   ΓΗΙΝΟΣ.
                       ΕΧΩ    ΝΑ   ΜΟΧΘΩ   για   να   ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ    το    ΝΕΥΡΙΚΟ   ΣΥΣΤΗΜΑ  ΜΟΥ   σε    ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ...
                                            ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ    τα    απο   διαφορετικες    ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ    ΕΡΧΟΜΕΝΑ
                                                             Κ Υ Μ Α Τ Ω Δ Η      Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α Τ Α ....

ΜΕ    Μ Ε Γ Α Λ Η    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η     προσπαθω   να   ΓΕΙΩΣΩ    τα   ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ   τους    ΠΟΥ   εισχωρουν
                                                              στο    ΠΕΔΙΟ   της....

ΟΛΟ   αυτο   το    ΧΡΟΝΙΚΟ   ΔΙΑΣΤΗΜΑ    διαπιστωνω    ΟΤΙ    οι   κυματικες   ΑΥΤΕΣ   Ε Π Ι Ρ Ρ Ο Ε Σ
                                             Α Ν Α Ι Ρ Ο Υ Ν     η   ΜΙΑ   την   ΑΛΛΗ....

ΤΟ   ΑΣΧΗΜΟ    ειναι   ο,τι   ΔΕΝ   μπορεις   να   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ   την   ΕΝΤΡΟΠΙΚΗ  τους    ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!
                                             δηλ.    ΔΕΝ    ΜΠΟΡΕΣΑ    να   ΒΓΑΛΩ    καποια   ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ    στην  
                                                                  Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι  Κ Ο Τ Η Τ Α    τους...

Η    συχνοτητα    με  την   οποια   ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ   τις    ΩΘΗΣΕΙΣ    στην   προσωπικοτητα  μου   Ε Ι Ν Α Ι
                                                                    Α Χ Ρ Ο Ν Η ...
                        ΠΑΡΑΤΗΡΩ     οτι    ο   " Χ Ρ Ο Ν Ο Σ "   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ     κατα   την   ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ   της  
                                                                    " Ε Π Α Φ Η Σ "    μαζι  τους...
                        Φ Υ Σ Ι Κ Α      η    ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ  τους    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ    ΚΑΤΑ   ΤΗΝ   ΔΙΑΡΚΕΙΑ   της   ΕΚΛΕΙΨΗΣ  
                                                                   του     Φ Ω Τ Ο Σ !!!!
                         Η     Α Π Ο Ρ Ρ Ο Ι Α     αυτων    ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ   λοιπον   Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α    την   συμπεριφορα   της    προσωπικοτητας  μου
                                                     Α Ν Α Λ Ο Γ Α      της    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ    τους    Ν Ο Η Σ Η Σ    που  
                                                                         α φ η ν ο υ ν   με   το   ΑΓΓΙΓΜΑ   τους   Π Α Ν Ω     μου.....!!

τοτε    ΚΑΤΑΛΑΒΑ   οτι    ΤΟ    ΑΝΤΙΔΟΤΟ   ως   προς   την   ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ   τους   προς    Χ Α Ρ Ι Ν    της
                                                                  Ι Σ Ο Ρ Ρ Ο Π Ι Α Σ    των    Ω Θ Η Σ Ε Ω Ν  τους  
                                                                                ε ι ν α ι    η  
                                                                              Σ Κ Ε Ψ Η !!!
                         Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι ,   οταν   ΑΡΧΗΣΑ    να   Σ Κ Ε Π Τ Ω Μ Α Ι     σταματησε    ο  εντος   μου    Χ Ρ Ο Ν Ο Σ !!
                                                   Ξ Α Φ Ν Ο Υ    η   Σ Κ Ε Ψ Η    ΕΔΩΣΕ   την   Θ Ε Σ Η   της    ΣΤΗΝ  
                                                                       Ε Ι Κ Ο Ν Ο Π Λ Α Σ Ι Α  !!

Ω..!!!     Σ Ι Γ Η     της     Φ Ω Ν Η Σ    μου   ..    Δ Ε Σ!!!     το    Α Ν Α Δ Υ Ο Μ Ε Ν Ο     Ρ Ο Δ Ο
                                                                         Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ...   ΣΕ ....   Α Γ Γ Ι Ζ Ε Ι ...!!
                                        Β Ε Λ Ο Υ Δ Ο      απο    Α Ρ Ω Μ Α Τ Α    η    Α Υ Ρ Α    του    σε...    Γ Ε Μ Ι Ζ Ε Ι ....

Σ Τ Α Υ Ρ Ο Α Κ Τ Ι Ν Ο Σ    Ο    Τ Ρ Ι Π Ο Δ Α Σ    Π Ο Υ   Τ Ο    Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ε Ι !!!
                                        Ο Μ Ι Χ Λ Ω Δ Ε Σ ...    Θ Υ Μ Ι Α Μ Α       μας      Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ε Ι ...!!
                                                                                Μ Ε Σ Α     απο   Α Υ Τ Ο  
                                                                    μια     Φ Ω Ν Η      κ ρ υ σ τ α λ λ ι ν η
                                         την   ΑΚΟΗ  ΜΟΥ    παρακαμπτει    κι  ομως   την   Α Κ Ο Υ Ω    να  μου   λεει

"  ΣΤΑ    ΟΣΑ    Η   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ    Γ Ρ Α Φ Η    ΛΕΕΙ    Μ Η Ν      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ     Α Ν     Η   Κ Α Ρ Δ Ι Α   ΣΟΥ    
                                                                           ΔΕ   ΣΤΟ    Π Ε Ι ....!!!! "
                                                                             Γ   Ι    Α    Τ    Ι  

Ε    Γ    Ω         Ε    Ι    Μ    Ι
                                                                                  Κ'    Ε Σ Υ
                                                                        Ε    Γ    Ω         Ε    Ι    Μ    Ι
                                                                                  Ε  Ν  Α  ....

ΣΕ    ΥΔΡΟΧΟΙΖΩ ....   ΕΛΛΗΝΙΚΑ...  TRITHEMIUS....

Rose:

--- Παράθεση από: suida στις Φεβρουαρίου 15, 2008, 18:57:57 ---   Μ Ε Σ Α    ΑΠΟ    ΤΑ    ΜΕΓΑΛΑ    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ   ΜΕ   Φ Ο Ρ Τ Ω Ν Ε Ι
        Ο    ΨΥΧΙΚΟΣ    ΚΟΣΜΟΣ    ΤΗΣ    ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΠΛΑΝΗΤΗ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ-
          ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΜΑΙ     ΤΗΝ    ΤΩΡΙΝΗ   ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΟΥ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΜΑΙ   ΓΗΙΝΟΣ.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο μοναδικός εξωγήινος που έχει επισκεφτεί τον πλανήτη μας, είναι η ψυχή του ανθρώπου.  :D

livelove:

--- Παράθεση ---Το αποκορύφωμα της σκληρότητας και της εκδίκησης (της άδικης εκδίκησης), το συναντούμε στο επεισόδιο με τη συκιά οπού ο Ιησούς την καταράστηκε κι εκείνη ξεράθηκε, επειδή δεν βρήκε σύκα να φάει. Και να φαντασθεί κανείς ότι «δεν ήταν ο καιρός των σύκων» («κατά Ματθαίο» κα΄18-20, «κατά Μάρκο», ια΄13-14, 20-23). Εδώ δεν πρόκειται μόνον για κακότητα και κακοήθεια. Υπεισέρχεται, και ο παράγων παραφροσύνη. Γιατί μόνον ένας παράφρων απαιτεί να βρει ώριμα σύκα όταν δεν είναι ο καιρός της καρποφορίας. Το θαύμα θα ήταν να περάσουν την άλλη ημέρα κι η συκιά να ήταν γεμάτη σύκα. Τέτοια κακία (αλλά και παραφροσύνη), εναντίον μάλιστα αψύχου πράγματος, μόνον σε ένα ιστορικό ανάλογο γνωρίζω: στο μαστίγωμα της θάλασσας στον Ελλήσποντο για τιμωρία από τον Πέρση Βασιλιά.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτά είναι τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει ποτέ!!!   :D :D :D :D

Και να συμπληρώσω οτι θεωρώ οτι είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε ο Trithemius...

--- Παράθεση ---Πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσουμε ένα σημαντικό ιδεολογικό-αντιληπτικό μας λάθος, πως έχουμε ανάγκη την προσωπολατρεία και ως εκ τούτου έχουμε ξεχάσει την ιδεολατρεία..
--- Τέλος παράθεσης ---

Trithemius:
Μαστίγωμα της θάλασσας; Χμμ... kinky! :o 8)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση