Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Ροδοσταυρικές Διδασκαλίες και Τεχνικές
Αρωματικά λιβάνια
Rose:
Αγαπητέ Fr. Avaris,
νομίζω πως η σύνδεση με οντότητες, αν υπάρχουν, γίνεται εφόσον κάποιος συνοδεύσει τα αρωματικά λιβάνια, με τελετουργικό επίκλησης...
Από μόνο του το αρωματικό λιβάνι, σίγουρα επιδρά ψυχολογικά πάνω στον άνθρωπο αλλά δεν καλεί καμία οντότητα...
Αν και η προσωπική μου άποψη είναι πως αυτά που ονομάζουν κάποιοι οντότητες, είναι απλά δονητικές συχνότητες, που δρουν σαν διαπασών πάνω στον ασκούμενο για να έρθει σε επαφή πιο εύκολα με μία ψυχολογική κατάσταση...
Trithemius:
--- Παράθεση από: try στις Μαρτίου 08, 2007, 21:08:38 ---Δεν γνωρίζω τις επιδράσεις των αρωμάτων, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ το σανταλόξυλο.
Εκτός απο το άρωμα σε ινδικά κεριά είναι θαυμάσιο χαλαρωτικό σε αφρόλουτρο και προκαλεί και μια αίσθηση μικρής ευφορίας.
:)
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απόλυτα! Είναι από τα πιο "υπερβατικά" αρώματα...
Ορφέας:
Θάταν χρήσιμη η αντιστοίχηση των αρωματικών λιβανιών με τον Ζωδιακό, με τις Σφαίρες (Πλανήτες),με "οντότητες" (αυτές βέβαια εμπίπτουν στις πλανητικές εν μέρει αντιστοιχίες)
και με την διέγερση αντίστοιχων ψυχικών διαθέσεων (οι οποίες εν μέρει εμπίπτουν και στις Αγγελικές και Αρχαγγελλικές αντιστοιχίες κλπ "οντότητες").
Ψυχολογία χρωμάτων υπάρχει, αρωμάτων έχετε υπόψη σας;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση