Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού

Ο δρόμος του Εσωτεριστή (ψηφοφορία)

<< < (8/13) > >>

Rose:
Αγαπητέ Trithemius,

στην ΑΜΡΑ, δεν ασχολούμαστε με την πλευρά του εσωτερισμού που δεν είναι ανθρωπιστική... Δηλαδή δεν ασχολούμαστε με μαύρη μαγεία ή δαιμονισμό, για να μιλήσω πιο ανοιχτά.  Ασχολούμαστε με το πως να μορφωθεί ο άνθρωπος εσωτερικά για να δυναμώσει και να γίνει ένας ενεργός, χρήσιμος, σοφός και πολύτιμος οδηγός στην κοινωνία του.

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 17:40:42 ---Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις πως ο μη ανθρωπισμός σημαίνει θάνατος. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως χωρίς τον (πνευματικό) θάνατο, δεν θα μπορούσαμε να ορίσουμε τον υγιή ανθρωπισμό. Χωρίς τον πνευματικό θάνατο, καμία ενέργεια προς την καλοσύνη δεν θα χρειαζόταν. Αν αγαπητή Rose δεν υπήρχε ο διάβολος, η ύπαρξη του Ιησού επί της Γης θα ήταν άχρηστη. Θυμίσου: sine diabolo, nullus dominus... ;)
--- Τέλος παράθεσης ---

Και τι προτείνεις? Να γίνουμε διάβολοι, για να αναγκάσουμε τους άλλους να γίνουν Χρηστοί?  Νομίζω πως αυτή η σκέψη, είναι παντελώς δαιμονική Trithemius, και εμένα προσωπικά δεν με πείθεις...  :D

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 17:40:42 ---
--- Παράθεση ---Για ποιό λόγο να το κάνει? Αν απαντήσεις στην ερώτηση θα δεις ότι υπάρχουν δύο δρόμοι, για προσωπικό του όφελος, ή για όφελος του συνόλου...
--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί του λείπει κάτι από τη ζωή του Rose, και αυτό που του λείπει είναι η ανακάλυψη και καλλιέργεια μίας άλλης πλευράς του εαυτού του, δηλαδή της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ του πλευράς! Γιατί ΗΔΗ έχει "τακτοποιήσει" τα θέμα του ανθρωπισμού με άλλους τρόπους! Αδύνατο; Εξωπραγματικό;
--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι μία επιφανειακή δικαιολογία, και δεν προσεγγίζεις το θέμα βαθιά, δηλαδή εσωτεριστικά... Φυσικά κάνουμε κάτι γιατί μας έλκει... αλλά γιατί μας έλκει?  Θέλουμε να βρούμε έναν θησαυρό και τον ψάχνουμε... Τι θα κάνουμε όταν τον βρούμε? 

Τι σκοπεύεις να κάνεις ρε Trithemius όταν θα γίνεις κάτοχος των εσωτερικών μυστηρίων και ικανοποιηθεί όλη η περιέργειά σου? Τι θα κάνεις όταν αποκτήσεις την μεταφυσική ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ?

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 17:40:42 ---α) Ο εσωτεριστής είναι ΚΑΙ ανθρωπιστής αλλά δεν εισέρχεται στον εσωτερισμό αποκλειστικά και μόνον για την ανθρωπιστική δράση.
β) Ο ανθρωπιστής ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά εσωτεριστής, γιατί ο ανθρωπισμός δύναται να εκπορεύεται από πολλές ενασχολήσεις κι όχι μόνον από την ενασχόληση με τον εσωτερισμό. Άρα τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν κάποιος ασχοληθεί με τον εσωτερισμό, δεν το κάνει ΜΟΝΟΝ για να δράσει ανθρωπιστικά. Και ξαναρωτάω: Η Μητέρα Τερέζα ήταν άνθρωπος του εσωτερισμού, ναι ή όχι;
--- Τέλος παράθεσης ---

Η Μητέρα Τερέζα ήταν βαθιά εσωτερίστρια, όπως πρόσθεσα σε παραπάνω κείμενο... 

Φυσικά ασχολούνται με τον εσωτερισμό, άνθρωποι που δεν είναι ανθρωπιστές... Ασχολούνται για να βρουν την ΔΥΝΑΜΗ, τον εύκολο δρόμο επιβίωσης, και μέσα από την υποστήριξη μαγικών "δαιμονικών" τελετών, γίνονται τελικά σκλάβοι, και οδηγούνται στον Θάνατο...

Στην ΑΜΡΑ, είναι χρέος μας, να προστατεύουμε τους αφελείς και τους ανίδεους, από αυτές τις παγίδες, αλλά αν κάποιος οικειοθελώς επιλέξει την αυτοκτονία και επιμείνει σε αυτήν... κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να τον σταματήσει... Αυτό όμως που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να καταδείξουμε τον ορθό δρόμο, και να συντελέσουμε στο να μορφωθεί όσο το δυνατόν γίνεται ένας εσωτεριστής, έτσι ώστε να γνωρίζει όλες τις παγίδες του δρόμου.

Trithemius:

--- Παράθεση ---στην ΑΜΡΑ, δεν ασχολούμαστε με την πλευρά του εσωτερισμού που δεν είναι ανθρωπιστική... Δηλαδή δεν ασχολούμαστε με μαύρη μαγεία ή δαιμονισμό, για να μιλήσω πιο ανοιχτά.
--- Τέλος παράθεσης ---

Συγγνώμη αλλά που βρίσκεις φράση μου που να λέει πως ο υγιής εσωτερισμός έχει σχέση με τη μαύρη μαγεία; :o Εγώ πουθενά δεν έχω μιλήσει για κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις ως μη ενασχόληση της ΑΜΡΑ κάτι τόσο αυτονόητο όσο η μαύρη μαγεία ::)

--- Παράθεση ---Και τι προτείνεις? Να γίνουμε διάβολοι, για να αναγκάσουμε τους άλλους να γίνουν Χρηστοί?  Νομίζω πως αυτή η σκέψη, είναι παντελώς δαιμονική Trithemius, και εμένα προσωπικά δεν με πείθεις...
--- Τέλος παράθεσης ---

Μα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι! Απλώς σου θυμίζω το μητρικό δίπολο "καλό-κακό". Πραγματικά, αν θέλουμε να μιλάμε για Ολότητα, και πως τα πάντα είναι Ένα, πρέπει να κατανοήσουμε πως αν θέλουμε να προάγουμε το καλό, πρέπει υποχρεωτικά να κατανοήσουμε πως στον κόσμο θα υπάρχει πάντα και το κακό και θα είναι πολλοί αυτοί που ακούσια ή εκούσια θα το συντηρούν. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης και φυσικά, το ότι αναφέρω ως αναγκαία την ύπαρξη του κακού, απέχει 10^ν έτη φωτός μακριά από το να "προωθώ" μία δαιμονική σκέψη ;) Πραγματικά είναι τόσο απλό...

--- Παράθεση ---Είναι μία επιφανειακή δικαιολογία, και δεν προσεγγίζεις το θέμα βαθιά, δηλαδή εσωτεριστικά...
--- Τέλος παράθεσης ---

Ίσως, μπορεί όμως να είναι και μία διαφορετική προσέγγιση στον εσωτερισμό. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο δικός σου εσωτερικός δρόμος δεν μοιάζει με κανενός άλλου γιατί ο ολοκληρωμένος εσωτερισμός είναι η κατάκτηση της δικής μας απόλυτης Γνώσης και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά: Γνώση = Πληροφορία + Εμπειρία. Η πληροφορία είναι για όλους ίδια. Εκεί που διαφοροποιούνται τα πράγματα είναι η εμπειρία γιατί ο τρόπος που θα κάνω πράξη και θα βιώσω εγώ τον εσωτερισμό είναι μοναδικός, είναι ο δικός μου τρόπος και δεν μοιάζει απόλυτα με κανενός άλλου. Το ίδιο ισχύει με όλους τους ανθρώπους ;)

--- Παράθεση ---Τι σκοπεύεις να κάνεις ρε Trithemius όταν θα γίνεις κάτοχος των εσωτερικών μυστηρίων και ικανοποιηθεί όλη η περιέργειά σου? Τι θα κάνεις όταν αποκτήσεις την μεταφυσική ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ?
--- Τέλος παράθεσης ---

Θα έχω φτάσει στη Θέωση Rose, στο ανώτερο στάδιο της εξέλιξής μου, στο Kether, στην κατάκτηση του Ροδοσταυρικού Πνευματικού Επιπέδου. Όμως εκείνο το στάδιο, όχι μόνον είναι πολύ μακριά μου αλλά είναι και τόσο δυσνόητο γιατί σημαίνει πως θα ανήκουμε πλέον σε μία άλλη κατηγορία και ποιότητα όντων, σε μία άλλη κατάσταση που φυσικά τώρα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί πολύ απλά δεν τη βιώνουμε!

Κατά συνέπεια, για το τι θα κάνω με όλη αυτή τη Γνώση (αν κι εφόσον φτάσω σε αυτό το στάδιο), είναι αδύνατο να σου το απαντήσω τώρα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό. Πάντως, ένα από αυτά που θεωρώ πως σίγουρα θα κάνω, είναι το να προσφέρω με τον τρόπο που η τότε υπόστασή μου θα μπορεί, έναν ανθρωπισμό με πλειοτροπική και πολυδιάστατη δράση :)

Rose:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 18:32:49 ---Κατά συνέπεια, για το τι θα κάνω με όλη αυτή τη Γνώση (αν κι εφόσον φτάσω σε αυτό το στάδιο), είναι αδύνατο να σου το απαντήσω τώρα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό. Πάντως, ένα από αυτά που θεωρώ πως σίγουρα θα κάνω, είναι το να προσφέρω με τον τρόπο που η τότε υπόστασή μου θα μπορεί, έναν ανθρωπισμό με πλειοτροπική και πολυδιάστατη δράση :)
--- Τέλος παράθεσης ---

Τότε κατά μία έννοια είσαι ΚΑΙ "αληθινός" εσωτεριστής, δηλαδή ανθρωπιστής... Μόνο που δεν χρειάζεται να φτάσεις στην "Θέωση" για να αρχίσεις να προσφέρεις...
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη...
Προσφέροντας το καλό, φωτιζόμαστε...

Αλλά επιφυλάσσομαι, μαζί σου, γιατί δεν γνωρίζω τι άλλο θα κάνεις, άρα δεν γνωρίζω τι άλλο θα γίνεις...   ::)

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 18:32:49 ---Συγγνώμη αλλά που βρίσκεις φράση μου που να λέει πως ο υγιής εσωτερισμός έχει σχέση με τη μαύρη μαγεία; :o Εγώ πουθενά δεν έχω μιλήσει για κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις ως μη ενασχόληση της ΑΜΡΑ κάτι τόσο αυτονόητο όσο η μαύρη μαγεία ::)
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο υγιής εσωτερισμός Trithemius είναι Ανθρωπιστικός...
Οι εσωτεριστές έχουν την δυνατότητα να γίνουν είτε Λευκοί Μάγοι (ανιδιοτέλεια-ανθρωπισμός) είτε Μαύροι Μάγοι (ιδιοτέλεια-δαιμονοποίηση)

Διαλέγεις και πέρνεις... Αλλά λίγο γρήγορα... Time is up...   >:(

suida:
  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ  ΕΣΥ ΡΟΖΕ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
       ΤΟΝ  ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΡΙ  ΤΗΣ  ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ
              ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!
  Η  ΜΗΤΕΡΑ  ΤΕΡΕΖΑ  ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ  ΙΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΙΣ
      ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ
                    ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ  ΜΕ ΕΡΓΑ
                        ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ!!
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ  ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ  ΤΟΣΟ  ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ
                ΜΟΛΙΣ  ΤΟΥ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ  ΝΑ  ΔΟΥΜΕ
                      ΤΙ ΘΑ  ΚΑΝΕΙ??!!
    ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
           ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΣΤΑ  ΑΡΗΣ--ΤΕΡΑ  ΤΟΥ !!
    Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΟ
            ΟΧΙ ΑΞΙΩΜΑ !! ΤΗΣ ΣΥΜ- ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ
                     ΧΑΡΑ--ΚΤΗΡΑ ΜΑΣ!!
     Ο  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ!!
              ΚΑΛΟΣ  Η  ΚΑΚΟΣ !! ΣΧΕΤΙΚΑ!!!
      Η  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ  ΟΜΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ  ΑΠΟ Ε Μ Α Σ!!
              ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ !!  ΓΙΑΤΙ ??
      ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ   ΝΑ   ΔΟΥΜΕ !!!!!!!
  Ο  ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΔΕΞ--ΙΟΣ!!!
      ΕΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΟΜΩΣ !! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ  ΤΥΧΕΡΟΣ!!
   ΤΟΤΕ  ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ  ΜΕ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ!!
                            ΠΩΣ!!??
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ  ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ!!
  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ !! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ .....
           ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ  ΛΥΣΟΥΝ-ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ-ΕΛΕΓΞΟΥΝ-
                      ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ!!!
        Η  ΓΗ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ  Υ Π Α Ρ Ξ Η !!!
   ΔΕΝ  ΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΟΜΩΣ  ΚΑΠΟΥ !! ΓΙΑΤΙ??
        ΘΥΜΑΣΑΙ  ΝΑ ΤΗΝ  ΦΤΙΑΞΑΜΕ  ΕΜΕΙΣ??
    ΘΥΜΑΣΑΙ  ΤΙ  ΛΕΓΑΜΕ  ΠΡΙΝ  ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ??
 ΘΥΜΑΣΑΙ   ΠΟΙΟΣ  ΙΗΣΟΥΝ??
                 ΘΥΜΑΣΑΙ  ΤΙ  ΕΧΕΙΣ  ΔΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ
  ΚΟΙ-ΜΗ-ΘΗΚΕΣ??  Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!
    ΤΙ   ΘΥΜΑΣΑΙ ???  ΓΙΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ
                  ΝΑ   ΔΟΥΜΕ!!!

Φ Ι Λ Ι Α !!ΚΑΙ ΣΥΜ-ΠΑΘΑΜΕ!!

suida:
 H ENNOIA TOY ΔΙΠΟΛΟΥ  ΚΑΛΟ- ΚΑΚΟ  ΔΕΝ  ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ
                     ΣΚΕΠΤΙΚΑ!!
               Β  Ι  Ω  Ν  Ε  Τ  Α  Ι !!!
 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ  ΓΝΩΣΕΩΝ = ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ + ΕΜΠΕΙΡΙΑ
               ΕΙΝΑΙ    Α  Τ  Ο  Π  Ο  Σ !!!
 Η  ΓΝΩΣΗ  ΕΙΝΑΙ  Θ Υ Μ Η Σ Η !!!!!
 Η  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ !!
 Η  ΕΜΠΕΙΡΙΑ   ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ !! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!
     Π.Χ.  ΑΚΟΥΣ,Μ Η Ν ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!
                         ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ!!!!
             ΤΟ  ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ???
     ΤΟ  ΚΕΤΕΡ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΜΑΚΡΙΑ !!!
                ΚΟΙΤΑ   ΜΕΣΑ  ΣΟΥ!!!!
     ΘΕΩΣΗ !!  ΘΑ!! 
  ΑΝ  ΟΤΙ  ΛΕΜΕ  ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ -ΜΑΚΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ
               Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Ε Σ  ΜΑΣ
            ΜΑΚΡΙΑ- ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ
             ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ
        ΤΟΤΕ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ  ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ  ΕΚΕΙ!!!
   ΓΝΩΡΙΖΕ  ΟΤΙ    ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΥΦΛΟΙ!!-ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΗ!! ΧΩΡΙΣ ΑΦΗ!!
         ΤΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  7!!!
                    ΕΙΝΑΙ     Ε  Ν  Α !!
                       Α Γ Α Π Η !! ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΛΛΟΝ!!
      ΤΗΝ  ΚΑ ΤΕ ΧΕΙΣ !!!
     ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!
 ΣΤΟΙΧΩΜΥΘΙΕΣ  ΚΑΙ  ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ  ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ  Ο  Σ  Ε  Σ  ΘΕΛΕΙΣ!!
                  ΑΠΟ  ΠΟΙΗΣΗ  ΜΕΧΡΙ  ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ!!
     Λ Ε Ξ Ε Ι Σ   ΜΕ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ   Χ Ρ Ο Ι Α !!  ΟΜΩΣ??

Η ΕΠΑΦΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ  ΦΩΤΟΣ  ΠΡΕΠΕΙ
              ΝΑ Ε Χ Ε Ι  ΔΙΑΡΚΕΙΑ .   ΕΧΕΙ???
   Η  ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ  ΔΙΩΧΝΕΙ  ΤΟΥΣ  ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΥΣ !!!  ΓΙΑΤΙ??
             ΑΣ  ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ   ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ!!!
             ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ    ΤΑ  ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!
             ΑΣ  ΔΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ  ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ  ΜΑΣ!!
             ΑΣ  ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ   ΤΑ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ !!
   ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Θ Υ Μ Η Θ Ο Υ Μ Ε !!

ΕΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ   ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ    ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ   ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση