Αποστολέας Θέμα: Η Σχιζοφρένεια του Εβραιο-Ελληνισμού.  (Αναγνώστηκε 23220 φορές)

Rose

• Administrator
  • Στο όνομα της Μητέρας Φύσης!
    • Προφίλ
Απ: Η Σχιζοφρένεια του Εβραιο-Ελληνισμού.
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:04:42 »
http://www.skai.gr/news/culture/article/214708/ithopoioi-corpus-christi-skopos-tis-tehnis-i-eleutheri-ekfrasi-/

Οι ηθοποιοί του Corpus Christi δηλώνουν: Σκοπός της τέχνης, η ελεύθερη έκφραση
12/10/2012 | 10:57Τελευταία Ενημέρωση: 14:00 12/10/2012

Την καταδίκη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προκάλεσαν τα επεισόδια της Πέμπτης έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, για την παράσταση «Corpus Christi» υπογραμμίζοντας το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο καταδικάζει «οποιεσδήποτε ενέργειες που θίγουν, προσβάλλουν, απειλούν και στερούν το δικαίωμα της ελευθερίας στην τέχνη».

«Η ελεύθερη έκφραση, η ευαίσθητη ματιά πάνω σε κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν είναι σκοπός της τέχνης του ηθοποιού και κατά συνέπεια όλων των τεχνών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με αφορμή τα επεισόδια της Πέμπτης.

«Γι' αυτό τον λόγο είμαστε ενάντια σε ότι περιορίζει, ελέγχει και υπονομεύει την δουλειά μας και την εξέλιξη μας. Η βαρβαρότητα, η βία, η καταστολή, η λογοκρισία και η επιβολή περιορισμών στην τέχνη και στη ζωή εντείνονται όλο και περισσότερο. Κι όταν η τέχνη λογοκρίνεται, λογοκρίνεται και η ζωή. O φόβος του συστήματος εκφράζεται με την αυξανόμενη τρομοκρατία του λαού. Οι ηθοποιοί αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε μας στερεί το δικαίωμα στην έκφραση, στην ομορφιά, στην ποιότητα, στην εξέλιξη, στην αμφισβήτηση αυτής της βίαιης για το λαό πολιτικής. Η τέχνη μας είναι ένα πνευματικό όπλο που στοχεύει στην αφύπνιση των συνειδήσεων. Αυτό το όπλο δεν θα το παραδώσουμε ποτέ» σημειώνει η ανακοίνωση.

Να αποδοκιμάσουν το θεατρικό έργο Corpus Cristi είχε προτρέψει τους πολίτες η Διαρκής Ιερά Σύνοδος χαρακτηρίζοντάς το βλάσφημο.
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:19:23 »
4\10\12 CORPUS CHRISTI - θέατρο Χυτήριο ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=hQDo7wdX56A&feature=related

Newsbeast.gr - Διαμαρτυρία έξω από το Χυτήριο
http://www.youtube.com/watch?v=8VbW9ebbrhQ&feature=related

Θαυμάστε τους εβραιο-Χρυσαυγίτες "Ελληνες" εθνικόφρονες που εμπιστευτήκατε να σας σώσουν... Ο πολιτικός φασισμός αγκαλιασμένος με τον θρησκευτικό φασισμό.

Η Εβραιο-Ελληνική σχιζοφρένεια συνεχίζεται στην Εβραιο-Ελληνική Βουλή...  :D

ΒΟΥΛΗ 5\10\12 "CORPUS CHRISTI" = ΚΑΚΌΒΟΥΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=dQLAh5ip7W4&feature=relmfu

Ο Λ. Βασιλείου στο Κόκκινο 105,5, 4/10/2012
http://www.youtube.com/watch?v=oC1sXSMXA3A&feature=related
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:26:44 από Rose »
Ο Ροδόκηπος πρωτοπορεί Παγκόσμια έχοντας και πρόληψη και φυσική αντιμετώπιση του Κορονοιού. Ενημερώστε άπαντες να γκουγκλάρουν ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. https://www.rodokipos.com/ioseis-loimoxeis/koronoios/

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:33:50 »
CORPUS CHRISTI ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARTISAN ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 9 6 2012 ΘΕΑΤΡΟ
http://www.youtube.com/watch?v=NJSOiryek14

http://camerastyloonline.wordpress.com/2012/05/31/corpus-christi-apo-ton-laerti-vasileiou/

ORPUS CHRISTΙ | O Λαέρτης Βασιλείου Παρουσιάζει -Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα-Το Έργο Του Τέρενς Μακ Νάλι | Πρεμιέρα 7 Ιουνίου 2012 | ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

O Λαέρτης Βασιλείου
παρουσιάζει -για πρώτη φορά στην Ελλάδα-
το έργο του Τέρενς Μακ Νάλι

CORPUS CHRISTΙ

Μετά τους ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ του Σ. Μρόζεκ (1ο Bραβείο Σκηνοθεσίας στο Βαλκανικό Φεστιβάλ Θεάτρου/ 2005)
και το δικό του ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ (Bραβείο Μέλλοντος στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στο Σαράγεβο/2008), ο Λαέρτης Βασιλείου επιστρέφει – πάλι με ένα all male cast- και καταπιάνεται με το αγαπημένο του θέμα -τη διαφορετικότητα- μέσα από το αιρετικό έργο του Τέρενς ΜακΝάλι CORPUS CHRISTI.

Επανεξετάζοντας και αναδημιουργώντας την πιο γνωστή ιστορία του κόσμου, ο Λ. Βασιλείου και η ομάδα ARTISAN μας καλούν να τους ακολουθήσουμε… σε ένα διαφορετικό ταξίδι αυτογνωσίας, έχοντας για μοναδικό όπλο τη φράση: “ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ”.

Η Υπόθεση:

Η ιστορία δεκατριών νέων, από την εφηβεία στην ενηλικίωση: συναντιούνται σε ένα ταξίδι κατά το οποίο η φιλία τους δοκιμάζεται από τον Έρωτα, την Αγάπη, την Καριέρα και την Προδοσία ως την άλλη όψη της Θυσίας.

Το Κόρπους Κρίστι είναι ένα έργο που αφηγείται με καινούριο τρόπο την πιο παλιά και πλέον αμφιλεγόμενη ιστορία για τον Άνθρωπο, σε μία κοινωνία που παραπαίει ανάμεσα σε χαμένες αξίες και ιδανικά και σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ παλεύουμε να φιλτράρουμε τα όσα μας έχουν «σερβιριστεί» ως επίσημη Αλήθεια και Ιστορία. Στην εποχή, λοιπόν της περίφημης «κρίσης», αυτό το έργο δίνει την αφορμή να κρίνουμε, να συγ-κρίνουμε και να δια-κρίνουμε τις αξίες που θέλουμε να υπηρετούμε.

Συντελεστές παράστασης
Απόδοση κειμένου: Βάσια Παναγοπούλου & Λαέρτης Βασιλείου
Σκηνοθεσία & Μουσική Επιμέλεια: Λαέρτης Βασιλείου

Σκηνικά – Κοστούμια: Φωτεινή Μουτάφη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια Κίνησης : Μαριέλα Νέστορα
Βίντεο: Χρήστος Δήμας
Μουσική Διδασκαλία: Μυρσίνη Δόξα
Hair Styling/Make-up Artist: Έλενα Βασιλείου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χαρά Ζησιμάτου
Φωτογραφίες: Τάκης Βεκόπουλος

Ερμηνεύουν: Αλέξανδρος Αχτάρ, Λαέρτης Βασιλείου, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Στέφανος Οικονόμου, Δημήτρης Όντος, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Χρυσόστομος Παπανικολάου, Νικόλας Πιπέρας, Αχιλλέας Σκεύης, Πάνος Τρουμπoυνέλης, Γιώργος Τσάμης, Φώτης Τσοτουλίδης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης

Παραγωγή – Artisan

Στοιχεία Παράστασης:

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Ιουνίου
(Ημέρα Κόρπους Κρίστι 2012)

Γενική Δοκιμή: Τετάρτη, 6 Ιουνίου

Ημέρες Παραστάσεων: Πέμπτη, 7 / 6
Παρασκευή 8 / 6
Σάββατο, 9 / 6
Κυριακή, 10 / 6
Δευτέρα, 11 / 6
Τρίτη, 12/ 6

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια: 111 λεπτά
(χωρίς διάλειμμα)

Τιμές Εισιτηρίων: 9 € τιμή προπώλησης, έως και 6/6 μέσω της viva.gr

5 € είσοδος για τη γενική δοκιμή στις 6/6
11 € (γενική είσοδος) & 9 € (φοιτητικό)

Προπώληση Εισιτηρίων: 13855 // Viva.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας: Radio Pepper 96.6 – Best Radio -artichoke – TVXS – AthensMagazine – PR Magazine – Protagon.gr – El Culture.gr – EπίΣκηνής – monopoli.gr- Αlmyrofistiki.gr

Θέατρο : ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ – Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς
Ιερά Οδός 44, Γκάζι (πλησίον Σταθμού Μετρό «Κεραμεικός»)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 34 12 313 & 6983 671 437

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://corpuschristi-theatre.blogspot.com

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:37:48 »
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23136&subid=2&pubid=63668442

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ «ΧΥΤΗΡΙΟ»

«Δεν προσβάλουμε τα ήθη του λαού μας»

Χρόνια πίσω μας γύρισε η σύλληψη τριών ηθοποιών το Σάββατο στο θέατρο «Χυτήριο», οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, «Corpus Christi» που παίζεται (έως και την Τρίτη) εκεί.

Οι ηθοποιοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και ύστερα από περίπου δύο ώρες, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι

Χρόνια πίσω μας γύρισε η σύλληψη τριών ηθοποιών το Σάββατο στο θέατρο «Χυτήριο», οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, «Corpus Christi» που παίζεται (έως και την Τρίτη) εκεί. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από μήνυση για προσβολή των Θείων που κατατέθηκε για το περιεχόμενο της παράστασης. Οι ηθοποιοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και ύστερα από περίπου δύο ώρες, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Η παράσταση του Σαββάτου, παρά την αναστάτωση, ανέβηκε κανονικά μιάμιση ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη έναρξη (στις 10.30 μ.μ.).

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος είχε ζητήσει την αποδοκιμασία της παράστασης, αφού, όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «θεωρεί απαράδεκτο διότι ούτε επί ιστορικής βάσεως ερείδεται, ούτε επί των Ιερών Κειμένων μπορεί να πάρει κάποιος επιχειρήματα ως προς το περιεχόμενο του εν λόγω θεατρικού έργου και την παρουσίαση αυτού στο κοινό, αλλά και παράλληλα αντίκειται εις τη μακρά παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας'. «Στο θεατρικό έργο υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της επιλογής», υποστηρίζει ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης Λαέρτης Βασιλείου. «Εχουμε καλέσει μέχρι και την Ιερά Σύνοδο να δει την παράσταση. Ούτε προσβάλλουμε τα ήθη και την παράδοση του λαού μας, ούτε της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 00:52:20 »
http://www.tovima.gr/vimagazino/interviews/article/?aid=477480

Τέρενς Μακ Νάλι «Δεν χλευάζω τη θρησκεία»
Ο πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας του «βλάσφημου», κατά την ελληνική Εκκλησία «Corpus Christi», μιλάει για τις παλιές προκλήσεις, τα νέα ήθη και την αισθητή απουσία μιας προσωπικότητας όπως η Μελίνα Μερκούρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  02/10/2012 12:49

Βραβευμένος με τέσσερα βραβεία Τony, ένα Emmy, καθώς και υποτροφίες από τα ιδρύματα Ροκφέλερ και Γκούγκενχαϊμ, ο φημισμένος αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Τέρενς Μακ Νάλι είναι γνωστός στην Ελλάδα κυρίως από τα έργα του «Μαρία Κάλλας – Master Class», «Η Φράνκι και ο Τζόνι στο φεγγαρόφωτο» (με πρωταγωνιστές, στην κινηματογραφική του εκδοχή, τον Αλ Πατσίνο και τη Μισέλ Φάιφερ), καθώς και από το «Corpus Christi», το οποίο ανέβηκε πρόσφατα στην Αθήνα και χαρακτηρίστηκε από την Ιερά Σύνοδο «βλάσφημο». Φιλόξενος, ήρεμος και γελαστός, ο Τέρενς Μακ Νάλι με υποδέχθηκε στο σπίτι του στο Μανχάταν, «σε απόσταση αναπνοής, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά, από το κτίριο όπου έμεναν η Μελίνα και ο Ζυλ στα τέλη της δεκαετίας του ’60». Με τη φράση αυτή ξεκίνησε η συζήτησή μας, για να συνεχίσει με το πρώτο του έργο που σόκαρε το αμερικανικό κοινό, για την Εκκλησία και τον Χριστό, το θέατρο και την ηθική, τον Τενεσί Γουίλιαμς και τον Εντουαρντ Αλμπι, τον Μιχάλη Κακογιάννη και τη Μελίνα.

Τέρενς Μακ Νάλι, η καριέρα σας ως θεατρικού συγγραφέα άρχισε το 1964 με το έργο «And Τhings Τhat Go Bump In The Night», το οποίο δεν σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία... «Ακριβώς, ήταν το πρώτο έργο μου, το οποίο μάλιστα είχε σκηνοθετήσει ο Μιχάλης Κακογιάννης. Ηταν ένα πολύ φιλόδοξο έργο τριών πράξεων, αρκετά επιτηδευμένο – είχα τελειώσει πρόσφατα το πανεπιστήμιο και ήθελα να δείξω πόσο σοφός και βαθιά σκεπτόμενος συγγραφέας ήμουν. Κυρίως, όμως, θεωρήθηκε ανήθικο, επειδή είχε χαρακτήρες ομοφυλοφίλων, και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις».

Ποια ήταν τα ήθη της αμερικανικής κοινωνίας εκείνη την εποχή; «Στην αρχή της δεκαετίας του ’60 που γράφτηκε το έργο, είχαν ήδη υπάρξει χαρακτήρες ομοφυλοφίλων στο θέατρο, όχι όμως σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ηταν κυρίως δευτερεύοντες χαρακτήρες, οι οποίοι άλλοτε ήταν δυστυχισμένοι και άλλοτε αυτοκτονούσαν. Επρόκειτο δε για ανόητους χαρακτήρες κομμωτών, διακοσμητών κτλ. Οι δικοί μου γκέι χαρακτήρες, όμως, ήταν τρισδιάστατοι, με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, δεν ήταν προκλητικοί. Αλλά το κίνημα της απελευθέρωσης των ομοφυλοφίλων θα ερχόταν μερικά χρόνια αργότερα και την εποχή εκείνη δεν επιτρεπόταν να μιλάς για τέτοια θέματα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι το έργο ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ, στο φημισμένο θέατρο Ρουαγιάλ, ενόχλησε ακόμη περισσότερο. Για πολλούς, ένα έργο όπως αυτό έπρεπε να μείνει κάτω από τον 14ο δρόμο και να παιχτεί σε κάποιο μικρό θέατρο 20 θέσεων στο Βίλατζ, όχι όμως στο Μπρόντγουεϊ. Ενιωθαν ότι το οφ Μπρόντγουεϊ είχε μολύνει το Μπρόντγουεϊ. Και αυτό ενόχλησε αρκετούς...».

Οταν ανεβάζατε το έργο δεν περιμένατε να συναντήσετε αντιδράσεις; «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι οι θεατές θα ήταν τόσο επιθετικοί. Ενα βράδυ, κάποιος θεατής από την πρώτη σειρά τράβηξε αγανακτισμένος την ουρά του φορέματος της πρωταγωνίστριας φωνάζοντας: “Δεν θα έπρεπε εσύ να παίζεις σε ένα έργο όπως αυτό!”. Τότε, ο ηθοποιός που έπαιζε τον γιο της στο έργο, για να την προστατεύσει, πήδηξε στην πλατεία και όρμησε στον θεατή. Εγινε μεγάλη φασαρία... Το κοινό ήταν πολύ επιθετικό. Το γεγονός αυτό με τάραξε πολύ, γιατί δεν θεωρούσα ότι το έργο ήταν ανήθικο ούτε το είχα γράψει με την πρόθεση να προκαλέσω. Οπότε δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να κατηγορηθεί ως “βρώμικο”. Ηταν ένα έργο ξεκάθαρο και ειλικρινές».

Ωστόσο, η εποχή δεν επέτρεπε να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους... «Κοιτάξτε, οι διανοούμενοι υποστήριζαν ότι οι γυναικείοι χαρακτήρες του Εντουαρντ Αλμπι και του Τενεσί Γουίλιαμς – η Μπλανς Ντυμπουά, για παράδειγμα – είναι στην πραγματικότητα γκέι άνδρες, επειδή δεν μπορούσαν να πουν ξεκάθαρα ότι ο Τένεσι Γουίλιαμς ή ο Εντουαρντ Αλμπι είναι γκέι. Ολοι στον κόσμο του θεάτρου το γνώριζαν, αλλά δεν μπορούσε κανείς να γράψει ότι αυτό είναι το έργο ενός ομοφυλόφιλου συγγραφέα. Ολα αυτά σήμερα μοιάζουν πολύ μακρινά. Τότε, όμως, οι εξαιρετικά βίαιες κριτικές με έκαναν να αναρωτιέμαι ποιος θα δεχόταν να ανεβάσει ξανά δικό μου έργο αν συνέχιζα να γράφω. Αλλά πολύ σύντομα έπειτα από αυτό πήρα μια πρώτη υποτροφία Γκούγκενχαϊμ και έτσι μπόρεσα να αφήσω τη δουλειά μου και να αφοσιωθώ στη συγγραφή...».

Πού δουλεύατε τότε; «Δούλευα σε ένα περιοδικό – έκανα επιμέλεια σε κείμενα συντακτών. Από τη στιγμή, όμως, που πήρα αυτή την υποτροφία, δεν ξαναδούλεψα ποτέ για κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου. Τότε δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι μια ημέρα θα είχα ένα διαμέρισμα όπως αυτό. Τα πρώτα χρόνια δεν έβγαζα πολλά χρήματα, αλλά τουλάχιστον έκανα αυτό που θεωρούσα επάγγελμά μου. Διότι είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις οκτώ ώρες την ημέρα και έπειτα να γυρίζεις στο σπίτι και να κάθεσαι να γράφεις. Ο Τενεσί Γουίλιαμς δούλευε σε υποδηματοποιείο και έλεγε ότι είναι πολύ καλή δουλειά, από την άποψη ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι για να βάζεις τα παπούτσια στο κουτί τους. Ενώ η δουλειά στο περιοδικό εμένα με εξαντλούσε πνευματικά και όταν γύριζα στο σπίτι ήμουν πολύ κουρασμένος. Οπότε ήμουν πολύ τυχερός που είχα την υποτροφία. To δεύτερο έργο μου είχε μάλιστα πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι άρχισα σιγά σιγά να ζω από την τέχνη μου».

Με τον Μιχάλη Κακογιάννη διατηρήσατε σχέσεις; «Βεβαίως! Ο Μάικλ και εγώ μείναμε φίλοι και πάντα υπερηφανευόταν ότι ήταν ο πρώτος που είχε αναγνωρίσει, όπως έλεγε, το ταλέντο μου. Οταν αποφάσισε να ανεβάσει το έργο μου, ήταν πολύ μεγάλο όνομα στις ΗΠΑ. Μόλις είχε βγει η ταινία του, ο “Ζορμπάς”, και είχε πολλές υποψηφιότητες για Οσκαρ, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για έναν συγγραφέα να σκηνοθετήσει το έργο του ο Κακογιάννης. Πριν από τον “Ζορμπά” δεν ήταν γνωστός. Εγώ είχα ακούσει για τη “Στέλλα” ή για το το “Κορίτσι με τα μαύρα”, αλλά δεν τις είχα δει ποτέ. Ο “Ζορμπάς” ήταν η πρώτη ταινία του Μάικλ που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Πριν από αυτή, όμως, τεράστια επιτυχία είχε κάνει το “Ποτέ την Κυριακή” του Ζυλ Ντασσέν με τη Μελίνα. Ο Μάικλ, μάλιστα, μου τη γνώρισε την περίοδο που έπαιζε στο Μπρόντγουεϊ το “Ιλια Ντάρλινγκ” και γίναμε φίλοι. Η Μελίνα ήταν ένα απίστευτα χαρισματικό πλάσμα. Οταν βρισκόταν σε έναν χώρο, επισκίαζε τους πάντες γύρω της. Το κοινό ερχόταν κάθε βράδυ στο Μπρόντγουεϊ για να τη δει στη σκηνή. Ολοι τη λάτρευαν. Στον δρόμο οι άνθρωποι της έγνεφαν, φωνάζοντας το όνομά της... Ηταν λαμπερή, γεμάτη ενέργεια, γοητευτική, αισιόδοξη, μαχητική. Νομίζω ότι ελεύθερες προσωπικότητες όπως η δική της λείπουν τη σημερινή εποχή».

Η τέχνη και οι καλλιτέχνες μπορούν να επηρεάσουν τα ήθη μιας κοινωνίας; «Πιστεύω ότι το χιούμορ ή η συγκίνηση μπορεί ίσως να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του κοινού, όχι όμως η πρόκληση. Οταν αυτό που λες δεν αρέσει, κάνει τους άλλους να είναι συναισθηματικά άκαμπτοι και να εμμένουν στις θέσεις τους με τρόπο πιο αποφασιστικό. Οπότε, πιστεύω ότι το θέατρο μπορεί να αλλάξει, αν όχι το μυαλό, τουλάχιστον την καρδιά των ανθρώπων. Εγώ ποτέ δεν έγραψα ένα έργο για να είμαι προκλητικός και η αντίδραση του κοινού στο πρώτο μου έργο με εξέπληξε πολύ. Το “Corpus Christi” επίσης, γύρω από το οποίο δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στην Αθήνα, δεν νομίζω ότι είναι προκλητικό. Ηταν ένας λογικός τρόπος να διηγηθώ την ιστορία της Καινής Διαθήκης. Δεν περίμενα να ενοχλήσει το γεγονός ότι οι χαρακτήρες του Ιησού και των Αποστόλων ήταν γκέι. Πραγματικά με εξέπληξε. Τα τελευταία πέντε χρόνια το έργο κάνει περιοδικές τουρνέ στην Αμερική με άνδρες, γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους ηθοποιούς. Είναι πολύ διαφορετικό από την αρχική παραγωγή. Δεν είναι πια “το έργο με τον γκέι Ιησού”. Αγγίζει πλέον ένα ευρύ κοινό και το συγκινεί».

Η πρώτη, όμως, παραγωγή στη Νέα Υόρκη είχε εκληφθεί ως επίθεση στην Καθολική Εκκλησία... «Η αντίδραση της Καθολικής Εκκλησίας ήταν γελοία, αφού κατ’ αρχάς ο Ιησούς δεν είναι καθολικός. Ο Χριστός είναι ο πρώτος χριστιανός. Οπότε, με παραξένεψε πολύ η αντίδρασή τους. Γιατί εγώ ξέρω πότε θέλω να είμαι προκλητικός, και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήμουν. Δεν νομίζω ότι το να φαντάζεσαι τον Χριστό ως γκέι είναι προκλητικό. Ισως να το θεωρεί προκλητικό ένα κομμάτι της κοινωνίας που είναι δογματικό και συντηρητικό, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πια τέτοιοι άνθρωποι.

Αν ο άνθρωπος δημιουργήθηκε με θεϊκή υπόσταση, ο Χριστός θα μπορούσε να είναι γκέι, θα μπορούσε να είναι γυναίκα ή Αφροαμερικανός. Ο Χριστός έχει περιγραφεί, μάλιστα, ως Αφροαμερικανός ή ως γυναίκα και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Το γεγονός, όμως, ότι εγώ τον παρουσίασα ως γκέι μού φόρτωσε στον σβέρκο όλους αυτούς τους καθολικούς, πράγμα που αποδεικνύει ότι η ομοφοβία είναι ακόμη υπαρκτή στην κοινωνία μας. Το έργο είναι μια πολύ παραδοσιακή διήγηση της ιστορίας του Χριστού. Δεν είναι ριζοσπαστικό. Δεν χλευάζει τη θρησκεία. Είναι ένα πολύ ειλικρινές έργο, γεμάτο αγάπη. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μια πρόσφατη παραγωγή του έργου στο Τέξας απέσπασε καταπληκτικές κριτικές, παρά το γεγονός ότι το Τέξας είναι μια συντηρητική Πολιτεία. Οι άνθρωποι αλλάζουν».

Πρακτικά τη νιώθετε γύρω σας αυτή την αλλαγή; «Ναι, σήμερα, για παράδειγμα, μπορώ χωρίς πρόβλημα να λέω ότι είμαι παντρεμένος με άνδρα. Οταν πρωτοήρθα στη Νέα Υόρκη, το 1956, οι γκέι σύχναζαν σε σκοτεινά δρομάκια και σε υπόγεια για να μην τους βλέπουν. Τώρα τα άτομα του ίδιου φύλου έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται, να μεγαλώνουν παιδιά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι η εξέλιξη στον τρόπο σκέψης και στη νοοτροπία ακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη. Η ηθική πρέπει να εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο η τεχνολογία. Νιώθουμε γύρω μας τον κόσμο να αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα και να κατευθύνεται ολοταχώς προς έναν ευτυχισμένο, ελπίζω, προορισμό...».

Και το θέατρο; «Το θέατρο θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τους ανθρώπους σε μια αίθουσα και να διηγείται την ιστορία του κόσμου. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Μη μου τα Θεία τάραττε

Δεν έχει υπάρξει ανέβασμα του «Corpus Christi» ανά τον κόσμο που να μην έχει συνοδευτεί από κάποια αντίδραση – νηφάλια (επιστολές διαμαρτυρίας) ή θερμοκέφαλη (απειλές κατά της ζωής του Τέρενς Μακ Νάλι). Η Ελλάδα ακολούθησε απλώς την πεπατημένη. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η παράσταση στο θέατρο Χυτήριο σε σκηνοθεσία Λαέρτη Βασιλείου, συνελήφθησαν, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν δύο κυρίες που είχαν παρακολουθήσει το έργο, τρεις από τους συντελεστές με την κατηγορία της προσβολής των Θείων.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος είχε εκφράσει γραπτώς την αντίδρασή της – υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου εξέδωσε μια ανακοίνωση που άρχιζε ως εξής: «Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος έλαβε γνώση σχετικά με την παρουσίαση ενός βλασφήμου θεατρικού έργου, το οποίο άκρως δυσφημίζει το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού». Ο Μακ Νάλι, πάντως, έχει στείλει ιδιόχειρο σημείωμα συμπαράστασης στη Βάσια Παναγοπούλου που απέδωσε το έργο στα ελληνικά και η παράσταση θα ανεβεί ξανά από τις 4 Οκτωβρίου, περισσότερο δουλεμένη και με ανανεωμένη διανομή.   – Γιώργος Νάστος

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:35:23 »
Ας ξαναδούμε πάλι... τα καλά παιδιά που μας σώζουν... με τον Ελληνοκεντρικό Μαίανδρο...

ΒΟΥΛΗ 5\10\12 "CORPUS CHRISTI" = ΚΑΚΌΒΟΥΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=dQLAh5ip7W4&feature=relmfu

Η Βρωμιά της Ελλάδας, βγαίνει στην Επιφάνεια...

Ελλάδα δεν υπάρχει σήμερα...

Μας σώζει.. η ΕΥΡΩΠΗ!

Οι Ευρωπαίοι και το Διεθνές Δίκαιο, είναι πιο 'Ελληνες, από τους Νεο-'Ελληνες... Ντροπή μας...

Αν δεν καθαρίσουμε τον εβραιο-φασισμό από την χώρα μας... ο Ελληνικός Λαός θα παραμείνει εξαθλιωμένος και υπόδουλος... Να γιατί δεν αντιδρούσε ο Ελληνικός Λαός, γιατί είχαν φτιάξει νόμους να μην μιλάει κανείς εναντίον του εγκλήματος τους... και της εβραιοχριστιανικής απάτης τους...'Eκλεβαν τον Ελληνικό Λαό, και τον κυνηγούσαν αν σήκωνε κεφάλι...

Τα βλέπουμε?
Ξαναρωτάω τα βλέπουμε?
Γιατί δεν βλέπουμε πάντα...
Γι΄αυτό ξαναρωτάω... το βλέπουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

'Ολοι οι Αληθινοί 'Ελληνες έχουμε Ιερό Καθήκον, να διεκδικήσουμε την χώρα μας πίσω...
Την Αληθινή Δημοκρατική Ελλάδα, και όχι την Εβραιο-φασιστική Ελλάδα...

Για να ξαναθυμηθούμε... Πόσα χρήματα έχει κλέψει η εβραιολατρεία ενώ πεινάει ο Λαός?

http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,3167.msg17406.html#msg17406
Η περιουσία της Εκκλησίας εις όνομα του Θεού!:
http://www.youtube.com/watch?v=MzBrgNDsiOY
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:26:12 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:43:30 »
http://www.skai.gr/news/greece/article/214750/perifrourisi-tis-parastasis-corpus-christi-apo-kallitehnika-somateia/

Περιφρούρηση της αποψινής παράστασης “Corpus Christi”
12/10/2012 | 18:33Τελευταία Ενημέρωση: 18:38 12/10/2012

Ραντεβού έξω από το θέατρο Χυτήριο έδωσαν στις 18.00 καλλιτεχνικά σωματεία για την περιφρούρηση της παράστασης “Corpus Christi” που σύμφωνα με τους συντελεστές είναι προγραμματισμένη για τις 11 το βράδυ.

Την καταδίκη του για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας . Ο κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι «η τέχνη και ο πολιτισμός υπόκεινται στους δικούς τους κανόνες. Πρωτίστως στην ανεκτικότητα απέναντι σε όποιον έχει και εκφράζει διαφορετική γνώμη ή άποψη».

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ούτε στη λογοκρισία να πάρει τη θέση της κριτικής, ούτε στην αυτοδικία να πάρει τη θέση της δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας.

Χαρακτήρισε απαράδεκτο εν μέσω οικονομικής κρίσης να υπάρχουν μειοψηφίες που εμφανίζονται ως «αυτόκλητοι εγγυητές της κοινωνικής, αισθητικής και εθνικής ευταξίας» και εξέφρασε την αντίθεσή του με όσους προσπαθούν με τη βία να επιβάλλουν τη δική τους άποψη.

Τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο καταδίκασαν σε ανακοινώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:49:39 »
http://www.madata.gr/epikairotita/social/228752.html

Corpus Christi: Το θεατρικό έργο που εξοργίζει τη Χρυσή Αυγή
12 Οκτωβρίου 2012, 09:43

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, όπου μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής, με ναζιστικούς χαιρετισμούς και σταυρούς ανα χείρας, διαμαρτυρήθηκαν για την παράσταση Corpus Christi, το περιεχόμενο της οποίας θεωρούν βλάσφημο.

Το θεατρικό αυτό έργο, επανεξετάζει και αναδημιουργεί την ιστορία του Ιησού και των δώδεκα μαθητών του.

Η παράσταση παρουσιάζει τον Ιησού ως ηγέτη και τον Ιούδα να νιώθει ερωτική έλξη για εκείνον, ενώ ξετυλίγεται η ιστορία δεκατριών νέων από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δοκιμασία της σχέσης τους.

Οι συντελεστές του έργου έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και με προσφυγές στη Δικαιοσύνη, καθώς ιερωμένοι και λαϊκοί καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα, χαρακτηρίζοντας την παράσταση του Λαέρτη Βασιλείου «προσβλητική».

Το δικαστήριο, πάντως, έχει απορρίψει το αίτημα να μην ανέβει η παράσταση.

___________________________________________________________________________________

Σχόλια: Μάλλον καλύτερα, θα μπορούσαμε να πούμε το θεατρικό έργο που ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τη Χρυσή Αυγή...  ;D
'Οχι τίποτα άλλο, αλλά μας το έπαιζαν και Ελληναράδες, οι εβραιολάτρες... και αν δεν γνωρίζουν ακόμα πως ο εβραιοχριστιανισμός τους, αφάνισε τον Ελληνισμό είναι και Αμόρφωτοι... οι εβραιο-ελλαδίτες...

Θέλουν να μας πάνε και χρόνια πίσω... να μας στερήσουν και την Ελευθερία της 'Εκφρασης, να καταργήσουν τα λιγοστά δημοκρατικά ανθρώπινα δικαιώματά μας, να ξαναφέρουν πίσω ολοκληρωτικό σκοταδισμό, ζώντας σε περιβάλλον αυστηρού ελέγχου και τρομοκρατίας.

http://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

'Αιντε να ξυπνάμε γιατί τα χαράτσια συνεχίζουν... και εμείς ακόμα ο καημένος Λαουτζίκος τον ύπνο του δικαίου...
να μας σώσει ο εβραίος γκέι Ιησούς...

Αυτός πάει... μας τελείωσε...

http://www.youtube.com/watch?v=aeSlI87923Q
http://www.youtube.com/watch?v=V5rF_X-8LiI&feature=relmfu

Είμαστε μόνοι μας τώρα, χωρίς ψευτο-είδωλα στο κεφάλι μας...

'Αλλες δικαιολογίες να παραμείνουμε θύματα... δεν υπάρχουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:15:24 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:35:59 »
Τελικά ήταν ο Ιησούς γκέι...  :D

Was Jesus gay?
http://www.youtube.com/watch?v=ReYfDlIa-Z8&feature=related

Η Εβραιο-Ελλάδα ευτυχώς πεθαίνει και η πραγματική Ελλάδα εν' τέλει Ανατέλλει...

Αυτό είναι το παρελθόν μας.. Αυτά είναι τα θύματα της απάτης τους...

το Σώμα του Χριστού (CorpusChristi)
http://www.youtube.com/watch?v=Z2M7NcKBIzI

Να μην γνωρίζουν πως είναι Προδότες του Ελληνισμού, μέσα στην ίδια τους την χώρα...

Τι κατάντια... Τι ψύχωση... Τι σχιζοφρένεια...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:26:36 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 11:30:53 »
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 11:51:28 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 12:25:16 »
Το σήριαλ της Απελευθέρωσης της χώρας μας, από τους εβραιο-γεννήτσαρους, τους μούλους1, συνεχίζεται...

Piazza TV | Corpus Christi
http://www.youtube.com/watch?v=tgpM7RRBs5o

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτ 2012 από Piazza TV

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Corpus Cristi καθώς ο εξωτερικός χώρος του θεάτρου Χυτήριο βρέθηκε σε αστυνομικό κλοιό. Περιορισμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ για να απομακρύνουν μέλη παραεκκλησιαστικών οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί για να ματαιώσουν και πάλι την πρεμιέρα ενώ έγιναν και 35 προσαγωγές.

Οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο απώθησαν τα μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που προσπάθησαν να εισβάλλουν στο θέατρο "Χυτήριο" στην Ιερά Οδό. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μέλη του κόμματος, ενώ σοκ προκάλεσε η χυδαία φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος εναντίον των συντελεστών του έργου και όσων επιχειρούσαν να μπουν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Ο βουλευτής Χρήστος Παππάς απελευθέρωσε έναν πολίτη που συνέλαβαν οι αστυνομικοί ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, γιατί απέσπασε από τους αστυνομικούς και απομάκρυνε το άτομο, την ώρα που το προσήγαγαν αστυνομικοί σε υπηρεσιακό λεωφορείο.

1 "Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δεν γεννούν.

Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής: ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σαν να είμαστε εβραίοι.

Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά." - Λιαντίνης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 12:36:52 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:46:56 »
Η Αρχή της Καταστροφής του Ελληνισμού...

Official Agora Trailer English HD
http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0

ΥΠΑΤΙΑ & Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=36oYXIosnTE

και το τέλος.... της Εβραϊκής Απάτης...

CORPUS CHRISTI - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 /10 / 2012
http://www.youtube.com/watch?v=AKRBAe7rkjk

Αυτό που δεν γνωρίζουν δυστυχώς, οι εξαπατημένοι συμπολίτες μας, που ταυτίζουν τον εβραιοχριστιανισμό με τον Ελληνισμό είναι πως ο Χέσους δεν υπήρξε ποτέ, και αν υπήρξε είναι ένα εβραϊκό είδωλο ηγέτη μισέλληνα με στόχο την εξαφάνιση της Ελληνικής Γνώσης, Φιλοσοφίας και Αληθινής Δημοκρατίας παγκόσμια, όπως και έχει συμβεί ιστορικά, για εκατοντάδες χρόνια...

Δυστυχώς έχουν επηρεάσει ψυχωσικά μέσα από τον εβραιοχριστιανικό προσηλυτισμό αυτούς τους ανθρώπους, που πραγματικά περιμένουν ένα εβραϊκό είδωλο να τους σώσει, αρνούμενοι να προσγειωθούν σε μία Αληθινή Ελληνική Δημοκρατική πραγματικότητα.

Κινούνται όχι από Νοιάξιμο και Ανθρωπισμό, αλλά από καθαρή Ιδιοτέλεια, να σώσουν το τομάρι τους, όπως τους ξεγέλασαν, μετά τον θάνατο, μέσω του Εβραίου και Γκέι  ;D Χέσους...

Και όλα αυτά εν έτη 2012...

Οι Αληθινοί 'Ελληνες, που ευτυχώς υπάρχουμε και εκείνοι στην Ελλάδα, ας δράσουμε να τελειώνουμε τον σκοταδισμό των εβραιοτραφών σκοταδιστών... και ειλικρινά, είναι σημαντική αυτή η προσφορά του Γκέι κινήματος, αν και άθελά τους, στο να γίνει τέτοιος ντόρος, και το θέμα του Πνευματικού σκοταδισμού στη χώρα μας, να ξανασυζητηθεί εκ΄νέου, έτσι ώστε και να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, πετώντας, έξω από την Ελληνική Παιδεία, όλη την σκοτεινή και εξευτελιστική διδασκαλία ενός Φασιστικού Σκοταδισμού...

Συμφωνώντας με την Γκέι Κοινότητα, η περσόνα Χέσους της Βίβλου φαίνεται ξεκάθαρα, πως ΟΝΤΩΣ είναι Γκέι, και είναι γεγονός πως έχει εμπνεύσει αρκετούς κληρικούς χριστιανούς παγκόσμια, την πλειοψηφία θα μπορούσε να πει κανείς, να απαρνηθούν την φυσιολογική σεξουαλική ζωή και να καταλήξουν τελικά, σε άλλα πάθη...

Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε κάλλιστα, πως η "μοναχιστική" ζωή του Χέσους, ο οποίος ποτέ δεν είχε οικογένεια και γυναίκα, αποτελεί την κύρια αιτία, που η ομοφυλοφιλία διαδόθηκε τόσο πολύ και έγινε ΜΟΔΑ, τόσο θερμά, παγκόσμια, μια και προωθήθηκε, μέσα από το ίδιο το εβραιοχριστιανικό σύστημα παιδείας.

Ο Χέσους λοιπόν της Εβραιοχριστιανικής βίβλου, είναι ένα πρότυπο Γκέι Ανθρώπου... και τα μοναστήρια το γνωρίζουν πολύ καλά... καθώς και πλέον, όλοι εμείς, οι υπόλοιποι εξαπατημένοι 'Ελληνες...

Ας τελειώνουμε λοιπόν κάποτε, με όλη αυτήν Σκοταδιστική και Τραγική Φαρσοκωμωδία... και αυτή η ώρα έχει ήδη έρθει...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 02:35:15 από Rose »

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 22:07:01 »
Η πρώτη νίκη της Ελλαδο-Ελλάδας, εναντίον της Εβραιο-Ελλάδας.

Η Ελληνική Δημοκρατία Νίκησε, και ο Θρησκευτικός και συνάμα ο Πολιτικός Φασισμός ηττήθηκε οικτρά...

'Επεται συνέχεια...

(Ας είναι καλά η Ευρώπη που έγινε ξανά Ελληνική, πριν από εμάς...)

http://www.skai.gr/news/greece/article/214732/dikografia-se-varos-vouleuti-h-augis-epeita-apo-epeisodia-gia-to-corpus-christi/

Δικογραφία σε βάρος βουλευτή Χ. Αυγής έπειτα από επεισόδια για το Corpus Christi
12/10/2012 | 15:36Τελευταία Ενημέρωση: 15:36 12/10/2012

Δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, σχηματίστηκε από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αιτία για το σχηματισμό δικογραφίας είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το Θέατρο Χυτήριο για τη θεατρική παράσταση «Corpus Christi», ο βουλευτής απομάκρυνε έναν προσαχθέντα την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν σε όχημα της Αστυνομίας.

«Θα περίμενε κανείς ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα λάμβανε όλα τα αναγκαία μέτρα για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα, άλλη μία παράσταση του ίδιου έργου είχε διακοπεί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει πως στην Ελλάδα του 2012, και όχι σε κάποιο θεοκρατικό καθεστώς, μερικές δεκάδες μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και μια ομάδα βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής είναι δυνατό να επιβάλουν τη δική τους νομιμότητα.

«Γίναμε μάρτυρες άλλης μίας οργανωμένης ‘οπερέτας’ από τραμπούκους βουλευτές και μέλη της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας», σχολιάζει η νεολαία της ΔΗΜΑΡ.

Για «ναζιστικό θίασο ο οποίος μαζί με παραεκκλησιαστικούς κομπάρσους επιδιώκει να επιβάλει καθεστώς λογοκρισίας στις καλλιτεχνικές παραγωγές, αποκαλύπτοντας τον συστημικό και βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής», κάνει λόγο το ΚΚΕ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 01:01:20 από Rose »

ΚΛΑΣ

• ΑΜΡΑ - Φίλος(Δ)
  • "ΓΕΝΟΙΟ ΟΙΟΣ ΕΣΣΙ ΜΑΘΩΝ"
    • Yahoo Instant Messenger - klas121@rocketmail.com
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 00:07:24 »
Δυστυχώς, τέτοιες εικόνες μας υπενθυμίζουν μια μαύρη περίοδο της ιστορίας της Ανθρωπότητας...Τον Μεσαίωνα...

Το πρόβλημα ίσως να ξεκινά από το γεγονός ότι μερικοί, όχι και τόσο διάσημοι σκηνοθέτες, στην προσπάθεια τους να κάνουν γνωστό το καλλιτεχνικό έργο τους αλλά πρωτίστως τους ίδιους τους εαυτούς τους, επενδύουν πάνω στην ύβρη, στον σεξισμό, και σε άλλες αναίσχυντες και αφηρημένες καταστάσεις, προκαλώντας έτσι τους <<μακαρίους τους πτωχούς τω πνεύματι >>... Την συγκεκριμένη θεατρική παράσταση που αναφέρεται στα ανωτέρω κείμενα, αμφιβάλλουμε αν γινόταν ποτέ γνωστή σε ολόκληρο το πανελλήνιο, αν δεν προηγούνταν αυτού του είδους τα επεισόδια από φανατισμένους θρησκόληπτους αλλά και ακροδεξιές ομάδες που χρησιμοποιούν <<τραμπουκίστικες>> μεθόδους, προκειμένου αυτοί να δημιουργήσουν ένα κόσμο καλύτερο!

Βέβαια, η ίδια η Ανατολική ορθόδοξη εκκλησία του Ιησού Χριστού(έτσι όπως την τυποποιεί το Σύνταγμα της Χώρας μας), ίσως είναι από μόνη της ένας θεατρικός θίασος...Που δυστυχώς, στην πραγματικότητα τον απολαμβάνουν μονάχα αυτοί που έχουν τεράστιες υλικές απολαβές απ΄αυτήν, επενδύοντας πάντοτε στον φόβο των ανθρώπων, βυθίζοντας τους έτσι ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι...

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, η αλήθεια είναι ότι σαν άνθρωποι, έχουν βιώσει και βιώνουν τεράστιες προσβολές από ανθρώπους κυρίως, οι οποίοι δεν κοιτούσαν ποτέ την δική τους <<καμπούρα>>( η οποία είναι φορτωμένη με εκατοντάδες πάθη)...Δεν θα πρέπει να λησμονούμε, ότι ουδείς τέλειος και το πραγματικό συμφέρον του καθενός μας, περνάει μέσα από το συνάνθρωπο μας άρα και από τους ομοφυλόφιλους...Και όταν προσβάλλουμε αυτούς και τον κάθε συνάνθρωπο μας, προσβάλλουμε ταυτόχρονα και τον ίδιο μας τον εαυτό(και ας μην το καταλαβαίνουμε)...

Rose

• Administrator
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 01:32:09 »
Συμφωνώντας μαζί σου αδελφέ ΚΛΑΣ,

ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί... όμως είναι γεγονός πως, η ομοφυλοφιλία, όπως και η παιδεραστία είναι κατακριτέες κοινωνικά ως παρεκκλίσεις...  Η Ομοφυλοφιλία, έχει απελευθερωθεί κοινωνικά, όμως η παιδεραστία αποτελεί ακόμα αδίκημα.

Το αρνητικό, όσον αφορά την Ομοφυλοφιλία, είναι πως προωθείται τόσο έντονα ως μόδα, έτσι ώστε να παρασύρει αρκετούς straight σε ένα gay τρόπο ζωής1.

(πράγμα που ειλικρινά μπορεί να οφείλεται στην gay περσόνα, του σουπερστάρ Jesus...)

Με άλλα λόγια μία παρέκκλιση από την φύση, κερδίζει την ελεύθερη κοινωνική έκφραση, και κατόπιν παλεύει να επιβληθεί ως νόρμα παγκοσμίως.

Αν παρατηρήσουμε στις τηλεοράσεις μας, και ειδικά στο καλλιτεχνικό κανάλι STAR, τα τελευταία χρόνια, o gay τρόπος ζωής έχει γίνει πολύ αισθητός, και είναι γεγονός πως προωθείται επικίνδυνα μέσα στην κοινωνία μας.

'Ισως σε λίγα χρόνια, αν δεν υπάρξει μία υγιής αντίδραση, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε και συμπεριφερόμαστε, να ομοιάζει αρκετά με του gay, όπως πολλοί Λευκοί σήμερα και ειδικά Αμερικάνοι, συμπεριφέρονται αφρο. (βλέπε ραπ)

Και όταν μιλάμε για μία υγιή αντίδραση, δεν εννοούμε, την καταδίκη της ομοφυλοφιλίας, αλλά μέσω ενημέρωσης, αυτή η παρέκκλιση να περιοριστεί, σε άτομα, που πραγματικά είναι γκέι, λόγω φύσης ίσως, και όχι λόγω ΜΟΔΑΣ, ή προωθητικής καμπάνιας μιας περιθωριοποιημένης μειοψηφίας, που διεκδικεί να γίνει η πλειοψηφία.

(Και πραγματικά κατάφεραν ακόμα και τον Γίγαντα Χέσους, να τον έχουν δικό τους...  ;D)

Ο υγιής τρόπος πάντα είναι ο διάλογος, και η φιλοσόφιση πάνω σε θέματα που είναι τόσο βαθιά κοινωνικά, και υπαρξιακά, αλλά ταυτόχρονα και ο καυτηριασμός, ή ακόμα και η σφοδρή κριτική, αποσκοπεί πολλές φορές, να ξεγυμνώσει μία επικίνδυνη τροπή, που έχει πάρει ένα θέμα, έτσι ώστε να επέλθει και η κατάλληλη θεραπεία, από την ίδια την κοινωνία.

Σήμερα έχουμε φαινόμενα, πρωθυπουργοί και πολιτικοί χωρών να δηλώνουν πως είναι γκέι, θρησκευτικοί ηγέτες, ή κληρικοί, να δηλώνουν πως είναι γκέι, ή ακόμα παιδεραστές, και μάλιστα να έχουμε και την εμφάνιση κόμματος παιδεραστών, που να διεκδικεί η παιδεραστία να γίνει νόμιμη2.

'Αρα λοιπόν, που υπάρχει το όριο?  'Η μήπως δεν υπάρχει όριο?

Ο μόνος τρόπος να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, είναι να γνωρίσουμε τα Αληθινά Φυσικά μας Αρχέτυπα... που μας γέννησαν, και αυτά είναι ο Πατέρας και η Μητέρα μας, ή ο Ουρανός και η Γη.

Πατέρας με Πατέρα δεν γεννάνε, ούτε Μητέρα με Μητέρα...

'Αρα η εξάπλωση του κινήματος των γκέι, παρότι, έχουν δικαίωμα έκφρασης, έχουν δικαίωμα να υπάρχουν, η εξάπλωσή τους, ως ΜΟΔΑ, γίνεται μία ακόμα κοινωνική απειλή, που χρειάζεται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε.

Εφόσον λοιπόν οι αγαπητοί μας γκέι, θέλουν να τους βλέπουμε ως ισότιμα μέλη μιας κοινωνίας, και όχι ως άτομα με ειδικές ανάγκες, ας σταθούν και στο ανάλογο ύψος τους, για να αντιμετωπίσουν και την ανάλογη κριτική των straight...

Μέσω ενός υγιούς διαλόγου όλα μπορούν να λυθούν...
_________________________________________________________________________________

1 Straight Story - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=m2tuMPar6JE

2 http://www.gazzetta.gr/diethni/article/289746-sok-nomimo-komma-ton-paideraston
Σοκ: Νόμιμο το Κόμμα των Παιδεραστών!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2012, 02:09:45 από Rose »