'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές
Νέα Ακρόπολη
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση ---Εσύ σε ποια τεκμήρια στηρίζεσαι ότι είναι υπαρκτός?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος, λέω μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι, ενώ εσύ είσαι σίγουρη 100%, γι' αυτό και σου ζητάω τεκμήρια! και γίνεσαι βλάσφημη μάλιστα αφού του επιτίθεσαι του γεσουα λέγοντας τον με σιγουριά χωρίς επιχειρήματα και αποδείξεις ανύπαρκτο ενώ υπάρχουν άνθρωποι που τον σέβονται! Άρα επιτίθεσαι στην θρησκεία τους!
Πως θα σου φαινόταν κάποιος να σου έλεγε ότι οι ροδόσταυροι ήταν ανύπαρκτοι και ότι έκαναν κακό στον κόσμο!
Δεν είναι λογικό αυτό; :)
Rose:
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Μαρτίου 02, 2014, 20:29:47 ---
--- Παράθεση ---Εσύ σε ποια τεκμήρια στηρίζεσαι ότι είναι υπαρκτός?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος, λέω μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι, ενώ εσύ είσαι σίγουρη 100%, γι' αυτό και σου ζητάω τεκμήρια! και γίνεσαι βλάσφημη μάλιστα αφού του επιτίθεσαι αφού τον λες ανύπαρκτο ενώ υπάρχουν άνθρωποι που τον σέβονται! άρα συκοφαντείς την θρησκεία τους!
Δεν είναι λογικό αυτό; :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν γίνεται κανείς βλάσφημος, λέγοντας την Αλήθεια, και σου έχω απαντήσει ήδη, πως κανείς ιστορικός δεν αναφέρει την ύπαρξή του.
ΚΡΑΧΤΗΣ:
Και εγώ την αλήθεια αντιπροσωπεύω όταν σου λέω ότι δεν πιστεύω σε πολλά από αυτά που λες αλλά με κατηγορείς για συκοφαντία!
Η αλήθεια πιστεύεις μήπως ότι είναι δικό σου μονοπώλιο; o καθένας μας την αλήθεια του δεν αντιπροσωπεύει;
Rose:
Κράχτη δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά... Ελα... ας το σταματήσουμε αυτό το παιχνίδι... Δεν είμαστε Νηπιαγωγείο...
Rose:
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Μαρτίου 02, 2014, 20:23:20 ---Δηλαδή βρε Roze αν η γνώμη μου είναι ότι: Όταν τα αποτελέσματα μιας οργάνωσης επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια οργάνωση τότε αυτό είναι περίεργο (το οποίο είναι ένα ξεκάθαρο επιχείρημα πέραν ότι είναι και δική μου γνώμη), αυτό είναι συκοφαντία; για όνομα του θεού! :o
--- Τέλος παράθεσης ---
Ωραία που το βασίζεις πως τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο από την ίδια την Οργάνωση? Εχεις αποδείξεις για αυτό? Οχι Φυσικά... Απλά το λες για να δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις... Σου αρκεί?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση