'Αρθρα Εσωτερισμού > Εσωτερισμός
TO Λ Α Θ Ο Σ .....ΩΣ .... Α Π Ο Π Ρ Ο Σ Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Σ Μ Ο Σ .....
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
--- Παράθεση από: Rose στις Νοεμβρίου 23, 2011, 22:52:30 ---
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Νοεμβρίου 23, 2011, 21:30:31 ---Αψογος ο Αδελφός
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: προμηθέας στις Νοεμβρίου 23, 2011, 21:28:10 ---Οσο ο καιρός περνάει τόσο πιο πολύ αρχίζω και καταλαβαίνω τον αδελφό suida.
Μου αρέσει..
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση από: άγγελος στις Νοεμβρίου 22, 2011, 16:08:42 ---ΒΡΗΤΕ.....ΤΟΝ.....SUIDA!!!!!!!! αδέλφια!...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο Αδελφός Suida,
έχει πολλούς θαυμαστές...
--- Τέλος παράθεσης ---
ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ. (ο ποιο ''δημοφιλής'' Αδελφός.. ) σε αναγνωσιμότητα κειμένων ΕΝΝΟΕΊΤΕ!! :D :D :D
;D ;D ;D
Rose:
Αδελφή μου,
το ξέρω πως το προτείνεις καλοπροαίρετα, και αθώα, αλλά δυστυχώς ένα τέτοιο δημοψήφισμα, του στυλ ποιος είναι ο καλύτερος, κτλ.. θα πίκραινε πολλούς. Αν και μεγαλώσαμε, το παιδί μέσα μας, παραμένει παιδί... :D
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
--- Παράθεση από: Rose στις Νοεμβρίου 26, 2011, 23:33:52 ---Αδελφή μου,
το ξέρω πως το προτείνεις καλοπροαίρετα, και αθώα, αλλά δυστυχώς ένα τέτοιο δημοψήφισμα, του στυλ ποιος είναι ο καλύτερος, κτλ.. θα πίκραινε πολλούς. Αν και μεγαλώσαμε, το παιδί μέσα μας, παραμένει παιδί... :D
--- Τέλος παράθεσης ---
;D ;D Μα...καλά.....θέλει διευκρίνηση πως έκανα χιούμοράκι??....... :P
Τόσο καιρό μαζί σας (καλά εσύ ROZE MΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!! :-* ) με ξέρεις πια καλά πως κάνω αστειάκια..χε χε χεεε
Οι άλλοι όλοι δεν με κατάλαβαν ακόμη....??? ??? ???
Αν είναι να κάνουμε δημοψήφισμα θα κάνουμε ποιός είναι ο πιο...γοητευτικός...εννοείτε... !! 8) 8) 8) ;D
Rose:
--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Νοεμβρίου 27, 2011, 00:20:50 ---Αν είναι να κάνουμε δημοψήφισμα θα κάνουμε ποιός είναι ο πιο...γοητευτικός...εννοείτε... !! 8) 8) 8) ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα με βάζατε σε πολύ δύσκολη θέση ποιον να ψήφιζα, πραγματικά... ::) είστε όλοι σας μοναδικοί... :D
giannis9:
Αν είναι να κάνουμε δημοψήφισμα θα κάνουμε ποιός είναι ο πιο...γοητευτικός...εννοείτε... !! Cool Cool Cool Grin
θα αναψουμε καζανια δηλαδη ? :P :P :P
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση