Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
Ορφέας:
Από :http://rokakias.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html
ΤΡΊΤΗ, 20 ΙΟΥΛΊΟΥ 2010
ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !
Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....
Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....δείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου.
Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα… έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.
Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον ...Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: “Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr”. Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα…ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.
Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko (προφανώς και υπάρχει) με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ’ ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα.
Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου σε πήρα τηλέφωνο και σου ζήτησα να βρεθούμε. Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα είναι κανένας όπως και έγινε. Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια. Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες …λογικές!
[…] Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία.. Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο.
[…] Όμως μου κάνει εντύπωση ότι στις αρχές του 2009 θυμήθηκες για το troktiko και δεν το θυμάσαι όταν με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα. Τότε Μάκη ήξερες και μετά το ξέχασες; Θυμάσαι πάλι τι σου απάντησα; «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλη μια φορά το έκανες και αφορούσε στον κ.Κοντομηνά. Να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη και ενώ τα μεταφερόμενα χρέη από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA αφορούσαν σε μεταγενέστερη περίοδο. Άρα δεν έπρεπε να πληρώσει ο Κοντομηνάς τα σπασμένα άλλου και αυτό στο είχα εξηγήσει πολλές φορές. Πάλι δεν έστειλα e-mail στα παιδιά του troktikou (σε αυτούς δηλαδή που γνώριζα). Ο μισθός μου είναι συγκεκριμένος και χωρίς …αέρα.
Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ. Αυτό έγινε σε συνεννόηση δική μου με τον Τάσο Καραμήτσο που πράγματι έβγαλε ένα ποσό το οποίο κάθε μήνα μοίραζα σε διαφορετικά παιδιά και κρυφά από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι στους δημοσιογράφους έλεγα ότι το ήξερες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Παίζαμε κρυφτό δηλαδή για να τους δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Σε αυτό μπορείς να με κατηγορήσεις ότι σε εξαπάτησα. Βέβαια αργότερα επειδή είχα τύψεις και όταν τελείωσε η συνεργασία σου με την εφημερίδα, στο είπα και απλά με κοίταξες. Μην πεις δηλαδή ότι έστω και εκ των υστέρων δεν το γνώριζες. Όπως λες ψευδώς τώρα.
Τα χρήματα αυτά τα έδινε η εφημερίδα με εντολή Θέμου και Καραμήτσου και τα μοίραζα ΌΛΑ στο γραφείο. Συμβολικό ποσό αλλά ουσιαστικό για να επιβραβεύονται οι δημοσιογράφοι που έγραφαν στην εφημερίδα.
Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσεις. Αλλά την εφημερίδα θα την κλείσεις. Και πάλι σου είπα πολλά πράγματα στα οποία επιβεβαιώθηκα πολλούς μήνες αργότερα. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τον φίλο μου. Πούλα το ποσοστό και μην μιλάς με ηρωισμούς. «Όχι δεν με ξέρετε εγώ θα τα χαρίσω και αν πάρω χρήματα θα πετάξω από το παράθυρο». Πράγματι πήρες 15εκ ευρώ και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν κέρασες το γραφείο ούτε ένα κουτί με …πάστες. Εκεί δεν έκανες τις κινήσεις που έπρεπε. Ρόμπεν των …φτωχών με 15 εκ ευρώ δεν γίνεται χωρίς ένα τυπικό κέρασμα.
Δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι και αλλιώς είχες «αλλοιωθεί» κατά την άποψη μου πολύ νωρίτερα. Και στο είχα επισημάνει. Όπως πολλές φορές σου είπα ότι τα παιδιά στο γραφείο ΔΕΝ πρέπει να είναι ανασφάλιστα. Αλλά μάταια….
Από τον Απρίλιο και μετά από συνεχή και διαρκή αιτήματα έγινε κατορθωτό τον Σεπτέμβριο να δοθεί στους δημοσιογράφους μια αύξηση δυσανάλογη της δουλειάς που έκαναν και του ποσού που πήρες από την εφημερίδα. Δούλεψαν και τα παλικάρια εκεί και το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας. Ευτυχώς μου είπες κάνε ότι αύξηση νομίζεις στα λογικά πλαίσια. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και αυτό το ξέρουν τα παιδιά στο γραφείο. Ζήτησα να πληρώνονται με επιμίσθιο όλοι όσοι εργάζονται από το τηλεοπτικό γραφείο στην zougla.gr και οι οποίοι(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! Σε αυτό διαφωνούσα και μάλιστα το είχα αναφέρει δεκάδες φορές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι ίδια. Οι δημοσιογράφοι να κάνουν τα πάντα και να μην πληρώνονται από το portal. Μακάρι να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος έρχεται να εργαστεί σε ένα γραφείο πρέπει να δουλεύει με τα ίδια χρήματα για όλο τον όμιλο.
Υπήρξε ποτέ κάποια μικρή έστω καταγγελία για την συμπεριφορά μου στο γραφείο επί 17 χρόνια; Ποτέ. Και γι’ αυτό δεν θεωρούσες σκόπιμο να περνάς έστω και για βόλτα. Επί όσων άλλων λες να σου απαντήσω και σε αυτά: Γιατί να κρυφτώ πίσω από τον κ.Δ.Κοντομηνά; Δεν είναι κρυφή η θέση που έχω και στην ελεύθερη αγορά οι μεταγραφές γίνονται.
Από τις όποιες προτάσεις που είχα επέλεξα αυτή που θεώρησα καλύτερη. Όσο για το troktiko. Γιατί να κρυφτώ πίσω του; Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Θεωρείς τους bloggers παράνομους και ενώ γνωρίζεις ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο. Εδώ γράφεις ΕΣΥ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στο zougla.gr και δεν θέλεις να το δείχνεις και κατηγορείς τους bloggers; Δες τι γράφεις: «Θυμήσου επίσης ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έγινε έξω φρενών, όταν το κατάλαβε, γιατί είχε απαγορεύσει στα μέλη της δημοσιογραφικής του ομάδας να συμμετέχουν σε blogs».
Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.
Ε, λοιπόν Μάκη επειδή κάνεις το κορόιδο θα σου πω με την ειλικρίνεια που έχω(περίεργο πως άλλαξες άποψη για τον συνεργάτη σου τόσο γρήγορα για ένα παλιοportal;) ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG. Ικανοποιήθηκες τώρα Μάκη; Εύκολο είναι να το μάθεις. Ξέρεις εσύ.
Λίγο με νοιάζει αν λες…κατασκεύασμα το troktiko αλλά περισσότερο με ενοχλεί που απαξιώνεις τους bloggers. Εντάξει το επόμενο κείμενο σου θα λέει ότι δεν διαφωνείς μαζί τους (για να μην σε κράξουν) αλλά διαφωνείς με δημοσιογράφους που έχουν κτλ κτλ.
Ε, όχι και σε εξαπάτησα Μάκη. Αν δηλαδή είναι αδίκημα το ότι λανθασμένα θεώρησες ότι δημιούργησα το troktiko τότε έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που εσύ δεν μπορείς να τον δεις. Υπάρχει αξιοπρέπεια Μάκη και γιαυτό έφυγα. Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσεις Μάκη ότι η ειλικρίνεια μου φάνηκε από όσα κατέθεσα για την υπόθεση του Θέμου και όχι για όσα ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ να καταθέσω. Τα ίδια που είπα τα ίδια και θα πω. Πρέπει να θυμηθείς ότι στον Κουκοδήμο δεν είπες ποτέ: «Τα νόμιμα». Εγώ του το είπα. Εκείνη την ώρα έπαιζες με τους ασυρμάτους σου. Έκανα νόημα σε σένα επειδή δεν άκουγες τι έλεγε να ακολουθήσεις αυτό που είπα και επανέλαβες το …ιστορικό: «τα νόμιμα». Το θέμα είναι και τι σου είπε. Αυτό δεν το θυμάσαι γιατί έπαιζες με τα καλώδια. Γιαυτή την υπόθεση πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά ψέματα δεν λέω όπως και δεν το έκανα τότε δεν θα το κάνω και τώρα. Η αδικία δεν μου αρέσει. Και δεν την ανταλλάσσω ούτε με 50 εκ ευρώ.
Λες παρακάτω στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ:
«Εμείς, τουλάχιστον, που είμαστε κοντά του (στον Μάκη δηλαδή) όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε την πάγια θέση του ο δημοσιογράφος να μην κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία και όταν έχει κάτι να γράψει, να το γράφει καθαρά και ξάστερα με την υπογραφή του και όχι με την… τρωκτική προβιά του…»
Μα, βρε Μάκη αφού εσύ την γράφεις την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ίδιου σου του portal! Το θέμα δεν είναι ότι γράφεις ως ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. Είναι μια στήλη ανώνυμη. Η ουσία είναι ότι γράφεις δήθεν ως τρίτος. Ούτε οι bloggers δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Ποινικοποιείς και την πνευματικότητα και λες πως από τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Τριανταφυλλόπουλο πήγα στον Κοντομηνά.
Δες με τι αλαζονεία ανεβάζεις εσένα και ρίχνεις ίδιος ίδιος. Οι υποθέσεις για ίδιος οποίες διώκεται ο Κοντομηνάς θα κριθούν από τα δικαστήρια αλλά προφανώς έβγαλες απόφαση. Το θέμα ίδιος δεν με αφορά. Δεν είμαι νομικός σύμβουλος. Το να χτυπάς ίδιος κάποιον επειδή πήρε έναν πρώην συνεργάτη σου, είναι ολίγον τι φτηνό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παραιτηθούμε όλοι από την ομάδα σου επειδή ίδιος καταδικαστικές αποφάσεις. Με την ίδια λογική εσύ γιατί δεν παραιτείσαι από τον ΑΝΤ1 που ο Μ.Κυριακού έχει ήδη πρωτόδικη καταδίκη για κακουργήματα; Γιατί δεν παραιτείσαι από το κανάλι που εργάζεσαι και υπάρχει η ιστορία με τα πλαστά τιμολόγια κάτι που δεν έγραψες ποτέ στο portal σου αλλά αντίθετα μου ζήτησες να προσπαθήσω να πείσω το blog troktiko να μην γράψει τίποτα. Ποινικοποιείς και ίδιος κοινωνικές σχέσεις;
Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση ρωτάω πάντα κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο έπραξα και για την πρόσληψη μου στον κ.Κοντομηνά του οποίου αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν έχω πάρει οικόπεδο από μοναστήρι και δεν έχω λόγο να κρύβω οτιδήποτε.
Έτσι λοιπόν και ο κ.Κοντομηνάς –ίδιος τιμήν του- μου είπε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αν έχω σχέσεις με το Άγιο Όρος, το Βατοπαίδι ή τον ηγούμενο ή με οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι. Και μόνο αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι εμπαθής. Γι’ αυτό και το δέχθηκα. Το χειρότερο ίδιος Μάκη είναι ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στην θέση που είμαι τώρα ίδιος και ότι δεν μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή σου. Δυστυχώς δεν έγινε σεβαστή η πρώτη μου δήλωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους αλλά μετά την άθλια επίθεση σου έπρεπε να απαντήσω με λεπτομέρειες. Σεβάστηκα την συγγενική σχέση ίδιος κουμπαριάς και γι’ αυτό έγραψα στην ανακοίνωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς πάλι Μάκη εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει φιλία και συγγενική σχέση. Αργά το κατάλαβα. Οι περισσότεροι στον χώρο με γνωρίζουν και ξέρουν αν όσα γράφω είναι αληθή. Αυτοί θα κρίνουν. Αν κάνεις τέτοια επίθεση σε μένα που ήμουν 17 και πλέον έτη δίπλα σου και δεν έδωσα ΠΟΤΕ κανένα δικαίωμα τότε σημαίνει ότι στον στρατό δεν σε αδίκησαν με το I5. Τo πήρες με το σπαθί σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που μου προσάπτεις. Και μάλλον ούτε εσύ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη αθλιότητα γράψεις. Δεν είναι τα πράγματα ίδιος νομίζεις. Ξεκίνησες έναν πόλεμο που δεν ήξερες που θα σε βγάλει. Η ζωή μου είναι τόσο διάφανη και το μόνο που ίδιος να μου προσάψεις είναι ότι είμαι ο κατασκευαστής ίδιος blog. Και αυτό είναι ανακριβές. Χάσαμε τα λογικά ίδιος, δηλαδή…
Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […]
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ksipnistere .....
www.ksipnistere.blogspot.com
Ορφέας:
Από :http://toblogtonkirion.gr/2010/07/
Γιατί είχε συλληφθεί στις 13 Φεβρουαρίου ο δολοφονημένος Σωκράτης Γκιόλιας
Στις 13 Φεβρουαρίου 2010 , ημέρα Σάββατο συνελήφθη στις 06:00 ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog «Τρωκτικό» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 98,9» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς.
Το «Τρωκτικό» είχε αναρτήσει την προηγούμενη μέρα είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» και της εφημερίδας το «VETO», ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Telepassport», η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας «SIEMENS». Ο Γεώργιος Ψαρράς δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας και το «Τρωκτικό» είχαν προχωρήσει σε σχολιασμούς και εκτιμήσεις τόσο κατά του Γ. Ψαρρά όσο και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
Η σύλληψη του Σωκράτη Γκιόλια πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, μετά την υποβολή μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους του κ. Ψαρρά.
Κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές και δύο laptop, το περιεχόμενο των οποίων εξετάσθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας οδηγήθηκε εκείνο το Σάββατο, στις 11:30 στον εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως με την αυτόφωρη διαδικασία όπως προβλέπει ο Νόμος.
Η αντίδραση των διωκτικών Αρχών ήταν άμεση και η κατάσχεση ηλεκτρονικού υλικού από την κατοικία του προδιαθέτει για την πραγματοποίηση σοβαρής έρευνας, προκειμένου να πιστοποιηθεί η γνωστή τοις πάσι σχέση ιδιοκτησίας του Σωκράτη Γκιόλια με το blog «Τρωκτικό».
Περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα των Αρχών και στον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Ορφέας:
Από : http://toblogtonkirion.gr/2010/07/
Τι είχε απαντήσει τη μέρα της σύλληψης του ο Γκιόλιας μέσω του Mediasoup της Σεμίνας Διγενή
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο την υπόθεση «Σωκράτη Γκιόλια» πέσαμε πάνω στην απάντηση του δημοσιογράφου που την έδωσε σε αποκλειστικότητα στο Mediasoup της Σεμίνας Διγενή, την ημέρα που συνελήφθη, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου 2010
Διαβάστε την.
Μετά την ολοκλήρωση της «φιέστας» και του εντυπωσιασμού που «έστησαν» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Γιώργο Ψαρρά και την καταφανή κατάρρευση οποιασδήποτε κατηγορίας που μου προσάπτουν θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα:
Α). Ο νόμος που υποχρεώνει την αστυνομία να μπαίνει σε σπίτια και γραφεία πολιτών για πλημμελήματα θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα. Ένας ξεπερασμένος νόμος που εκθέτει μια χώρα που έχει γεννήσει την δημοκρατία και τον πολιτισμό. Αλήθεια αν μηνύσω κάποιο δημόσιο πρόσωπο επειδή έχω την υποψία ή την πληροφορία ότι κρύβεται πίσω από κάποιο blog θα γίνουν έφοδοι στο γραφείο και το σπίτι του; Όλα αυτά χωρίς να έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ κάποιο ηλεκτρονικό ίχνος που να παραπέμπει στο συγκεκριμένο πρόσωπο;
Β). Τα blogs δεν είναι αυτά που πρέπει να απασχολήσουν τις αρχές αλλά οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες ανθρώπων που έχουν portal και sites τα οποία το κράτος επιδοτεί με διαφημίσεις για να στοχοποιούν και να διασύρουν πολίτες (όταν οι ίδιοι φυλάσσονται με αστυνομικούς που πληρώνει το Ελληνικό κράτος).
Γ). Τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – με τις συχνές αθλιότητες που διαπράττει – όσο και ο Γιώργος Ψαρράς ως σύμβουλος διοίκησης που στηρίζει – χωρίς μισθό – την προσπάθεια που κάνει ο πρώτος να σπιλώνει κόσμο, έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη για προσωπικές τους υποθέσεις.
Δ). Την ίδια ώρα που γίνονται έφοδοι σε σπίτια για πλημμελήματα, το πολιτικό σύστημα συγκαλύπτει όσους οφείλουν στο δημόσιο τεράστια ποσά ή εμπλέκονται σε σκάνδαλα με εικονικά τιμολόγια.
Γνωρίζοντας την πραγματικότητα σε όσα μου καταμαρτυρά ο κ.Γ.Ψαρράς ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημα της άμεσης εξέτασης των υπολογιστών που μου κατασχέθηκαν για να μπορέσει η δικαιοσύνη να αποδώσει το δίκαιο το συντομότερο δυνατό.
Η πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία έχουν χρέος να το κάνουν απέναντι σε έναν πολίτη που προσβάλλεται βάναυσα από τον φασιστικό νόμο που επιτρέπει την εισβολή αστυνομικών σε σπίτια και γραφεία σαν να πρόκειται για εξάρθρωση μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης ή εμπόρων ναρκωτικών (ή και άλλων σοβαρών κακουργημάτων).
Υ.Γ.1: Δυστυχώς για τον Μάκη και τον Ψαρρά θα κάνω κούλουμα στο σπίτι μου…
Υ.Γ2: Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα(για την δημοκρατία) δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
Rose:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=-Kj8tuS0C6I
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ (ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ)
http://www.youtube.com/watch?v=gV8kltxw-qE&feature=related
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ!
http://www.youtube.com/watch?v=_fuhJ4beboY&feature=related
Η Ελεύθερη Ελληνική Δημοσιογραφία έχει τώρα ένα νέο ΗΡΩΑ, και λέγεται ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ.
Καλό σου Ταξίδι Σωκράτη.
'Ολοι οι γνήσιοι 'Ελληνες αναγνωρίζουν τον Ιερό σου Αγώνα κατά της Απάτης και της Διαφθοράς, και την θυσία σου, στον βωμό της Ελεύθερης έκφρασης που επιδίωξε να σου στερήσει ο φασισμός.
Ο Αγώνας σου δεν πάει χαμένος, αλλά θα γίνει ακόμα ένα νέο λάβαρο για την νέα Αυθεντική Ελληνική Επανάσταση, κατά της ΑΠΑΤΗΣ, αλλά και σεκτών "δήθεν" επαναστατών, που ποζάρονται στα κανάλια τους, ως ΗΡΩΕΣ, αλλά δυστυχώς είναι πλέον μέρος του συστήματος.
Δυστυχώς το χρήμα και η δόξα αρκετές φορές αποδεικνύεται ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ από κάθε ΙΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση και σοκ, από το να βλέπεις ένα πρώιν ιδεολόγο και επαναστάτη να τον καταβροχθίζει το Διαφθαρμένο Σύστημα, και να γίνεται ένας Μαφιόζος Φασίστας ακόμα και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, προδίδοντας πρώιν αριστερές ιδεολογίες, συνεργάτες και οπαδούς που τον δόξαζαν ως ΗΡΩΑ.
Ας φυλαχτούμε από τους Φύλακες, και ας προφυλαχτούμε από την πτώση των εκθρονισμένων Ηρώων.
Η ψυχασθένεια και η ψυχική διαφθορά, καραδοκεί πάντα και για όλους μας, αν δεν έχουμε την ψυχική δύναμη, την κατάλληλη Ελληνική Μύηση στην Αρετή και στα Ανώτερα Ιδανικά, να αντισταθούμε στον μαμωνά (το χρήμα και τη δόξα).
Η εισαγγελία και οι bloggers, ειδικά του Τρωκτικού, ας ρίξουν περισσότερο ΦΩΣ, έτσι ώστε να υπάρχουν απόλυτα και ακλόνητα στοιχεία, για τους ΨΥΧΩΣΙΚΟΥΣ, της Ελληνικής Μαφίας των (ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ), που γάζωσαν τον Σωκράτη, επειδή είχε την τόλμη να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ, και να επανασταστήσει ΚΑΤΑ προηγούμενων επαναστατών που είχαν πλέον καταντήσει Μαφία.
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Ιουλίου 20, 2010, 22:11:47 ---Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […]
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose:
http://greekmme.blogspot.com/2008/12/bloggers-alter.html
Πόλεμος bloggers και απολύσεις στο Alter..
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008
=>ΟΛΑ τα είχαμε... ο ΄'πόλεμος' μεταξύ bloggers μας έλειπε όπως επιβεβιαώνει και το 'Παρόν'. Αιτία αυτή τη φορά η κατοχύρωση- άγνωστο απο ποιόν- του domain trokrtiko.gr με αποτέλεσμα να ανοίξει μια έντονη διαλογική συζήτηση απο το kourdisto portokali που ετοιμάζει εφημερίδα, το torktiko, με απόψεις απο νέα ιστολόγια και το blog που γράφει ο κ. Παπαγιάννης. Μάλιστα υπάρχει αναφορά σαφής για τον πρώη συνεργάτη κ. Γκιόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και την άλλη πλευρά συνεργατών της 'Ζούγκλας'. Παιδιά ηρεμήστε, τα ιστολόγια ενίοτε εκφράζουν πολλές απόψεις αλλά είναι το μόνο ελεύθερο μέσο έκφρασης και δεν χρειάζεται τακτική κα στρατηγική...πολέμου. Εξάλλου απορώ γιατι συνεργάτες της Ζούγκλας έχουν δικές τους πηγές, σε δικά τους blogs και δεν καταγράφονται στο site της ηλεκτρονικής..ζούγκλας. Οπότε ειρήνη υμίν τώρα που έρχονται γιορτές...
=>ΟΙ αθλητικές εφημερίδες μοιάζουν βρε παιδί μου. Ετσι σήμερα αναρωτιούνται"Που είναι η μπάλα;" δύο εφημερίδες στην πρώτη σελίδα. Το "goal news" και η "Sportday". Μάλλον ο Θρύλος που πάει πολύ καλα για το Πρωτάθλημα τους έχει αφήσει όλους άφωνους. Ελπίζω ότι δεν χάθηκε η πρωτοτυπία σε ότι αφορά τους τίτλους των αθλητικών φύλλων...
=>Οι πρόσφατες προκλήσεις από πλευράς Άγκυρας προκαλούν έντονο προβληματισμό, διαταράσσουν τις σχέσεις Ελλάδος -Τουρκίας και Κύπρου -Τουρκίας και σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά και τη διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό. Οι παρενοχλήσεις από τουρκικά σκάφη νορβηγικού πλοίου υπό παναμαϊκή σημαία της εταιρίας PGS Geophysical AS, που διενεργεί έρευνες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη εκμετάλλευσης της Κύπρου για υδρογονάνθρακες, δεν συνάδουν με τις υποχρεώσεις της Τουρκίας, σύμφωνα με το διαπραγματευτικό πλαίσιο με την Ε.Ε., και αν συνεχιστούν, θα έχουν επίδραση και στην πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε., προειδοποίησε ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού. Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το θέμα που θυμηθείτε το θα επανέλθει στην επικαιρότητα υπάρχει εδώ στο http://neoinileias.blogspot.com/
=>Τρόπους διεξόδου από το δύσκολο περιβάλλον που δημιουργεί η κούρσα ανόδου των τιμών του δημοσιογραφικού χάρτου παγκοσμίως, αναζητά ο χώρος του Τύπου. Η τιμή του χάρτου έχει αυξηθεί περίπου κατά 30% μέσα στο τρέχον έτος, δημιουργώντας νέα δεδομένα ακόμα και σε χώρες όπου η βιομηχανία των εντύπων είναι ανθηρή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής των εφημερίδων μέσα στο 2008, η οποία από χώρα σε χώρα διαφέρει.
=>Σε εκτεταμένες διαδικασίες αναδιοργάνωσης έχει βάλει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών σταθμών της περιφέρειας η αξιολόγηση του ΕΣΡ για τις επίγειες ψηφιακές εκπομπές στο πιλοτικό στάδιο, ενώ ολοένα και περισσότεροι σταθμοί προχωρούν σε συμφωνίες για τη διαχείριση του δικτύου για τη μεταφορά του σήματός τους. Πολλοί από τους σταθμούς που έμειναν «εκτός» ψηφιακής απο το ΕΣΡ, ετοιμάζονται πυρετωδώς να επανέλθουν καταθέτοντας εκ νέου αίτηση στην ανεξάρτητη αρχή, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 175 διαθέσιμες θέσεις για την εκπομπή του αναλογικού τους προγράμματος ψηφιακά στο πιλοτικό στάδιο.
=>Αναστάτωση επικρατεί στο Alter μετά τη μαζική απόλυση εργαζομένων. Πρόκειται για 15 δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, που ειδοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή για τη λήξη της συνεργασίας τους με το κανάλι. Η αιφνιδιαστική αυτή ενέργεια έχει προκαλέσει αναταραχή στους εργαζομένους, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απολύσεις θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, το κανάλι του Μπουρναζίου θέλει να μειώσει δραματικά το προσωπικό του...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση