'Αρθρα Εσωτερισμού > Κβαντική φυσική και εσωτερισμός

Η ΚΒΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ......

(1/4) > >>

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
      ΓΙΑΤΙ....,!    ως    κεραυνος    ακουστηκε     αυτή...η...γνωριμη    ΦΩΝΗ   ΣΤΟ   καυκαλο   που   ΚΕΦΑΛΗ   το   ονομάζουμε....

ΠΟΙΟΣ.....μιλαει,   μεσα   μου.....σκεφτηκα...ποιος...

μαλλον....ΕΓΩ...η ....Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΟΥ....ΜΑΛΛΟΝ....

τι    ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ......!!!    αληθεια....

το   ΕΓΩ....να  ρωτάει,   η   προσωπικοτητα....να   απανταει....

η     προσωπικοτητα    να   ρωτάει....το   ΕΓΩ....να   απανταει....

τελικα....όταν   διαβαζω,   όταν   κοιταω....όταν   γεύομαι....όταν   ακουω....όταν   αισθανομαι....

ποιος-α    ΜΑΘΑΙΝΕΙ    ΠΡΩΤΑ.....

Ε Γ Ω ....η    Η    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΟΥ....ε?    π ο ι ο ς.-α....αραγε....

τωρα.....ποιον    να   ρωτησω....

---ποιος-α   ΕΙΝΑΙ    το   Ε Γ Ω ....

----   ΤΙ   ΕΙΝΑΙ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.....

ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΑΠΑΝΤΗΣΗ....!   αραγε....

μπορει.....το    ΕΓΩ....

ΜΠΟΡΕΙ.....η    προσωπικοτητα.....

να    φανταστεί.....να   ΣΚΕΦΘΕΙ.....       ΤΟΝ     Ε Α  Υ Τ Ο    ΤΟΥ-ΤΗΣ.....

ΣΕ   ΠΟΙΟΝ   ......Κ Α Θ Ρ Ε Φ Τ Η .....    μπορει.....σε    ποιον....!?

ξευρει....κ α π ο ι ο ς ....αραγε...?

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
 ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....6   σουβλάκια,   1   πατατες  κατεψυγμένες,  ΔΩΡΕΑΝ   ΨΩΜΙ....όλα  αυτά....στα   ΔΥΟ...

ΤΑΡΑΤΣΑ.....την  καναμε....   ΕΓΩ....και   ΑΥΤΗ....-ένα  άλλο  θηλυ  ...ΕΓΩ.!

Για  πες  μου....ρε   χιλιαρμενο....τι   λες...ξευρεις...γι"   αυτά  που  ειπε  αυτος  ο  ΦΕΥΓΑΤΟς.....ε?

Ένα....ρεψιμο...ακουστηκε  ,   θηλυ  ευγενικο...από  την  άλλη   πλευρα  του  τραπεζιου...

-κοκκαλινη   υσηχια....από   θορυβο   αλεστικων   δοντιων....

δευτερο,  ρεψιμο....  -τοχεις   ταμα....ρε,   αμα   δεις   ανθρωπο   να  τρωει-ευτυχισμενο...τοχεις   ταμα...

-καλα,   με   συγχωρεις.....αν   ξαναμιλησω......φτυσε με....

Τελος  παντων....ενταξει....ενταξει....  ακου....ΑΥΤΟς...κατά  την  γνωμη  μου....εχει    ΔΙΑΒΑΣΕΙ   ΠΑΡΑ   ΠΟΛΥ...

εχει   ασχοληθεί    με   ψυχολογια....ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ   ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....και   τετοια... ΕΜΕΙς   όμως   δεν  εχουμε...

χρειαζονται....ΧΡΗΜΑΤΑ....να   αγορασεις   κανα   βιβλιο....να   το   ΔΙΑΒΑΣΕΙς....να  το   κουβεντιάσεις....με   αλλους...κ.λ.π.

ΕΜΕΙς.....πατατουφ.....παπαλααα!     ---ΑΣΕ,   και   καμια   ρε,   και  για   μας....θα   χοντρύνεις....

εχεις    ΔΙΚΙΟ.....ΟΛΕς   δικες   σου.....ακου   όμως....

- Ο  τυπος    ειχε   σωστες   αποψεις....άλλο   το   ΕΓΩ....ΑΛΛΟ   η   προσωπικοτητα....και   αυτό  για  τουτο..

ΤΟ  ΕΓΩ.....εγω   δηλαδή....είμαι   αυτό   που   ΕΙΜΑΙ....λειτουργικα....λειτουργω-υπαρχω....ως  ένα  ετσι....ΕΓΩ...

δηλ.....είμαι   μια   υπαρξιακη   ΜΗΧΑΝΗ.....κατά   καποιο   τροπο...όπως   λεμε   ΨΥΧΗ....δηλ.  μερος   ΑΥΤΗς

εχω   κινητικοτητα....θελω   να  υπαρχω....δινω   ΖΩΗ....στο   σωμα  μου....ΕΙΜΑΙ   κατι....που

Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ......καταλαβες...

ο   ΤΡΟΠΟΣ....όμως   που   ΕΚΦΡΑΖΩΜΑΙ....που   ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ....που   κινουμαι....δηλ.....ας  πουμε..

το   λεμε....ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΤΗΤΑ.....δηλ....η   ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....του   κάθε   Ε Γ Ω ....στο   περιβαλον...

--Τοτε,   ρε  εξυπνε....το   ΕΓΩ   ρωτάει....το   ΕΓΩ   απανταει....αφου   η   συμπεριφορα....ΔΙΚΗ   του    ΕΙΝΑΙ.....

--Ναι,   αλλα....το   ΕΙΔΟς   της   ΑΠΑΝΤΗΣΗς....θα   κρινει   ΑΝ,   θα   την   κανει   δικη  του....

δηλ....μ'αρεσει.....δεν   μου   αρεσει....όπως   και   ΠΟΣΟ   ΠΟΛΥ....μου   αρεσει....

π.χ.....θα  σε  ρωτησω....ΠΟΙΟΝ   θα   προτιμουσες....Ε Μ Ε Ν Α ....η....τον   ΜΑΤ   ΝΤΕΙΜΟΝΤ......και   γιατι....

Θελεις....να   σου   απαντησω    ειλικρινα....!   ετσι   δεν  είναι....

ΝΑΙ....

--τον   ΜΑΤ  ΝΤΕΙΜΟΝΤ....γαμω   τη   μιζερια  μας....και   νασαι    βέβαιος....ρε,   θα  σου  αγοραζα...

όλη   τη  βιβλιοθηκη....του   πυρινου   κοσμου...ολη  ρε,......ΟΛΗ......

---κοκκαλο.......

Ορφέας:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Μαΐου 09, 2014, 14:39:12 ---      ...................................................................................................

μπορει.....το    ΕΓΩ....

ΜΠΟΡΕΙ.....η    προσωπικοτητα.....

να    φανταστεί.....να   ΣΚΕΦΘΕΙ.....       ΤΟΝ     Ε Α  Υ Τ Ο    ΤΟΥ-ΤΗΣ.....

ΣΕ   ΠΟΙΟΝ   ......Κ Α Θ Ρ Ε Φ Τ Η .....    μπορει.....σε    ποιον....!?

ξευρει....κ α π ο ι ο ς ....αραγε...?

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, η προσωπικότητα και η Εγωικότητα μπορούν να δουν - να αντιληφθούν - τον εαυτό τους ενώπιον της Ατομικότητας....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
  Eλα,  ελα....σου  την   εσπασα   παλι....ε,   ΣΥΝΕΧΙΣΕ....μου  αρεσει,   να  σ" ακουω....παρ'  ολο  που  πιανω  τον  ΕΑΥΤΟ   μου....

να   σε  βριζει....να  σε   βαριεται....ωρες-ωρες....ΚΑΤΙ....ΜΕΣΑ  μου....του  αρεσεις....ΚΑΤΙ,   σαν   ΚΑΘΡΕΠΤΗς.....

ΝΑΙ,   εκει....σ"   αυτό    ΜΕ   ΒΛΕΠΩ....ΑΛΛΑ....όχι   όπως   σ"   έναν   ΦΥΣΙΚΟ    καθρεπτη....που   το  σωμα  μου..

βλεπω.....ΟΧΙ...   όχι....   εξ"  αλλου   δεν  θα  εμενα   και   μαζι  σου....αν  ΕΝΟΙΩΘΑ... διαφορετικα    σαν   γυναικα...

--ναι,   εχεις....δικιο,  αλλα....ΑΝ....τουλάχιστον....εμοιαζες   με   γυναικα.... διαβολοσπερμα....που  θελεις   και   ΝΤΕΙΜΟΝΤ...

Ας   βαλω....νερο   στο   κρασι  μου....και  ας  παω  να   παρω   μια   πατατες   ακομα.....οσο  ΕΣΥ   μιλουσες....

ΒΡΗΚΑ....κατι  ...κερματα....   ασε,   και  κανα   τσιγαρο....  τσιμινιερα   εγινες....ΗΡΕΜΑ....

-----...........         ΛΟΙΠΟΝ.....τωρα...  που   το   ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ....  ναι,   είναι   πιο   διαβασμένος....και   μου  ξεγλιστράει...

στην   ορολογια....  ΤΟ    ΒΛΕΠΩ.....εχω   κενα.....αλλα.....να,....

στις    ΕΜΠΕΙΡΙΕς.....ΙΣΩς.....να   τον   στριμωχνα.....σε   κανα   περβαζι.....και   του   κατεβαζα....

κανα......μπατζουρι.....στη   μαπα.....ναι....ΕΙΜΑΙ    ΣΙΓΟΥΡΟΣ....θα  δεις...

--   ρε,    ισκιε  .....παλι    θα   με   κανεις....να   γινουμε    Μαλλιοκουβαρα....   γαμω  την   εσωτερικη   καραφλα   σου....

----ΓΙΑΤΙ.....

--Είναι,   ρε   δυνατον.....κοτζαμ-φευγατος.....να   κατσει,   να   ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ....μαζι σου....ταχα  μου....ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....

ΤΙ   ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....ρε,   και   πρασινα   ραβιολια....τρομαρα  σου....ποιες....ΤΑ   ΟΝΕΙΡΑ....ΠΟΥ   ΜΟΥ  ΛΕΣ....

---...........

---Κι  όμως.....το   ξερεις....ναι,   είναι .....είναι.....ΑΛΗΘΙΝΑ....

----ΚΑΙ  δεν   είναι   μονο    αυτά.....ρε   ουφο.....ΞΕΧΝΑς....μου  φαινεται.....ΞΕΧΝΑΣ.....

εμ,   μπας ε  περιπτωσει....μπας....ας   πιουμε...  μια  φιξ...πιασε  και  ένα   τσιγαρακι....να   φουμαρουμε...

και   ας   δοξάσουμε.....ΤΗΝ    ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΑς......με   ένα  γερο....ρεψιμο....

---τις   ξεσχισες....ολες  τις   πατατες....

--σιγα  ρε,   σιγα.....πως   κανεις    ΕΤΣΙ.....

---Δε   μου   λες   ρε   χιλιαρμενο.....       Α Τ Ο Μ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α .......σου   θυμιζει    κατι.....

---λοιπον......εως   εδώ   για   ΣΗΜΕΡΑ.....φτανει,    θα   σου   πεταξω   κανα   ποτηρι.....

φτανει.....!

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
......Ηρεμα,   μωρακι.....ΗΡΕΜΑ.....με   την   ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ    ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ......ηρεμα.....!

--Εγω....δεν   ΝΟΜΙΖΩ....ότι   εχω   κατι   τετοιο....ΕΣΥ,     εισαι  κολυμμενος.!...UHU...kαι   περα...

λοιπον....ακου...ο   κοτζαμ-φευγατος....ειπε---ΣΚΟΠΟΣ   ΤΗΣ   ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ....ΕΙΝΑΙ    Η   ΤΕΛΕΙΩΣΗ   ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

--ΡΕ,    δεν   αναφερε   ΤΕΛΕΙΩΣΗ....αλλα   τελειοση-Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Η Τ Α ......αμαν....

λες...,   μπορει....ισως....ναι....λοιπον....Η   ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ....ΤΗΣ   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.....!....

---  ε..,   και...

τι   ε..,   ρε   χιλιαρμενο....  γλυπτο....είναι...η¨..πινακας....

----κ α λ α .....τωρα...τα   δωσαμε....δωσαμε....φτου...!

τι  δωσαμε.....  δεν  δωσαμε....χα...!   Η  προσωπικοτητα....είναι   ΣΤΟΙΧΕΙΟ....εκφρασης....της   ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ....δηλ.  της  ψυχης  ....

δηλ....του   καθ  ενός....σαν   τετοια....πως   θα   τελειοποιηθη...ε...,  τι   Η  ΨΥΧΗ   μου   είναι   ΑΤΕΛΗΣ....και   εγω........

----εσυ....τι   ναι   ένα.....τρικορφο   ΕΙΣΑΙ....ΚΑΙ   όχι   μονο.....και  όχι   μονο....

ασε...ρε....

----λοιπον....πρωτον....Η   ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ.....είναι   πνευμα-ψυχη.....το   πνευμα.....δινει   τη   διανοηση   στην  ψυχη....χωρις   αυτό...

παπαλα....νο  σκεψη....κουκλακι....νο...!   δευτερον.....πνευμα-ψυχη   γεννουν....με   παρθενογεννηση...το   ΕΓΩ....

εσενα  μουσχαρε....καταλαβες...  ΕΣΥ-ΕΓΩ...ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΕ....σε   παλουκωνουν  δηλ.....σε   μια   θερμοκητιδα-περιβαλλον...

σ έναν   πλανητη.....τριτον....αρχιζεις.....στρατα-στρατουλα....το   μωρο....κ.λ.π.   ετσι....αρχιζει   και  ενας   θεος   ξερει   πως

θα   τελειωση......ΓΙΑ   να   τελειωσει   όμως   το   ΤΩΡΑ....πρεπει   να   ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗς....την   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...αμ  πως...

τι  ειπες   τωρα....ρε  ουφο....τι   ειπες...

---ΛΟΙΠΟΝ....θα  σε   πλακωσω....αμα   ξαναπιεις   από  το   ΠΟΤΗΡΙ  μου....

αυτό....τωρα...τι   είναι ,   τελειωτης....της   προσωπικότητας   σου...!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση