'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Amorc
Οι σέκτες και τα δικαιώματα του ανθρώπου
El Morya:
Ingmar αγόρι μου...Έλεος!
Όταν λέω full σαπίλα εννοώ οτι υπάρχει μεγάλη διαφθορά, αυτό όμως δεν σημαινει οτι μιλώ για όλους τους τέκτονες!
Έχω φίλους τεκτονες και δεν τους θεωρώ καθόλου διεφθαρμένους.
--- Παράθεση ---Πρόσεχε πως μιλάς για τους τέκτονες,αγόρι μου...
--- Τέλος παράθεσης ---
γιατί θα με κάνεις ντα;
Trithemius:
Σας παρακαλώ να κρατήσετε το επίπεδο της συζήτησης εκεί που δείξατε ότι μπορείτε. Μη με αναγκάζετε να αναφέρω τα αυτονόητα ::)
Ingmar:
--- Παράθεση από: El Morya στις Ιουλίου 25, 2007, 20:27:08 ---Ingmar αγόρι μου...Έλεος!
γιατί θα με κάνεις ντα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Α,μπα...είμαι πολύ πράος τύπος...
Μάλλον από τη στεναχώρια μου θα σε έπαιρνα έξω να σε κεράσω καφέ και τα τα πούμε σχετικά από μηδενικής βάσεως...Αλλά το σχόλιο σου περί φίλων τεκτόνων κάπως σώζει την κατάσταση ;D και γενικώς με κάλυψε... 8)
Ορφέας:
Κάποια στιγμή μάλλον θα ξαναβγάλω στην επιφάνεια το σύνολο των όσων είχα αποκαλύψει για τα οικτρά τεκταινόμενα στη Τεκτονική Στοά της Θεσσαλονίκης πριν από δύο χρόνια, γράφοντάς τα στο "κρυφό" φόρουμ του mystica και είχε την καλοσύνη να εκτυπώσει και να εξωτερικεύσει ο Κέλσος. Τότε βέβαια η συντριπτική πλειονότητα τους μουντζώσαμε και μετακομίσαμε σε ένα υγιές τεκτονικό σώμα, όπου επιτελείται το έργο και όχι η ραδιουργία, όπως στο προηγούμενο τάγμα.
Φαντάζομαι αδελφέ Ingmar, ότι, με τα όσα θα ειπωθούν, είναι βέβαιο ότι ισόβια θα έχω εξασφαλίσει τον κερασμένο καφέ από μέρους σου. Και μόνον αυτό πάντως (όχι ο καφές αλλά η συντροφιά του καφέ), είναι σοβαρό δέλεαρ για να το κάνω κάποια στιγμή.
Υ.Γ.: Σχετικά με αποκαλύψεις και καταγγελίες, είχαμε προηγηθεί κατά πολύ, προτού υπάρξει antiesoterica.
Πόλεμος όμως στο "φαύλο" δυστυχώς γίνεται μόνον εκ των έσω, με πιθανότητα επιτυχίας....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση