Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ
Χαιρετώ σας!
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
Ωραια, η χορτοπιτα-σπανακοπιτα....ακουστηκε η φωνη του φιλου μου, γρυλλισε στο δεξι τυμπανο....
απεναντι μας....μια κοπελλα....ασχημη...κακοφτιαγμενη...σε αναπηρικο καροτσακι....
---ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ελεγε... ακουραστα....επαναλαμβανομενα.... σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ...δωστε κατι....
---Η δευτερη μπουκια....δεν κατεβαινε με ΤΙΠΟΤΑ.... εμεινα εκει να την κοιτω...ΑΓΑΛΜΑ...ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ..
ΒΙΑΣΤΙΚΑ....βιαστικα....επιασα...τα ρεστα....1 η 2 ευρω....τις τα εδωσα... ταυτοχρονα....ενοιωσα...ΕΝΟΧΟΣ...ενοχος..
εγω, σκεφτηκα.....ειμαι ενταξει....ΑΥΤΗ...γιατι ειναι ετσι....ναι....ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΟΙΩΣΑ....ΑΥΤΗ...
κατι μεσα μου....μ εσφυξε....
κοιταξα....τον φιλο μου... συνεχισε να τρωει.... Τι ναι ρε, μου λεει....τι επαθες... α, ξεκολα...σα βλαμμενος εγινες...
ελα, την κοτσαρανε εδω....και τα μαζευουν....ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ....ΞΕΚΟΛΑ...! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ρε, παλι...
--να, αν υπαρχουν....δασκαλοι...και αγγελοι...και τετοια...δεν τα ΒΛΕΠΟΥΝ....ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....γιατι δεν κανουν κατι...γιατι..
--να σου πω, ρε ονειροκρητη....τι ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ....ΑΓΓΕΛΟΥΣ...και παραμυθια...ρε, ΝΤΙΣΝΕΥ...ΒΛΕΠΕΙς ΑΚΟΜΑ....ειναι...να μην σου
ΚΑΤΣΕΙ....ετσι, και θα σου πω εγω....κοφτες τις σαχλαμαρες....και φτιαξ τα ΜΟΥΤΡΑσου....δες ερχεται η ΠΟΠΗ....ΑΝΤΕ...
ΑΝΤΕ......
Rose:
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 21, 2013, 11:32:15 --- --να, αν υπαρχουν....δασκαλοι...και αγγελοι...και τετοια...δεν τα ΒΛΕΠΟΥΝ....ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....γιατι δεν κανουν κατι...γιατι..
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο τενόρος, ο πιανίστας, ο μαέστρος είμαστε εμείς, οι άγγελοι, οι δάσκαλοι είμαστε εμείς, οι φορείς των δυνάμεων είμαστε εμείς...
Σίγουρα δεν είμαστε όλοι μας τέλειοι μαέστροι, πιανίστες, τενόροι, άγγελοι, δάσκαλοι κτλ, αλλά ο καθένας μας έχει την κλίση της ψυχής του, και αυτή την κλίση είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε...
Αν θέλουμε να λεγόμαστε 'Ανθρωποι!
http://www.youtube.com/watch?v=JX7guuf-3UU
'Οταν όμως έχουμε παρέα στην Συν-ευθύνη, ο σταυρός της Ανθρωπότητας, σηκώνεται πιο εύκολα... ;)
και ουδείς πλέον τυφλός, κουφός και ανάπηρος...
Σε ευχαριστούμε αδελφέ μου για την υπέροχη κατάθεσή σου... Πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε τι σημαίνει Ανθρωπιά, ειδικά στις μέρες μας, που το ΦΩΣ, τρεμοσβήνει, απελπισμένα.... και οι αυτοκτονίες είναι καθημερινό φαινόμενο...
'Οποιος έχει την τάση να αυτοκτονήσει, ας εκδικηθεί καλύτερα...
αναλαμβάνοντας να σώσει την Ανθρωπότητα... :D :D :D
Rose:
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 21, 2013, 11:32:15 --- εγω, σκεφτηκα.....ειμαι ενταξει....ΑΥΤΗ...γιατι ειναι ετσι....
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολλές φορές, δεν υπάρχει πραγματική αναπηρία, παρά μόνο στο μυαλό1 μας...
Σαφώς και έχουμε χρέος να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας σε αδυναμία,
αλλά και αυτή η αδυναμία δεν πρέπει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.
Με άλλα λόγια, η φιλανθρωπία, δεν είναι ουσιαστική βοήθεια,
αλλά ουσιαστική βοήθεια, είναι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, να μην είναι επαίτης.
JohnLocke:
Κοίτα που απο έναν απλό χαιρετισμό ενός νέου μέλους του forum, ξεκίνησε ακόμα μια γόνιμη συζήτηση!!!
Rose:
'Ετσι είμαστε εμείς οι Φιλόσοφοι, αρπάζουμε τις ευκαιρίες για κουβεντούλα... ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση