Σχόλια > Νέα μέλη στο Φόρουμ

καινούρια στο φόρουμ

<< < (2/2)

Rose:

--- Παράθεση από: κερασούλα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:46:15 ---υπάρχουνε πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να γίνω μέλος στην όμορφη παρέα σας, αν και οι σκέψεις που διάβασα εδώ είναι σίγουρα σοβαρές και πολύ βαθιές.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητή Κερασούλα,

φυσικά και δεν είναι πρόβλημα, απεναντίας, η κριτική σου και οι διαφωνίες σου, είναι πάντα καλοδεχούμενες και πολύτιμες.

--- Παράθεση από: κερασούλα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:46:15 ---Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό που έχω ή αν είναι μέρος του χαρακτήρα μου ή της ιδιοσυγκρασίας μου ή όλα μαζί, αλλά αδυνατώ να ενταχτώ σε ομάδες. 
--- Τέλος παράθεσης ---

'Αρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, υπάρχει μία ένσταση, ως προς τις ομάδες.  Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο, μια και δυστυχώς, υπήρξαν και υπάρχουν αρκετές απογοητεύσεις.  'Αλλωστε διανύουμε μία εποχή, όπου θα αναθεωρήσουμε πολλά θέματα σχέσεων και συνεργασιών, έτσι ώστε να ξαναπροσπαθήσουμε πιο ώριμοι, και πιο σοφοί, σε νέες βάσεις.

Το έργο της Παγκόσμιας Αδελφοσύνης, για το οποίο εργάζεται κάθε Αυθεντική Ομάδα Εσωτρισμού, ανά τον Κόσμο, το έργο της Αρμονίας των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και του Διαφωτισμού, όσο και αν φαντάζει ως μία Ουτοπία, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μας, και να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε αυτήν την Ουτοπία, και ίσως τελικά, ανεβαίνοντας ένα σκαλί κάθε φορά, θα κατανοήσουμε, πως παρότι δύσκολο το έργο μας, μπορεί να προσεγγιστεί στην Πραγματικότητα, και έτσι η Καθημερινότητα, που βιώνουμε σήμερα, να μεταλλαχθεί δραματικά.

Γι΄ αυτό το λόγο δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ελπίδα μας, πως ίσως την επόμενη φορά, μπορεί να τα καταφέρουμε, και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας, που ουσιαστικά, είναι ένα Παγκόσμιο 'Οραμα, είναι το όραμα κάθε ανθρώπου, να ευημερεί, να ευτυχεί, να ζει σε ένα αρμονικό, ανθρώπινο και δημιουργικό περιβάλλον σε υγιή συνεργασία με τους συνανθρώπους του.

Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γενέθλιο δικαίωμα μας, ως τέκνα της Γης, το οποίο μας το στέρησαν, και μια και ξυπνήσαμε, έχουμε καθήκον να το διεκδικήσουμε, και εφόσον το διεκδικήσουμε, ο Παράδεισος επί της Γης, θα είναι πάλι δικός μας.

--- Παράθεση από: κερασούλα στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:46:15 ---Η "καριέρα" μου σε ομάδες, συλλόγους, κοκ.  είχε πάντα άδοξο τέλος, ήμουνα  σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. 
--- Τέλος παράθεσης ---

Πολλοί εσωτεριστές, έχουν χαρακτηριστεί, ως ασυμβίβαστοι, απροσάρμοστοι, αντιρρησίες, επαναστάστες, εωσφοριστές, αλλά και πρωτοπόροι.

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
 :) Πολλοί εσωτεριστές, έχουν χαρακτηριστεί, ως ασυμβίβαστοι, απροσάρμοστοι, αντιρρησίες, επαναστάστες, εωσφοριστές, αλλά και πρωτοπόροι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ''ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕς ΤΟ ΓΑΛΑ''
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΕΡΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ....!!!!  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση