'Αρθρα Εσωτερισμού > Καμπαλά
Η Μυστική Καμπάλα
Rose:
--- Παράθεση από: suida στις Μαΐου 28, 2008, 21:14:13 --- ΕΝΑ " Μ Ε Ρ Ο Σ " ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ Α Ρ Τ Ο Γ Ρ Α Φ Η Σ Η Σ ....ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "Σ Υ Σ Τ Η Μ Α "....
"ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ζ Ω Η Σ ".....
ΠΟΛΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ Ε Ξ Η Γ Η Σ Ο Υ Ν ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΟΤΙ .....
Ε Ν Ο Η Σ Α Ν .....
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ .....Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν , ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ....ΩΣ
Β Ι Ω Μ Α Τ Ι Κ Η Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ε Ν Ω Τ Ι Κ Ε Σ "Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ " ΤΗς
Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ ....
Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ Δ Ι Ε Υ Ρ Υ Ν Θ Ο Υ Μ Ε Α Τ Ο Μ Ι Κ Α ΜΕΣΩ ΤΗς ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑς....ΤΗς Γ Ν Ω Σ Η Σ ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Πράγματι χρειάζεται μεγάλη εντρύφηση στις αρχές του συστήματος της Καμπάλα, έτσι ώστε και να κατανοήσουμε αλλά και να βιώσουμε τα 12 συνειδησιακά αρχετυπικά κέντρα ή δυνάμεις του σύμπαντος. Η ολοκλήρωση της ερμηνείας του συστήματος της Καμπάλα, θα προσεγγιστεί, εφόσον όλοι εμείς που εμβαθύνουμε στα εσωτερικά μυστήρια, διαλογιστούμε, αναλύσουμε και επιστημονικοποιήσουμε την βαθύτερη κατανόηση μέσω της εμπειρίωσης.
Επειδή υπάρχουν πολλές προσωπικές ερμηνείες χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί, και να μην δεχόμαστε καμία αυθεντία, πέραν την λογική και την εμπειρία μας.
pressphoto:
οποτε θα ξεκινησω με το βιβλιο που μου προτεινατε.που μπορω να το αγορασω?οσο αναφορα τα συγραμματα που μου ειπατε αγγλικα γνωριζω .τωρα αν καποιες εννοιες ειναι δυσκολες υπαρχουν και τα λεξικα
pressphoto:
σημερα μου συνεβει κατι για το οποιο ειχα προαισθημα απο μερες.ενιωθα πως κατι θα γινει σε μενα.και πραγματικα επεσα με την μηχανη αλλα δεν επαθα τιποτα ευτυχως.πιστευεται στη διαισθηση?
Κανένας:
--- Παράθεση από: pressphoto στις Μαΐου 29, 2008, 18:02:39 ---σημερα μου συνεβει κατι για το οποιο ειχα προαισθημα απο μερες.ενιωθα πως κατι θα γινει σε μενα.και πραγματικα επεσα με την μηχανη αλλα δεν επαθα τιποτα ευτυχως.πιστευεται στη διαισθηση?
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά. Αυτό δείχνει ότι έχεις αρκετή επικοινωνία με το υποσυνείδητό σου.
Ορφέας:
--- Παράθεση από: pressphoto στις Μαΐου 29, 2008, 18:02:39 ---σημερα μου συνεβει κατι για το οποιο ειχα προαισθημα απο μερες.ενιωθα πως κατι θα γινει σε μενα.και πραγματικα επεσα με την μηχανη αλλα δεν επαθα τιποτα ευτυχως.πιστευεται στη διαισθηση?
--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να απορρίπτουμε την πίστη, για θέματα παραψυχολογίας, εσωτερισμού και εν γένει για θέματα που έχει επικρατήσει -αν και κακώς -να τα εντάσσουν στην μεταφυσική, διερευνούμε και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Μετά από μελέτες αναφορών αλλά και προσωπικών εμπειριών, είμαστε σε θέση πλέον να υποστηρίξουμε με πληθώρα τεκμηρίων την ύπαρξη και λειτουργία της διαίσθησης. Παράλληλα, εφαρμόζουμε μεθόδους ασφαλούς ανάπτυξης και ευαισθητοποίησης ΚΑΙ στην διαίσθηση, μέσα από τις διδασκαλίες της ΑΜΡΑ, πάντα στα πλαίσια της αυτογνωσίας και με απώτερο στόχο την αυτοπραγμάτωση του καθενός.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση