'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Amorc

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑMORC ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

<< < (11/13) > >>

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:

--- Παράθεση από: Ορφέας στις Αυγούστου 18, 2011, 16:46:59 ---
--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 01:57:23 ---ειχα ερθει πριν 10 χρονια στην αθηνα και δεν κάθισα γιατί δεν ένιωσα εμπιστοσύνη , τελικά το ένστικτο μου είναι αλάθητο μέχρι τώρα .

--- Τέλος παράθεσης ---

Μαζεύονται τελευταία Μάγοι και Μάγισσες, οπότε μάλλον θα κατέβουμε για γενικό και μαζικό εξαγνισμό της Αθήνας και απάντων των "χαμουτζήδων"....

Όχι, όχι.... Όταν λέω εξαγνισμό ΔΕΝ εννοώ με ....φωτιά, αγαπητή αδελφή "ΔΙΟς ΑΕΤΟς"....

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν και η φωτιά είναι τέλειο εξαγνιστικό μέσο...εγώ που μίλησα για όλο αυτό?(Εννοω περί εξαγνισμού κτλ.) αδερφέ μου Ορφέα... :o μήπως δεν κατάλαβες τα γραφόμενα ή τι εννοούσα,ή μήπως αναφέρεσε σε πόστ άλλου? :-\
Αν εν τέλει είναι να γίνει ''εξαγνισμός'' κατά την δική μου ιδέα πάντα θα γίνει ούτως ή άλλως από την φυσική ροή των πραγμάτων είτε οι άνθρωποι βάλουν το χέρι τους είτε όχι, διότι είναι πια ο καιρός.Αυτό έλεγα και στο ποιό πάνω πόστ.Η ίδια η φύση,το ανώτερο όν(νούς) ας το πούμε έτσι θα καθαρίσει τις αφόριτες ακαθαρσίες που με τον καιρό συσωρεύτηκαν,προκειμένου να ιαθεί.Δεν πρόκειτε για κυνήγι μάγων-μαγισσών  :D μα για φυσικό καθαρισμό κατωτέρων ειδών που καταστρέφουν την φύση,τον πλανήτη..το σύμπαν όλο...(κατά την ιδέα μου πάντα) ;D

ΥΓ.ΛΑΙΚ ΧΙΟΥΜΟΡ....!!!! ;D

Rose:

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---ΥΓ.Αλήθεια..πως από ''αδέρφια'' άρχισαν να αποκαλούντε ''πελλάτες'' τα μέλη της ΑΜΟΡΚ..ΑΛΛΟΚΟΤΟ!!! 8) !!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Φταίει η Αφύπνιση!  :D

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---Δυστυχώς αδερφέ Ιεροφάντη...αφού διάβασα 3 σελίδες δημοσιέυσεων...κατέληξα να έχω μια πικρή γεύση στο στόμα.
Οι μέν...ξεκίνησαν ''δήθεν'' να φτιάξουν τον κόσμο οοοοόλο...και τον κατα έφαγαν λυσσαλέα...
Οι δε...τα αδέρφια μας εδώ,ξεκίνησαν να φτιάξουν τον κόσμο όλο,μα τούς έφαγαν...οι άλλοι...
--- Τέλος παράθεσης ---

:D :D :D

Είμαστε ακόμα ζωντανοί!...
http://www.youtube.com/watch?v=87xgLUWmHqE

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---Θεωρώ κάθε προσπάθεια συνολικής διάσωσης της σάρας και της μάρας από περιτή,έως και παρεμπόδιση της αρμονικης ροής του σύμπαντος.Θεωρώ πως επιτέλους ήρθε η ώρα,το πλείρωμα του χρόνου να καθαρίσει η ίρα απ΄το στάρι οπότε όλος αυτός ο μόχθος για (παραθέτω ένα απόσπασμα)

Ο Υψηλότερος, ο ιερότερος σκοπός, είναι να καταστήσουμε αυτόν τον κόσμο «Παράδεισο», να γίνουμε οι εργάτες για να πραγματώσουμε την νέα Γη σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Κι η καλύτερη εργασία για την ....

είναι το λιγότερο από ουτοπικό έως και μάταιο...διότι.Αν παραμείνουν όλοι εδώ,σύντομα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...αν όμως αφήσουμε τον κόσμο στην τύχη του,η φυσική εξέλιξη και αυτό που το σύμπαν με μαθηματική ακρίβεια κάνει ήδη και τα ζούμε κάθε μέρα,θα έχουμε στ'αληθεια όσοι ζήσουμε ασφαλώς ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!
--- Τέλος παράθεσης ---

Αν αφήσουμε τον κόσμο στην τύχη του, ίσως σύντομα να μην υπάρχει ο κόσμος, ούτε και εμείς. Ο κόσμος ποτέ δεν αφηνόταν στην τύχη του.  Πάντα κάποιες ανθρώπινες ψυχές, εργαζόταν για τον κόσμο, έτσι ώστε να προστατεύεται και να συνεχίζεται η ζωή...

Για να καταλήξουμε όμως σε αυτά τα συμπεράσματα, είναι σημαντικό να απαντήσουμε τα βασικά υπαρξιακά ερωτήματα... Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας, τι είναι ο άνθρωπος, και ποιος είναι ο ρόλος του, κτλ...

Και όλα αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί ήδη, μέσα από την Ιδεολογία του Πανθεϊσμού, την Φιλοσοφία των Προγόνων μας, όπου ξεκαθαρίζεται πως ο ρόλος του ανθρώπου, είναι να προσομοιάσει την Δημιουργό Θεότητα, να θεωθεί, και ο μόνος τρόπος για να γίνει, είναι ωριμάζοντας ψυχικά, και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του, προς την κοινωνία του.  Εξίσου και οι Αρχαίοι 'Ελληνες, θεωρούσαν την Ιδιοτέλεια, (Idiot-Ιδιώτη), ηλιθιότητα, και την Ανιδιοτέλεια, και Κοινωνική προσφορά, ύψιστη Αρετή.

Η κατανόηση των Ιερών θεσμών της ζωής, η κατανόηση των συμπαντικών νόμων, είναι η πυξίδα μας, για την εξάγνιση και την θέωση, είτε ατομικά είτε συλλογικά.

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---Τελικά...παρ'όλο που τα λαμόγια κάθε ειδους ράτσας-φυλης-καστας-αδερφότητας-επιπέδου κτλ δείχνουν τώρα στα πίσω πίσω να θριαμβεύουν....χμμ... δεν είναι όμως αυτόφωτα ούτε επιβιώσημα ειδη.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δυστυχώς αδελφή μου, αν δεν τους διώξουμε από την πλάτη μας, θα συνεχίσουν να επιβιώνουν στην πλάτη μας...

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---Ο ΙΣΧΥΡΟς Ας ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΓΕΝΟΙΤΩ.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο Ισχυρός ας βοηθήσει... και εσύ αδελφή μου, ήδη βοηθάς ανιδιοτελώς, και τιμή σου...

προμηθέας:
Ορφέα,για να εξιλεωθείς...
θα μου στέλνεις καθημερινώς 2 μπουγάτσες κρέμα και μερικά τρίγωνα(από τα καλά) στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Ένας χαμου..εεε,Αθηναίος ήθελα να πώ ;D

Rose:

--- Παράθεση από: προμηθέας στις Αυγούστου 19, 2011, 01:09:44 ---Ορφέα,για να εξιλεωθείς...
θα μου στέλνεις καθημερινώς 2 μπουγάτσες κρέμα και μερικά τρίγωνα(από τα καλά) στο τέλος κάθε εβδομάδας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ορθά... Καιρός για συνεργασία... Επανάσταση ετοιμάζουμε...  ;)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:

--- Παράθεση από: Rose στις Αυγούστου 19, 2011, 02:06:37 ---
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Αυγούστου 19, 2011, 01:09:44 ---Ορφέα,για να εξιλεωθείς...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ορθά... Καιρός για συνεργασία... Επανάσταση ετοιμάζουμε...  ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο Ισχυρός ας βοηθήσει... και εσύ αδελφή μου, ήδη βοηθάς ανιδιοτελώς, και τιμή σου...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς...ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....(ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΒΟΛΟ...)ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΛΕΩΝ)  ;) η ΚΑΙ ΑΓΧΙΑΛΟΥ... ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση