Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί
Η απάτη της Πυραμίδας
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
Βαρια-πολυ ΒΑΡΙΑ, ενοιωθα τα π ο δ ι α μου, Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ.....σκεφτηκα ναι, ΑΥΤΗ....με τραβα ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ...αυτη,
ΦΙΛΕ, μονολογησα σιωπηρα, φιλε μου....κουραστηκαμε και ΣΗΜΕΡΑ, ναι ετσι ΕΙΝΑΙ.....ετσι,
επιτελους, καλλιδρομιου αρ. 24....Φ Θ Α Σ Α Μ Ε , τι σημαντικο που ειναι, να ΦΘΑΝΕΙΣ....
Σκαλες.....πορτα, ΔΩΜΑΤΙΟ, ο θεος να το εκανε....ενα αφρολεξ κιτρινο με ενα σεντονι....λιγο σ κ ο υ ρ ο ..
οι μ ο ν α δ ι κ ο ι μου φιλοι, α χ ω ρ ι σ τ ο ι .....με α γ κ α λ ι α σ α ν ....
Μια αισθηση βαθιας πεινας, διαπερασε το ε ι ν α ι μου, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ....
---Εχει ο θεος, σκεφτηκα.... και ταυτοχρονα, ΕΙΔΕς....! καταχρωμαι τη λεξη ΘΕΟΣ....ΤΗ χρησιμοποιω πολυ
συχνα.....το κανω αθελα μου καθε φορα.....που αγγιζω ενα ΑΚΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.....καθε φορα...ΙΣΩς...
ΓΙΑΤΙ....προτοιμω το ΘΕΟΣ....απο το Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο ....ναι, ετσι θαναι....ΕΤΣΙ....
----ΤΩΡΑ, που το σκεφτομαι.....σκεφτομαι παραλληλα....ο,τι οποιος ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ....ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ στη βιογραφια
του.....ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ειναι αυτοι που η ΜΟΙΡΑ τους Ε Υ Ν Ο Ε Ι .... α υ τ ο ι .
και αυτο, γιατι....ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ.....ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ....αφου απο την ημερα που τον δημιουργησε ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕ....οχι,
τοσο πολυ τον ΜΙΣΕΙ.... α π ο κ ο ι μ η θ η κ α ......αυτο ηταν, ολο.
Ο Ν Ε Ι Ρ Ο , αυτο ειναι που τον Χ Ρ Ο Ν Ο καταργει, και τον Θ Α Ν Α Τ Ο .....επισης, ειναι αληθεια αυτο..
αραγε, ισως.
---αν, ο ΘΕΟΣ.....ΣΤΑΘΗΚΕ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΣ μαζι μου, σκεφτομαι.....τοτε ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ....
Ο Δ Ι Ο Ν Υ Σ Ο ς ......αμφιβολια δεν χωραει.....αφου ολοι οσοι ΓΕΝΕΟΔΩΡΟΙ....
ΕΧΟΥΝ ΤΑ Λ Ο Γ Ι Κ Α ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙ.....
---ΕΙΜΑΙ Τ Ρ Ε Λ Ο Σ ......μεσα στο Ο Ν Ε Ι Ρ Ο .....ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ....αφου ολες οι ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ....
ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.... ΜΕ Κ Α Τ Ε Υ Θ Υ Ν Ο Υ Ν .... ΕΙΜΑΙ Ξ Ε Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ο Σ !!!!
-----ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.....
-----ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Σ Ω Σ Τ Η ΚΡΥΦΗ Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Η ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ....?
----ΤΟΣΟΣ Κ Ο Π Ο Σ .....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.....?! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ...????
---ΓΝΩΡΙΣΑ, Ο,ΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Κ Ο Π Ω Σ Η .....ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΜΑΚΡΙΑ.....ΟΣΟ ΚΑΙ Η Ε Κ Σ Τ Α Σ Η ...!!!
ΟΠΟΙΟΣ, ΔΕΙ....ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.....ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ.....Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ο Σ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΟ....
ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΟΤΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ....ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ , Κ Α Ν Ε Ι Σ .....
ΓΙ"ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ.....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ .......ΑΝΕΚΑΘΕΝ.
Rose:
Αδελφέ μου, θα επιλέξω τις παρακάτω φράσεις σου...
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 01, 2011, 15:13:56 --- ειμαστε, Δ Ο Υ Λ Ο Ι .....των Σ Κ Ε Ψ Ε Ω Ν ΜΑΣ....
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 08, 2011, 21:08:40 --- Η Θ Ε Λ Η Σ Η ΤΟΥ Ε Γ Ω ....ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Χ Ω Ρ Ι Σ Ν Ο Η Μ Α ...!
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 09, 2011, 15:30:44 --------ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.....
-----ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Σ Ω Σ Τ Η ΚΡΥΦΗ Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Η ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ....?
----ΤΟΣΟΣ Κ Ο Π Ο Σ .....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.....?! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ...????
ΗΤΑΝ .......ΑΝΕΚΑΘΕΝ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο πραγματικός εχθρός είναι η Λανθασμένη ή Απατηλή εκπαίδευση μας, που μας οδηγεί σε ένα εσωτερικό νοητικό χάος, και κατά συνέπεια αυτή η δυσαρμονία καταλήγει να εξωτερικευτεί, και να δημιουργήσει μία τραγικότητα.
Η Ουσία του Εαυτού μας, είναι η Κατανόηση του Εαυτού μας, που είναι ο Σκοπός της ύπαρξής μας, σε αυτή τη χρονική περίοδο της συγκεκριμένης ενσάρκωσής μας.
'Ανθρωπος χωρίς σκοπό ζωής είναι ένα ακυβέρνητο καράβι, που χαραμίζει το χρόνο του βολτάροντας άχρηστα, σε ανοιχτά πελάγη.
Δεν θα ήμασταν ποτέ φτωχοί, ούτε δυστυχισμένοι, αν γνωρίζαμε εξ' αρχής την Αλήθεια, αν γνωρίζαμε πως δεν θα μας σώσει κανείς σωτήρας, αλλά απεναντίας, εμείς είμαστε εκείνοι, οι σωτήρες, που η Ανθρωπότητα, καλεί να την σώσουμε.
Μας εκπαίδευσαν λάθος, και είμαστε θύματα αυτής της λανθασμένης εκπαίδευσης, που μας τυφλώνει καθημερινά και μας δουλοποιεί, με αποτέλεσμα να χαραμάμε το πολύτιμο αγαθό της ζωής, εγκλωβισμένοι σε δυστυχίες και αδιέξοδα.
Και όμως η λύση είναι Απλή. Η Ελευθερία και η Ευημερία, είναι αποτέλεσμα της Γνώσης, είναι αποτέλεσμα του να κατέχουμε και να κατανοούμε την Αλήθεια. Και η αναγνώριση της Αλήθειας είναι αποτέλεσμα της έρευνας και της εκ' βάθους φιλοσόφησης.
Πως μπορούμε να έχουμε μία ελεύθερη κοινωνία, όταν ήδη, από την 1η τάξη του Δημοτικού, δουλοποιούν τον κάθε 'Ελληνα?
Πως μπορούμε να έχουμε μία ευημερούσα κοινωνία, όταν απαγορεύουν την ελευθερία της σκέψης, και διδάσκουν αντί αυτής, την εξαπάτηση και το ψέμα?
Και όμως, παρά τον σκοταδισμό και την πνευματική χειραγώγηση που επικρατεί ακόμα στην υπόδουλη χώρα του φωτός, στις αρχές του 21ου αιώνα, η Ελλάδα θα ελευθερωθεί, και η Αλήθεια, θα εξαπλωθεί, διότι όποιος δεν επιλέγει την Αλήθεια γίνεται συνένοχος και της ατομικής αλλά και της συλλογικής καταστροφής.
Καιρός λοιπόν να πάψουν τα ψέματα, και οι μικρότητες. Καιρός λοιπόν, να σηκωθούμε στο ανάστημά μας, και να αναγνωρίσουμε πως ΚΑΙ εμείς φταίμε, και εμείς έχουμε την μερίδα ευθύνης μας, στη συνεχόμενη καταστροφή πολιτισμών, κοινωνιών, λαών...
Και εμείς φταίμε όταν ειδικά γνωρίζουμε την αλήθεια και σιωπούμε μπροστά σε κάθε μορφή απάτης, διότι δεν μας συμφέρει, διότι θα χάσουμε τη δουλειά μας, θα χάσουμε την προαγωγή μας, θα χάσουμε τους φίλους μας, θα αποκλειστούμε κοινωνικά και όλα αυτά που μας εκβιάζουν καθημερινά από παιδική ηλικία, αν δεν συμμορφωθούμε με την απάτη του κοινωνικού μας συστήματος, που με μεγάλο θράσος απαιτεί να γίνουμε ψεύτες, ηλίθιοι και υποκριτές.
Αναγνωρίζοντας λοιπόν την ατομική μας ευθύνη, ως μέρος μιας νοσούσας κοινωνίας, αναγνωρίζοντας που νοσούμε εμείς οι ίδιοι, ποιες είναι οι αδυναμίες μας, και με ποιο τρόπο αλλάζουμε, ήδη μέσω της ατομικής μας προσπάθειας και εφαρμογής, αλλάζει η κοινωνία μας.
Και αυτός είναι ο ρόλος αυτού του φόρουμ της ΑΜΡΑ, να μας προβληματίσει, να μας κινητοποιήσει, να μας ξεσηκώσει, έτσι ώστε να αλλάξουμε, και τον εαυτό μας και την κοινωνία μας, γνωρίζοντας την Αλήθεια, και ανακαλύπτοντας, τον αρχετυπικό και αρχέγονο δρόμο προς την Θέωση, που καλύτερα από όλους έχει χαράξει ο Ελληνικός Ηρωϊσμός.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση