'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές
'Αγγελοι στη Γη
Rose:
Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε, πως ως καλλιτεχνική έκφραση, η παρουσίαση αγγέλων ή φανταστικών οντοτήτων δεν είναι κατακριτέα, μια και ο καθένας μας, μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, και ειδικά, ο καλλιτέχνης, έχει μία ιδιαίτερη σχέση, με τον χώρο του φανταστικού, τον χώρο των ενστίκτων, και των απόκρυφων τάσεων.
Αυτό όμως που είναι κατακριτέο, είναι η Οικονομική Εξαπάτηση, αλλά και η εξάπλωση Ψυχώσεων και Ψυχασθενειών, διότι όταν κάποιος διατυμπανίζει πως έχει τηλε-επικοινωνία με ανύπαρκτες οντότητες, πάσχει τουλάχιστον από ψύχωση, μια και αυτές οι οντότητες δεν υπάρχουν. Και ένας ψυχωσικός που παραδίδει επιμορφωτικά σεμινάρια, είναι ένας επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Αυτές οι οντότητες, είναι υπαρκτές, μόνο στον κόσμο των ονείρων και του ασυνειδήτου, ως περσόνες εσωτερικές, ως ρόλοι του ψυχισμού μας, που εκφράζουν απλά, διαφορετικές όψεις μιας ψυχικής προσωπικότητας.
Ετσι λοιπόν, όχι μόνο, δεν πρέπει να γινόμαστε θύματα, της φαντασιοπληξίας, ή ψύχωσης των άλλων, αλλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί, για την δήθεν πνευματικότητα, που εκφράζουν αυτά τα μηνύματα.
Ας δούμε λοιπόν τι μήνυμα μας στέλνει η μεσίτρια των αγγέλων, μέσω της ανύπαρκτης Λαίδη Νάντας.
--- Παράθεση από: Rose στις Ιουλίου 03, 2011, 21:58:58 ---«Όταν τα πάντα θα φαίνεται να καταρρέουν, όταν θα επικρατεί χάος και πανικός στον πλανήτη, όταν οι καταστάσεις θα φαίνονται όλο και χειρότερες, μην χάσεις την πίστη σου. Τότε να ξέρεις ότι η Οικογένεια του Φωτός θα είναι πιο κοντά σου από ποτέ και θα σου παρέχει τι μεγαλύτερη δυνατή προστασία και στήριξη. Μην δέχεσαι την πλύση εγκεφάλου που σου προσπαθούν να σου κάνουν καθημερινά. Κλείσε την τηλεόραση και βάλε μία ωραία χαλαρωτική μουσική, άναψε δύο κεράκια και διάβασε ένα βιβλίο, διαλογίσου ή συζήτα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Όλα πάνε καλά, πιο καλά από ποτέ. Μείνε με αυτό το συναίσθημα σιγουριάς που σου μεταδίδουμε. Μείνε στο κέντρο σου».
--- Τέλος παράθεσης ---
Με άλλα λόγια, θα μας σώσουν, ως συνήθως, κάποιοι ανύπαρκτοι σωτήρες, Εμείς, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, μόνο να αποσυνδεθούμε από την πραγματικότητα, να κρυφτούμε στον φανταστικό μας κόσμο, ως δειλά ανώριμα παιδάκια, και ας καεί ο κόσμος γύρω μας...
Πολύ πνευματικό το μήνυμά της, :D και πολύ οικείο, μια και είμαστε συνηθισμένοι από την χριστιανόπληκτη προπαγάνδα και τους θρησκευτικούς προσηλυτισμούς.
προμηθέας:
Όταν σου έχουν καταστρέψει την παιδεία εδώ και εκατοντάδες χρόνια,
όταν βομβαρδίζεσαι καθημερινώς από κάθε είδους προπαγάνδα και ανοησία,
όταν ξυπνάς και κοιμάσαι σκεφτόμενος τον "επιούσιον",
τότε είσαι έτοιμος να πιστέψης την κάθε είδους βλακεία.
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
Καλησπέρα σας ;D Συμφωνώ με τον φίλο Προμηθέα,καθώς και την αδερφή μας ROZE,αλλά αυτό που είναι τελείως εντυπωσιακό....είναι μία φράση στο δεύτερο ''ΠΕΦΩΤΕΙΣΜΕΝΟ'' αρχαγγελικό κείμενο.
Σας ευχαριστώ εκ μέρους των αγγέλων, για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας.
Φωτεινή Κεχαγιά
Πρέπει στ'αλήθεια να είναι κανείς πολυυυύ γραφικός για να φανταστεί ότι,πλάσματα ''αγγελικά'' θα μάς ευχαριστούσαν εμάς τους ταπεινούς??? Ας πω τους ελαχίστους.Για την μεγάλη..τιμή που τούς κάναμε,να τα ...υποστηριξουμε με την αγάπη μας (Παραδοξολογία) ::)
Δεν είμαι σε θέση να αποκλείσω την ύπαρξη ''αγγελικών υπάρξεων'' κάθε άλλο...μάλλον μου αρέσει ακόμη να βαυκαλίζωμε πιστεύοντας πώς οοοοοόλοι μας έχουμε έναν πιστό φύλακα άγγελο,που αν τον επικαλεστούμε με θέρμη κι αγάπη θα μας συμπαρασταθεί κι άμεσσα,όμως ποτέ δεν φαντάστηκα πώς του κάνω τιμή και χάρη γι'αυτο..ούτε πως είναι θέμα να'χει μέσον κανείς αλλοιώς,άγγελο ΔΕΝ ΕΧΕΙ. :o
Στα διάφορα αυτά αρχαγγελικά τάγματα?Σχολές?Οτι να'ναι....υπάρχουν συνήθως ''ειδικοί τρόποι'' που επικαλείσε τον ''δικό σου'' Αγγελο,με σπέσιαλ,ψαλμούς κατ' επιλογήν ασφαλώς οχι βέβαια με λόγια ψυχής διότι έτσι δεν ακούν,έχουν θέμα...,με ειδικά περίπλοκα (5-6) ειδών θυμιάματα ψαλμών αρκετά ακριβούτσικα θα'λεγα,για την παρούσα οικονομική μας κατάσταση,και ασφαλώς με την συνεχή καθοδήγηση,λαμπρο-πεφωτεισμένου διδασκάλου διότι!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!! Ενας άγγελος μπορεί και να στραβώσει και να στραφεί εναντίον σου... :o
Υστερα λοιπόν απο όλα αυτά τα δύσβατα...αποκτάς τον δικό σου ''ΠΡΙΒΕ'' Αγγελο,και μπορείς να κάνεις μαζί του κουβαντολόι άνετα κι απλά,για οτιδήποτε θελήσεις,απο το τι να κάνεις με τη γειτόνησα που σου βρομίζει την αυλή και πως να την εξοντώσεις...έως και ποιά θα'ναι τα νουμ. του ΛΟΤΤΟ...
(Αυτά που ελαφρώς χουμοριστικά κατέθεσα,είναι απο προσωπική μου εμπειρία σε διαδικτυακούς χώρους που πραγματεύονταν μεταξύ άλλων και την λεγόμενη ''Αγγελική μαγεία'')
ΥΓ.Κι ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος..γιατί :-[..δεν ξέρω γιατί,εδώ μέσα συνεχώς αυτό το φοβάμε.
Ορφέας:
--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Ιουλίου 23, 2011, 17:16:52 ---
...
(Αυτά που ελαφρώς χουμοριστικά κατέθεσα,είναι απο προσωπική μου εμπειρία σε διαδικτυακούς χώρους που πραγματεύονταν μεταξύ άλλων και την λεγόμενη ''Αγγελική μαγεία'')
ΥΓ.Κι ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος..γιατί :-[..δεν ξέρω γιατί,εδώ μέσα συνεχώς αυτό το φοβάμε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητή μου, διακρίνω μια παλιά ...."καραβάνα" στα περί Αγγελολογίας κλπ!!!!....
Σχετικά με το "εκτός θέματος", -όπως έχεις γράψει - κανείς δεν είναι εκτός θέματος όταν κάνει κατάθεση ψυχής....
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Ιουλίου 23, 2011, 19:27:15 ---
--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Ιουλίου 23, 2011, 17:16:52 ---
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητή μου, διακρίνω μια παλιά ...."καραβάνα" στα περί Αγγελολογίας κλπ!!!!....
Σχετικά με το "εκτός θέματος", -όπως έχεις γράψει - κανείς δεν είναι εκτός θέματος όταν κάνει κατάθεση ψυχής....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ μου ΟΡΦΕΑ καλά το διακρίνετε!!!Εχω κατασπαταλήσει στο παρελθόν μοιριάδες ώρες σε Φόρουμ πού πραγματεύονταν διάφορα περί ''Μαγείας....'' θεωρητικά πάντα της δεξιάς ατραπού,ή όπως θέλουν να υποστηρίζουν ''φωτεινά'' (δηλαδή όχι σκοτεινά)σαν να μήν είναι η δυό όψεις του ίδιου νομίσματος :D και αφού πήρα τίτλους και οφίτσια κι ύστερα αγνωμοσύνη και αφού έχασα πολύτιμο αληθινό χρόνο,που θα μπορούσα να΄χω περάσει με πολύτιμους αληθινούς ανθρώπους και ψάχνωντας μάταια για πολύτιμες αληθινές γνώσεις που όμως δεν βρήκα.......(τελικά μόνο τις ελάχιστες φτωχές δικές μου κατέθεσα)...αποχώρισα γεμάτη σοφία ;D
Το θέμα τουλάχιστον ''μαγισσοφόρουμ'' το παίζω στα δάχτυλα. :)
Οσο γιά την ανασφάλεια μου μην βρίσκομε εκτός θέματος,πηγάζει στο ότι δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα ασφαλώς εδώ μέσα και δέν θέλω ούτε να επαναλαμβάνω πράγματα που ήδη έχουν λεχθεί,ούτε να γράψω κάτι άστοχο που ίσως δεν θα συμφωνεί με τις απόψεις κάποιων εδώ.Δεν θα ήθελα απο απροσεξεία να προσβάλω κανέναν.Μπήκα στο διαδικτυακό σας χώρο για να πάρω όπως κι αλλού έγραψα γνώσεις που τόσο επιθυμώ και χρωστώ σεβασμό.Αν είναι να κάνω κάτι που θα χάσω την ευκαιρία που μου δώθηκε,τότε καλύτερα να τηρήσω την ''σοφή σιωπή'' .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση