'Αρθρα Εσωτερισμού > Καμπαλά
ΤΑΡΩ:Το Ταξίδι του Τρελού
Ορφέας:
--- Παράθεση από: pressphoto στις Μαΐου 29, 2008, 18:08:25 ---Απαντηση στον Ορφεα.ειμαι αυθορμητη,ανοιχτη και δεν προσεχω στους γκρεμους.ομως παντα καταφερνω να τους προσπερναω η αν πεσω να πεσω κατα το ημισυ.θελω να τα μαθω ολα.θελω η ζωη μου καθε μερα ναναι μια καινουργια περιπετεια.δεν θελω ναναι στασιμη.δεν μπορω την στασιμοτητα .με πνιγει.τι λες γιαυτο ορφεα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στην φύση, ότι παραμένει στάσιμο, ότι παγιώνεται, είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Ζωντανό παραμένει αυτό που συνεχώς επαναπροσαρμόζεται, αυτό που αλλάζει, μεταστοιχειώνεται και διαρκώς εξελίσσεται.
ΣΕΡΑΠΙΣ:
--- Παράθεση από: Rose_777 στις Αυγούστου 04, 2007, 03:20:33 ---
--- Παράθεση από: El Morya στις Αυγούστου 01, 2007, 17:44:17 ---Στα δικά μου ταρώ
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει κάποια κάρτα που λείπει από τα κλασσικά Ταρώ, και πως θα την περιγράφατε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Η Λευκή κάρτα.
Κανένας:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 30, 2008, 01:27:17 ---Φαίνεται ξέχασες ότι η διαδρομή που κάνουμε τώρα στην καμπάλα είναι από το τέλος της γένεσης του κόσμου προς την αρχή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέχασα. Το αγνοώ. Η παραπάνω φράση με μπερδεύει. Μπορείς να το εξηγήσεις (σε λιγότερο από μισή σελίδα?).
Γι αυτό ίσως εμένα μου φαίνοντε τελείως αντιφατικές οι παρακάτω προτάσεις:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 30, 2008, 01:27:17 ---Ο Κρόουλι την έχει ως την ανώτερη κάρτα Ταρώ, στο ανώτερο σημείο, άρα στο τέλος της διαδρομής.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 29, 2008, 00:24:48 ---η κάρτα του τρελλού τίθεται σε διαφορετικές θέσεις -στην αρχή κατά τον Κρόουλι
--- Τέλος παράθεσης ---
Ορφέας:
--- Παράθεση από: Κανένας στις Μαΐου 30, 2008, 10:23:44 ---
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 30, 2008, 01:27:17 ---Φαίνεται ξέχασες ότι η διαδρομή που κάνουμε τώρα στην καμπάλα είναι από το τέλος της γένεσης του κόσμου προς την αρχή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέχασα. Το αγνοώ. Η παραπάνω φράση με μπερδεύει. Μπορείς να το εξηγήσεις (σε λιγότερο από μισή σελίδα?).
Γι αυτό ίσως εμένα μου φαίνοντε τελείως αντιφατικές οι παρακάτω προτάσεις:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 30, 2008, 01:27:17 ---Ο Κρόουλι την έχει ως την ανώτερη κάρτα Ταρώ, στο ανώτερο σημείο, άρα στο τέλος της διαδρομής.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Μαΐου 29, 2008, 00:24:48 ---η κάρτα του τρελλού τίθεται σε διαφορετικές θέσεις -στην αρχή κατά τον Κρόουλι
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι κάρτες Ταρό, χαρακτηρίζονται και από έναν αριθμό, οπότε όποια κάρτα έχει μικρό αύξοντα αριθμό, θεωρείται λογικά ότι βρίσκεται στην αρχή. Οι κάρτες κατανέμονται στο δέντρο της ζωής (Καμπάλα), από πάνω προς τα κάτω, ενώ εμείς το "ταξίδι" μας το ξεκινάμε από κάτω προς τα επάνω, δηλαδή βαδίζουμε τα μονοπάτια-κάρτες Ταρό, από τα μεγαλύτερα νούμερα προς τα μικρότερα.
suida:
"Π Α Τ Ε Ρ Α .....ΤΗΣ Ψ Υ Χ Η Σ ΜΟΥ...."" λ ε ω , "Γ Ι Α Τ Ι , Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Υ Μ Ε ΜΕ Τ Ο Σ Η ...
Μ Υ Σ Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ..... Α Υ Τ Α ΤΑ Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Α ...""????
""Γ Ι Α Τ Ι ..... ΟΙ Α Μ Υ Η Τ Ο Ι , ΔΕΝ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ Μ Π Ο Ρ Ο Υ Ν ΝΑ ΤΑ Π Λ Η Σ Ι Α Ζ Ο Υ Ν ...""!!!
""Π Ρ Ε Π Ε Ι ....ΝΑ ΤΑ Φ Υ Λ Α Σ Σ Ο Υ Μ Ε ....Π Ι Σ Ω ΑΠΟ "Σ Υ Μ Π Α Γ Ε Ι Σ .... Π Ε Τ Ρ Ι Ν Ο Υ Σ ...
Τ Ο Ι Χ Ο Υ Σ ""..... Π Ο Λ Υ Κ Α Λ Α " Μ Ο Ν Ω Μ Ε Ν Α "....""
""Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α ΤΗΣ Ζ Ω Η Σ ....Κ Α Θ Ε Α Υ Τ Η....Ω Σ Ι Δ Ε Α .... Ε Ι Σ Χ Ω Ρ Ο Υ Σ Α ΣΤΟ
Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο ....
Μ Π Ο Ρ Ε Ι ....
Ν Α Π Ρ Ο Κ Α Λ Ε Σ Ε Ι .... ΤΟΝ " Θ Α Ν Α Τ Ο "... Ο Τ Α Ν " Κ Τ Υ Π Η Σ Ε Ι "...... Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ν/Η
ΠΟΥ ΔΕΝ Δ Ι Α Θ Ε Τ Ε Ι ΤΗΝ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η ....."Δ Υ Ν Α Μ Η .... Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η Σ ..." ""!!!
" Η Σ Κ Ε Ψ Η ΤΟΥ /ΤΗΣ..... Α Π Ο - Υ Λ Ω Ν Ε Τ Α Ι .... Δ Ι Α Λ Υ Ε Τ Α Ι ....""
" Γ Ι ' Α Υ Τ Ο ... ΟΙ Μ Υ Σ Τ Ε Σ ....Κ Ρ Α Τ Ο Υ Ν ΤΗΝ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η ΤΟΥΣ.... Κ Ρ Υ Φ Η ...
ΜΕ Τ Ο Σ Η Θ Ε Ρ Μ Η ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α Μ Υ Η Τ Ο Υ Σ ...""!!!
" Ε Ι Ν Α Ι .... ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Λ Ο Γ Ο Σ ....ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ .....Α Υ Τ Ο Σ ...ΤΟΥ
Π Ρ Ω Τ Ο Γ Ο Ν Ο Υ ....ΚΑΙ Ε Γ Ω Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ .... Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ ...""
"ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ Μ Υ Σ Τ Η Σ .... Α Π Ο Κ Τ Η Σ Ε Ι .... Α Υ Τ Η , Δ Ι Α Θ Ε Τ Ο Ν Τ Α Σ ΤΗΝ
Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η .....Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η ....ΣΕ Μ Ε Γ Ε Ν Θ Υ Μ Ε Ν Η Μ Ο Ρ Φ Η ....Τ Ο Τ Ε ...ΘΑ Μ Ε Τ Α Δ Ω Σ Ε Ι
ΤΙΣ Δ Ι Κ Ε Σ ΤΟΥ Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ε Σ ... Α Κ Τ Ι Ν Ο Β Ο Λ Ι Ε Σ ...
Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω Ν Τ Α Σ ....
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Ε Σ .....Ε Π Ι Δ Η Μ Ι Ε Σ ..... Σ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Σ ...ΚΑΙ Α Κ Ο Μ Α
Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ε Σ ..... Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ε Σ ...
Ο Π Ω Σ .... Κ Α Ν Ο Υ Ν ....
Α Υ Τ Ο Ι .... ΟΙ Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Τ Ε Σ ....ΤΗΣ
Μ Α Υ Ρ Η Σ .... Μ Α Γ Ε Ι Α Σ ....""!!!!
Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ω .......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση