'Αρθρα Εσωτερισμού > Εσωτερισμός
εσωτερικος αποσυμβολισμος σε ομηρικο υμνο
Kαζαντζακικός:
ετσι πρεπει... να κουβεντιαζονται αυτα τα θεματα...χωρις ισοπεδωτικες διαθεσεις....μα για να φανει πλεον ξεκαθαρρα η εικονα καποιων σχολων που προβαλλονται και αυτοπροβαλλονται σαν φωστηρες... :D
ουτε ο λιακοπουλος ο Ελοχιμ θα μπορουσε να συνωμοσιολογησει και να βασανισει ετσι αλυπητα την φαντασια... :D
τα λυπηρο ομως ειναι οτι τετοια κειμενα βρισκουν αποδεκτες...
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ.....ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ Υ Ν Δ Α Ι Τ Η Μ Ο Ν Ε Σ .....δηλ, ΥΜΕΙΣ Κ" ΗΜΕΙΣ....
ΠΟΥ Α Σ Χ Ο Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι .....ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ....ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ Ψ Υ Χ Η Σ ...
ΠΟΥ Λ Ε Γ Ε Τ Α Ι .....Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Σ Μ Ο Σ ..... ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠ" ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ....
----ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ....ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.....ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Ζ Ο Υ Ν .....
ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ " Π Α Ρ Α Κ Α Τ Ι Α Ν Ο "...!!! σκουπιδιαρης...!!! ας π ο υ μ ε ...!!!
Ε Ω Σ ....ΤΟ ΠΙΟ "Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Ο "...!!!!! καθηγητης πανεπιστημιου ...! ας π ο υ μ ε ...!
--Ο Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Σ Μ Ο Σ ...... Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Ι .....
Ε Ξ Ε Τ Α Ζ Ε Ι .....Μ Ο Ν Ο ....ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ....ΤΟΥ "Α Τ Ο Μ Ο Υ '....ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ....
Η Θ Ι Κ Η Λ Α Λ Ι Α ΤΟΥ....!
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ.....ΝΑ Α Ν Α Φ Ε Ρ Θ Ω .....ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Σ Τ Ι Χ Ο Υ Σ ....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Φ Θ Α Σ Ε Ι Σ" Ε Μ Α Σ ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ "Κ Α Π Ο Ι Α ".....χρονια......( οι στιχοι αυτοι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ...)
ΣΚΗΝΗ....χ !. ΔΙΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ...! ---ΓΙΕ ΤΟΥ ΙΑΠΕΤΟΥ....ΠΟΥ Π Ι Ο Τ Ε Ρ Ο ΑΠ" ΟΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΠΟ Π Α Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ε Σ ....,
Χ Α Ι Ρ Ε Σ Α Ι ...! ΠΟΥ ΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ Ν Ο Υ ΜΟΥ..
Ε Ξ Α Π Α Τ Η Σ Ε Σ .....
ΜΕΓΑΛΗ......"Σ Υ Μ Φ Ο Ρ Α " , ΓΙΑ ΣΕ ΤΟΝ Ι Δ Ι Ο .... ΑΛΛΑ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ...
Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ι Κ Ο Υ Σ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ .....
Α Ν Τ Ι "Φ Ω Τ Ι Α "....!!! "Κ Α Κ Ο "....ΕΓΩ...!!!!!!!! ΘΑ Δ Ω Σ Ω .....
Μ" ΑΥΤΟ......ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.....
ΜΕΣ.....ΤΗΝ Κ Α Ρ Δ Ι Α ΤΟΥΣ....!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ..... ΘΑ Α Γ Κ Α Λ Ι Α Ζ Ο Υ Ν ....!!!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ.....
ΤΗΝ " Σ Υ Μ Φ Ο Ρ Α " ΤΟΥΣ......!!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ Ε Κ Λ Ε Ψ Α Ν .....ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ Ε Γ Ρ Α Ψ Α Ν .....ΤΗΝ "Γ Ε Ν Ε Σ Η "......ΑΠΟ ΕΔΩ....
-----ΚΑΙ Π Ρ Ο Σ Τ Α Ξ Ε ....!!! ΤΟΝ Η Φ Α Ι Σ Τ Ο ....!!!! ΤΟΝ Ξ Α Κ Ο Υ Σ Τ Ο ....
ΝΑ Σ Μ Ι Ξ Ε Ι ....... Χ Ω Μ Α Κ Α Ι Ν Ε Ρ Ο .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ Μ Ε Σ Α .........................
ΝΑ Β Α Λ Ε Ι .......... Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Λ Α Λ Ι Α .....!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ Δ Υ Ν Α Μ Η .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ Μ Ο Ι Α Ζ Ε Ι ................. ΣΤΗΝ Ο Ψ Η ..................
ΜΕ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ.......Α Θ Α Ν Α Τ Ο Υ Σ /ΤΕΣ Θ Ε Ε Σ /ΟΥΣ..........!!!!!!!!!!!!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ......ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ....ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Ε Σ ΤΗΣ Φ Υ Λ Η Σ ΜΑΣ....
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ...... ΚΡΙΝΕΤΕ......ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ..... ΤΟΥΤΑ.....
Α Δ Ε Λ Φ Ι Α ΜΟΥ........
Ορφέας:
Μια και αναφερθήκαμε όμως στους "φωστήρες" που συχνάζουν στα σύγχρονα χαμαιτυπεία της σκέψης, τα οποία τα βαφτίζουν ετσιθελικά "εσωτερικά τάγματα", να μην ξεχάσουμε την λατρεία τους προς το μεγαλείο των γνώσεων εξ αποκάλυψης των σκηνιτών της Παλαιστίνης, την λαγνεία τους προς την ανθελληνική προπαγάνδα και την θρησκευτική προσήλωσή τους σε κάθε είδους διαστρέβλωση και παραποίηση της αλήθειας, η οποία φτάνει να παρουσιάζει τους παγκόσμια αποδεκτούς και δοξασμένους προγόνους μας ως κοινά λαμόγια που κατέκλεψαν την φιλοσοφία της Αιγύπτου, υπεξαίρεσαν την ανεπανάληπτη εβραϊκή γνώση και οικειοποιήθηκαν αδιάντροπα την σοφία της Ανατολής.
Τι κι αν η σύγχρονη παγκόσμια έρευνα απέδειξε αδιαμφισβήτητα ότι οι εβραϊκοί μύθοι είναι ένα πρόχειρο συνοθύλευμα από τις παραδόσεις των άλλων λαών της περιοχής, τι κι αν η αρχαιολογία παρουσίασε "ντοκουμέντα" περί της μοναδικότητας παγκόσμια του φαινομένου ανάδυσης και άνθισης στον Ελληνικό και μόνο χώρο της φιλοσοφίας, τι κι αν η ενδελεχής έρευνα τεκμηρίωσε την παγκόσμια ευρεσιτεχνία της ανακάλυψης, άσκησης και διάδοσης από τους προγόνους μας των σεπτών μυστηρίων, για τους σημερινούς φωστήρες των δήθεν εσωτερικών ταγμάτων, αυτά είναι άγνωστα πράγματα, καθώς στα στεγανά σφραγισμένα δώματα των στοών και περιστυλίων παρεμποδίζεται από τους σύγχρονους σκοταδιστές να εισχωρήσει το φως της αληθείας.
Κι από την άλλη, έχουμε τους δήθεν Ελληναράδες, οι οποίοι με σολοικισμούς, με ανυπόστατες τερατολογίες και με οικτρές γραφικότητες - όπως π.χ. ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης της Υπάτης Μικτής Στοάς της Ελλάδος, προσποιούμενος τον γνώστη, διολίσθαινε κατ' εξακολούθηση σε παρανοϊκούς Eλληναράδικους νεολογισμούς του τύπου, "Καρδία = η Κάρα του Δία!!!!" - ευτελίζουν χειρότερα τις Ελληνικές αξίες και το ανεκτίμητο Ελληνικό Φως.
Διαβάζοντας το κειμενάκι του φουκαρά επώνυμου συντάκτη, θυμήθηκα το πλήθος των αποκοτιών και βλακωδών καταθέσεων που μεγαλόστομα εκστόμιζαν ψηλόβαθμα μέλη των τεκτονικών Στοών, με πρόθεση να διαφωτίσουν τους άτυχους μαθητές. Στην πρεμούρα τους πάνω να επιδείξουν την νομιζόμενη σοφία που κατέχουν (θύματα και οι ίδιοι κάποιων ανεγκέφαλων ασπούδαστων κατεργάρηδων), συναγωνίζονταν σε πλήθος και σε μέγεθος κατάθεσης απρονοησιών και παραποιήσεων του τύπου, «ο Α΄Επόπτης είναι τα γεννητικά όργανα (η αλήθεια είναι ότι κατά κανόνα σε πολλές στοές ΕΙΝΑΙ), ο Διδάσκαλος είναι αυτός που δίνει την σκάλα (ίνα κλέψουσιν οπώρας!) κι αν πάμε σε αναλυτικότερους αποσυμβολισμούς, γίνεται το «το έλα να δεις». Σεβάσμιοι και σεβάσμιες θα σας ενημερώσουν με παρρησία ότι κινούμαστε δεξιόστροφα επειδή έτσι κινούνται τα ….ρολόγια (προς υποστήριξη και επιβεβαίωση, κατάθεση και άλλης «σοφίας» - επειδή η ρόδα του αυτοκινήτου γυρίζει δεξιόστροφα – εδώ πλέον αυτοπυροβολείσαι….). Τον ζωδιακό τον έχουν οι Στοές για ….διακόσμηση!!!!, τα δε φώτα του ουράνιου θόλου…. για φωτισμό!!!!
Μεταξύ των στηλών δημιουργείται μετρήσιμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο!!!! Η τεκτονική εργασία δεν έχει να κάνει με σπουδή, μελέτη και έρευνα, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να ανοίξει ο μαθητής την ενέργειά του και με μαγικό τρόπο θα του μεταδοθεί στιγμιαία όλη η σοφία που έχουν οι ψηλόβαθμοι ….φωστήρες!!!! Στον 33ο δήθεν θα σου αποκαλύψουν ΤΗΝ λέξη που σε κάνει το λιγότερο ….θεό!!!! Σε κάθε μύηση σου μεταβιβάζεται η γνώση, οπότε το μόνο που αξίζει είναι το σύνολο των μυήσεων. Χώρια βέβαια που υπάρχουν και ….βαθύτερες αποκαλύψεις! Ο Χιράμ είναι ο ….Χριστός!!!!
Η πλημμυρίδα της ηλιθιότητας είναι ανεξάντλητη και η εγωπάθεια που καλλιεργείται, ωθεί τον κάθε καημένο – όπως τον συντάκτη της ανάλυσης στην αρχή – στο να εκθέτει τον εαυτό του νομίζοντας ότι κατέχει, κάνοντας να κουνάνε την κεφαλή τους με κατανόηση οι ελάχιστοι γνωρίζοντες…. Αλίμονο, αυτή είναι η σημερινή κατάντια, αυτό είναι το μεγαλείο του καταποντισμού και της κατάπτωσης. Ήδη τελέσθηκε ο έσχατος ευτελισμός. Που πλέον βαθύτερα θα κυλιστεί ο δήθεν μυημένος; Σε ποιον βόρβορο θα ριφθεί ακόμη για να συνειδητοποιήσει τον απώτατο εξευτελισμό του;
Ας είμαστε εγρήγοροι συνεχώς αδελφοί. Παρατήρηση, σπουδή, μελέτη και διερεύνηση, ας είναι η διαρκής εργασία μας, γιατί, η ευτέλεια, η βλακεία και η ηλιθιότητα είναι μεταδοτικές νόσοι που μολύνουν τον ράθυμο, τον οκνηρό αλλά προπάντων αφελή αδαή. Μοναδικό αντίδοτο η Γνώση, η Γνώση η οποία μας ελευθερώνει, μας εξελίσσει, μας θεώνει…. Γένοιτο….
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Έχω ακούσει και χειρότερες μ.......ς, αλλά ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ, (σε κάποια μικτά) ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, μέρος μύησης 1ου, ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΌΗΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, αυτοί που το σκέφτηκαν είναι άρρωστοι, δημιουργούν ενοχικούς ασθενείς, για να ελέγχουν το τρόπο που σκέφτονται, Πρόβατα
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ, (το έχω ακούσει αυτό υπό μορφή χιούμορ) ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΟΙΑΝΕΙΑ ΜΑΣ. Αλλά, Το βρήκαν σαν χριστουγεννιάτικο στολίδι και το κρέμασαν.
Ορφέας:
--- Παράθεση από: ΣΕΡΑΠΙΣ στις Οκτωβρίου 31, 2009, 12:47:27 ---Έχω ακούσει και χειρότερες μ.......ς, αλλά ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ, (σε κάποια μικτά) ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΌΗΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, αυτοί που το σκέφτηκαν είναι άρρωστοι, δημιουργούν ενοχικούς ασθενείς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ σωστά αδελφέ μου....
Αυτοί που το σκέφτηκαν, είναι εχθροί της Μητέρας Φύσης, πολέμιοι της χαράς και της ευτυχίας, εντεταλμένοι εχθροί της ζωής!!!! Είναι κάτι χειρότερο από άρρωστοι, είναι ιουδαιοχριστιανοί....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση