'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > ΡΕΙΚΙ

Ρέικι - Μέθοδος Θεραπευτικής ή Απάτη?

<< < (7/16) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Μαρίνα , εγώ είμαι αυτή που σε πρόσβαλα και έχω αρνητισμό η κάποιος άλλος
--- Τέλος παράθεσης ---

Για τελευταία φορά τονίζουμε, πως το φόρουμ της ΑΜΡΑ, δεν φιλοξενεί, προσωπικές αντιπαραθέσεις... αλλά μόνο τον υγιή διάλογο βάση επιχειρημάτων...

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Επίσης, έχεις η δεν έχεις πει κατά  καιρούς ότι έχεις πέσει θύμα εξαπάτησης από τρία διαφορετικά συστήματα [Amorc, τεκτονισμός και Ρείκι]?
--- Τέλος παράθεσης ---

Η Απάτη βρίθει στις μέρες μας, και έχουμε τονίσει πολλές φορές, πως η διαδικασία της Φώτισης, είναι άμεσα εξαρτώμενη από το να αναγνωρίσουμε το λάθος, το ψέμα, την απάτη... Ελένη μου, δεν πρόκειται για κάποια προσωπική αντιδικία, με τους συγκεκριμένους χώρους... 'Εχουμε καταγγείλει και άλλους χώρους και εσωτερικούς και θρησκειολογίες, αλλά και την δογματικότητα του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, και πολλά άλλα...

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Θαυμάζω το σθένος που έχεις να προσπαθείς για την προώθηση των ιδεών σου αλλά δεν συμφωνώ με την μέθοδο που επέλεξες και που είναι ο πόλεμος και η προπαγάνδα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Προπαγάνδα? Πόλεμος? :o Το Διαφωτιστικό κίνημα Ελένη μου είναι προπαγάνδα?... ή μήπως πρέπει να παραιτηθούμε και από τον διάλογο για να μην χαρακτηριστεί ως πόλεμος? Η διαδικασία της Μεταστοιχείωσης του εαυτού και της κοινωνίας μας, είναι μία Επαναστατική Διαδικασία, μία διαδικασία αλλαγής, επαναθεώρησης του παρελθόντος, της υπάρχουσας κατάστασης, και όχι ένας συντηριτισμός...

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Όπως εσύ έχεις δημιουργήσει μια αδελφότητα που έχει στόχο την πνευματική της εξέλιξη , έτσι και οι άλλοι άνθρωποι έχουν το ίδιο δικαίωμα και αυτό είναι σεβαστό.
Ανέπτυξε και διέδωσε την amra , χωρίς να χρειάζεται να θιγούν οι άλλοι που είναι εκτός.
--- Τέλος παράθεσης ---

Με άλλα λόγια κοίτα την δουλειά σου, και άσε τους απατεώνες να συνεχίζουν την δράση τους? Αυτό μας συμβουλεύεις?  ;D  'Εχουμε τονίσει επανειλημμένως πως δεν αρκεί να προάγουμε το Φως, αλλά έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ, να καταδεικνύουμε το σκοτάδι...

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Εσύ για παράδειγμα δεν βρήκες στους χώρους που βρισκόσουν  αυτό που περίμενες …εγώ στους ίδιους,  έχω βρει πάρα πολλά .
--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι πολύ μεγάλη ιδιοτέλεια, να συντηρούμε απατεώνες, επειδή μας συμφέρει, ή τους βρίσκουμε προσωπικά χρήσιμους... Λόγω αυτής της επιλογής μας, το πνευματικό έργο που στοχεύουμε, αχρηστεύεται παντελώς...

--- Παράθεση από: try στις Απριλίου 10, 2009, 18:16:50 ---Που εξαπατήθηκες εσύ στο τάγμα ? Οι άνθρωποι είπαν ότι εμείς κύριοι για να σας στείλουμε τις μονογραφίες θέλουμε το χ πόσον. Αν τις θέλετε το δίνετε,  αν δεν τις θέλετε δεν το δίνετε. Αν εσύ δεν ήθελες ας μην το έδινες. Εδώ δεν έχουμε απάτη .
--- Τέλος παράθεσης ---

Το Αμορκ δεν είναι Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός... είναι απάτη... για όλους τους λόγους που έχουμε αναφέρει στο φόρουμ της ΑΜΡΑ...

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
 AΓΑΠΗΤΗ,    TRY,    ΕΙΝΑΙ   Τ Ο Σ Ο    Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΜΑ   ΤΟΣΟ  !!    ΠΟΥ   Ζ Ο Υ Μ Ε ,   ΣΕ   Α Υ Τ Ο Ν    ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ

Ε Ι Ν Α Ι ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΣ   Α Γ Α Π Η Σ !?!

Η" ,    ΤΗΣ   ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ     Κ Α Π Ο Ι Ο Υ    ΕΡΓΟΥ !!

Α Ρ Κ Ε Τ Ο Ι ,    ειναι   αυτοι,   που   μ ι λ ο υ ν ,    για   Κ Α Π Ο Ι Α    - Ε Κ Τ I Σ Η     Π Ο Ι Ν Η Σ !!!

ΑΛΛΟΙ ,    ΜΑΣ   ΜΙΛΟΥΝ   ΠΕΡΙ   ΚΑΠΟΙΑΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ!!!

ΑΛΛΟΙ,   ΓΙΑ   ΤΑ  Κ Ε Ν Τ Ρ Α ,   ΠΟΥ   ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ,   ΚΑΙ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ  Σ Η Κ Ω Σ Ο Υ Μ Ε   Κ Ε Ρ Α Ι Ε Σ .

ΠΟΛΛΟΙ ,    ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΙ - ΟΙ   ΕΞ  ΑΝΑΤΟΛΩΝ-  ΠΟΥ   ΜΑΣ  Δ Ι Δ Α Σ Κ Ο Υ Ν ,   ΤΙ   Ο Μ Ω Σ !?!

ΝΑΙ,   ΤΗΝ   Α Γ Α Π Η ,   ΠΡΟΣ   ΤΟΝ   Ε Α Υ Τ Ο   ΜΑΣ,    ΚΑΙ   ΚΑΤΑ   ΕΠΕΚΤΑΣΗ   ΠΡΟΣ   ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ,

ΝΑΙ   ΝΑ  ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ   Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΝΑ    Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,  

ΝΑ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε ,   ΣΕ   Α Ν Ω Τ Ε Ρ Η    Σ Υ Χ Ν Ο Τ Η Τ Α ,  ΝΑ   ΜΗ   ΜΑΣ   Α Γ Γ Ι Ξ Ο Υ Ν ,

ΝΑ   Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,   Ο,ΤΙ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ο Ι  

ΝΑ   Μ Η Ν    Ν Ο Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε ,    Ο,ΤΙ   Φ Τ Α Ι Μ Ε    ΓΙΑ   Κ Α Τ Ι ,    

ΝΑ    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε     Θ Ε Ι Ο Ι ,     Ν Α    Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε    Γ Υ Ρ Ω   ΜΑΣ   ΤΟ   ΘΕΙΟ   ΦΩΣ,

ΠΟΛΥ   Ω Ρ Α Ι Α ,   Π Ο Λ Υ   Σ Ω Σ Τ Α ,      Ε Ξ Ο Χ Α ,    Ε Ξ Ο Χ Α .

Σ Κ Ε Π Τ Ο Μ Α Ι ,   ΕΓΩ ,   ΠΟΥ   ΔΕΝ   Ε Χ Ω   Κ Α Ν Ε Ι   Ρ Ε Ι Κ Ι ,  Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Υ Σ ,  Κ Ρ Ι Σ Ν Α ,

Ζ Ε Ν   ΚΑΙ   Τ Ο Ξ Ο Β Ο Λ Ι Α ,   Σ Ο Υ Φ Ι ,   Τ Α Ν Τ Ρ Α ,   ΚΑΙ   ΤΟΣΑ   Α Λ Λ Α ....

Ο Λ Ο Ι    Α Υ Τ Ο Ι ,   ΟΙ   Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ,   Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Θ Η Κ Α Ν ,    ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Σ Ω Σ Ο Υ Ν ,

ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Ο Υ Ν ,    

ΚΑΙ   Ο Λ Ο Ι    ΑΥΤΟΙ   Ε Χ Ο Υ Ν   Μ Ε Σ Α   ΤΟΥΣ   ΤΟ  Θ Ε Ι Ο ,

Ε Γ Ω ,   Ο  Φ Ο Υ Κ Α Ρ Α Σ     ΤΙ   Κ Ο Υ Β Α Λ Α Ω    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ   ΜΕΧΡΙ   ΤΩΡΑ,  

ΠΩΣ   ΤΑ   Ε Β Γ Α Ζ Α    Π Ε Ρ Α ,

ΤΙ    Ε Τ Ρ Ω Γ Α ,   ΤΙ   Ε Π Ι Ν Α ,   ΠΟΥ   Κ Ο Ι Μ Ο Μ Ο Υ Ν ,

ΕΙΧΑ ,    Ο Λ Η   Α Υ Τ Η    ΤΗ   Θ Ε Ι Α   Χ Α Ρ Η    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ,    ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΤΟ  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Α ,

Ο Χ Ι ,   Λ Α Θ Ο Σ    Λ Α Θ Ο Σ ,    ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ   Μ Ε Τ Α Λ Α Χ Τ Ε Ι Σ ,   ΜΟΥ  ΕΙΠΕ   Ο  Κ Ρ Ι Σ Ν Α ,

ΤΑ   Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Α ,   ΠΟΥ   ΤΟΣΑ   Ε Χ Ε Ι Σ ,   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ   ΤΑ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ    ΣΕ   Θ Ε Τ Ι Κ Α ,

Ο Χ Ι ,   Λ Α Θ Ο Σ    Λ Α Θ Ο Σ ,    ΔΕΝ   Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι ,    Ε Κ Δ Η Λ Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ,   ΛΕΕΙ   Ο  Α Λ Λ Ο Σ .

Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α ,   ΛΕΕΙ ,   ΚΑΠΟΙΟΣ   Α Λ Λ Ο Σ ,   Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α ,   Μ Ο Ν Ο    ΤΟ   ΘΕΙΟ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι ,   ΕΜΕΙΣ   Ο Χ Ι

ΔΕΝ   Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε     ΘΕΙΟΙ,    Ο Χ Ι ,

Ε Λ Α   ΤΩΡΑ ,   Ε Λ Α ,    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Θ Ε Ι Ο Ι ,   Α Λ Λ Α   ΤΟ   Ε Χ Ο Υ Μ Ε   Λ Η Σ Μ Ο Ν Η Σ Ε Ι ,

-- ΕΙΧΑ,   ΜΙΑ   ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ   Γ Υ Ν Α Ι Κ Α ,   ΤΙΜΙΑ ,   ΜΕ  ΤΟ  Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ο    ΠΑΝΤΑ,   ΕΙΧΑΜΕ   ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ,  

ΔΥΟ   ΠΑΙΔΙΑ,     ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ   ΟΙΚΙΑΚΗ   Β Ο Η Θ Ο Σ ,   Ε Γ Ω ,   ΣΤΑ   Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α ,  

Α Γ Α Π Ι Ο Μ Α Σ Τ Α Ν ,    ΤΗΝ   Α Γ Α Π Ω    Α Κ Ο Μ Α ,

ΕΙΝΑΙ ,   ΝΥΧΤΕΣ   ΠΟΥ   ΤΗΝ   Β Λ Ε Π Ω ,   ΕΚΕΙ,   ΣΤΟ   Ο Ν Ε Ι Ρ Ο ,                     Γ Ι Α Τ Ι ,   Γ Ι Α Τ Ι ,  γιατι,  

γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....

Rose:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 10, 2009, 19:54:32 ---        Ο Λ Ο Ι    Α Υ Τ Ο Ι ,   ΟΙ   Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ,   Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Θ Η Κ Α Ν ,    ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Σ Ω Σ Ο Υ Ν ,

ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΕ   Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Ο Υ Ν ,    

ΚΑΙ   Ο Λ Ο Ι    ΑΥΤΟΙ   Ε Χ Ο Υ Ν   Μ Ε Σ Α   ΤΟΥΣ   ΤΟ  Θ Ε Ι Ο ,

Ε Γ Ω ,   Ο  Φ Ο Υ Κ Α Ρ Α Σ     ΤΙ   Κ Ο Υ Β Α Λ Α Ω    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ   ΜΕΧΡΙ   ΤΩΡΑ,  

ΠΩΣ   ΤΑ   Ε Β Γ Α Ζ Α    Π Ε Ρ Α ,

ΤΙ    Ε Τ Ρ Ω Γ Α ,   ΤΙ   Ε Π Ι Ν Α ,   ΠΟΥ   Κ Ο Ι Μ Ο Μ Ο Υ Ν ,

ΕΙΧΑ ,    Ο Λ Η   Α Υ Τ Η    ΤΗ   Θ Ε Ι Α   Χ Α Ρ Η    Μ Ε Σ Α   ΜΟΥ,    ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΤΟ  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Α
--- Τέλος παράθεσης ---

Αδελφέ μου... ευχαριστούμε για την μύηση που μας προσφέρεις... 

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Απριλίου 10, 2009, 19:54:32 ---                         γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....
--- Τέλος παράθεσης ---

Για αυτό το ΓΙΑΤΙ υπάρχουμε ακόμα...
http://www.youtube.com/watch?v=CpIpghRNph8&feature=related

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αγαπητέ Gianni, ασχολήσου με ότι ομορφότερο κρύβει η φύση μέσα σου, αυτό θα σε οδηγήσει, εκεί που μόνο εσύ γνωρίζεις, ασε τα φαντάσματα του παρελθόντος στις σκιές, ποτέ δεν εξαφανίζονται πλήρως, μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους

Eleni:
Μαρίνα, νομιζω οτι εχω τοποθετηθεί πολυ ξεκάθαρα. Απο την αρχη , επεσήμανα οτι οντως στο χώρο του  εσωτερισμου εχει πολλους απατεώνες, 'οπως και τεραστια παραπλάνηση και ψέμμα . Ομως επειδή δεν ειναι ολοι ετσι , ας μην τους παίρνει ολους η μπαλα.
Για μενα το πρόβλημα εγκειται στο γεγονος οτι η εισοδος στο υποσυνείδητο γίνεται χωρίς στην σωστή προετοιμασία και γνώση. Ανοίγουμε το πηγάδι και μετα αντε να το κλείσουμε .....με αποτέλεσμα ολη αυτη η διασπαση της προσωπικότητας και η ασυναρτησία που υπάρχει γύρωθεν.
Οπως και να χει , θα συνεχίσουμε με οτι προστάζει η φωνη της συνειδήσης μας και με οτι μπορεί ο καθένας.
Προσωπικα εχω συναντήσει οτι μπορεί να φανταστεί κανείς.....κρατάω οτι νομίζω και αποχαιρετώ οτι δεν μου κανει ....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση