'Αρθρα Εσωτερισμού > Μαγεία
Μαγεία: Εισαγωγή....
Rose:
--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 21:21:24 ---ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΕ ΟΡΦΕΑ ΘΕΩΡΩ Ως ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙς ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗς ''ΜΑΓΕΙΑς''
--- Τέλος παράθεσης ---
Αδελφή μου,
μίλησέ μας για τον νόμο των τριών... Αναμένουμε με μεγάλη χαρά τις υπόλοιπες προσφορές σου, που είναι πάντα πολύ ευχάριστες.
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.....ναι, αδελφια μου.....ας μου επιτρεψετε να προσθεσω...για τους ΑΔΑΕΙς...
Μ Ε Λ Η ΟΠΟΙΑς Λ Ε Σ Χ Η Σ ......
Μ Α Γ Ε Ι Α .....ειχε--εχει---και θα εχει...λατρευτικο συμβολισμο....ΙΕΡΟ-ΤΕΛΕΣΤΙΑ.....ως ΘΕΟΤΗς -ΔΥΝΑΜΗς....Κ.Λ.Π.
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΤΟ...
ΠΡΟΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.....ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ....ο ε ξ η ς ...
-----ΝΑ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι ΤΙΣ Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ Δ Υ Ν Α Μ Ε Ι Σ ΠΟΥ ΟΙ Θ Ε Ο Ι ...
Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Σ Α Ν .......ΑΠΟ ΤΗΝ Η Μ Ε Ρ Α ΤΗΣ Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ ....
ΓΙΑ ΤΟΝ Κ Ο Σ Μ Ο ......ΟΠΟΥ Ο Ι Δ Ι Ο Σ Α Ν Η Κ Ε Ι .....
ΕΤΣΙ....αναλογα της χ ρ η σ η ς .....της Π Ρ Ο Σ Ε Γ Γ Ι Σ Η Σ .....ΚΑΙ ΤΗς Δ Ι Ε Υ Θ Ε Τ Ι Σ Η ς .....
Α Υ Τ Ω Ν ......δηθεν....
ταξινομουνται......συμφωνα.....με το πασιφανες ΤΗς Ο Ρ Α Σ Η Σ ....σε ΦΩΤΕΙΝΟΥς....ΚΑΙ ΜΗ....
ΒΕΒΑΙΑ......ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ......ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ο Υ ΚΕΡΙΟΥ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΩΣ......ΟΠΩΣ Ο ΦΑΚΟΣ.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....Ο Φ Α Κ Ο Σ .....ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ....ΤΗΝ Σ Ε Λ Η Ν Η .....πραγματι...
ετσι.....οι ΑΡΕΣΚΟΝΤΕΣ......ΣΤΗΝ Κ Λ Ε Ψ Ι Α .....ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ.....ας ειναι...
Θ Ε Λ Ο Ν Τ Α Σ .....ΔΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙΗΣΟΥΝ.....ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Η Μ Ε Ρ Α ....!
ΑΣ απομακρυνθουμε ομως για λιγο απο την ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.....
Η ΒΛΑΒΗ......ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ.....ΣΤΟ Α Σ Τ Ρ Ι Κ Ο ......που δρα ως ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ....ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ
Α Τ Ο Μ Ι Κ Η Σ ΜΑΣ......Α Σ Χ Η Μ Ι Α Σ ....!
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ....που ε μ ε ι ς .....!!!!
ΤΙ Σ Ω Μ Α - Φ Ο Ρ Ε Μ Α ......ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ....ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.... α γ ρ ο ν ....εμεις....
ΤΙ Π Ε Ρ Ι Β Α Λ Λ Ο Ν ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ Μ Α Θ Η Τ Ε Υ Σ Ε Ι ......δ ω ρ ε α ν .....στα παλια μας τα παπουτσια..
Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α Ν ......!!!!!!
ΑΣΤΟΥΣ.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ Θ Ε Λ Ο Υ Ν ....ειπαν.....ΔΕΝ Π Α Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι .....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Μ Π Α Τ Α Ρ Ι Α ....
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....ας ρηξουμε εναν υπνακο......να στανιαρουμε.....ετσι....για το Γ Α Μ Ω Τ Ο ...
ΚΑΙ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε .....!
ΕΜΕΙΣ.....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ....ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Α Φ Η .....Ψ Α Χ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε ....ΤΗΝ Ε Ξ Ο Δ Ο ...
ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ.....ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ....ΑΓΩΝΙΑ....ΜΑΣ ΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΕΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ .....ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ....
Α Λ Λ Α ......
Ε Χ Ο Υ Μ Ε ......ΚΑΙ Μ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Η Λ Ι Θ Ι Ο Υ Σ .....ΠΟΥ Π Α Ρ Ι Σ Τ Α Ν Ο Υ Ν ....
ΤΙΣ Ν Υ Χ Τ Ε Ρ Ι Δ Ε Σ ....!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....αδελφη μου ΔΙΟς....και ROZE.....ΤΕΛΟΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ R E L I G I O .....!
-δεν μας φτανει η Β Ρ Ω Μ Α ......ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ.....ΕΧΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ.....
ναι, Η R E L I G I O .....αποδιδεται.....στο L I G A R E ..που σημαινει Δ Ε Ν Ω ......τερτυλλιανος-λακαντιος.....
η" ......κατα τον ΚΙΚΕΡΩΝΑ.....στο L E G E R E .....που σημαινει Σ Υ Λ Λ Ε Γ Ω .....ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ...
ΠΟΙΑ Π Ρ Α Ξ Η Α Ρ Α Γ Ε ......ΘΑ ΜΑΣ Ε Ν Θ Α Ρ Ρ Υ Ν Ε Ι ......ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Ξ Υ Π Ν Η Σ Ο Υ Μ Ε ....?!?!
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.......ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ..... Ε Κ Α Τ Η ......η" .....ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ......
ΤΙ, αραγε.....
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 13, 2011, 09:22:35 ---
Ε Κ Α Τ Η ......η" .....ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.....
ΤΙ, αραγε.....
--- Τέλος παράθεσης ---
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ????? :D :D
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1487.0.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΕΔΩ!!!
Light Spirit:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, καθώς είμαι καινούριο μέλος εδώ.
όσων αφορά την μαγεία, έχω μια άλλη αντίληψη και άποψη, φυσικά δεν έρχομαι σε σύγκρουση μαζί σας καθώς έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση που αυτό συνάδη με την ελεύθερη άποψη,γνώμη και πιστεύω.
Το θέμα της μαγεία είναι πολύ ιδιαίτερο, υπάρχουν πολλές θεωρίες, η πιο επικρατέστερη είναι ότι η μαγεία είναι μια και δεν χωρίζεται σε λευκή, μαύρη, φυσική κ.λ.π αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πως θα την χρησιμοποιήσεις. Η μαγεία είναι απλός μια λέξη και ας μην στεκόμαστε σε αυτήν και στις ταμπέλες που έχουν δοθεί από διάφορες θρησκείες που θέλουν να πλουτίσουν τα καλάθια τους στις συνάξεις. Μαγεία είναι η ατομική ανώτερη ενέργεια που έχει κάθε ξεχωριστός άνθρωπος μέσα του, το πως θα την χρησιμοποιήσει είναι στα δικά του χέρια και επιλογή, μπορεί να κάνει καλό μπορεί να κάνει όμως και κακό. Η μαγεία δεν είναι αρνητική, αρνητική την κατάντησαν οι εγωιστές και αυτοί που παρασύρθηκαν από την δύναμή της. Αν η μαγεία ήταν μη φωτεινή θα δεχόταν ο Θεός να πάνε μάγοι να προσκυνήσουν τον Υιό του?
Ασχολούμαι με την Αγγελική-Λευκή Μαγεία, ουδέποτε διέπραξα κάτι αρνητικό, ουδέποτε έκανα κάτι που θα έβλαπτε κάποιον άλλον, ο νόμος της μαγείας είναι ξεκάθαρος για την τιμωρία που θα έχεις εάν κάνεις κάτι κακό, το είπε και ο Νεύτωνας άλλωστε, ότι στέλνεις το παίρνεις πίσω (το λέω πιο απλά βέβαια εγω, χαχα).
Όσον αφορά τα διάφορα σάιτ που δυστυχώς βγάζουν στην φόρα διάφορα ξόρκια, γητέματα και ένα σωρό μαγικά θέματα, θα έπρεπε να λαμβάνουν υπόψιν τους πως θα έπρεπε πρώτα να δίνονται τα πρώτα βήματα προς την μαγεία, πως να προφυλάγεσαι, τα εργαλεία τι ρόλο παίζουν και όλα αυτά. Έχω forum Αγγελική-Λευκής μαγείας, αλλά έλαβα υπόψιν μου να δώσω σιγά σιγά την γνώση και φυσικά ένα ένα βήμα.(δεν έχω σκοπό να διαφημιστώ) αλλά να ρίξω την προπαγάνδα της μαγείας.
Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που θα κάνετε να διαβάσετε την απάντησή μου, Αγάπη και Φως <3 <3 <3
Ορφέας:
Καλωσόρισες Light Spirit....
Θα χαρούμε αν μας καταθέσεις την άποψή σου περί "Μαγείας", άποψη η οποία θα συνεισφέρει στον εμπλουτισμό του θέματος και στην πραγματοποίηση ενός ακόμη βήματος προς την αλήθεια....
Εννοείται φυσικά ότι θα είμαστε ευγνώμονες αν μας παρουσιάσεις - και εμπλουτίσεις την κοινότητά μας - με θέσεις και απόψεις περί "Αγγελικής Μαγείας".
Στο μυητικό σύστημα της ΑΜΡΑ, η μαγεία απαρτίζει - μαζί με την θεραπευτική - ένα πεδίο, όπου εντρυφεί και εκπαιδεύεται σχολαστικά ο ζηλωτής, ακολουθώντας ένα ασφαλές και δοκιμασμένο πλήρες σύστημα, το σύστημα της αποκαταστημένης ΚΑΜΠΑΛΑ.
Σύμφωνα με την ιερή εσωτερική φιλοσοφία που περικλείεται στην ΚΑΜΠΑΛΑ, τέσσερα είναι τα κυρίαρχα επίπεδα, άρα και τέσσερα τα γενικά πεδία εκπαίδευσης και άσκησης της ιερής τέχνης της Μαγείας.
Το πρώτο επίπεδο ενασχολείται με την Φυσική μαγεία (έγινε γνωστή με τον Σαμανισμό).
Το δεύτερο επίπεδο ενασχολείται με την Αγγελική Μαγεία (την Μαγεία του Αστρικού).
Το τρίτο επίπεδο ενασχολείται με την Αρχαγγελική Μαγεία (η Μαγεία των αφηρημένων εννοιών).
Το τέταρτο επίπεδο ενασχολείται με την Θεϊκή Μαγεία (η Μαγεία των Συλλογικών Επιρροών και Εγρηγορότων).
Σημείωση, το κάθε πεδίο απαρτίζεται από τρία υποπεδία αυτοτελή και ανεξάρτητα.
Συμφωνούμε ότι η διδαχή της Μαγείας οφείλει να γίνεται σταδιακά, όχι ως μέθοδος απόκρυψης αλλά για προστασία της ψυχικής υγείας των ζηλωτών. Αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πλουσιοπάροχα, απαρτίζουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο που αναφέρεται ως "Λαϊκή Μαγεία", η οποία δυστυχώς είναι από την μια λίαν ελλιπής και από την άλλη γεμάτη με απρονοησίες, παρανοήσεις και Δεισιδαιμονίες.
Ενημέρωσέ μας για την διεύθυνση του φόρουμ και αναμένουμε γόνιμους διαλόγους με αξιόλογες καταθέσεις....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση