Σχόλια > Θρησκεία και Κοινωνία
Γκρεμίζοντας το Μύθο του Ιησού – Ένα Ιστορικό
Rose:
Ο παραλογισμός του χριστιανισμού
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 21:07:03 ---Εσύ είπες ότι δεν είσαι άθεα, άρα γιατί λες ότι γράφτηκα για να σας συκοφαντήσω ως frivolousatheists; Μήπως σε πειράζει ότι επαληθεύτηκε; Ξέρω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose: 'Ειμαι άθρησκη όχι άθεη.
Χριστιανός: 'Oχι είσαι άθεη. Σε πειράζει που επαληθεύτηκε?
Πίσω μου σε έχω Σατανά... :D
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 21:07:03 ---το θρησκευτικό πιστεύω σου μόνο μίσος και έπαρση σου έβαλε, τίποτε άλλο μην γελιέσαι
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose: Είμαι άθρησκη
Χριστιανός: 'Οχι έχεις θρησκευτικό πιστεύω, και μάλλιστα με μίσος και έπαρση. Μην γελιέσαι.
Τι διάλογο μπορείς να κάνεις με αυτούς τους ανθρώπους. Κάθε άλλη πρόταση τους είναι σταλμένη από το Βασίλειο του Παραλογισμού.
frivolousatheists:
--- Παράθεση από: Rose στις Απριλίου 26, 2010, 21:42:13 ---
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 21:07:03 ---(εφόσον με πετάς έξω με ωραίο τρόπο, δημοκρατικότατο)και για το τίποτα...!).
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ψεύδος και η συκοφαντία συνεχίζεται από έναν υπερασπιστή της αγάπης και της αλήθειας, (όπως διαφημίζει στην ιστοσελίδα του) και παρόλο, που μας ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει, μας ζητάει τον λόγο γιατί τον διώχνουμε... ::)
Θα συνεχίσουμε σύντομα με τις απαντήσεις στις συκοφαντίες και στα ψεύδη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα λόγια σου ήταν:
"ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας έδωσες................ και μπορείς να αποχωρήσεις, μια και δεν έχεις χρόνο, όπως λες... " και συμπλήρωσες: Τουλάχιστον προσπαθήσαμε…
Στο καλό…"
Αυτά τι είναι; Μόνη σου μου δίνεις "άδεια" να φύγω; Και με χαιρετάς; Ευχαριστώ ;).
Δεν σας ζήτησα λοιπόν να αποχωρήσω! Δείξε μας που! Απόδειξη ότι απαντούσα στα μηνύματά σου. Είπα απλώς ότι δεν έχω χρόνο για να απαντάω σε τόσα πολλά, να πετάγομαι από θέμα σε θέμα. Μία ερώτηση μου έγινε στην αρχή από εσάς, και εσύ μπήκες σε χίλια άλλα δύο προσπερνώντας το. Οπότε μην λες ψέματα για τις εντυπώσεις.
Χρηστότητα και πνεύμα ελευθερίας το λες αυτό.... :D :D :D Εκτέθηκες πολύ και ανεπανόρθωτα και τώρα προσπαθείς να σώσεις ό,τι έχει απομείνει...
Σβήστηκε σχόλιο που άπτεται προσωπικών δεδομένων
Rose:
Αγαπητέ frivolousatheists,
η ΑΜΡΑ είναι σοβαρό φόρουμ, και δεν μπορούμε να ξευτελίζουμε έτσι τους διαλόγους μας, και να ρίχνουμε τόσο το επίπεδο. Αν θέλεις να συμμετέχεις μαζί μας στο διάλογο θα πρέπει να έχεις κόσμια συμπεριφορά, που αδυνατείς μέχρι στιγμής, και θα πρέπει να έχεις την διάθεση για διάλογο και κατάθεση επιχειρηματολογίας, αλλιώς για ακόμα μια φορά καταπατάς τους κανονισμούς του φόρουμ, με την απρεπή σου συμπεριφορά.
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 22:21:02 ---Δεν σας ζήτησα λοιπόν να αποχωρήσω! Δείξε μας που!
--- Τέλος παράθεσης ---
"Rose επειδή αυτά που γράφεις ξεφεύγουν από το να είναι απλώς «τελευταία κουβέντα» σε μένα, χάριν των υπολοίπων αναγνωστών αν και ο χρόνος με πιέζει σκέφτηκα να απαντήσω.
[...]
δεν είναι δόκιμο να συζητήσω άλλο μαζί σου όταν βλέπω ότι δεν θες να δεις τα οφθαλμοφανέστατα. Θέμα πολύτιμου χρόνου και αγάπης για την αλήθεια.
[...]
Πραγματικά δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου. Πρέπει να πως την αλήθεια. Πιστεύω και αλλοι θα διακρίνουν γιατί το λέω αυτό. Το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις το αυθαίρετο μίσος απέναντι στα ιερά μου. Αν μη τι άλλο, κουραστικό.
[...]
Δεν έχω καμία διάθεση για φιλονικία Rose. Περαστικός ήμουν.
[...]
Χωρίς παρεξήγηση, όπως είπα δεν θα ασχοληθώ άλλο με έναν τέτοιο διάλογο διότι δεν βρίσκω ουσία, αλήθεια, σε αυτά, παρά μόνο συναισθηματισμούς, πικρίες κατά της Ορθοδοξίας, υπερβολές, αυθαιρεσίες
Rose:
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 22:21:02 ---Χρηστότητα και πνεύμα ελευθερίας το λες αυτό.... :D :D :D Εκτέθηκες πολύ και ανεπανόρθωτα και τώρα προσπαθείς να σώσεις ό,τι έχει απομείνει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Frivolousatheists,
έχεις βήμα να καταθέσεις τις απόψεις σου, αρκεί να μην βρίζεις και να μην συκοφαντείς δημόσια τους συνδιαλεγόμενους. Μπορεί αυτό να γίνει κατανοητό, ή υπάρχει πρόβλημα εγκεφαλικής αναπηρίας?
frivolousatheists:
--- Παράθεση από: Rose στις Απριλίου 26, 2010, 22:14:32 ---Ο παραλογισμός του χριστιανισμού
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 21:07:03 ---Εσύ είπες ότι δεν είσαι άθεα, άρα γιατί λες ότι γράφτηκα για να σας συκοφαντήσω ως frivolousatheists; Μήπως σε πειράζει ότι επαληθεύτηκε; Ξέρω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose: 'Ειμαι άθρησκη όχι άθεη.
Χριστιανός: 'Oχι είσαι άθεη. Σε πειράζει που επαληθεύτηκε?
Πίσω μου σε έχω Σατανά... :D
--- Παράθεση από: frivolousatheists στις Απριλίου 26, 2010, 21:07:03 ---το θρησκευτικό πιστεύω σου μόνο μίσος και έπαρση σου έβαλε, τίποτε άλλο μην γελιέσαι
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose: Είμαι άθρησκη
Χριστιανός: 'Οχι έχεις θρησκευτικό πιστεύω, και μάλλιστα με μίσος και έπαρση. Μην γελιέσαι.
Τι διάλογο μπορείς να κάνεις με αυτούς τους ανθρώπους. Κάθε άλλη πρόταση τους είναι σταλμένη από το Βασίλειο του Παραλογισμού.
--- Τέλος παράθεσης ---
Rose: Δεν είμαι άθεα.
Χριστιανός: Γιατί σε πειράζει που το ψευδώνυμο μου είναι Frivolousatheists (δηλ. «επιπόλαιοι άθεοι»); Μήπως επαληθεύτηκε τελικά ότι είσαι άθεα;
Μετά:
Rose: Είμαι άθρησκη.
Χριστιανός: Μα -οι Ροδόσταυροι- έχετε ναό, συμβολισμούς, μεταφυσική, Μητέρα Γη, τίτλους/ιεραρχεία/μύηση, προσευχή.
Rose: Εσύ και ο Χριστιανισμός είστε παράλογοι!
Για να μάθει ο κόσμος και εσύ να μην λες ότι είσαι άθρησκη (νεοπαγανισμός είναι η θρησκεία/δεν δικαιούσαι μόνο εσύ να έχεις άποψη για την θρησκεία των άλλων). Παραθέτω από το αυτά που μου έστειλες ένα δείγμα:
Σβήστηκαν δημοσιεύσεις τυπικών και διδασκαλιών της ΑΜΡΑ, που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, (χωρίς την άδεια μας δημοσιεύτηκαν) με σκοπιμότητα. Οι Διδασκαλίες του Δοκίμου της ΑΜΡΑ, δίνονται δωρεάν, αλλά αποφεύγουμε την δημόσια συζήτησή τους, γιατί η θεματολογία αυτή, αναλύεται και αναπτύσσεται ΜΟΝΟ για τα μέλη.
Ε, τότε προσθέτω από:http://www.mmoutreachinc.com/cult_groups/rosicrucians.html
«To the Rosicrucians, God is an impersonal being composed of seven spirits, manifesting themselves as a "triune godhead". "The Rosicrucian Cosmo Conception", pages 376 and 252, include statements such as, "...The seven spirits before the throne...collectively, they are God and make us the triune godhead...the Father is the highest initiate among the humanity of the Saturn..."………………………… In the Rosicrucian mail-order lessons, new members (called Neophytes) are taught to petition the "Forty-two principal gods...expressions of the principal god, the Sun-God, AMEN-RA".»
Είναι δυνατόν να φέρει η ιστοσελίδα σου αυτόν τον τίτλο και να μην θες να αναφερόμαστε σε αυτό;;;;;;;; Αλλά να μας λες ότι είσαι άθρησκη;; Μήπως το φόρουμ εδώ είναι ένα πλάγιος τρόπος να προσυλητίσεις άτομα;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση