Σχόλια > Η Στοά.΄. της Τέχνης
Rotting Crist-Κατά Τον Δαίμονα Του Εαυτού
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση ---γαπητέ Κράχτη,
με όλο το σεβασμό, και προσπαθώντας να βοηθήσω, είναι σημαντικό να γίνεται ένας εποικοδομητικός διάλογος, χωρίς ειρωνείες, πάνω σε επιχειρήματα, γιατί ειδάλλως ξεφεύγει η κουβέντα μας, σε αρνητικά συναισθήματα... Γιατί να υπάρχει πρόθεση, πάντα να "κράζουμε". Ας προσπαθήσουμε καλοπροαίρετα να θέτουμε τα επιχειρήματά μας, τις θέσεις μας ή τις διαφωνίες μας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή ο Γιάννης από εδώ είναι καλοπροαίρετος όταν πετάγεται στο θέμα Νέα Ακρόπολη υποτιμώντας μας λέγοντας μας
--- Παράθεση ---Βοηθατε φτωχοι να μην σας μοιασω...... :-X
--- Τέλος παράθεσης ---
....ενώ εγώ όχι όταν του ζητάω να αναλύσει το θέμα το οποίο άνοιξε; Με συγχωρείς άλλα εθελοτυφλείς γιατί εγώ το μόνο που έκανα είναι να τον παραπέμψω στο δικό του θέμα που αποδεικνύει ότι είναι αιθεροβάμων. Αφού από τι μια λέει πως πρέπει να προφυλαχτεί ώστε να μην μας μοιάσει ενώ από την άλλη βάση του θέματος που άνοιξε μας έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε σχέση με αυτό που υποτίθεται προσπαθεί να προφυλαχτεί. Εγώ το επισήμανα κάνονας χιούμορ και ειρωνεία. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω, να τον βρίσω; Πως να φερθώ σε κάποιον που δεν σκέφτεται τι λέει; Μήπως να γυρίσω και το άλλο μάγουλο; Aν θέλετε εσείς λειτουργήστε έτσι δεν έχω πρόβλημα, αλλά εγώ πιστεύω ότι, εποικοδομητικός, είναι ακόμα και ο κακός διάλογος! Γι' αυτό και δεν έχω πρόβλημα ούτε για εποικοδομητικό διάλογο, αλλά ούτε για αντιεπικοδομιτικο διάλογο. Τα συμπεράσματα για εμένα είναι πάντα χρήσιμα. Αν θέλατε μπορούμε να κάνουμε ότι από τα δυο αποφασίσετε! Όταν όμως ο συνομιλητής μου κόψει τις αηδιουλες εξυπνάδας τότε θα σταματήσω να τον ειρωνεύομαι. και επειδή δεν καίγομαι αν, και τι θα αποφασίσει, μπορούμε να το τραβάμε επ αορίστου. Εγώ όποτε έχω κέφι θα απαντάω.
Rose:
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Δεκεμβρίου 04, 2013, 20:29:45 ---Καλά δεν παίζεστε, ξαναδιαβάστε το θέμα Νέα Ακρόπολη για να καταλάβετε ποιος είναι ο άσχετος της συζήτησης και μετά βιαστείτε να μιλάτε έτσι. Δεν πετάχτηκα εγώ σαν την τσου τσου λέγοντας παπαρουμπες. Πάντως θα είμαι εγώ που θα ειρωνεύομαι αν δεν μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους όπως αξίζει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποια πράγματα να μπουνε στην θέση τους όπως αξίζει? Σε τι αναφέρεσαι? Λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που συνεχίζεται η προσωπική επίθεση, οι προσωπικές ειρωνείες και οι προσβολές. Ποια σκοπιμότητα υπάρχει να κατεβάζουμε τόσο το επίπεδο?
giannis9:
καταρχην δεν υποτιμησαα κανεναν.2 εκφερα μια αποψη για την νοοτροπια καποιων για τα οικονομικα οφελη πισω απο το ονομα της γνωσης κτλ.....3 ειναι δημοσιος διαλογος οποτε δεν πεταχτηκα.....4απλα ανεβασα ενα τραγουδι δεν ανοιξα θεμα για συζητηση......
ΚΡΑΧΤΗΣ:
Βοηθατε φτωχοι να μην σου μοιασουμε...... :-X
giannis9:
αυτο πηγαινε για την ακροπολη...για ακομα μια φορα το εξηγω.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση