'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές

Νέα Ακρόπολη

<< < (68/71) > >>

ΚΡΑΧΤΗΣ:

--- Παράθεση ---Δεν γίνεται κανείς βλάσφημος, λέγοντας την Αλήθεια, και σου έχω απαντήσει ήδη, πως κανείς ιστορικός δεν αναφέρει την ύπαρξή του.
--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή δεν αναφέρετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, μπορεί να χαθήκαν τα κείμενα, υπάρχουν σημερινοί άνθρωποι που το επιβεβαιώνουν, μπορεί να είχαν αποκάλυψη στο τώρα.
Άρα η αλήθεια είναι πολύπλοκο πράγμα δεν είναι εργαλείο που επειδή το χρησιμοποιεί κάποιος τελειώνει εκεί η υπόθεση, χρειάζεται έρευνα και διασταύρωση απόψεων!
Το δόγμα με την έρευνα εκεί διαφέρει ακριβώς!

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Μαρτίου 02, 2014, 20:23:20 ---Αν θεωρώ ότι κάποιος που δεν έχει προσωπικούς στόχους, τότε μπορεί εύκολα να φτάσει στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ένα ακόμα ξεκάθαρο επιχείρημα και προσωπική μου γνώμη ταυτόχρονα, τότε εγώ παραποιώ τα λόγια σου; Από που προκύπτει αυτό; ???
--- Τέλος παράθεσης ---

Οταν λες έμμεσα, πως θα καταλήξω Απατεώνας, Χειραγωγός, Εκμεταλευτής, Κλέφτης κτλ, ναι αυτό είναι συκοφαντία.

Τι δεν καταλαβαίνεις Κράχτη, πως έχουμε τον τρόπο να βγάζουμε το επιζειν και στηρίζουμε ένα ανθρωπιστικό έργο ταυτόχρονα, από το οποίο δεν τρώμε ψωμί, αλλά έχουμε την δική μας εργασία, μέσω της οποίας επιβιώνουμε? Και επειδή εσύ δεν μπορείς να κατανοήσεις, ότι μπορεί να υπάρξει Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που να ΜΗΝ είναι Απάτη, πρέπει να μας πεις Απατεώνες? Δηλαδή θα σου άρεζε, να σε πούμε και εσένα ως Επιχειρηματία Απατεώνα, διότι έχεις Επιχείρηση, άρα σίγουρα θα είσαι φοροδιαφυγάς, και θα κλέβεις το Ελληνικό Δημόσιο? Αυτό είναι ελευθερία λόγου ή συκοφαντία?

Ας τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια διότι είναι κουραστικά για όλους... Σε ευχαριστώ!

ΚΡΑΧΤΗΣ:

--- Παράθεση ---Ωραία που το βασίζεις πως τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια την Οργάνωση? Εχεις αποδείξεις για αυτό? Οχι Φυσικά... Απλά το λες για να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις... Σου αρκεί?
--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί είσαι τόσο προκατειλημμένη κατηγορώντας με ότι θέλω ν δημιουργήσω εντυπώσεις, προκαταβάλλεσαι χωρίς να ενδιαφέρει η άποψή μου, κάνεις λάθος και με εξετάζεις επιφανειακά, εξάλλου δεν ανέφερα εσάς σε αυτό μου το παράδειγμα. Θα σου απαντήσω και θα καταλάβεις! καλή διάθεση χρειάζεται μόνο.....

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Μαρτίου 02, 2014, 21:10:04 ---
--- Παράθεση ---Δεν γίνεται κανείς βλάσφημος, λέγοντας την Αλήθεια, και σου έχω απαντήσει ήδη, πως κανείς ιστορικός δεν αναφέρει την ύπαρξή του.
--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή δεν αναφέρετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, μπορεί να χαθήκαν τα κείμενα, υπάρχουν σημερινοί άνθρωποι που το επιβεβαιώνουν, μπορεί να είχαν αποκάλυψη στο τώρα.
Άρα η αλήθεια είναι πολύπλοκο πράγμα δεν είναι εργαλείο που επειδή το χρησιμοποιεί κάποιος τελειώνει εκεί η υπόθεση, χρειάζεται έρευνα και διασταύρωση απόψεων!
Το δόγμα με την έρευνα εκεί διαφέρει ακριβώς!
--- Τέλος παράθεσης ---

Στοιχείο είναι η Ψυχωσική Μαρτυρία? Ελεος! Σε παρακαλώ πολύ, και σε πήρα σοβαρά για να κάνουμε διάλογο, και μου μιλάς και για έρευνα όχι δόγμα...
Εχεις αντιστρέψει παντελώς τις έννοιες... Επίτηδες το κάνεις?

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Μαρτίου 02, 2014, 21:15:32 ---
--- Παράθεση ---Ωραία που το βασίζεις πως τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια την Οργάνωση? Εχεις αποδείξεις για αυτό? Οχι Φυσικά... Απλά το λες για να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις... Σου αρκεί?
--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί είσαι τόσο προκατειλημμένη κατηγορώντας με ότι θέλω ν δημιουργήσω εντυπώσεις, προκαταβάλλεσαι χωρίς να ενδιαφέρει η άποψή μου, κάνεις λάθος και με εξετάζει επιφανειακά, εξάλλου δεν ανέφερα εσάς σε αυτό μου το παράδειγμα. Θα σου απαντήσω και θα καταλάβεις! καλή διάθεση χρειάζεται μόνο.....
--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή καταλαβαίνω πάρα πολλά, και καλό είναι να σταματήσει αυτό το παιχνίδι, για να υπάρχει καλή διάθεση... και μόνο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση