'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Θεωρίες για εξωγήινους και κούφια γη
Ποια είναι η ομάδα Ε?
suida:
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ....SERAPIS.....
E Γ Ω .....Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ....Ο suida... ε ι χ α ε ν α ο ν ε ι ρ ο .....χ θ ε ς.....
<< ε ι μ α σ τ α ν .....κ α π ο υ .....σαν β α σ ι λ ι κ η ....α ι θ ο υ σ α .,,..θυμαμαι....
τις ψ η φ ι δ ε ς ....ως δ ι α κ ο σ μ ο .....στα γ υ μ ν α π ο δ ι α μας.....
φορουσαμε.....κατι σαν μ α κ ρ υ φ ο ρ ε μ α .....α γ κ α θ ω τ ο .....στο σ ω μ α μας....
τα χερ ι α μας.....δεμενα με σκοινι....ε μ π ρ ο ς μας.....
Α Ι Μ Α ....ε σ τ α ζ ε .....απο το π ρ ο σ ω π ο σου..... α χ ν α ....δεν β γ α ζ α μ ε ...
γ ν ω ρ ι ζ α μ ε ......
ΣΕ μικρη.....αποσταση.....τεσσερα.. Σ Τ Α Σ Ι Δ Ι Α .....ΣΕ Σ Χ Η Μ Α .... Ε.....μας εκλειναν...
τη θ ε α ....των π ρ ο σ ω π ω ν ......που .....Ζ.....σ χ η μ α τ ι ζ α ν ....πισω τους....
η π α ρ α ξ ε ν η .....η σ υ χ ι α ....κομματιαστηκε........απο το ουρλιαχτο.....
ο ρ θ ο δ ο ξ ι α ..... και ....Ε.....!!!
Α Θ Ε Λ Α ΜΑΣ..... Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Α Μ Ε ......
ΚΑΠΟΙΟΣ..... ε β α λ ε .....φ ω τ ι α ....στα Σ Τ Α Σ Ι Δ Ι Α .....
Κ Α Π Ο Ι Ο Ι ....ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ.... ΠΡΟΣ Α Υ Τ Α .....>>
Ξ Υ Π Ν Η Σ Α ......Μ Ο Υ Σ Κ Ε Μ Α .....ΣΤΟΝ Ι Δ Ρ Ω Τ Α .... Α Λ Α Φ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ .....ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ....
Α Κ Ο Μ Α .....Α Ν Τ Η Χ Ο Υ Ν .....ΟΙ Λ Ε Ξ Ε Ι Σ ......ορθοδοξια..... Ε.....ορθοδοξια.....Ε....
αν.... με Α Κ Ο Υ Σ ....ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ Ε Ι Σ Α Ι ....ΣΕ Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω .....ΑΠΑΝΤΗΣΕ..... ΑΠΑΝΤΗΣΕ.....
Φ Ο Β Α Μ Α Ι .....
την Γ Α Λ Α Ξ Ι Α Κ Η .....ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....ΤΩΝ Ε Ψ Ι Λ Ω Ν ......!!
suida:
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ.....SERAPIS....
Θ Ε Λ Ω .....ΝΑ Ε Κ Φ Ρ Α Σ Ω ....ΚΑΤΙ....Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ ....αν μου επιτρεψεις....
Λ Ο Ι Π Ο Ν ..... ΘΕΛΩ....ΝΑ ΜΟΥ Α ΠΑ Ν Τ Η Σ Η Σ .....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.....
<< την λεξη...... Ι Ε Ρ Ο Φ Α Ν Τ Η Σ .....την Ε Χ Ε Ι Σ ......
Σ Κ Ε Φ Θ Ε Ι .......... Π Ο Τ Ε ΣΟΥ....!?!?!>>
Με αγαπη.....suida....
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αμυδρά Αδελφέ, τον Ήλιο συλλογάμε πάντα, τον Ήλιο και τον Έρωτα. Είμαι "ερωτευμένος" με τον Ήλιο, γιαυτο μου αρέσει η "νύχτα".
Αγαπώ τον βυθό και τον ουρανό γιατί μοιάζουν, μέσα στο ένα βλέπεις τον άλλο.
suida:
Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ......Ε Κ Ε Ι Ν Ο , ΜΕΣΑ ΜΑΣ- ΔΕΝ Ξ Ε Υ Ρ Ω .....ΤΙ ΕΙΝΑΙ......
ΑΛΛΑ, Ξ Ε Υ Ρ Ω ......ΠΩΣ Ε Ι Ν Α Ι .... ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
Η Ρ Ε Μ Ο ......ΚΑΙ Δ Ρ Ο Σ Ε Ρ Ο .....
Σ Τ Α Θ Ε Ρ Ο ......ΚΑΙ Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Ο .....
ΔΕΝ ΤΟ Ξ Ε Υ Ρ Ο Υ Μ Ε .... Ε Ι Ν Α Ι , Χ Ω Ρ Ι Σ Ο Ν Ο Μ Α ...... ΛΕΞΗ...... Α Ρ Ρ Η Τ Η ....
ΔΕΝ Ε Ι Ν Α Ι .....ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Λ Ε Ξ Ι Κ Ο ... Ε Κ Φ Ρ Α Σ Η ..... Σ Υ Μ Β Ο Λ Ο ....
Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ε Τ Α Ι .....Π Ε Ρ Ι Σ Σ Ο Τ Ε Ρ Ο .....ΑΠ" ΟΣΟ Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Μ Α Σ Τ Ε ....
Ε Κ Ε Ι Ν Ο .......Ε Ι Ν Α Ι Η Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α ...., Ο Φ Ι Λ Ο Σ ..., ΠΟΥ ΜΑΣ ..... Ξ Υ Π Ν Α .....
ΜΕ ΤΟ Α Γ Κ Α Λ Ι Α Σ Μ Α ΤΟΥ......
Ο ΕΡΩΣ....ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ.....
Rose:
--- Παράθεση από: suida στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 13:51:09 --- Φ Ο Β Α Μ Α Ι .....
την Γ Α Λ Α Ξ Ι Α Κ Η .....ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....ΤΩΝ Ε Ψ Ι Λ Ω Ν ......!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Αδελφέ μου, μην τη φοβάσαι... είναι Φανταστική, όπως και ο Σατανάς τους... :D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση