Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού
Ευτράπελα του Εσωτερισμού.
Κανένας:
Είπα να ανοίξω εδώ μία συζήτηση, να γράφουμε τα ευτράπελα που συναντήσαμε στο χώρο του εσωτερισμού. Εγώ έχω έτοιμες 2-3 ιστοριούλες να σας γράψω.
Κανένας:
Πριν από 1 χρόνο χώρισα από την κοπέλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι το οποίο με κάλυπτε σχεδόν παντού. Ακόμα και τώρα τρέφω τρυφερά αισθήματα γι αυτήν. Ακόμα και τώρα επικοινωνούμε περίπου μία φορά το μήνα. Όμως δεν ήταν η τέλεια γυναίκα που είχα στο μυαλό μου.
Αποφάσισα λοιπόν και στις 30/6 κάνω ένα ξεγυρισμένο οραματισμό ώστε να έλξω τη γυναίκα των ονείρων μου. Έξυπνη, τρυφερή, στοργική, να με αγαπάει τρελά, καλή μαγείρισσα, γυμνασμένη, όμορφη (σα τη Monica Belucci) κτλ κτλ. Στις 2/7 με παίρνει τηλέφωνο η πρώην, με μία χαζή πρόφαση και μιλάμε πάνω από 1 ώρα στο τηλέφωνο. Έκανα 1-2 ημέρες να ηρεμήσω και να ξεχάσω το περιστατικό.
Προφανώς ο πρώτος Οραματισμός δεν έφερε αποτέλεσμα (δε βρήκα ακόμα τη γυναίκα των ονείρων μου). Οπότε στις 21/7 κάνω ξανα τον ίδιο Οραματισμό. Σήμερα στις 24/7, ξανά με μία χαζή πρόφαση, με παίρνει τηλέφωνο πάλι η πρώην και μιλάμε πάνω από μία ώρα.
Έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η κατάσταση. Το Υποσυνείδητο μου (ή μάλλον κάποια από τις υποπροσωπικότητες) είναι κολλημένο και γουστάρει την πρώην. Το καταλάβαμε αυτό. Προσπαθώ να βρω τρόπο να το ξεκολλήσω, για να συνεχίσω με τη ζωή μου.
Κανένας:
Κάποτε σε περίοδο διακοπών, γνώρισα δύο φίλες. Την Α και τη Β. Και οι δύο ήταν πάρα πολύ ωραίες κοπέλες. Μου άρεσε όμως περισσότερο η Β. Κάνω λοιπόν έναν πολύ ρομαντικό οραματισμό με σκοπό να έλξω τη Β. Το ίδιο βράδυ μου ρίχνεται η Α.
Δε λέω, καλά πέρασα. Αλλά τσατίστηκα που ο Οραματισμός δε σημάδεψε σωστά. Πάλι κάποια υποπροσωπικότητα του Υποσυνείδητου μου έκανε του κεφαλιού της.
Ευτυχώς πάντως, έχω διαπιστώσει ότι όλες αυτές οι υποπροσωπικότητες γουστάρουνε μόνο γυναίκες. Διαφορετικά θα είχαμε πολλά προβλήματα.
Therapis:
Όμως δεν ήταν η τέλεια γυναίκα που είχα στο μυαλό μου.
Αγαπητέ Κανένα, να με συγχωρέσεις για την απάντηση επί του προσωπικού σου θέματος, αλλά κάπως μου' ρθε: μήπως η τέλεια γυναίκα στο ιδανικό περιβάλλον του μυαλού, στον υλικό και προφανώς ατελή κόσμο μας να μεταφράζεται σε αυτή την - αναπόφευκτα -μη τέλεια κοπέλα; Τα άστρα είναι μέσα μας αλλά εμείς είμαστε στη Γη!
Φιλικά
Κανένας:
--- Παράθεση από: Therapis στις Ιουλίου 25, 2007, 15:50:47 ---Αγαπητέ Κανένα, να με συγχωρέσεις για την απάντηση επί του προσωπικού σου θέματος, αλλά κάπως μου' ρθε: μήπως η τέλεια γυναίκα στο ιδανικό περιβάλλον του μυαλού, στον υλικό και προφανώς ατελή κόσμο μας να μεταφράζεται σε αυτή την - αναπόφευκτα -μη τέλεια κοπέλα; Τα άστρα είναι μέσα μας αλλά εμείς είμαστε στη Γη!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτσε μια στιγμή να σε αναφέρω στους Συντονιστές να σε κανονίσουν.
Ρε, νομίζεις δε σε κατάλαβα? Είσαι το υποσυνείδητό μου και μπήκες με τον κωδικό Therapis για να μου την πεις.
Η τελειομανία δηλώνει μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα. Για εσένα μιλάω ηλίθιο Υποσυνείδητο. Έψαχνα για την τέλεια γυναίκα, και φυσικά απέρριπτα όλες τις κοπέλες μου, διότι απλά είχα εγώ πρόβλημα. Εσύ δηλαδή. Δηλαδή εμείς. Τώρα που σε/με/μας θεράπευσα κατά ένα βαθμό, βλέπω πιο καθαρά πόσο ταιριαστή μου ήταν.
Αλλά το πουλί τώρα πέταξε. Ηλίθιε!
Ναι ρε, σε εσένα το λέω.
Μα που είναι αυτοί οι Συντονιστές όταν τους χρειάζεσαι?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση