'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > ΡΕΙΚΙ
Ρέικι - Μέθοδος Θεραπευτικής ή Απάτη?
Rose:
--- Παράθεση από: Eleni στις Απριλίου 12, 2009, 12:24:33 ---Πως ξέρεις ότι αυτό που προάγεις είναι το γνήσιο?
--- Τέλος παράθεσης ---
'Εχουμε τοποθετηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, όσον αφορά την Αυθεντικότητα.
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1367.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,309.0.html
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,874.msg8962.html#msg8962
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1008.msg7618.html#msg7618
http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1008.msg7641.html#msg7641
--- Παράθεση από: Eleni στις Απριλίου 12, 2009, 12:24:33 ---Δλδ….όποιος είναι φιλάνθρωπος η συμμετέχει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις είναι γνήσιος…..
--- Τέλος παράθεσης ---
Είπα... για να είναι Αυθεντική μία Μυητική Σχολή, εκτός από όλα τα άλλα που προσφέρει..., χρειάζεται να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστική δράση...
--- Παράθεση από: Eleni στις Απριλίου 12, 2009, 12:24:33 ---επαναλαμβάνω ότι δεν φταίει ο χώρος αλλά η βλακεία….
--- Τέλος παράθεσης ---
Φταίει και ο κάθε χώρος, όταν δεν θεραπεύει την βλακεία, αλλά την αυξάνει κιόλας... επικίνδυνα...
Eleni:
Διάβασα τα ποστ που μου ειπες Μαρίνα και κράτησα δυο φράσεις που με βρίσκουν σύμφωνη αλλά και που οδηγούν στους ιδίους με εμένα συνειρμούς.
Η μια είναι του Καλιόστρο
<<"Δεν ανήκω εις καμμίαν εποχήν, εις κανένα τόπο. Εκτός χρόνου και χώρου, το πνευματικόν μου ΕΙΝΑΙ ζη την αιώνια του, ύπαρξη....
Μετέχω ενσυνειδήτως του Απολύτου Όντος, κανονίζω τις πράξεις μου αναλόγος του περιβαλλοντός μου. Είμαι εκείνος που είμαι.">>
Και η άλλη είναι αυτό εδώ
<<Η ΑΜΡΑ, είναι μία νέα προσπάθεια, να στήσουμε ένα ΝΕΟ μυητικό σύστημα, εξελιγμένο και προσαρμοσμένο στην τωρινή κοινωνία μας, βασισμένο πάνω σε γνήσιες Ροδοσταυρικές αρχές και γνώσεις, έχοντας ως κύριο στόχο την Ψυχική Αρμονία και την Κατανόηση. Από Σεπτέμβριο, το μυητικό σύστημα της ΑΜΡΑ, θα είναι έτοιμο, για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει.>>
Επομένως αν ως αυθεντικό εννοείς κατι το αληθινό [ πάντα με την δική σου βεβαια γνώμη] τότε μπορείς να το ισχυρίζεσαι ..αλλα αν εννοείς το πρωτότυπο, ανόθευτο κλπ τότε αυτό συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει.
Σου είπα όμως ότι εμένα τουλάχιστον, που τώρα συνομιλούμε, δεν με ενδιαφέρει η παλαιότητα η η προέλευση μιας μεθόδου αρκει , αυτή να έχει πρακτική εφαρμογή . Για τους άλλους δεν ξέρω….
--- Παράθεση ---Αν θέλεις αποδεικνύουμε ποιοί ήταν οι καμμένοι, μόνο που θα τρομάξεις. Δεν νομίζω να γνωρίζεις αγαπητή, μόνο σχόλια έχεις ακούσει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ασε φίλε Σεραπι…… είναι πολλά που δεν ξέρεις και αλλά τόσα που δεν ξέρω ……ας μην τρομάξουμε …..
--- Παράθεση ---Όταν κάποιος μας μεταφέρει ένα μήνυμα από τον αρχάγγελο Μέτατρον, είναι ψυχωτικός ή σχιζοφρενής ή απατεώνας αν το χρησιμοποιεί για να χρηματίζεται.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα καλά…ελπίζω όχι..
Δηλαδή αν δεν χρηματίζεται αλλά μας μεταφέρει μήνυμα από τον αρχάγγελο θα είναι λογικός και εμείς θα τον πιστέψουμε?
--- Παράθεση ---M: Μπορείς να μας εξηγήσεις, γιατί το να εκφράζει κάποιος την άποψή του, και την κριτική του απέναντι σε ένα σύστημα, το θεωρείς προπαγάνδα? Τι σημαίνει προπαγάνδα για σένα, για εξήγησέ μας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαρίστως να σας εξηγήσω..
Βάζω τα επίμαχα κείμενα…
το Ρέικι βασίζεται σε "καναλίωση" και "μαγικά" στο αέρα (εννοεί την χάραξη των συμβόλων του Ρέικι στον αέρα), ενώ το Qigong είναι ενεργειακές ασκήσεις αναπνοής...
Τα σύμβολα του Ρέικι, επί των πλείστων πέρα από τις Βουδιστικές ευχές, είναι νεο-εποχήτικες σφραγίδες... κάτι ανάλογο με τις δαιμονολογικές σφραγίδες των γρημμορίων, και διαφόρων επικλήσεων είτε δαιμονολογίας είτε αγγελολογίας...
'Οπως τότε μέσα από το ασυνείδητό τους, δημιουργούσαν διάφορους δαίμονες, θεωρώντας ότι μέσα από τις σφραγίδες ερχόταν σε επαφή μαζί τους, έτσι και στην νεο-εποχήτικη ΗΠΑ, αντλούνε από το ασυνείδητό τους, διάφορα σύμβολα, αυθυποβεβλημένοι, πως επικοινωνούν με ανώτερα όντα ή αγγέλους...
Η σημερινή τέχνη του ασυνειδήτου, the subcounsious art , παρατηρούμε πως είναι λίγο διαφορετική από τον Μεσαίωνα...
Φτιάξτε τώρα και εσείς το δικό σας κοκτέιλ ενεργειών, και πουλήστε το, όσο θέλετε...
Κάποια κορόϊδα πάντα θα βρεθούν να το αγοράσουν...
Αν ήσουν άσχετη θα το καταλάβαινα αλλά δεν είσαι …….άρα …….αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα πες εσύ τι είναι?
Έχει η δεν έχει σύμβολα παντού και σε όλες τις σχολές? Έχει η δεν έχει τυπικά και κινήσεις που συμβολίζουν και που επικαλούμαστε ανάλογα?
Έχει η δεν έχει ασπίδες προστασίας σε κάθε σύστημα?
Οι ενεργειακές ασκήσεις δεν είναι το ίδιο ''μαγικές'' ?
Όλα αυτά έχουν ως σκοπό να μας συνδέσουν με το ανώτερο εαυτό μας ώστε να ανταπεξέλθουμε όταν τα χρειαζόμαστε, μέχρι να ολοκληρωθούμε απολυτα σαν ΑΤΟΜΑ. Το ίδιο λέει και το ρέικι.
Αυτό που κάνεις εδώ δεν είναι κριτική αλλά έντεχνος συναισθηματικός χειρισμός . Και μάλιστα εμφανής επειδή και άλλοι το κάνουν αλλά πολύ πιο καλυμμένο. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το κάνεις με επίγνωση η αν δρας παρορμητικά.
Λοιπόν
1]Χρησιμοποιείς υβριστικές εκφράσεις
2] παρουσιάζεις επιλεκτικά γεγονότα
3]προκαλείς νοητικές συνδέσεις
4]εκθέτεις την μίση αλήθεια
5]αναμιγνύεις ένα ψέμα ανάμεσα σε κάποιες αλήθειες
6] παίζεις με την γενικές έννοιες.
Αυτά είναι η προπαγάνδα. Η κριτική θα ήταν μια στεγνή μαθηματική αναφορά στα δεδομένα , με στατιστική και αποδείξεις.
Όμως επειδή τεκμήρια στις ψυχικές εμπειρίες δεν υπάρχουν, δεν μπορεί κάνεις να αποδείξει τίποτα.
Και δεν μου απάντησες και στις ερωτήσεις μου…..
--- Παράθεση ---Η παραπάνω φράση πολύ εύκολα μπορεί να παρερμηνευτεί πως "ότι πολεμάμε είμαστε" και με αυτό τον τρόπο ακυρώνεται, κάθε ενάρετος αγώνας ενάντια σε κάθε μορφή απάτης, ψεύδους, απανθρωπιάς, εγκληματικότητα, κάθε αγώνας ενάντια στην πτώση, στον ευτελισμό των αξιών, στον θάνατο...
'Όταν αγωνιζόμαστε κατά της Απάτης αυτό δεν μας κάνει ασυνείδητους απατεώνες... Αυτές οι σοφιστείς είναι άκρως συκοφαντικά σχόλια...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν κάνω σοφιστείς αν και θα μπορούσα …ούτε συκοφαντώ και το ξέρεις.
Όμως όταν πολεμάμε..οποτε το κάνουμε…. θα πρέπει να δούμε μέσα μας αν υπάρχει οργή , μισός, απανθρωπιά …διότι αν υπάρχει τότε κάνουμε τα ιδία με τους άλλους που κατηγορούμε. Δεν λέω ότι εσύ η όποιος άλλος έχει αυτά τα στοιχεία αλλά σκέφτομαι ότι αναγνωρίζουμε αυτό που έχουμε….όλοι μας.
--- Παράθεση ---Όταν ο αγώνας όμως γίνεται με αποκλειστικά κριτήρια το σωστό ή λάθος, τότε είναι ένας υγιής και δίκαιος αγώνας, είναι ο «καλός» αγώνας του αληθινού εσωτερισμέ, του Ιππότη
--- Τέλος παράθεσης ---
Ορφέα, το σωστό και το λάθος ποιος θα το επιβεβαιώσει? Αυτό που τώρα βλέπουμε σωστό ίσως αύριο να αποδειχθεί λάθος και το αντίθετο. Είδες, ότι αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις …..άρα μήπως θα είναι καλύτερα να λέμε << το σωστό η το αρμονικό για μένα αυτή την στιγμή >> αντί να καταθέτουμε το απόλυτο αλάνθαστο?
--- Παράθεση ---Οι Ρέικι «μυήσεις» όμως δεν είναι ψυχόδραμα, και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον όγκο γνώσης που προσφέρει η γνήσια επιστήμη του εσωτερισμού.
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά , τα θέλω και τα δύο μια και τα βρίσκω συμπληρωματικά.
Το ρεικι δεν έχει ακαδημαϊκή θεωρεία αλλά όσον αφόρα τις μυήσεις επειδή είναι καθαρά υποκειμενικό αίσθημα δεν μπορείς να ξέρεις για τον άλλο.
Εσύ ίσως δεν ένιωσες τίποτα [ το δεχόμαστε] αλλά για μένα ήταν από τις ομορφότερες στιγμές που έχω ζήσει ως τώρα…και αυτό κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει....είτε το πιστεύει , είτε όχι.
--- Παράθεση ---Για το δυσάρεστο θέμα της απαξίωσης των σχολών, ταγμάτων κλπ, την κατάντια της κοινωνίας την συναγωνίζονται επάξια δυστυχώς και οι εσωτερικοί χώροι, οι οποίοι όφειλαν να παραμένουν οι φάροι και τα ζωντανά παραδείγματα προς μίμηση για τον όχλο και όχι κακέκτυπα μιας αλλοτριωμένης καθημερινότητας.
--- Τέλος παράθεσης ---
<< Εκείνο που πείθει τους ακροατές είναι ο χαρακτήρας του ρήτορα και όχι ο λόγος του >> Μενανδρος.
<<Υπάρχουν δυο τρόποι ρητορείας. Ο ένας είναι η κολακεία και η αισχρή δημηγορία , ενώ ο άλλος είναι ο ωφέλιμος , γιατί προετοιμάζει τις ψυχές των πολιτών να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες και αγωνίζεται να λέγει τα άριστα, είτε αυτά θα είναι ευχαρίστα η δυσάρεστα στους ακροατές >> Πλάτωνας , Γοργίας.
Και ξανά αυτό επειδή με άγγιξε
"Δεν ανήκω εις καμμίαν εποχήν, εις κανένα τόπο. Εκτός χρόνου και χώρου, το πνευματικόν μου ΕΙΝΑΙ ζη την αιώνια του, ύπαρξη....
Μετέχω ενσυνειδήτως του Απολύτου Όντος, κανονίζω τις πράξεις μου αναλόγος του περιβαλλοντός μου. Είμαι εκείνος που είμαι."
Καληνύχτα σας
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αγαπητή Ελένη, μάλλον γνωρίζω περισότερα απ'ότι θα φανταζόσουν ποτέ.
Δεν μένει παρά να δεις τα στοιχεία, που έχουν αναφερθεί , αλλά δεν θα το κάνεις έτσι και αλλιώς, γιατί αρνείσαι την πραγματικότητα, αντιστεκόμενη με συναίσθημα και όχι με επιστήμη. Πιθανών να έχεις αλλάξει τα είδωλα της πίστης σου αντικαθηστώντας με νέα, εξιδανικεύοντας τις εικόνες και μυνήματα του περιβάλοντος που δέχτηκες από την νεαρή ηλικία.
Και μάλλον δεν θα έχεις φτάσει πέρα του 8ου βαθμού στο Amorc, το οποίο στα κειμενά του, μιλά ότι φτάνει στο 4ο επίπεδο, τώρα βέβαια τι είναι αυτό, πάντως δεν τρώγετε, στο τέταρτο λοιπόν επίπεδο ή ουρανό ή όνομα αγγέλλου, το ίδιο το ανθρώπινο όν γίνετε σύμβολο, διάβασε και κοινωνιολογία, αρχές πολιτικής για περισότερα, το Amorc λοπόν δεν αμφισβητεί την ύπαρξη και άλλων φορέων μυήσεων, θα με κουράσει βέβαια να σου αναφέρω ότι πηγάζει από το μύωψ, πιθανών, ακόμα ούτε στον 6ο βαθμό, της θεραπευτικής του Amorc, για να ασχολήσαι ακόμα με το ρέικι και άλλες αοριστολογίες. Πιθανών λοιπόν να είσαι απλά μια ζηλωτής. Μάλλον πάλι οι υπέυθυνοι του χώρου δεν εξήγησαν, γιατί δεν τολμούν, στην μικροτητά τους, ότι και ο Spencer Lewis ήταν απλά ένας μαθητής των Ροδοσταύρων, όπως παραδέχετε και ο ίδιος, θα δεις αναφορές σε αυτό όταν με το καλό φτάσεις στα συμπληρωματικά των Illuminati , αν και όταν με το καλό αντιλιφθείς στον δωδέκατο τι συμβαίνει. Το μόνο που μένει ως τότε συνέχισε να αγαπάς.
Όσο για τον μένανδρο εξέτασε τον χαρακτήρα (όχι της γοητείας που σου πουλάνε , αυτών που σε αγγίζουν εσωτερικά, γιατί μιμούνται τα εσωτερικά σου είδωλα, αλλά την δράση των ατόμων και διδασκάλων σου, το παρελθόν τους, σε στιγμές αποκαλύψεων , την θέση που πήραν, αλλά δεν θα το κάνεις χρειάζετε επιστήμη). Άσε δε που ο χαρακτήρας που αναφέρεσε πηγάζει από το χαράσω.
Μάλλον πάλι αφού αναφέρεσε και σε σύμβολα δεν γνωρίζεις φαίνετε, και δεν μπήκε κανένασ σε κόπο να σου αναφέρει ότι ένα σύμβολο διακρίνετε σε φυσικό και τεχνικό, ούτε θα σου εξήγησαν που εδράζει το λεγόμενο αυθαίρετα υποσυνείδητο, ούτε πως λειτουργεί το ορμονικό σύστημα, αλλά είναι θέμα επιστήμης, παλι δε αναφέρεις υποσυνείδητο, υπό του συνειδητου, δηλαδή συνειδητό , μη εκφρασμένο ακόμα, μα καλά τι κάνετε εκεί που πάτε? Δεν θέλω να αντιλυφθώ ότι πετάτε ο ένας στον άλλο σύμβολα.
Καλό λοιπόν είναι, ας μου συνχωρέσεις την έκφραση, πριν μας πρίξεις και άλλο με προβολές συναισθηματικών φαντασιώσεων, που είναι απόρεια παραληρηματικού στοχασμού ή ιδεοληψίας ή μυστικιστικής έπαρσης, γνώρισμα οπαδού, που τις αποκαλείς συναίσθημα, είναι, και όταν, αν αντιληφθείς κάποτε, ότι το συναίσθημα είναι συνάρτηση της επαρέσκιας και της δυσαρέσκειας, ή παιδικής συμπεριφοράς, πείτε μου ότι έχω δίκιο γιατί δεν θα σταματήσω να μιλάω, ακατάπαυστα, ανάλογο πάντα με τα πρότυπα που διδάχτηκες, και εντυπώθηκαν στο υπο του συνειδητού , συνειδητό μέρος, (ΜΝΗΜΗ), που και αυτή χωρίζετε σε δύο επιμέρους μέρη,συναίσθημα είναι λοπόν τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει δηλαδή, ζητούμενο είναι, θα ήταν να μελετούμε και καμμιά επιστήμη, για να μαθαίνουμε γραφή και ανάγνωση όχι μόνο να συλαβύζουμε ή να παπαγαλίζουμε. ούτε να περιφερόμαστε σε χώρους για να λέμε ο ένας στον άλλο την παγίδα, περί αγάπης, πόσο αγαπιόμαστε δηλαδή. Σε εκτιμώ σαν ανθρώπινο ον , αλλά για να αλλάξεις τάξη καλό είναι να μελετάς.
(ο Ανώτερος εαυτός σου)
Πιθανών πάλι να ψάξεις για βιβλιογραφία, για να απαντήσεις, είναι μια πρόοδος και αυτό.
Παρόλα αυτά δική σου επιλογή, ο δρόμος σου.
Καλή σου νύχτα.
Eleni:
Σεραπι στο πρώτο ατριουμ αν θυμάμαι καλά είχαμε ένα τελετουργικό όπου κοιτάζαμε το πρόσωπο μας σε ένα καθρέφτη κλπ....θα ήθελα να ξανακοιταχτείς ..έστω σε ένα απλό καθρέφτη του σπιτιού σου και να σκεφτείς τι βλέπεις εκεί.....
Όμως θα σου πω τι δεν θα δεις...
Αποκλείεται να δεις ένα άνθρωπο χαρούμενο με καλοσύνη ...ένα άνθρωπο δίκαιο και ακέραιο ...ένα Άνθρωπο που έχει σκοπούς σαν αυτούς που ''θεωρητικά'' πρεσβεύει αυτή εδω η αδελφότητα που βρίσκεσαι εσύ..
Διότι αν είχες κατακτήσει τον εαυτό σου και δεν υπήρχε μέσα σου όλη αυτή η αταξία και ο διαχωρισμός , δεν θα έγραφες ένα κείμενο τόσο πικρόχολο, ειρωνικό και απαξιωτικό που ο μόνος του στόχος είναι να ενοχλήσει εμένα.
Ο λόγος που υποστηρίζω αυτά που έχω βιώσει , είναι η αντίληψη, του ότι εμένα με έχουν ωφελήσει και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη στην θεότητα που με έφερε σε αυτή την διαδρομή.
Και μόνο γι αυτό τα μοιράζομαι και τα καταθέτω , τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος θα βρει το φως μέσα στην καρδιά και στο νου του, αν είναι έτοιμη η ψυχή του .
Αυτή δυστυχώς για σένα δεν είναι ούτε στα βιβλία , ούτε στους βαθμούς των ταγμάτων [ που οι ίδιοι εδώ έχετε καταρρίψει], ούτε βέβαια στα φόρουμς του ιντερνετ.
Απαντώ σαν Ελένη, όπου και να γράφω , λέγοντας ότι στην κατασκευή του οικοδομήματος μου ως τώρα έχουν συμβάλει και το τάγμα και το ρεικι και πολλοί φίλοι που εργαζόμαστε μαζί. Δεν απαντώ ούτε σαν βαθμός , ούτε σαν μάστερ , ούτε σαν στέλεχος κανενός χώρου πράγμα που δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω.
Εσύ όμως απ ότι βλέπω , εμφανίζεσαι ως ελληνοαιγυπτιακός θεός [ και τι θεός …χάθηκε κανένας πιο συμπαθητικός]…και το μόνο που έχεις να προβάλεις είναι οι αμφιβόλου ποιότητας γνώσεις σου , τα κουτσομπολιά που ξέρεις….και τους ''βαθμούς''σου, λες και είσαι θερμόμετρο….
Το έχω περάσει το στάδιο της θεάς και νιώθω πως αισθάνεσαι και τι επιβεβαίωση αναζητάει η σκέψη σου.
Λοιπόν αν είναι μετά από όλη αυτή την διαδρομή που μου αναφέρεις , να καταντήσω έτσι …..τότε ευτυχώς που
<<Το μόνο που μένει ως τότε συνέχισε να αγαπάς.>>
Και αυτό θα κάνω…
--- Παράθεση ---Αγαπητή Ελένη, μάλλον γνωρίζω περισοτερα απ'ότι θα φανταζόσουν ποτέ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ίσως να γνωρίζεις αλλά δεν έμαθες τίποτα τελικά
--- Παράθεση ---Πιθανών λοιπόν να είσαι απλά μια ζηλωτής.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι εγώ. Εσύ ποιος είσαι ..ξέρεις ?
--- Παράθεση ---Δεν θέλω να αντιλυφθώ ότι πετάτε ο ένας στον άλλο σύμβολα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί αν το αντιληφθείς τι θα κάνεις ? χι χι :P
--- Παράθεση ---Καλό λοιπόν είναι, ας μου συνχωρέσεις την έκφραση, πριν μας πρίξεις και άλλο με προβολές συναισθηματικών φαντασιώσεων, που είναι απόρεια παραληρηματικού στοχασμού ή ιδεοληψίας ή μυστικιστικής έπαρσης, γνώρισμα οπαδού, που τις αποκαλείς συναίσθημα, είναι, και όταν, αν αντιληφθείς κάποτε, ότι το συναίσθημα είναι συνάρτηση της επαρέσκιας και της δυσαρέσκειας, ή παιδικής συμπεριφοράς, πείτε μου ότι έχω δίκιο γιατί δεν θα σταματήσω να μιλάω, ακατάπαυστα, ανάλογο πάντα με τα πρότυπα που διδάχτηκες, και εντυπώθηκαν στο υπο του συνειδητού , συνειδητό μέρος, (ΜΝΗΜΗ), που και αυτή χωρίζετε σε δύο επιμέρους μέρη,συναίσθημα είναι λοπόν τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει δηλαδή, ζητούμενο είναι, θα ήταν να μελετούμε και καμμιά επιστήμη, για να μαθαίνουμε γραφή και ανάγνωση όχι μόνο να συλαβύζουμε ή να παπαγαλίζουμε. ούτε να περιφερόμαστε σε χώρους για να λέμε ο ένας στον άλλο την παγίδα, περί αγάπης, πόσο αγαπιόμαστε δηλαδή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν σου συγχωρώ καμία εκφραση και δεν σε νοιάζει κι αν θα το έκανα. Είσαι κυνικός και αγενής και το ασχημο είναι ότι για να σου απαντήσω , έπρεπε να κατεβάσω την δόνηση μου στο δικό σου γκρίζο και θολό επίπεδο και αυτό τελικά είναι το μάθημα που πρέπει να πάρω…..
Όσον αφόρα τις έννοιες που αναφέρεις [ βαριέμαι να τις ξαναγράψω] ψάξε τες μέσα σου να τις βρεις.
--- Παράθεση ---Σε εκτιμώ σαν ανθρώπινο ον , αλλά για να αλλάξεις τάξη καλό είναι να μελετάς.
(ο Ανώτερος εαυτός σου)
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ σε δέχομαι σαν ανθρώπινο ον αλλά δεν σε εκτιμώ σαν προσωπικότητα και θα σου συνιστούσα να γράφεις στο word η να μάθεις ορθογραφία μια και ένας δάσκαλος του δικού σου βεληνεκούς δεν επιτρέπεται να είναι τόσο ανορθόγραφος.
υγ.Αν μου πει κάνεις για προσωπικές αντιπαραθέσεις και άλλα τέτοια , να θυμηθεί να το πει και στο Σεραπι …..και όχι να κάνει τα στραβά μάτια ε….[ δικαιοσύνη , ηθική κλπ διατυμπανίζετε εδώ περά]...
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Ελένη, δεν θα πω ότι λες αρλούμπες, πάλι με συναίσθημα μιλάς, σταματησέ το , γιατί θα σου δημιουργήσει παραισθήσεις, που ήδη έχεις. Ο μυστικισμός είναι μια άλλη μορφή ναρκωτικού, όταν δεν ελέγχετε, ( το υπέρμετρο συναίσθημα όπως δεν σου εξήγησαν δημιουργεί και αυτό φαντασιώσεις, αλλά ποιός να στο εξηγήσει!!). Γύρω γύρω θα πηγαίνεις. Εμείς σε αγαπάμε έτσι και αλλιώς, μην ψάχνεις για επιβεβαίωση. Σταμάτα να κοιτάς το ειδωλό σου, εσύ είσαι όλα, πρέπει να περάσεις από την άλλη μεριά. Να μελετήσεις τα φαινόμενα που σου συμβαίνουν και από που πηγάζουν. Μη μιλάς (γράφεις) ακατάπαυστα, δεν οφελεί, τώρα για αγάπες και λουλούδια και μίση, και δονήσεις, σε αυτούς που συναναστρέφεσαι, για να αλλάξεις καταρχήν την δόνηση χρειάζετε να αλλάξεις το μήκος το πλάτος και το ύψος του κύματος, επιμένω μην αναμασάς αηδίες που σου λένε, διάφοροι αμόρφωτοι, άντε έμαθες και κάτι καινούριο, συναισθηματικές παγίδες να στήνεις σε άλλους, δεν είναι όλοι υποψήφιοι "εραστές" σου. Δεν ασχολούμαστε όλοι μαζί σου. Εδώ αν σε ενδιαφέρει θα μάθεις πως λειτουργούν τα πράγματα. Και προπαντός μην προβάλεις τα άγχη σου, διασπάσαι. Να προσέχεις άλλη φορά σε ποιούς επιτίθεσαι, γιατί δεν είναι όλοι στο νηπιαγωγείο, όπως αυτοί που έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση