'Αρθρα Εσωτερισμού > Ψυχολογία και εσωτερισμός
Μήπως είσαι Ψυχοπαθής?
προμηθέας:
Ψήφισα όχι,όμως...
θεωρώ ότι παλιά έπασχα αρκετα.. έδωσα την ψήφο μου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;D
Ορφέας:
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Αυγούστου 09, 2011, 01:58:23 ---Ψήφισα όχι,όμως...
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχουν και χειρότερα....Να τους ξαναψηφίσεις!!!!
Rose:
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Αυγούστου 09, 2011, 01:58:23 ---Ψήφισα όχι,όμως...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της απάτης...
Αν όμως δεν αλλάξουν τα πράγματα στην Πολιτική σκηνή... και συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Απάτη, την Διαφθορά, την κλοπή, και την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, τότε σίγουρα θα πάσχουμε...
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
::) Εγω τώρα....συγχωρήστε μου το άκυρο του συνηρμού...μα αφού διάβασα τα πάντα ....γιατί ο νούς μου πήγε στον κλήρο και μάλιστα στις ΚΕΦΑΛΕς τους????
Οσο διάβαζα φανταζώμουν αρχιερείς με χρυσοποίκιλτα μεγαλοπρεπεί πανάκρυβα άμφια,χοντρούς,ανέραστους (ανέφερε κανείς ως σύμπτωμα την λαγνεία????) με κρεμασμένα στα ταύρεια σβέρκα τους χρυσά εγκώλπια, και να κρατούν ράβδους με τα 2 φίδια που στο τέλος θα τούς φάνε.... :o και το ΑΒΑΤΟ Των θυληκών ααααμάν μην τυχών και τούς μολέψουμε τα ιερά...πώωω πώωωώω.... και η αυστηρότητα των κανόνων,και οι κλειστές θύρες των μοναστηριών...και το αιμοβόρο παιχνίδι της ιγεσίας κάθε φορά που ''κοιμάτε'' ένας αρχιεπίσκοπος...
Και εικόνες που κλαίν μύρο..και η χρυσή ζώνη της Παναγιάς (που την βρήκε η δόλια χρυσή..φτωχιά γυναίκα ξυλουργού λέμε..αλλά οκ..ας είναι...) και χρήμμα..χρήμμα...και δόξα δόξα....δόξα να'χει..να τρών να χοντρένουν....ας το καλό πάω να πατήσω ΝΑΙ ΕΓΩ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑΝ Ο Χ Ι ...ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!! ;D ;D ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση