'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Θεωρίες για εξωγήινους και κούφια γη
Ποια είναι η ομάδα Ε?
suida:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....ΑΝ ΤΟ Κ Α Λ Ο Σ Κ Ε Φ Τ Ε Ι .....Κ Α Ν Ε Ι Σ .....ΑΓΑΠΗΤΗ.....
ΣΤΟΝ Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Σ Μ Ο ......ΚΑΙ ΣΤΟΝ Μ Ω Α Μ Ε Θ Α Ν Ι Σ Μ Ο .....
Ο Θ Ε Ο Σ .....
Μ Ο Ι Α Ζ Ε Ι ......ΝΑ Λ Ε Ε Ι .....ΣΕ Ε Μ Α Σ .....ΤΟΥΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ .....
<< Ε.!! ΕΣΕΙΣ... ΤΣΙΦΤΕΣ.....ΓΙΑ Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε ..... Κ Α Τ Ι .... Λ Ο Ι Π Ο Ν ....
Ο Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ ......ΚΑΙ Η Κ Ο Λ Α Σ Η .... Α Ν Η Κ Ο Υ Ν .....
ΣΤΗ Δ Ι Κ Η ΜΟΥ...... Δ Ι Κ Α Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α ..... Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ....!?!? >>
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ SERAPIS..... MHΠΩΣ....ΛΕΩ ...ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ... Κ Ρ Α Τ Α Σ .....ΑΡΙΘΜΟ....
Σ Τ Α Σ Ι Δ Ι Ω Ν ...... ΜΗΠΩΣ.... ΕΤΣΙ.....ΓΙΑ ΤΟ Ν Ο Υ Μ Ε Ρ Ο ....
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Πρέπει να μαστε στα 5 τώρα.
Rose:
--- Παράθεση από: suida στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 23:48:39 --- << Ε.!! ΕΣΕΙΣ... ΤΣΙΦΤΕΣ.....ΓΙΑ Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε ..... Κ Α Τ Ι .... Λ Ο Ι Π Ο Ν ....
Ο Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ ......ΚΑΙ Η Κ Ο Λ Α Σ Η .... Α Ν Η Κ Ο Υ Ν .....
ΣΤΗ Δ Ι Κ Η ΜΟΥ...... Δ Ι Κ Α Ι Ο Δ Ο Σ Ι Α ..... Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ....!?!? >>
--- Τέλος παράθεσης ---
Η Κβαντική Φυσική τονίζει πως Ολάκερο το Σύμπαν αλλά και κάθε επιμέρους στοιχειώδες σωματίδιο χαρακτηρίζεται από μία Διάνοια. Εφόσον λοιπόν αυτή η Διάνοια, αυτή η Ανώτερη Νοημοσύνη του Σύμπαντος, ο Θεός όπως αποκαλούμε αυτήν την Διάνοια, βρίσκεται μέσα στον Κόσμο μας, και μέσα στην ύπαρξή μας, ως κομμάτι αυτού του κόσμου, γιατί ο Παράδεισος και η Κόλαση να βρίσκεται εκτός μας, ή εκτός του εν ζωή Κόσμου μας?
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε αυτήν την Διάνοια μέσα μας, που έχουμε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, να την υποστηρίξουμε να την ενισχύσουμε έτσι ώστε οι επιλογές της ζωής μας, να προέρχονται από τη θεϊκή μας φύση, από την Ανώτερη Φύση μας, και όχι από την κτηνώδη. 'Ετσι θα αποφύγουμε την Κόλασή μας, και θα βιώνουμε έναν Επίγειο Παράδεισο.
tzamiank:
παραδεισος και κολαση ανδρας γυναικα ψυχη και σωμα ουρανος και γη ορατο και αορατο.Μονο με τον γαμο αναδυεται ο συμπαντικος νομος.
suida:
ΑΓΑΠΗΤΕ....TZAMIANK.....AN MOY EΠΙΤΡΕΨΕΙΣ.....
ΝΑΙ,......ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ....ΕΙΝΑΙ....Ο Ι Ε Ρ Ο Σ Γ Α Μ Ο Σ .....η"....Η Ψ Υ Χ Ι Κ Η Σ Υ Ζ Ε Υ Ξ Η ....
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ......θαλεγα....ΑΛΛΑ....ΓΝΩΜΟΔΟΤΩ......Ο,ΤΙ....ΙΣΩΣ...ΝΑΝΑΙ....ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ....
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ.... " Ι Ε Ρ Ε Α ."....ΚΑΙ " Κ Ο Υ Μ Π Α Ρ Ο Υ ...."..
ΤΩΡΑ....ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ....Ο ΙΕΡΕΑΣ....ΕΙΝΑΙ....Η Ο Π Ο Ι Α ...!?! Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η Σ ....
ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.... ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ/ΡΑ.... Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ Ε Ρ Ω Σ ....
ΚΟΙΝΩΣ........Α Γ Α Π Η ..... ΙΣΩΣ....
AΓΑΠΗΜΕΝΕ.....ΤΖΑΜΙΑΝΓΚ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ....ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΤΗΝ Ε Ν Α Ρ Ξ Η ....Κ Α Π Ω Σ ....ΕΤΣΙ.... Α Κ Ο Υ ....
<< Σ Υ Ν Ο Δ Ο Ι ..... ΤΗΣ Μ Η Τ Ρ Ο Σ .....ΤΗΣ ΤΑ Ο Ρ Η ....Π Ε Ρ Ι Ε Ρ Χ Ο Μ Ε Ν Η Σ ...
ΕΝ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Ε Ι .....Ε Κ Σ Τ Α Σ Ε Ω Σ .....
Δ Ε Ι Κ Ν Υ Ο Ν Τ Ε Σ ........ ΤΑΣ Ι Ε Ρ Α Σ Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Α Κ Α Σ Τ Α Λ Ε Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ ....
Ε Λ Θ Ε Τ Ε Ε Υ Μ Ε Ν Ε Ι Σ ..........
ΤΟΥΣ Ε Υ Φ Η Μ Ο Υ Σ Λ Ο Γ Ο Υ Σ Ε Ι Σ Α Κ Ο Υ Ο Ν Τ Ε Σ .........
Π Ρ Ο Σ Η Ν Ε Ι Σ ......... ΕΙΣ ΤΟΝ Μ Υ Σ Τ Α Γ Ω Γ Ο Ν ......
Α Ι Ω Ν Ι Ω Σ ...........
Μ Ε Τ Α Χ Α Ρ Μ Ο Σ Υ Ν Ο Υ ......... Θ Υ Μ Ο Υ.......>>.
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση