'Αρθρα Εσωτερισμού > Εσωτερισμός
Μ Ε Θ Η ___
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
Κ Α Λ Η Σ Π Ε Ρ Α ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ Ο Σ Ο Ι Π Α Ρ Ι Σ Τ Α Σ Θ Ε ,
Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α ΣΑΣ , Σ Υ Ν Η Γ Ο Ρ Ε Ι Υ Π Ε Ρ Κ Α Π Ο Ι Ω Ν
Σ Υ Π Τ Ω Μ Α Τ Ω Ν Μ Ε Θ Η Σ .!!!!!
ΕΤΣΙ, Ε Ξ Ο Π Λ Ι Σ Τ Η Κ Α ΜΕ Α Υ Τ Ο Σ Α Ρ Κ Α Σ Μ Ο ΓΙΑ ΤΗΝ Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η ,
-- Α Ν , Α Σ Κ Η Θ Ε Ι Σ , ΝΑ ΣΕ Π Ε Τ Υ Χ Α Ι Ν Ο Υ Ν Π Ρ Ω Τ Α ....
ΤΑ Δ Ι Κ Α ΣΟΥ Β Ε Λ Η ,
Ο Π Ο Ν Ο Σ ,
ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ε Σ Ο Υ Ν ΤΑ Ε Ξ Ω Θ Ε Ν .....
Σ Χ Ε Δ Ο Ν Μ Η Δ Ε Ν Ι Ζ Ε Τ Α Ι ...-----
Με Αγαπη, ερρωσθε....
ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ,,,,
Rose:
Ο ψυχικός πόνος είναι το σημάδι της αυτοκάθαρσης, και ένας καθάριος ψυχισμός αντέχει περισσότερο...
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
NAI, AYTO OΜΩΣ,
ΤΟ Σ Υ Ν Ε Ι Δ Ο Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Ν Υ Π Α Ρ Ξ Ε Ι Σ ,
Σ Π Α Ν Ι Ε Σ .....
ΟΠΩΣ Η Δ Ι Κ Η Σ Ο Υ ,
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ROZE......
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
--Σ τ α μ α τ α , φιλε μου.....ΒΑΛΕ μια τ ε λ ε ι α .....β α λ ε ....παναθεμα με αμ α ν !
Γεματος χαρα ειπα τουτα τα ΛΟΓΙΑ.....οδηγουμενος απο την ενσαρκωση της Δ Υ Σ Π Ι Σ Τ Ι Α ς ....
να, αλλος ενας που ειχε π ρ ο σ π α θ η σ ε ι .....να ΑΠΟΦΥΓΕΙ....την Π Ι Σ Τ Η ΣΤΗΝ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η !
Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ ηταν ο φουκαρας....ΣΤΙΣ Π Ι Σ Τ Ε Ι Σ ΠΟΥ Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Ν κατα καιρους...
ΤΟ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο Π Ν Ε Υ Μ Α .... σκεφτηκα...
---Ε Ι Ν Α Ι ......ΠΟΛΥ Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο ΝΑ Ρ Ω Τ Α Μ Ε φιλε μου....ΝΑ Ε Π Α Λ Η Θ Ε Υ Ο Υ Μ Ε .....
ΝΑ Α Μ Φ Ι Β Α Λ Λ Ο Υ Μ Ε ! καταλαβαινεις τι σου λεω η δ ε ν .....
ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ...... λαβαμε θεσεις ΜΑΧΗΣ.... ΤΩΡΑ εδεσε η μπεσαμελ.....σκεφτηκα...αντε και του χρονου..
----ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.....τον ακουσα να λεει....ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ πανω στο ερωτημα..
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α .....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Τ Ε Ι Τ Α Ι .......ετσι Κ Α Τ Α Λ Η Ξ Α Τ Ε Π Α Ν Τ Α .....
ΝΑ Κ Α Ι Γ Ε Σ Τ Α Ι ....!
ΕΜΕΙΣ ομως ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.....ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Φ Υ Σ Η ΤΗΣ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Η Σ ΑΥΤΗΣ....
Δ Υ Ν Α Μ Η Σ !
ΚΑΙ ΔΕΝ Φ Ο Β Ο Μ Α Σ Τ Ε ..... ΤΗΝ Δ Ρ Α Σ Η ΤΗΣ.... φτωχουλη μου....
τον κοιταξα.....μουδιασα....ΝΑΙ, του απαντησα.....ΝΑΙ, Η Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η Δ Ι Ν Ε Ι Ω Θ Η Σ Η ΣΤΙΣ ....
Ε Π Ι Θ Υ Μ Ι Ε Σ ΤΗΣ....
ΜΕ Μ Ο Ρ Φ Ε Σ ΠΟΥ Α Υ Τ Η ΟΝΟΜΑΖΕΙ... Α Ξ Ι Ω Μ Α Τ Α ....Θ Ε Ω Ρ Η Μ Α Τ Α ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ..
Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ .... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΑΣΕΙΣ.... αλλα....
Α Υ Τ Α .....! αποκοιμισαν την Δ Υ Σ Π Ι Σ Τ Ι Α ΤΗΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η Σ Σ Κ Ε Ψ Η Σ .....
χαρισμα σας λοιπον Η Δ Ο Ξ Α .......ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ....χαρισμα σας !
----εξ αλλου, ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ν Ο,ΤΙ Η Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η ΚΑΙ Η Η Θ Ι Κ Η ΕΙΝΑΙ .....
Π Α Ι Δ Ι Α ΤΟΥ Ε Ν Ο Σ Π Α Τ Ε Ρ Α ....... και Α Υ Τ Ο Σ .....!! δεν ειναι αλλος...
απο τον Ν Ο Μ Ο ! τον Κ Α Ν Ο Ν Α ...! φουκαρα μου....
γι" α υ τ ο ΣΑΣ Α Ν Η Κ Ε Ι ΚΑΙ Η Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Α ......μη μου πεις ο χ ι ....ελα τωρα...!
Α Δ Ε Λ Φ Ι Α ......εισαστε, ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ-ΤΑΧΑ ΜΟΥ Φ Ι Λ Ο Ν Ι Κ Ε Ι Τ Α Ι .....ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣΤΑΙ !
Ε Λ Α Τ Ω Ρ Α ...!
ΑΥΤΑ, Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ο Υ Ν ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ε Σ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.....!
ΟΙ Δ Ε Σ Μ Ο Ι Α Ι Μ Α Τ Ο Σ ......ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ.....ετσι δεν ειναι..!?!?!
---Ο Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ σας Α Ν Η Κ Ε Ι .....ετσι δεν λετε... δεν υποστηριζεται...!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ.....ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΕ ! ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ.....
--Ο Σ Ο Ε Μ Ε Ι Σ ......ΘΑ Θ Ε Τ Ο Υ Μ Ε ΤΟ Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α .....ΤΙ Ε Ι Ν Α Ι Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....
Π Ο Τ Ε ..... ! ε σ ε ι ς ....
Δ Ε Ν ΘΑ Α Π Ο Κ Τ Η Σ Ε Τ Α Ι Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ι Κ Α Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α ...... ΣΤΗΝ
Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η Ψ Υ Χ Η ....... μ α λ λ ο ν
π ο τ ε !
και ΑΥΤΟ......ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ Α Δ Ε Λ Φ Ι Α ΣΑΣ..... ΜΕ ΤΟΥΣ Κ Α Ν Ο Ν Ε Σ ΣΑΣ....
ΔΕΝ Ε Μ Π Ν Ε Ε Τ Α Ι .......
Ε Μ Π Ι Σ Τ Ο Σ Υ Ν Η .......!
---ΤΟ Ε Ν Σ Τ Ι Κ Τ Ο .......ΔΕΝ Ξ Ε Γ Ε Λ Ι Ε Τ Α Ι !
ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς ΜΟΥ......οχι.....
Rose:
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Ιανουαρίου 23, 2011, 14:39:45 --- ----ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.....τον ακουσα να λεει....ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ πανω στο ερωτημα..
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α .....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Τ Ε Ι Τ Α Ι .......ετσι Κ Α Τ Α Λ Η Ξ Α Τ Ε Π Α Ν Τ Α .....
ΝΑ Κ Α Ι Γ Ε Σ Τ Α Ι ....!
--- Τέλος παράθεσης ---
Αναζητάμε το ΦΩΣ, αν και αυτό μπορεί να μας κάψει...
Αναζητάμε την Αλήθεια, όμως δύσκολα χωνεύεται...
Αναζητάμε την Πνευματικότητα, και ο δρόμος είναι πόνος...
Αναζητάμε την Ευημερία, αφού περάσουμε φτωχά...
Κάθε εμπόδιο για καλό, κάθε οδύνη της ψυχής γυμνάσιο...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση