Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού
Αποφθέγματα σοφίας και φράσεις με "δυνατά" νοήματα...
suida:
ΑΓΑΠΗΤΗ , ΠΟΛΥ επιτρεψε μου να πω, σε ΧΑΙΡΩ....
Ειναι , Γεγονος... οτι Ε Μ Ε Ι Σ σαν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ειδος.....Σ Υ Μ Β Ι Β Α Σ Τ Η Κ Α Μ Ε ...
Π Ο Λ Υ Ε Υ Κ Ο Λ Α....
ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ .... "Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ "...ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ..
Τ Α Π Ε Ι Ν Ω Ν Ε Τ Α Ι ...
ΣΤΟ "Ο Ν Ο Μ Α' του φ α ν α τ ι σ μ ο υ ...και της Μ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α Σ ...!!
ΕΤΣΙ , αγαπητη/τε?.....Ε Ι Ν Α Ι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ Μ Ε Λ Λ Ο Ν ....!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...ΟΜΩΣ...!! ΝΑ ΤΟ Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Η Σ Ο Υ Μ Ε ...απο τις Ε Κ Τ Ι Μ Η Σ Ε Ι Σ ΜΑΣ....
για το Π Α Ρ Ε Λ Θ Ο Ν .......
Ε Μ Ε Ι Σ... ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΟΤΙ...
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Σ Ο Υ Ν ΜΑΖΙ ΜΑΣ....
ΘΑ Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε .... ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΜΙΣΟΥΣ...!!!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΤΟΥΤΟΥ , ειναι η Α Σ Θ Ε Ν Ε Ι Α της Α ΜΝΗΣΙΑΣ... ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ
Φ Υ Λ Η ΜΑΣ....!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ... ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ "ΠΡΟΤΑΣΗ' ΑΠΟ ΤΟΝ κικερωνα....
"οι ιδεες ειναι σαν τα Κ Α Ρ Φ Ι Α ....
ΟΣΟ πιο πολυ Χ Τ Υ Π Ι Ο Υ Ν Τ Α Ι ....
ΤΟΣΟ πιο Β Α Θ Ι Α ε ι σ χ ω ρ ο υ ν ....!!!"
ροδο στην ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ....
Trithemius:
Επιστροφή...
Ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν εσύ είσαι απασχολημένος κάνοντας σχέδια για το μέλλον.
Επιθύμησα να κάνω το καλό, δεν ήθελα όμως να κάνω θόρυβο γιατί διαισθάνθηκα πως ο θόρυβος δεν κάνει καλό και το καλό δεν κάνει θόρυβο…
Να είσαι καλός με τους ανθρώπους καθώς ανεβαίνεις, γιατί θα τους συναντήσεις όλους κατεβαίνοντας.
Αν κάποτε νοιώσεις άχρηστος, ανίκανος και εντελώς καταβεβλημένος, τότε σκέψου πως κάποτε ήσουν το πιο γρήγορο και δυνατό σπερματοζωάριο ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα…
Δεν μπορείς να διώξεις κάτι που δεν κατανοείς.
Όπου υπάρχει «θέλω», υπάρχει και δρόμος.
Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά κανέναν για πάντα και κυρίως τον εαυτό σου...
Trithemius:
Το να πιστεύεις σημαίνει πως γνωρίζεις ότι πιστεύεις και το ότι γνωρίζεις πως πιστεύεις σημαίνει πως τελικά δεν πιστεύεις...
Τρομοκρατία λέγεται ο πόλεμος του φτωχού. Πόλεμος λέγεται η τρομοκρατία του πλούσιου...
Trithemius:
Δεν με ενοχλούν οι τοίχοι που έχουν αυτιά αλλά τα αυτιά που έχουν τοίχους…
Η αποτυχία σχεδιασμού είναι σαν να σχεδιάζεις την αποτυχία…
Trithemius:
Πρόσεξε πως αξιοποιείς τα όσα σου ανήκουν γιατί κάποτε μπορεί να καταλήξεις να τους ανήκεις...
Δεν ανήκω σε καμία εποχή, σε κανένα τόπο. Εκτός χρόνου και χώρου, το πνευματικό μου ΕΙΝΑΙ ζει την αιώνια ύπαρξή του.... Μετέχω ενσυνειδήτως του Απολύτου Όντος, κανονίζω τις πράξεις μου αναλόγως του περιβάλλοντός μου. Είμαι εκείνος που είμαι…
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση