'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές

Νέα Ακρόπολη

<< < (64/71) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Φεβρουαρίου 26, 2014, 18:30:21 ---Εγώ ήθελα τον Κρισναμούρτι για μπροστάρη Γιάννη αλλά αυτός μας έφτυσε κατάμουτρα! Έχω πληγωθεί πλέον βαθιά, τον επόμενο μπροστάρη θα του ζητήσω προγαμιαίο συμβόλαιο!
ή θα την ολοκληρώνει την δουλειά του και θα σώζει το κόσμο η αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια! ;D
--- Τέλος παράθεσης ---

Κράχτη, γιατί ψάχνεις σωτήρες? για να τους βρίζεις? Τι κερδίζεις με αυτό?
Ετσι δεν καλύπτεται καμία ανικανότητα για δράση...

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Φεβρουαρίου 26, 2014, 16:48:14 ---
--- Παράθεση ---Αυτός που θέλει να βοηθήσει τον κόσμο, έχει και την εκ' ουσία... η οποία δίνεται πάντα από τον Λαό, που θέλει να ευεργετηθεί.
Οι Πραγματικοί Ηγέτες είναι αρωγοί και όχι δυνάστες. Αν και δεν την αξίζουν όλοι την βοήθεια, και αναφέρομαι στους ιδιοτελείς και τους παρτατζήδες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ε λοιπόν διαφωνώ κάθετα, είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ δυνάστη και οποιοδήποτε εξουσιαστή για να το δέχομαι έτσι απλά σαν κανόνα όπως το περιγράφεις, απαγορεύετε;
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν με παραξενεύει που διαφωνείς, το περίμενα...  ;D
Τι δεν κατανοείς πάλι Κράχτη? Οτι υπάρχουν και Αρωγοί για τον Λαό?
Δεν μπορείς να φανταστείς καμία διαδικασία, όπου κάποιος αντιπροσωπεύει μία μερίδα ανθρώπων, και προσπαθεί να αγωνιστεί προς όφελός της?

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Φεβρουαρίου 26, 2014, 16:43:48 ---Είπες :
--- Παράθεση ---Προσωπικό χάσιμο, Κράχτη... Επίτηδες το κάνεις, ή πραγματικά δεν κατανοείς?
--- Τέλος παράθεσης ---

Με κατηγορείς ότι  κάνω κάτι επίτηδες γι αυτό και είναι χάσιμο χρόνου στο να ασχοληθούμε με τις απόψεις μου και με  υποτιμάς, επίσης με μειώνεις λέγοντας ότι "ή" δεν κατανοώ και παρόλα αυτά εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα αλλά σου απάντησα λέγοντας:

Ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κάποιος με τις απόψεις μου και είναι ντροπή να λες ότι είναι χάσιμο χρόνου.  Κατάλαβες;

Επίσης αφού λες ότι δεν είστε Μ.Κ.Ο σαν τις άλλες, όλα καλά για εσένα τότε, με είδες να επιμένω πουθενά ότι είστε σαν όλες τις Μ.Κ.Ο; Όχι!!!
Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι θέλω, άλλα τι ισχυρίζομαι έχει σημασία, δεν απαγορεύετε να πιστεύω ότι θέλω, εγώ μπορεί να το πιστεύω ότι είστε το ίδιο με τις άλλες Μ.Κ.Ο. αλλά πουθενά δεν το ανέφερα ώστε να θεωρείτε συκοφαντία.

Τώρα για τις προσωπικές επιθέσεις, που τις είδες; Στο ξαναλέω, αν εσύ ταυτίζεσαι με πράγματα που περιγράφω δεν σημαίνει ότι επιτίθεμαι σε σένα,  αλλά ούτε και ότι πιστεύω κάποια πράγματα, όπως, ότι οι εθελοντές κοροϊδεύουν τον εαυτό τους αυτό σημαίνει ότι σου επιτίθεμαι.

Δηλαδή δεν θα εκφράζω αυτό που πιστεύω επειδή εσύ δηλώνεις εθελοντής και θα θιχτείς;
Δηλαδή τι να κάνω;
Nα αλλάξω γνώμη για τους εθελοντές για να αποφύγω το θίξιμό σου; Aυτό είναι λογικό δηλαδή;

Τότε να μην μιλάμε για τίποτα, γιατί ότι και να πούμε όλο και κάποιος θα θιχτεί! Δεν είναι έτσι τα πράγματα Rose, παρεξηγήσε με το παραμικρό!
--- Τέλος παράθεσης ---

Μπάχαλο... Αλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις...

Προσωπικό χάσιμο, δεν εννοούσα "χάσιμο χρόνου", το γράφω ξεκάθαρα... πως δεν κερδίζουμε τίποτα (χρηματικά-οικονομικά) με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, δεν έχουμε προσωπικό όφελος, έχουμε "προσωπικό χάσιμο" χάσαμε χρήματα, αλλά κερδίζουμε ψυχικά. Γουστάρουμε που αγωνιζόμαστε για το κοινό όφελος, την βρίσκουμε, να βοηθάμε ανθρώπους. Ενοχλούμε κανέναν?

Επίσης σου είπα ξεκάθαρα, πως δεν μπορώ να σε πω Απατεώνα, αν δεν έχω αποδείξεις, το ίδιο και εσύ, το ίδιο και ο καθένας μας, δεν μπορεί να υπονοεί δημόσια, πως μία Εταιρεία είναι Απάτη, χωρίς Αποδείξεις.

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να πω, πως ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις, είναι Απάτες... Πως θα ένιωθες τότε αν ήσουν Ιδιοκτήτης Επιχείρησης?

ΚΡΑΧΤΗΣ:

--- Παράθεση ---Κράχτη, γιατί ψάχνεις σωτήρες? για να τους βρίζεις? Τι κερδίζεις με αυτό?
Ετσι δεν καλύπτεται καμία ανικανότητα για δράση...
--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το διασκεδάζω, να κάτι που σου διαφεύγει από ότι φαίνεται!

--- Παράθεση ---Δεν με παραξενεύει που διαφωνείς, το περίμενα... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---

https://www.youtube.com/watch?v=cWk5WYnICzA

--- Παράθεση ---Τι δεν κατανοείς πάλι Κράχτη? Ότι υπάρχουν και Αρωγοί για τον Λαό?
--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή αν ειμι αναρχικός, απαγορεύετε;

--- Παράθεση ---Δεν μπορείς να φανταστείς καμία διαδικασία, όπου κάποιος αντιπροσωπεύει μία μερίδα ανθρώπων, και προσπαθεί να αγωνιστεί προς όφελός της?
--- Τέλος παράθεσης ---

Το A.M.R.A. σωστός;;;; άτσα!!! Πέτυχα κέντρο έτσι;;;

ΚΡΑΧΤΗΣ:

--- Παράθεση ---Μπάχαλο... Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις...

Προσωπικό χάσιμο, δεν εννοούσα "χάσιμο χρόνο", το γράφω ξεκάθαρα... πως δεν κερδίζουμε τίποτα (χρηματικά-οικονομικά) με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, δεν έχουμε προσωπικό όφελος, έχουμε "προσωπικό χάσιμο" χάσαμε χρήματα, αλλά κερδίζουμε ψυχικά. Γουστάρουμε που αγωνιζόμαστε για το κοινό όφελος, την βρίσκουμε, να βοηθάμε ανθρώπους. Ενοχλούμε κανέναν?

Επίσης σου είπα ξεκάθαρα, πως δεν μπορώ να σε πω Απατεώνα, αν δεν έχω αποδείξεις, το ίδιο και εσύ, το ίδιο και ο καθένας μας, δεν μπορεί να υπονοεί δημόσια, πως μία Εταιρεία είναι Απάτη, χωρίς Αποδείξεις.

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να πω, πως ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις, είναι Απάτες... Πως θα ένιωθες τότε αν ήσουν Ιδιοκτήτης Επιχείρησης?
--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα, για άλλη μια φορά στο ξαναλέω, απάντησα απλά σε αυτό που ρώτησες, αν δεν με ρωτούσες ποσώς θα σου απαντούσα, δεν δημιουργιθικέ κάποιο ζήτημα στο ότι δεν κατάλαβα κάτι (από εμένα) ???

Αντε, για άλλη μια φορά ξανά, κανείς δεν μίλησε για εσένα, με νοάς ή όχι;  

Αν ήμουν ιδιοκτήτης σε οποιαδήποτε εταιρία θα ήμουν πολύ χαρούμενος, ;D αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Θα ήταν μια πρώτη κίνηση για να προχωρήσω ώστε να στηρίξω το κίνημα του Δεθελωντισμού, μετά το φιάσκο που έφαγα με τον Κρισναμούρτι δεν θα μου έμεινε τίποτα άλλο! ;D    

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση