Σχόλια > Εγκλημα στο χώρο της Υγείας

Νόσος Αλσχάιμερ ή απλά ακόμα μία δολοφονική απάτη?

<< < (3/4) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: Rose στις Ιουλίου 29, 2012, 02:15:35 ---ο σχιζοφρενικός ασθενής μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και η αποστολή του είναι να σώσει τον κόσμο
[...]
(π.χ. παράξενες πεποιθήσεις ή μαγική σκέψη όπως δεισιδαιμονία, πίστη σε μαντικές ικανότητες, τηλεπάθεια, «έκτη αίσθηση», «άλλοι μπορούν να νιώσουν τα αισθήματα μου», ιδέες συσχέτισης ασυνήθιστες αντιληπτικές εμπειρίες όπως υποτροπιάζουσες παραισθήσεις, αίσθηση παρουσίας κάποιας δύναμης ή κάποιου ατόμου
--- Τέλος παράθεσης ---

Επίσης οι Εσωτεριστές ας μην πανικοβληθούμε, πως πάσχουμε από Σχιζοφρένεια... διότι έτσι βλέπουν τους Πνευματικούς Ανθρώπους, και τις Διάνοιες, οι μικράνθρωποι...  ;)

'Αλλωστε και ο βραβευμένος παγκόσμια και αφορισμένος Εσωτεριστής Καζαντζάκης είναι για δαύτους ένας σχιζοφρενής μια και ο ίδιος κατέθεσε ευθαρσώς:

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                                            Αν δεν σωθεί εγώ φταίω!»  

Νίκος Καζαντζάκης : Ασκητική - Salvatores Dei....

Βλέπουμε ίσως κάποια ομοιότητα μεταξύ τον αφορισμό της Κλασσικής "Ψυχιατρικής", και του εβραιοχριστιανισμού, ως προς τις Διάνοιες και τους επαναστάτες?

Αν το διαπιστώσαμε, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, για να κατανοήσουμε όλη την Απάτη, που έχουν στήσει κάποιοι επιτήδειοι επιχειρηματίες, πίσω από την πλάτη μας, και που απλά αποσκοπούν στην οικονομική εκμετάλλευση όλου του πλανήτη Γη.

Rose:
Θέλω να ευχαριστήσω, μία φίλη που είχε παρόμοια περιπέτεια με την μητέρα της όπως και εγώ, και της ζήτησα, να μου γράψει αν γίνεται το ιστορικό, και να το δημοσιεύσω ανώνυμα...  Αυτές οι καταθέσεις είναι ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ, έτσι ώστε να σωθούν ζωές....

Η ιστορια με την μαμα μου εχει ο εξης.Στα 65 επαθε βαρια καταθλιψη πηγαινε κρυφα σε γιατρο και της χορηγουσε χαπια,το αποτελεσμα ηταν να επειρεαζεται η συμπεριφορα της και η μνημη της.Ενα πρωι μου λεει ζαλιζομαι και κανει εμετους και υστερα πεφτει κατω.Την παω στο νοσοκομειο ξεκινουν να της κανουν εξετασεις,εγω ομως επειδη  το ειχα ξαναδει το εργο με το θειο μου μικρη,τους λεω υπερδοσολογια φαρμακων πλυση στομαχου τωρα!!Εβγαζε κιτρινα υγρα μιση λεκανη.Για δυο μερες ειχε παραισθησεις φοβερες,παραληρημμα!Μου ελεγε οτι βλεπει κατσαριδες και αλλα διαφορα.Δεν με  γνωριζε.Οταν εφυγα καποια στιγμη απο το νοσοκομειο πηγε να πεσει απο το μπαλκονι.Την εδεσαν.Μετα απο δυο μερες ο Γιατρος μου λεει δεν ξερουμε τι εχει να την πας σε ψυχιατρειο.Του ειπα πως η μητερα μου δεν ειναι τρελλη και αυτο ειναι αποτελεσμα φαρμακων που δεν γνωριζω.Εμεινα δυο νυχτες στο κεφαλι της και της εδινα νερα σε ποσοτητα,την τριτη μερα το πρωι ανοιξε τα ματια της με γνωρισε αμεσως μου χαμογελασε και ολα ειχαν περασει,την πηρα και φυγαμε και εδω αρχιζει ο μεγαλος γολγοθας για μας.Μετα απο αυτο μου ειπε, πως τελευταια δεν ενοιωθε καλα  και πηγαινε ενα χρονο σε ενα ψυχιατρο που της εδινε χαπια να θεραπευτει απο την καταθλιψη,απλα μαλλον λεει ξεχαστηκα και πηρα παραπανω.Την παιρνω και παμε μαζι στον γιατρο να μαθω τι της εδινε.Αυτος ευγενικος και με ενδιαφερον δηθεν για την μητερα μου,μου ειπε οτι εχει ψευδοανοια απο καταθλιψη.Της δινω μου λεει αντικαταθλιπτικα καποιο εξεφλορ δεν θυμαμαι καλα και aricept για την μνημη.Η καταθλιψη ελεγε εχει πειραξει τους νευροδιαβιβαστες του εγκεφαλου και ξεχναει.οσοι εχουν καταθλιψη βλεπουν μονο μια μαυρη τρυπα.οταν θεραπευτει θα επανελθει για αυτο ειναι αναγκαιο να παιρνει τα χαπια απλα να της τα δινω εγω για να μην παθει το ιδιο απο υπερδοσολογια.Εγω τον πιστεψα ειχαν μαλλον αναγκη να ακουσω οτι η μαμα μου θα γινει καλα.Η μητερα μου ομως παρ'οτι οι δοσεις των αντικαταθλιπτικων αυξανονταν ειχε γινει χειροτερα αλλα ο γιατρος εδειχνε σιγουρος, χρειαζεται μεγαλυτερη δοση θα περασει.Τον παραταω αλλαξα 3 γιατρους 3 αξονικες στο κεφαλι τιποτα μου ελεγαν απλα καταθλιψη.ολοι τα ιδια.Αυτο 3 ολοκληρα χρονια ταλαιπωριας,μαυριλας.θλιψης,ανχους,ελπιδας,απογοητευσης,αναμονης,αγνοιας,δακρυων,θυμου κ.τ.λ
Ειχα κυριολεκτικα διαλυθει.Πολλες φορες ενοιωθα θυμο για την μαμα μου,ενοχες οτι φταιω εγω που ειναι ετσι.Καποια στιγμη μου συστηνουν μια γιατρο σε αλλη πολη.Της εκανε ερωτησεις της εδωσε και ενα χαρτι να συμπληρωσει και εκανε διαγνωση.Διπολικο το προβλημα μου λεει ανοια και ψυχωση μαζι.Θα την βλεπω εγω και μια φιλη μου ψυχιατρος η εν λογω ηταν νευρολογος.Ενταξει λεω.πηγα την μητερα μου η οποια πλεον ειχε μπει στο σταδιο των παραισθησεων απο τις μεγαλες δοσεις αντικαταθλιπτικω,μιλουσε με το νερο την ωρα που επλενε τα πιατα,επαιρνε το βιβλιο για τηλεφωνο και αλλα φοβερα.Η γιατρος της χορηγει ZYPRAXA των 20 μιλιγκραμ δεν ηξερα καν τι θανατηφορο ειναι αυτο το πραγμα!Οταν το πηρε επεσε σχεδον σε κωμα,δεν ξυπνουσε.Την παιρνω τηλεφωνο και μου λεει κοφτο και οταν συνελθει δωσε 5 μιλιγκραμ.Το αποτελεσμα ηταν να το παιρνει ενα χρονο και σταδιακα χειροτερευε.εξαντληση,ανορεξια,καταθλιψη,πληρως εξασθενησμενη μνημη,φωνες τα βραδια,αδυνατουσε να κανει μπανιο, να φαει μονη της κ.τ.λ  Αλλαζω γιατρο μου λεει τι διπολικα και βλακειες εχει αλτσχαιμερ τελος.Εν τω μεταξυ της χορηγει επιπλεον nozinan  και φυσικα η μητερα μου απο το κακο στο χειροτερο.Στο τελος αρχισε να τρεμει, να μην μπορει να μην εχει ισοροπια καθολου.Παρκισονικα στοιχεια του αλτσχαιμερ μου λεει και ακολουθουν   SINEMENT,AZILECTη τρεμουλα σταματησε και αρχισαν οι εφιαλτες!Δεν μπορουσα να παω πουθενα φωναζε,πεταγε πραγματα και ηταν πλεον ολοκληρωτικα εξαρτημενη απο εμενα με πληρη απωλεια μνημης.Δεν αντεχω γιατρε του λεω δεν μπορω το βραδυ να κοιμηθω και χορηγει αλοπερτιν, οταν της το εδωσα εγινε ζομπι κυριολεκτικα.Ετρεχαν τα σαλια της,δεν μπορουσε να περπατησει ουτε 2 μετρα,δεν ετρωγε,το σωμα της ειχε κυρτωσει εντελως σαν να ηταν 100 ετων και τα ουρα της απο τις τοξινες των φαρμακων ειχαν φοβερη δυσοδια. Στην κυριολεξια ζωντανη νεκρη!Καταλαβα οτι θα πεθαινε και την παω στον γιατρο,κοιτα πως ειναι του λεω σοκαρισμενη.Αυτος παγερα μου απαντησε και τι θες τωρα, επομενο ειναι, την εχουν καταβαλει τα χαπια.τρελλαθηκα! της κοβω απο μονη μου εντελως το αλοπερτιν της μειωνω και ολα τα υπολοιπα ηταν καλυτερα αλλα σε λιγο αποδειχθηκε οτι ηταν αργα, παθαινει νευρολιπτικο σοκ! αυτο που επιστημονικα στις αντενδειξεις των ψυχοφαρμακων αναφερουν ως εξωπυραμιδικα συπτωματα.Πως να ξερεις τι ειναι.το σοκ αυτο το παθαινεις απο ψυχοφαρμακα και ειναι κατα 95% θανατηφορο.ειναι ουσιαστικα δηλητηρισμος του οργανισμου απο τα χαπια αυτα,αυτα τα αργα δηλητηρια!επαθε παντελη μυικη ακαμψια στην κυριολεξια δεν λυγυζε κανενα ακρο!Εβγαζε μαυρα υγρα απο το στομα,τα ματια της ειχανε γυρισει κατα πανω και οταν πηρα το γιατρο μου ειπε και τι θες εγω να κανω να την πας στο νοσοκομειο, αδιαφορα και παγερα ηταν απλα αλλο ενα εγκλημα απο αυτα που τοσοι γιατροι κανουν καθημερινα στους συνανθρωπους μας.
Στο νοσοκομειο οι εξετασεις ηταν χαλια,τα ενζυμα στο συκωτι ειχαν ανεβει επικυνδινα.το αιμα χαλια,ολα χαλια.μενει στους ορους μια εβδομαδα την γλυτωσε το παρα πεντε αλλα ποτε δεν της ξαναεδωσα ZYPRAXA KAI ALOPERTIN.                             Περασε καιρος η ζημια ομως ειχε γινει απο ψυχιατρικης χρονιας αγωγης.Τα αποτελεσματα στην υγεια της οταν εκοψα αυτα τα χαπια ηταν    θεαματικα    .Περπατουσε,γελουσε.εβλεπε τηλεοραση,περπατουσε στην παραλια,ετρωγε μονη της,εκανε χιουμορ και το αντιλαμβανοταν αντοιστιχα,ειχε διαθεση για βολτα κυριολεκτικα αλλος ανθρωπος.Το μονο προβλημα που ειχε ηταν οι φωνες και ιδιαιτερα το βραδι.Επαιρνε νοζιναν των 25 μιλιγκραμ.Και η κατασταση με φωνες χειροτερευε γιατι? ειναι απλο το νοζιναν ειναι ηπιο αντιψυχωσικο αλλα στον οργανισμο λειτουργουσε σαν βομβα γιατι ξυπνουσε την μνημη των υπολοιπων που ειχε παρει.Μαλλον χρειαζοταν πληρη αποτοξινωση.Η κατασταση στο σπιτι με το μωρο πολυ δυσκολη,δεν την παλευα σε ποιον να αλλαξω πανες,φωνες αυπνια.Την πηγα στο κοντινο μικρο γηροκομειο καθαρο μικρο και σε βουνο.Πολυ λυπηθηκα για αυτη τη λυση αλλα ηταν το μωρο πια.εκει ακολουθησαν την αγωγη που τους εδωσα, ομως χαλουσε το κοσμο το βραδι με τις φωνες.Με κοινη συμφωνια φωναζουμε γιατρο δικη μου επιλογης και μου λεει ειναι στο τελευταιο σταδιο αλτσχαιμερ, θα της δωσω κατι να μη παθει  ανακοπη απο την ενταση.Τι τραγικο της εδωσε RESPENTAL.Εγω δεν ηξερα οτι ειναι αναλογω του ΖΥΡΡΑΧΑ.Επαθε δευτερο σοκ απορω πως εζησε, στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι θα πεθανει.Οι νοσηλευτριες ευτυχως με δικη τους πρωτοβουλια το εκοψαν αμεσως οταν ειδαν τα συπτωματα ενα μηνα πριν και αυτο την εσωσε.Τωρα ειναι κατω με μυικη δυσκαμψια απο τα χαπια και τα στερητικα γιατι δεν της δινω τιποτα απο αυτα.
_________________________________________________________________________________

Rose:
Είναι απίστευτο πόσο κοινή είναι αυτή η ιστορία, και πραγματικά εύχομαι αυτή η δημοσίευση να προβληματίσει και άλλες περιπτώσεις έτσι ώστε να γλυτώσουν έγκαιρα από τα νύχια των ψυχοφαρμάκων...

Ακριβώς το ίδιο και η Μητέρα μου, είχε μία κρίση μανιοκατάθλιψης, της χορήγησαν aloperidin, zyprexa, aricept, risperdal, και πολλά άλλα που δυστυχώς δεν θυμάμαι... μια και έγινε πειραματόζωο, στα χέρια των "ψευδο-επιστημόνων", που ερευνούσαν το Αλσχάιμερ...

Καθημερινά κατέρρεε όλο και πιο πολύ, κατέληξε σε μυική δυσκαμψία, ακινητοποιήθηκε στο κρεβάτι, και πληγιασμένη από κατακλίσεις που δεν έκλειναν με τίποτα, έφυγε από πνευμονία το 2006, 6 χρόνια μετά την αρχική λήψη ψυχοφαρμάκων.

Και όλα αυτά, γιατί ζητήσαμε βοήθεια από την ψυχιατρική, για ένα μανιακό επεισόδιο, που είχε η γυναίκα, λόγω ηλικίας...

Μακάρι να γνώριζα...

Rose:

--- Παράθεση από: Rose στις Ιουλίου 29, 2012, 02:36:05 ---
--- Παράθεση από: ΚΛΑΣ στις Ιουλίου 29, 2012, 02:20:06 ---Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ΄το να χάσεις την συνείδηση σου... Και να μην θυμάσαι ποιος είσαι και τι έχεις κάνει στην ζωή σου.
--- Τέλος παράθεσης ---

'Ηταν η πιο σοκαριστική εμπειρία της ζωής μου, να βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου, που να μοιάζει με την Μητέρα μου, αλλά να μην έχει την Συνείδηση της Μητέρας μου... Κατανόησα πάρα πολλά εκείνο το διάστημα, για το ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην ψυχή και τον εγκέφαλο...

Η αλήθεια είναι πως η αληθινή μνήμη δεν βρίσκεται στον εγκέφαλο αλλά στην ψυχή, (στο ψυχικό-αστρικό σώμα), και όταν οι νευροδιαβιβαστές, κάποιες στιγμές δούλευαν καλύτερα, η μνήμη δεν χανόταν, ούτε και η Συνείδηση...
--- Τέλος παράθεσης ---

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΨΥΧΗΣ!(ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!)
http://www.youtube.com/watch?v=IWMrDQ-JN6k&feature=related

13:40

H περίπτωση της Παμ, προτάσσει το γεγονός ότι με κάποιο τρόπο είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει συνεκτική αντίληψη και μνήμη ενόσω ήταν κλινικά νεκρή.

Αυτό υποδηλώνει μία δυνατότητα διαχωρισμού νου και εγκεφάλου.

'Οταν η καρδιά σταματάει και ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί,
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,
δεν μπορεί να αποθηκεύσει μνήμες γεγονότων που συμβαίνουν εκείνη την ώρα,
γιατί τα κυκλώματα του εγκεφάλου απλά δεν λειτουργούν.

'Οταν λοιπόν στην επιθανάτια εμπειρία παρουσίαζεται μνήμη γεγονότων,
που συνέβησαν όταν ο εγκέφαλος δεν λειτουργούσε,
είναι δύσκολο για την τωρινή μας νευροεπιστήμη να την εξηγήσει.

Και λοιπόν θα χρειαζόταν να πούμε ότι με κάποιο τρόπο η πληροφορία αποθηκεύεται έξω από τον εγκέφαλο,
και μετά μεταφέρεται σε αυτόν όταν τα μνημονικά κυκλώματά του, επαναλειτουργούν.

'Η αλλιώς θα μπορούσες να πεις ότι με κάποιο τρόπο που δεν καταλαβαίνουμε,
η πληροφορία συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο και μετά περνάει στα κυκλώματά του,
όταν αυτά ξαναρχίζουν να λειτουργούν.

ΚΛΑΣ:
Ο εγκέφαλος είναι απλώς ένα σωματικό όργανο μέσω του οποίου εκδηλώνεται η δυναμική λειτουργία του νου στον εξωτερικό ή αισθητό κόσμο. Αποδεχόμενοι τις δοξασίες των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων αλλά και αποκρυφιστών περί ψυχής και νου, ο νους αποτελεί ένα μέρος της ψυχικής λειτουργίας. Με άλλα λόγια είναι κομμάτι της ψυχής, η οποία αποτελεί και το αληθινό εγώ του κάθε όντος.

Οι αρχαίοι πρόγονοι τοποθετούν τον κεντρικό πυρήνα της ψυχής στην θέση της καρδιάς.

Η Παμ βίωσε μία τρομερή κατάσταση εξωσωματικής εμπειρίας σχεδόν ανάλογης με αυτή που βιώνουν οι καθημερινώς ασκούμενοι στον διαλογισμό και αυτό επειδή ο διαλογισμός υπακούει στο γνωμικό: <<Πρέπει να πεθάνεις πριν πεθάνεις, για να μην πεθάνεις όταν πεθάνεις>>.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση