Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία > Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

<< < (6/10) > >>

Kαζαντζακικός:
rose,

ποια ειναι η ειδοποιος διαφορα μεταξυ φιλου και μελους,

και ποιες ειναι οι υποχρεωσεις που απορεουν απο τις δυο ιδιοτητες αντιστοιχα?

Rose:
Το Μέλος συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις και στις δράσεις της Εταιρίας, ενώ ο Φίλος μόνο εθελοντικά, και επικουρικά στα μέλη.

Τα Μέλη επίσης έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε συμβούλια και επιτροπές δράσεων.

Και τα Μέλη και οι Φίλοι, έχουν κοινά ωφελήματα, όπως δωρεάν δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις του Ροδόκηπου, σημαντικές εκπτώσεις στο εμπορικό τμήμα, δικαίωμα χρήσης του ειδικού χώρου των Μελών / Φίλων, και λοιπά οφέλη που απορρέουν από την ιδιότητά τους.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
1ο...   ΘΕΩΡΩ   ΜΙΚΡΟ  ΤΟ  ΠΟΣΟ  ΤΗΣ  ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ....  ΓΙΑ   ΧΡΟΝΟ...ΑΣ  ΗΤΑΝ   100....ΑΣ  ΗΤΑΝ....τελος   παντων..

ενταξει....ενταξει....ξερω,      ας   ειναι...

2ο.....η   ΓΝΩΜΗ   ΜΟΥ   ΞΕΚΑΘΑΡΑ    ΕΙΝΑΙ.....---ΟΠΟΙΟΣ   ΔΕΝ   ΘΑ   ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ....

ΑΠΛΑ....ΘΑ   ΤΟ   ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ....

ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ......

Kαζαντζακικός:
και καλυτερα να μετανιωνεις για τα πεπραγμενα παρα για οτι δεν εκανες λογο

ΦΟΒΟΥ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ  ΜΟΥ,    KAZANTZAKIKOS.....

---Σ Τ Ε Ι Λ Ε .....ΤΟΥΤΟ    ΤΟ   ΜΥΝΗΜΑ,    ΣΕ  ΚΑΘΕ   Γ Ω Ν Ι Α ....

ΓΙΑΤΙ.....ΟΠΟΙΟΣ    ΒΑΔΙΣΕΙ   Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α ....ΣΤΟ   ΜΟΝΟΠΑΤΙ    ΠΟΥ   Ο Δ Η Γ Ε Ι ....

ΣΤΟ    Σ Π Ι Τ Ι   ΜΟΥ.....     Α Υ Τ Ο Σ /ΤΗ....

ΘΑ    Α Ν Α Σ Τ Η Θ Ε Ι .....----

ΕΝ   Ζ Ω Η .....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση