Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί
Η Νέα Ελληνική Επανάσταση
Rose:
Ανακεφαλαιώνοντας...
--- Παράθεση από: Rose στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:22:11 ---η πληγή της Ελλάδας μας, ήταν και είναι, ο συνεχόμενος Εμφύλιος πόλεμος, η συνεχόμενη διαμάχη, και αλληλο-προδοσία, των "συντρόφων", για τα οφίκια, και τις εξουσίες, η συνεχόμενη προδοσία του Ελληνικού λαού, από την εκάστοτε Πολιτική σκηνή, η οποία υπηρετούσε πρώτιστα τα μικροκομματικά συμφέροντα και τις πελατειακές σχέσεις.
[...]
'Ετσι λοιπόν, καταλήγουμε στην Πρώτη και σημαντικότερη αρχή της Νέας Ελληνικής μας Επανάστασης.
Την ολοκληρωτική κατάργηση των Κομμάτων.
Ναι στην Δημοκρατία! Ναι στην Βουλή Ελλήνων!
'Οχι όμως στα Κόμματα.
Ο Δικομματισμός, ή γενικά ο κομματισμός, το κομμάτιασμα της Ελλάδας μας, πρέπει να πεθάνει, έτσι ώστε να Αναγεννηθεί, το θαύμα του Αυθεντικού Ελληνισμού, της Αληθινής Δημοκρατίας, που θα σώσει και την δική μας χώρα, από τη σίγουρη καταστροφή, αλλά και θα εμπνεύσει προς την Κοινωνική σωτηρία όλου του κόσμου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η Δεύτερη και εξίσου σημαντική αρχή της Νέας Ελληνικής μας Επανάστασης, είναι η Κατάργηση των Ιδιωτικών Τραπεζών, η Κατάργηση της Τραπεζικής Μαφίας, του Τραπεζικού Βαμπιρισμού, που καταστρέφει και απομυζεί όλες τις Κοινωνίες παγκόσμια.
Στην θέση της διεφθαρμένης Μαφίας των Μεγαλοτραπεζιτών, χρειάζεται να ιδρυθούν δημόσια ταμεία αλληλεγγύης, εθνικού συμφέροντος, και λαϊκού συμφέροντος Τράπεζες, δημόσιες (νόμιμης και φιλολαϊκής πολιτικής) τράπεζες.
Με αυτό τον τρόπο το Παγκόσμιο θηρίο, θα ξεφουσκώσει μια για πάντα, καθώς αφαιρούμε τα παιχνίδια του, μέσω των οποίων παίζει τις ζωές και τις μοίρες μας.
Οι Τράπεζες, χρειάζεται να ανήκουν στον Λαό, και όχι στους Απατεώνες.
Οι Τράπεζες, χρειάζεται να υπάρχουν, ως όργανα διασφάλισης της ευημερίας του Λαού, και όχι ως όργανα καταστροφής του.
Το Ολοκαύτωμα των Παράνομων Ιδιωτικών Τραπεζών, εξασφαλίζεται μόνο με την ίδρυση μιας Δημόσιας και Φιλολαϊκής Τράπεζας, όπου θα παρέχει φθηνό δανεισμό σε μικρούς και μεσαίους συμπολίτες μας.
Μία Δημόσια και Φιλολαϊκή Τράπεζα που θα εξασφαλίζει πως ο κάθε φτωχός θα γίνεται πλουσιότερος, και όχι ο φτωχός, φτωχότερος, και ο πλούσιος, πλουσιότερος.
Μία Δημόσια και Φιλολαϊκή Τράπεζα που θα εξασφαλίζει την συνεχόμενη ρευστότητα, και οικονομική στήριξη, σε νέους και νέες, επιχειρηματίες, σε καινοτόμες και δημιουργικές υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες, σε καινοτόμες πρωτοβουλίες που θα εξελίξουν την χώρα μας, και θα απελευθερώσουν το εγκλωβισμένο δυναμικό της, που τώρα αναγκάζεται να μεταναστεύσει εκτός Ελλάδας, να βρει αλλού την τύχη του, εξόριστο, και προδομένο, από την Μητέρα Γη.
Μέχρι τότε, ας κάνουμε Στάση Πληρωμών, προς όλα τα Παράνομα Τραπεζικά προϊόντα,1 απαιτώντας έτσι, την αλλαγή της Παράνομης και βαμπιριστικής Τραπεζικής Πολιτικής, που γονάτισε και Λαό και Δημόσιο.
Το έγκλημα της Τραπεζικής Μαφίας πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει με το Υπάρχων, Πουλημένο στα διαπλεκόμενα συμφέροντα Πολιτικό σύστημα.
'Ετσι λοιπόν, δεν μας μένει άλλη λύση, από την αλλαγή του Πολιτικού συστήματος, μέσω ενός τελικού και Αυθεντικά Ελληνικού κόμματος, που θα καταργήσει όλα τα κόμματα, αλλά και τις ιδιωτικές τράπεζες, μέσω της ίδρυσης μιας Δημόσιας και Αυθεντικά Φιλολαϊκής Τράπεζας, αλλάζοντας μια για πάντα και το Πολιτικό αλλά και το Τραπεζικό σύστημα.
________________________________________________
1 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1311.0.html
Rose:
--- Παράθεση από: Rose στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 23:34:00 ---Αδελφός μας έστειλε το παρακάτω βίντεο...
[...]
http://www.youtube.com/watch?v=_6NhzVf0mIM&feature=player_embedded
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν και το παραπάνω βίντεο, παρουσιάζει τα γεγονότα με έναν ακραίο τρόπο, (με άλλα λόγια δυστυχώς δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το μνημόνιο, εκεί που καταλήξαμε, και πως πίσω από το ΔΝΤ, δεν κρύβεται μία παγκόσμια συνωμοσία, εξαθλίωσης όλων των λαών), παρόλα αυτά, παραμένει ένα αναμφισβήτητο γεγονός πως η Πολιτική, (παγκόσμια), εργάζεται για το Κεφάλαιο και όχι για τον Λαό, και πως όντως, η Πολιτική σκηνή της χώρας μας, επέλεξε, να σώσει τις Τράπεζες και τους Παράνομους Μεγαλοτραπεζίτες, ενάντια στον Ελληνικό Λαό.
'Ομως ας αναλάβουμε και τα θύματα την ευθύνη, για την τραγωδία της χώρα μας, ας κατανοήσουμε, πως επειδή ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ, και ΞΕΠΕΣΑΜΕ, μέσα στην Ιδιοτέλεια μας, κάποιοι λεηλάτησαν το σπίτι μας, που τους το εμπιστευτήκαμε, να το διαχειριστούν και να μας το παραδώσουν κάθε τετραετία και καλύτερα.
Γι΄αυτό το λόγο δεν πρέπει να ξαναεμπιστεύτουμε το Σπίτι μας, σε κανέναν σωτήρα, αλλά να το διοικήσουμε μόνοι μας, σχεδιάζοντας μίας Νέας Μορφής Πολιτικό σύστημα, όπου ο κάθε 'Ελληνας Πολίτης είναι ένας Κοινωνοικοποιημένος Πολίτης, είναι ένας Υπεύθυνος Ενήλικας, που αναλαμβάνει τις ευθύνες απέναντι στην κοινωνία του, και το μέλλον των παιδιών του, έτσι ώστε κάθε φορά, η χώρα μας, να κάνει και ένα βήμα, προς την Εξέλιξη και όχι να απηλείται συνεχόμενα από μία επικείμενη εξαθλίωση και καταστροφή.
Ας κάνουμε την Αυτοκριτική μας ως Ελληνικός Λαός, και ας κατανοήσουμε τα σφάλματα μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από όλους τους χώρους, Επιστήμονες, Φιλόσοφοι, Καλιτέχνες, Επιχειρηματίες, Τεχνίτες, Εργάτες και Κεφάλαιο, και ειδικά οι Πολιτικοί, που ορίζονται ως οι πρωταρχικά υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή της χώρα μας, και ας προσπαθήσουμε για ακόμα μια φορά, να κάνουμε το επόμενο βήμα, που θα μας σώσει από την Κρίση, αλλά και θα αναγεννήσει, μια για πάντα την χώρα μας, θα την καταστήσει μία χώρα Φορέα Πνεύματος, μία χώρα Φορέα Φωτός, όπως είναι ο Παγκόσμιος Πολιτισμικός της ρόλος, έτσι ώστε όλη η Ανθρωπότητα να σωθεί, μέσω του παραδείγματος της Σωτηρίας της Ελλάδας μας.
Ποτέ δεν είναι αργά, για Αλλαγή.
Ποτέ δεν είναι αργά, για να Κατανοήσουμε τα σφάλματά μας.
Στο χέρι μας είναι τα ΠΑΝΤΑ, να αντιστραφούν...
Και να Νικήσουμε... ενάντια στην φθορά, και την διαφθορά...
ΣΕΡΑΠΙΣ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6
Δείτε εδώ
Ορφέας:
--- Παράθεση από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 23:07:23 ---http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6
Δείτε εδώ
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτά είναι πολύ καλά "νέα" για να γίνει επιτέλους η αναμενόμενη εθνικοποίηση των τραπεζών....
Τα κακά νέα είναι ότι κυβερνώμαστε ακόμη από τους ίδιους διεφθαρμένους πολιτικούς....
Σχετικά με το θέμα, στην σελίδα της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης "E.N.D." http://www.ellasneverdie.org/
Rose:
Αδελφός μας έστειλε το παρακάτω βίντεο...
Farage: ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
http://www.youtube.com/watch?v=dalr-I-FDpQ&feature=email
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση