Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού

Υλοποίηση στόχων

<< < (3/7) > >>

Κανένας:

--- Παράθεση από: Anon στις Μαρτίου 23, 2007, 18:56:00 ---μου προκαλεί (θετική) έκπληξη το γεγονός πως ο Fr: Κανένας, μπόρεσε να υλοποιήσει αυτό που πιο πάνω μας περιέγραψε μέσω κάποιας συγκεκριμένης τεχνικής :o Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες πάνω σ' αυτό ::)
--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως έγραψα στο αρχικό μήνυμα, ήθελα να μου πείτε τις δικές σας τεχνικές, για να τις συγκρίνω με τη μέθοδο που έχω καταγράψει και πειραματίζομαι.  Ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει τις σημειώσεις μου, οπότε δε θα ήθελα να επεκταθώ ακόμη.

Πολύ πολύ περιληπτικά:

Φτιάχνουμε μία σκεπτομορφή.  Αυτή έχει 3 στοιχεία:
1.   Νοητικό.  Είναι οι εικόνες που έχω συνθέσει κατά τη διάρκεια του οραματισμού. 
2.   Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια.  Αυτό το φτιάχνω με την ενέργεια από τα χέρια μου (όπως περίπου στο Reiki).
3.   Συναισθηματικό.  Πχ έντονη επιθυμία για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Αν η σκεπτομορφή δεν αντιτίθεται στις τάσεις του υποσυνείδητού μας, το οποίο ελέγχει τις ενέργειες, τότε έχουμε μεγάλη πιθανότητα να το υλοποιήσουμε.

Οραματισμός πρώτος.  Όταν έγραψα στο χαρτί για την ιδανική μου δουλειά, ικανοποίησα σίγουρα το Νοητικό κομμάτι.  Διότι πρέπει να είναι καθορισμένα στο μυαλό, ώστε να εκφραστούνε γραπτώς.  Επίσης σε κάποιο βαθμό ικανοποίησα το Συναισθηματικό (διότι είχα έντονη την επιθυμία).  Για το Ηλεκτρομαγνητικό ακόμα έχω αμφιβολίες αν ικανοποιήθηκε.

Οραματισμός δεύτερος.  Αύγουστος 1999, όταν ζήτησα να βγάζω πάνω από 5.000.000 δρχ/μήνα.  Έκανα το νοητικό.  Και από ότι θυμάμαι έβαλα έντονη επιθυμία/συναίσθημα, οπότε μάλλον κάλυψα και το συναισθηματικό.  Και πάλι για το Ηλεκτρομαγνητικό έχω αμφιβολίες αν καλύφτηκε.  Διότι τότε δεν ήξερα  να χειρίζομαι την ενέργεια του σώματός μου, όπως τώρα.

Οι δύο αυτές επιτυχημένες περιπτώσεις, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως μπορούσα να υλοποιήσω όλες μου τις επιθυμίες.  Μη τρελαθούμε....

Από τότε που έμαθα την πιο «ολοκληρωμένη» τεχνική που περιέγραψα, οι οραματισμοί μου είναι πιο αποτελεσματικοί.   Ειδικά οι θεραπευτικοί.

--- Παράθεση από: Rose_777 στις Μαρτίου 23, 2007, 15:22:45 ---Αυτό που οδηγεί κάποιον στον εσωτερισμό, είναι κατά την υποκειμενική μου άποψη, οι σφαλιάρες που τρώει και δεν γνωρίζει το γιατί...
--- Τέλος παράθεσης ---

Παλιά πειραματιζόμουνα με Οραματισμούς και νόμιζα ότι ασχολιόμουνα με τον εσωτερισμό, για να πετύχω καθαρά υλικά αποτελέσματα.  Ασχολήθηκα όμως σοβαρά με τον εσωτερισμό μόνο όταν έφαγα τις σφαλιάρες της ζωής μου.  Χειρότερες από της οικονομικής φύσεως σφαλιάρες που έγραψα εδώ. 

Eleni:
Συμφωνώ με τον Anon, σε όλα στην συγκεκριμένη απάντηση εκτός αυτό περί συνταξης.....
 Αναγνωρίζω την έλλειψη χρόνου που μας πιέζει αλλά εχω την ιδέα οτι η επαφή με τα τετριμμένα της καθημερινότητας μας κρατάει και σε μια ισορροπία... εκτός του οτι μέσα απο τον συγχρωτισμό μας με τούς άλλους μαθαίνουμε και εμάς και αυτούς.

Trithemius:
Fr/Sor: try,

Σαφώς και δεν επιδιώκω μια καθ' ολοκληρίαν απόδραση από την καθημερινότητα. Αν είχα κάτι τέτοιο στο νου μου, ίσως στρεφόμουν σε κάποια μορφή μοναχισμού. Σίγουρα, ο εσωτερισμός με ενδιαφέρει πάρα πολύ, όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλα ενδιαφέρονται στη ζωή μου. Το θέμα της "πρόωρης συνταξιοδότησης" το ανέδειξα υπό την έννοια ότι δεν είναι μόνον ο χρόνος που ξοδεύουμε στη δουλειά μας αλλά και το στρες, η ψυχική ταλαιπωρία και τα επακόλουθα αυτής στην καθημερινότητά μας.

Ως άνθρωπος θέλω να αφιερώσω ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου και των ενδιαφερόντων μου στον εσωτερισμό αλλά θα επιδιώξω να βρω χρόνο και για 1-2 ουζάκια σε μια παραλία, για κινηματογράφο, για μουσική κλπ (καταλαβαίνεις τι θέλω να πω). Δεν επιδιώκω να είμαι μονόπλευρος στη ζωή μου, μιας και αναγνωρίζω όπως κι εσύ επισήμανες την αξία και χρησιμότητα της απλής καθημερινότητας. Άλλωστε το προφίλ ενός ισορροπημένου ανθρώπου εμπεριέχει τα πάντα μέσα του. Από τα πιο "πεζά" μέχρι τα πιο εσωτεριστικά.

Ελπίζω τώρα να έγινα πιο σαφής για το τι εννοούσα :)

Rose:
Αγαπητέ Fr. Anon,

--- Παράθεση από: Anon στις Μαρτίου 24, 2007, 13:21:04 ---Άλλωστε το προφίλ ενός ισορροπημένου ανθρώπου εμπεριέχει τα πάντα μέσα του. Από τα πιο "πεζά" μέχρι τα πιο εσωτεριστικά.

--- Τέλος παράθεσης ---

στην αρχή της καριέρας μου στο εσωτερισμό μου άρεζαν τα αστρικά ταξιδάκια, και τα μπλε συννεφάκια, καθώς και οι φαντασιακές μου επικοινωνίες με Κοσμικούς Νεράϊδους... Αφού εξέφρασα την δημιουργική μου φαντασία στο έπακρο, (γράφοντας και 2 ποιητικές συλλογές), κινδυνεύοντας να με ρουφήξει η άβυσσος... προσγειώθηκα.... πίσω στην γήινη πραγματικότητά μας, και κατανόησα την σοφία της παραπάνω φράσης σου...

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθειά Γαλήνη

Trithemius:
Αστρικά ταξίδια; Χμμ, καθόλου άσχημο concept ::) Ένα από τα αγαπημένα μου wannado :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση