Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία > Προϊόντα Ροδόκηπου (παραγγελίες μέσω διαδικτύου)

Κηραλοιφή για Οσφυαλγία, Αυχεναλγία, Ισχυαλγία, Μυαλγία, Νευραλγία, Αρθραλγία

(1/3) > >>

Rose:
Για παραγγελίες μέσω του Ε-shop, του Ροδόκηπου
http://ortf.eu/el/category/5/

Θαυματουργή Κηραλοιφή για την θεραπεία Οσφυαλγίας, Αυχεναλγίας, Ισχυαλγίας, Μυαλγίας, Νευραλγίας, Αρθραλγίας, Δισκοκήλης, Mυικών Θλάσεων - Κακώσεων, Διαστρεμμάτων, Ψύξης, και Ημικρανίας.

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
100% Φυσικό προϊόν, με 12 αγνά αιθέρια έλαια.
Περιέχει σε ποσοστό 50% αιθέρια έλαια.
________________________________________________________________________________

Με χαρά ανακοινώνουμε ένα νέο προϊόν, μία πολύ ισχυρή κηραλοιφή, ιδανική, για την θεραπεία Οσφυαλγίας, Αυχεναλγίας, Ισχυαλγίας, Μυαλγίας, Νευραλγίας, Αρθραλγίας, Μυικών Θλάσεων - Κακώσεων και Διαστρεμμάτων.

Η Κηραλοιφή πέρα από την θαυματουργή θεραπευτική της δράση, είναι αναλγητική – παυσίπονη κηραλοιφή, για δύσκολες περιπτώσεις, όπως είναι μυικές κακώσεις, διαστρέμματα, έντονες αρθραλγίες, νευραλγίες, και μυαλγίες, έντονοι πόνοι πλάτης, μέσης, κακώσεις σπονδυλικής στήλης, εξαρθρώσεις, κλπ.

Είναι από τις πιο ισχυρές αναλγητικές αλοιφές που κυκλοφορούν, και είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, φτιαγμένη, με αγνά καθαρά υλικά, χωρίς χημικά πρόσθετα, και συντηρητικά.  Τα συστατικά της Κηραλοιφής, είναι κερί μέλισσας, φυτικά έλαια, και ένας συνδυασμός 12 αιθερίων ελαίων, της Ελληνικής φύσης.

Η κηραλοιφή παρασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας.

Το κόστος είναι 18 ευρώ για 25ml, 29 ευρώ για 50 ml, 48 ευρώ για 100 ml.
Με αγορά 4 κηραλοιφών, υπάρχει μία επιπλέον δώρο.
(Οι τιμές περιλαμβάνουν και ΦΠΑ 23%).

Για παραγγελίες και/ή ερωτήσεις:
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων http://www.ortf.gr/page-4.html

τηλ. 2312202777, 6974369608, email: ortf@ortf.gr, info@ortf.gr
'Ωρες επικοινωνίας 8:00π.μ. - 10:00μ.μ. καθημερινά και Κυριακή.

Διαδικασία πληρωμής:

Με Αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κούριερ (4 ευρώ),

Για παραγγελίες 100 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Rose:
Οδηγίες χρήσης για την θαυματουργή Κηραλοιφή για Οσφυαλγία, Αυχεναλγία, Ισχυαλγία, Μυαλγία, Νευραλγία, Αρθραλγία, Δισκοκήλη, και Διαστρέμματα.

1. Χρησιμοποιείτε μία μικρή ποσότητα και αλείφετε εξωτερικά την περιοχή, που σας πονά. Μετά από ώρα ή ώρες, αν ο πόνος συνεχιστεί, αλείφετε και πάλι την περιοχή.

2. Προσοχή, να μην γίνεται χρήση πάνω σε ανοιχτή πληγή.

3. Η Κηραλοιφή δεν είναι απλά αναλγητική, αλλά είναι και δραστικά θεραπευτική.

4. Δεν περιέχει συνθετικές - χημικές ουσίες, δεν είναι καθόλου τοξική, και δεν έχει παρενέργειες.

Ευχόμαστε γρήγορη και οριστική απάλειψη του προβλήματος.

Rose:
Η κηραλοιφή για έντονους πόνους όντως μας έχει εκπλήξει.  Αρκετές φορές, με μία χρήση μόνο, οι πόνοι εξαφανίζονται.  Είναι σημαντικό να καταθέσω την εμπειρία που είχα χθες, με την κηραλοιφή, γιατί πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Κρυολόγησα και έπεσε απότομα η θερμοκρασία του σώματός μου.  Καθώς προσπάθησα να ξαπλώσω, όλο το πόδι μου πιάστηκε παντελώς δεν μπορούσα ούτε να το πατήσω, ούτε να το κουνήσω καθόλου γιατί πονούσε πολύ.  Μετά που έβαλα την κηραλοιφή, ήταν ακόμα αγκυλωμένο, αλλά όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, ίσως μετά από τρεις ή τέσσερις ώρες, με 40 πυρετό, ο πόνος είχε εξαφανιστεί παντελώς, και είχα πάλι το πόδι μου.  Απίστευτο.

efthymios:
......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

tonino:
Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα υγείας που έχω και η κηραλοιφή με βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω καθίζηση στον 4 και 5 σπόνδυλο με αποτέλεσμα να πιέζετε ο ασκός του μυελού και να έχω αφόρητους πόνους και να μη μπορώ ούτε να φτερνιστω με καθήλωνε στο κρεβάτι και το μόνο που μου έκαναν είναι να μου δίνουν χάπια και ένεσης, όταν επερνα της συνταγές από τους γιατρούς μετά από 5 με 6 μέρες με άφηνε ο πόνος αλλά η δουλειά μου είναι ορθοστασία και πολλές ώρες, μετά από καμιά εβδομάδα με ξανά έπιανε μου έγραψαν μια ζώνη για να φοράω στη δουλειά να με κρατάει για να μη πιέζετε με την πολύωρη ορθοστασία η σπονδυλική στήλη μου, τίποτα όμως δεν ήταν αποτελεσματικό μόνο εξέτασης διάφορη γιατροί πολλά φάρμακα και κανένα αποτέλεσμα μέχρι που μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση. Τότε ρώτησα εάν υπαρχή καμιά κηραλοιφή για το πρόβλημα που έχω, είχα δει κάποια προϊόντα του αλλά  τότε ετοίμαζαν να βγάλουν την κηραλοιφή για τους πόνους και δεν την είχαν ανάρτηση ακόμα. Αμέσως μου είπαν για την κηραλοιφή και ότι έκανε για το πρόβλημα που είχα και την έκανα παραγγελιά.Στην αρχή έβαζα 5 με 6 φορές την ημέρα μετά την πρώτη εβδομάδα όσο πέρναγε ο καιρός έβαζα λιγότερες φορές γιατί δεν πονούσα τόσο, μετά από ένα μήνα και που την χρησιμοποιώ βάζω 2 φορές μόνο την ημέρα εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι θέλει πολύ λίγη ποσότητα και ότι είχε άμεσα αποτελέσματα το καλύτερο είναι ότι δεν περνω φάρμακα πια και δεν πονάω υπάρχουν μέρες που δεν πονάω καθόλου.Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να βγάλετε ακόμα περισσότερα προϊόντα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση