Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ
Χαιρετώ σας!
ΚΛΑΣ:
--- Παράθεση από: JohnLocke στις Απριλίου 18, 2013, 03:41:28 ---Κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες - τελικά μη σχετικές όπως καταλαβαίνω αν και σχετιζόταν με εσωτερισμό κτλ -, έφτασα και σε αυτό το φόρουμ. Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι πως εδώ μέσα υπάρχει Αλήθεια, πως εδώ μέσα δεν θα με κοροϊδέψουν.
Πριν καταφέρω να εγγραφώ χάθηκα μέσα στο φόρουμ με τις ώρες και με τις μέρες, και συνεχίζω να χάνομαι. Πολύς πλούτος γνώσης και - θα το ξαναπώ - Αλήθεια.
Μάριος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ φίλε, χωρίς να είμαι μέλος ή να γνωρίζω προσωπικά τα άτομα που διαχειρίζονται αυτό το φόρουμ, σε διαβεβαιώ ότι κανείς από εμάς εδώ πέρα δεν ισχυρίζεται ότι κατέχει την μοναδική και αληθινή γνώση πλην όμως, θα συναντήσεις άτομα τα οποία έχουν, όχι στενούς αλλά διευρυμένους ορίζοντες και προσπαθούν να χτίσουν έναν κόσμο με λιγότερο υλισμό και φυσικά με λιγότερη υποκρισία...
Rose:
'Αδελφέ μου,
η Αλήθεια υπάρχει, και για να την διαπιστώνουμε, βρίσκουμε πρώτα τα ψέματα...
Δεν είναι τα πάντα υποκειμενικά, υπάρχει και η Αντικειμενικότητα, που προσεγγίζεται μέσω της Επιστήμης, των Φυσικών Νόμων, αλλά και της Φιλοσοφίας, και δεν εννοούμε την αμπελοφιλοσοφία... ;) αλλά το Phd.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση