'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ο Ναός των Βαμπίρ
H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Θα συμφωνήσω με τον Αδελφό Ορφέα. Αλλά επί της ουσίας, όπως και ό ίδιος περιγράφει γνωρίζουμε πιό βαθιά το θέμα. Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία για όσους λειτουργούν στο επίπεδο του δυισμού ακόμα , να συναντήσω τέτοια όντα στον "αστρικό" κόσμο να τα αντικρύσω με γυμνό οφθαλμό "Μπαμπούλας" ή αλλιώς σκιερός, δαίμονας, ή όπως αλλιώς ονομάζετε κατά ιστορικές αναφορές, παρατηρώντας την απομύζηση της ζωικής δύναμης σε κάποιον άλλο που ήδη ήταν ψυχασθενής βαριάς μορφής και εκ γεννετής. Επίσης έχω δεχτεί και εγώ "επίθεση" παλαιότερα από αόρατο μαλακό όν και συγκεκριμένα προσκολήθηκε στα πόδια και προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί του με διαπέρασε ρεύμα στην σπονδυλική στήλη και τόσα άλλα. Για το λόγο αυτό γνωρίζω , γνωρίζουμε πως έχουν δημιουργηθεί (τον τρόπο λειτουργίας τους, ανά τους αιώνες και τι τροφοδοτεί αυτές τις καταστάσεις, σίγουρα και εσωτερικά είναι κατάλοιπα ψυχικά κατάλοιπα εγρηγορότων εσφαλμένων εγρηγορότων ψυχαναγκασμού, φόβου, δειλίας, ιδιοτέλειας και πολλών άλλων αιμοβόρων στοιχείων του ίδιου του Ανθρώπου και του συνόλου του, αλλά και των πραξεών του, κατάλοιπα στο ψυχικό ή αλλιώς αστρικό κόσμο, αντανακλάσεις του εσωτερικού του κόσμου, και κατά άλλους σκεπτομορφές που ακόμα και σήμερα συνεχίζονται να εκπέμπονται. Όπως εκπέμπονται βέβαια και τόσα όμορφα πράγματα. Κατάλοιπα που κάποιος που θέλει να προχωρήσει καλείται να τα αντιμετωπίσει, να τα προσπεράσει και να γνωρίσει την πηγή τους, γιατί το υποσυνείδητο, το υποσυνειδητό μας είναι ή πύλη προς το θείο, αλλά κρύβει πολλά, είναι το κουτί της Πανδώρας. Ό Άνθρωπος είναι κύριος της μοίρας του, ή θα επιλέξει τον "παραδεισό" του ή την "κολασή" του. Σήμερα κινδυνεύει η ελευθερία και η ομορφιά που έχουμε μέσα μας, σβήνει το φως της, από όλους αυτούς που παράγουν περισότερα σκουπίδια είτε στο αστρικό είτε στις πολιτείες, σκουπίδια που είναι δύσκολο και ίσως χρειαστούν χιλλιάδες χρόνια για ανακύκλωση απο τη μεγάλη μητέρα τη φύση.
Άν μπορούσαμε να δούμε έστω και μια στιγμή τι ομορφιά κρύβουμε μέσα μας και δύναμη, έστω μια στιγμή, να αγγίξουμε τον θείο σπινθήρα, μόνο με αιώνιο έρωτα θα τον παρωμιάζαμε, εκεί τελιώνουν οι λέξεις οι σκέψεις, και οι θεωρίες, εκεί γίνετε πραγματικότητα το φως του ήλιου. Εκεί ολοκληρώνετε το έργο.
Rose:
--- Παράθεση από: Nyx στις Απριλίου 07, 2010, 15:24:20 ---Όλα αυτά που λέτε για το Ναό είναι απόψεις, ότι καταναλώνουν φυσικό αίμα ή ότι υποστηρίζουν εγκληματικές δραστηρίοτητες, ότι δέχονται ψυχασθενείς ανθρώπους και άλλους άσχετους όπως του styl Elizabeth Bathory, πρόκειται για συκοφαντίες όσον θέλουν να περάσουν αυτά τα μηνύματα διότι τέτοια άτομα προφανώς αποβάλλονται.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Nyx,
είναι προφανές, πως μόνο ένας ψυχασθενής θα γινόταν μέλος σε τέτοιες οργανώσεις, εκτός αν είναι ερευνητής, και θα ήθελε να ερευνήσει, με τι ευκολία αφελείς και αμόρφωτοι, πιάνονται κορόιδα στον κάθε απατεώνα, που τους τάζει, Αθανασία, Χρήμα, Δύναμη και Απόλυτη Ελευθερία.
Ορφέας:
--- Παράθεση από: Nyx στις Απριλίου 07, 2010, 15:24:20 --- Χωρίς να γίνεται μέλη του και να χρηματοδοτήσετε την οργάνωση είναι αδύνατον να την καταλάβετε από ένα βιβλίο που βρήκατε στο Internet.
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαβάζαμε λίγο παραπάνω,
--- Παράθεση από: Nyx στις Απριλίου 06, 2010, 21:40:13 ---Ανάπτηξη Θέλησης και Διανοητική Δύναμη, τρόπους με άλλους για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, επίτευξη οικονομικής ελευθερίας, βελτίωση και προστασία υγείας, παράταση της ζωής πάνω από την συνηθισμένη ανθρώπινη διάρκεια,.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν κατανοούμε όμως κάτι, αφού οι υποτιθέμενοι «μεγάλοι» του Ναού γνωρίζουν πώς να επιτυγχάνουν επίτευξη οικονομικής ελευθερίας και την γνώση αυτήν διατείνονται ότι την διδάσκουν κιόλας, τι ανάγκη έχουν την χρηματοδότηση από τα μέλη; Μήπως τελικά η γνώση για οικονομική επιτυχία είναι τον να βρεις κάποια «κορόιδα» μέλη να σε χρηματοδοτούν και αυτή στην ουσία είναι η «μεγάλη» και απόκρυφη μυστική γνώση;
Δυστυχώς ούτε σε αυτό πρωτοτύπησαν οι «μεγάλοι», γιατί στην ουσία αντέγραψαν τις μεθόδους προηγούμενων απατεώνων όπως π.χ. του AMORC. Οι εν λόγω «κύριοι» ξεκινώντας με την απάτη του ιδρυτή του AMORC H.S. Lewis, ότι δήθεν κατέχουν το μυστικό της κατασκευής χρυσού, ζουν και βασιλεύουν αριστοκρατικά με τις χρηματοδοτήσεις (συνδρομές και δωρεές) των αφελών κορόιδων.
Μάλλον τελικά αυτή είναι η «κρυφή» μέθοδος επίτευξης πλούτου, αυτή είναι η μέθοδος παραγωγής αλχημιστικού χρυσού. Το να βρεις κορόιδα, πελάτες – μέλη αιμοδότες και να ζεις ζωή χαρισάμενη, αφήνοντάς τους να πιστεύουν στην ύπαρξη ενός απορρήτου μυστικού στο οποίο, αν βέβαια σταθούν συνεπείς αιμοδότες – χρηματοδότες, θα ευλογηθούν πιθανά κάποτε ίσως να το γνωρίσουν. Βέβαια το μυστικό είναι καταφάνερο. Είναι το «κάνε ότι κάνω». Βρες και συ αφελή κορόιδα να τα εκμεταλλεύεσαι….
Η συνταγή της απάτης είναι τόσο απλή, τόσο παλιά και τόσο επιτυχημένη, καθότι οι αφελείς περισσεύουν σε κάθε εποχή. Έτσι οι πρώτοι διδάξαντες – τα ιερατεία των θρησκειών – δεν χρειάστηκε να αλλάξουν την συνταγή μέχρι σήμερα, αφού ο κανόνας είναι απαράβατος. Όπου υπάρχουν αφελείς, εκεί ευημερούν οι πονηροί και κατεργάρηδες εκμεταλλευτές….
Ορφέας:
--- Παράθεση από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Απριλίου 08, 2010, 06:51:01 ---
Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία για όσους λειτουργούν στο επίπεδο του δυισμού ακόμα , να συναντήσω τέτοια όντα στον "αστρικό" κόσμο να τα αντικρύσω με γυμνό οφθαλμό….
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτά είναι συμβάντα για λίγους τυχερούς ή άτυχους, αναμφισβήτητα όμως ξεχωριστούς, οι οποίοι αφιέρωσαν μια ζωή στην μελέτη και αναζήτηση της κρυμμένης αλήθειας. Δεν έχουν φυσικά καμιά σχέση με τις φαντασιώσεις και τα ξυπνήματα των παιδικών εφιαλτών στους ανώριμους ψυχισμούς κάποιων φαντασμένων προβληματικών παιδιών, εφιάλτες που τους δημιουργούν ευτελή σενάρια και φτηνές απομιμήσεις δήθεν απόκρυφων μυστικών και μυστηρίων.
Και μια παραίνεση για τα παιδιά, άλλο πράγμα τα «video – games» και άλλο η φρίκη και η κατανόηση της πραγματικότητας που βίωσε ο βετεράνος. Ας είναι ευχαριστημένα και ευγνώμονα που η Μητέρα Φύση προστατεύει τους ηλιθίους….
Rose:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Απριλίου 08, 2010, 11:45:19 ---Μάλλον τελικά αυτή είναι η «κρυφή» μέθοδος επίτευξης πλούτου, αυτή είναι η μέθοδος παραγωγής αλχημιστικού χρυσού. Το να βρεις κορόιδα, πελάτες – μέλη αιμοδότες και να ζεις ζωή χαρισάμενη, αφήνοντάς τους να πιστεύουν στην ύπαρξη ενός απορρήτου μυστικού στο οποίο, αν βέβαια σταθούν συνεπείς αιμοδότες – χρηματοδότες, θα ευλογηθούν πιθανά κάποτε ίσως να το γνωρίσουν. Βέβαια το μυστικό είναι καταφάνερο. Είναι το «κάνε ότι κάνω». Βρες και συ αφελή κορόιδα να τα εκμεταλλεύεσαι….
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ΕΣΧΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
--- Παράθεση από: Rose στις Απριλίου 06, 2010, 14:56:24 ---Στο αληθινό μαγικό τελετουργικό οι Απέθαντοι καλούνται να είναι παρόν με το Ζωντανό Βαμπίρ με σκοπό τη Κοινωνία. Να προσελκύσετε τους Απέθαντους με τη βοήθεια της προσφοράς της ζωτικής ενέργειας είναι το κλειδί στο επιτυχές μαγικό τελετουργικό. Περαιτέρω, μόνο το προσωπικό απόθεμα ζωτικής ενέργειας θα εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό.
[…]
“Ακούστε με Τώρα! Είμαι ένα Βαμπίρ, ένας κυνηγός των ανθρώπων! Έχω εισέλθει εν τω παρόντι για να καλέσω τους Απέθαντους Θεούς σε αυτήν την ιερή θέση. Έχω συλλέξει Ζωτική Ενέργεια από τους ανθρώπους. Είμαι γεμάτος για να ξεχειλίσω! Προσφέρω αυτήν την ζωτική μου ουσία στους Βαμπιρικούς Θεούς, σε Αυτούς που έχουν Υψωθεί. Πρόκειται εδώ να ταΐσω και να στραγγιχτώ! Πρόκειται εδώ να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ. Πρόκειται εδώ να υψωθώ από το θάνατο στη ζωή! Πρόκειται να ενισχύσω το δεσμό μου με τους αληθινούς θεούς αυτού του κόσμου! Είμαι Βαμπίρ!”
[…]
“Ύψιστοι Απέθαντοι Θεοί! Ισχυρότατα και Αρχαία Βαμπίρ! Αληθινοί Κύριοι αυτής της γης! Ενωθείτε με εμένα εδώ! Να είστε μαζί μου σε αυτό το μέρος! Σας Καλώ τώρα!”
[…]
“Σας καλώ, τους μόνους πραγματικούς θεούς, και σας προσφέρω την ζωτική μου ουσία! Ελάτε Τραφείτε από μένα! Σας καλώ τώρα!”
[…]
“Επιδιώκω τη Συντροφιά Σας! Επιδιώκω τη Φρόνησή Σας! Επιδιώκω τη Δύναμη Σας! Εισέλθετε ελεύθερα σε αυτό το μέρος γιατί είστε καλοδεχούμενοί! Σας Καλώ τώρα!”
[…]
“Παραμερίστε τις αμφιβολίες σας γιατί είμαι ειλικρινής! Προσφέρω σε Σας τη ζωή μου! Λάβετε! Φάγετε! Πιείτε από μένα! Γιατί είμαι δικός Σας να με χρησιμοποιήσετε όπως Επιθυμείτε. Σας καλώ τώρα!”
[…]
Σε μια ομαδική τελετή, οι άλλοι συμμετέχοντες πρέπει να κατευθύνουν τη θυσία της ζωτικής τους ενέργειας στον ιερέα, που στρέφεται προς το μεσαίο μέρος κοντά στο ηλιακό πλέγμα. Σε ένα τέτοιο ομαδικό τελετουργικό, ο ιερέας ενεργεί έπειτα ως φακός στην περαιτέρω εστίαση και προβάλει το ρεύμα της ζωής στους Απέθαντους οι Οποίοι μπορούν να φανερωθούν ως εικόνες στον καθρέφτη.
Η ζωτική ενέργεια εκπνέεται μέσω του στόματος με έναν μακροχρόνιο, αργό και ελεγχόμενο ήχο συρισμού. Το Ζωντανό Βαμπίρ κυριολεκτικά αντλεί τη ζωτική ενέργεια έξω από το σώμα του σε ένα συνεχές ρεύμα της δύναμης με την επανάληψη αυτής της ακολουθίας (1) να εισπνέει βαθιά μέσω των ρουθουνιών και έπειτα (2) να εκπνέει αργά και εντελώς μέσω του στόματος.
[…]
Δεδομένου ότι οι Απέθαντοι δέχονται το “αίμα” της Θυσίας, και η εξάντληση πλησιάζει η φθάνει, έρχεται μια λεπτή μετατόπιση. Οι παρόντες Απέθαντοι Θεοί έχοντας λάβει τη πλήρωσή Τους, κρίνουν τον/τους συμμετέχοντα(ες) ως προς την αξία τους για τον μετασχηματισμό και την Υψηλότερη Μύηση. Ακόμη και να είστε απλά στην Παρουσία των Παλαιότερων Θεών, εντούτοις επιταχύνει την προσωπική εξέλιξη.
Σε εκείνους που βρίσκονται αντάξιοι στις προσπάθειές τους, οι Θεοί μπορούν να επιλέξουν να απελευθερώσουν τη σπανιότερη υψηλότερη ενέργεια της Ουσίας Τους σε μια ροή επιστροφής. Εάν αυτό συμβεί (όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει στην παρουσία ενός μέλους του Εσωτερικού Ναού της ιεροσύνης) τότε ο/οι συμμετέχοντας(ες) θα ανακαλύψει μια ανανέωση της ενέργειας και της ζωτικότητάς του. Αυτή η Βροχή του Ελέους μπορεί να είναι δυνατή ή ισχυρή και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής.
[…]
6. Αναπλήρωση της Δύναμης.
[…]
“Αυτό είναι το αίμα των θυμάτων μου, παρελθοντικών, παρόντων, και αυτών που πρόκειται να γίνουν. Πίνω την ουσία της ζωής εκείνων που υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετήσουν τη θέλησή μου. Πίνω αυτό στην ενθύμηση αυτού του οποίου είμαι, Βαμπίρ, ο κυνηγός των ανθρώπων.”
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση