'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ελευθεροτεκτονισμός
A Ρ Ρ Η Τ Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ .... ΚΡΑΥΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
suida:
ΤΡΙΤΗ.....απογευμα....λιγο πριν το ηλιοβασιλεμα.....ΣΠΙΤΙ...ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ...ΓΑΝΤΙΑ ΑΣΠΡΑ....ΠΑΤΟΥΜΕΝΟ.....
ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ....ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...για την ΕΙΣΟΔΟ....χτυποκαρδι....ΣΚΕΨΕΙΣ....διαφορες...
ερωτηματικα.....εσωτερικης Κ Α Υ Σ Ε Ω Σ .....
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.... ΟΔΗΓΗΜΑ.... πιασε την Α Χ Α Ρ Ν Ω Ν ....μπες....ΤΩΡΑ...σηματοδοτες.....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.....
ΟΥΦ...!! ΦΘΑΣΑΜΕ....βρες ΠΑΡΚΙΝΓΚ... Ε Ν ΤΑ Ξ Ε Ι ....ενταξει.... Ω Ρ Α Ι Α ....!!
"ΝΑ ΤΟ Π Λ Υ Ν Ο Υ Μ Ε ...!?!" ερχεται η ε ρ ω τ η σ η .....
και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ....-"" ΝΑΙ, Β Ε Β Α Ι Α....ναι..."" ......κοιτω.... ολα τα αμαξια .... π ο λ υ τ ε λ ε ι α ....
Μ Α Λ Ι Σ Τ Α..... ωραια.....
επιτελους.....μπηκα....στο V . I . P .......E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ .....
Ψαχνω....την Γραβατα...στον κ ο μ π ο ....αισθηση....σωστα...σωστα... τα γαντια-τα γαντια....ωραια..
ΠΕΡΝΩ....την Χ Ρ Υ Σ Η πορτα... προχωρω....στον Ε Λ Ε Γ Χ Ο ....ναι ..Ε Ι Μ Α Ι ... ω ρ α ι α ...Ω Ρ Α Ι Α ....
ΠΙΝΑΚΑΣ.... ταδε στοα....στον ταδε οροφο...αιθουσα αρ. ταδε....ωραια...ΩΡΑΙΑ...
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ....αρκετοι....με χαρτοφυλακες.... φαινονται....ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ....Σ Ο Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α .....
ΣΚΕΨΕΙΣ....εχεις πολλα να ΜΑΘΕΙΣ....εχεις π ο λ λ α .. π ρ ο σ ε χ ε .....Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε ....
ΑΣΑΝΣΕΡ....οροφος...Α !! ΟΙ Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ι ΜΟΥ... Γεια χαρα... τι κανετε.... Κ Ε Ν Ο .... Σ Ο Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α...
ΠΟΔΙΕΣ....ΧΕΙΡΟΚΤΙΑ...ΜΕΤΑΛΙΑ... σοβαροτητα.....Σ Ο Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α ....ναι ....μ α λ ι σ τ α ....κ ο μ π ο ς... λαιμος..
ουφ!! μπηκαμε....επιτελους....Μ Π Η Κ Α Μ Ε ....
Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Η .... θ ε μ α ....Α Ο Ρ Ι Σ Τ Ο Ν ... ω ρ α ι α....ω ρ α ι α... τι να π ω ...!! Α Ν Α Μ Ο Ν Η ....
Α Ν Α Μ Ο Ν Η ...-"..κ α ν ε ν α ς για το Θ Ε Ι Ο ....!?!..".... Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ......
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ.....ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ.... Δ Ι Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι ....Ε Π Ο Π Τ Ε Σ .....
Κ Α Ν Ε Ν Α Σ .....ΓΙΑ ΤΟ Θ Ε Ι Ο .....!! ρε παιδια... Κ Α Ν Ε Ν Α Σ .....
ΚΕΡΙΑ....ΑΛΥΣΣΟΣ....ΤΑΠΗΤΑΣ...ΚΑΛΛΟΣ .....Δ Υ Ν Α Μ Η ....ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ....ΣΤΕΓΑΣΤΗΣ....
Ο Υ Ρ Λ Ι Α Ζ Ω ....." Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ..... ΓΙΑ ΤΟ Θ Ε Ι Ο ..... " ρε παιδια... -" κ α ν ε ν α ς..." !?! .....
"κ α ν ε ν α ς.....ρε γ α μ ω τ ο ... κ α ν ε ν α ς ..."
Σ κ ω τ ι α .....αγγλια....ΡΟΥΣΛΙΝ....ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ.... Σ Π Α Θ Ι Α .....ΣΤΑΥΡΟΙ....Θ Η Σ Α Υ Ρ Ο Ι ....Σ Υ Μ Β Ο Λ Α...
-"" Ε Ι Ν Α Ι .....ΚΑΝΕΝΑΣ....ΕΔΩ.... ΓΙΑ ΤΟ Θ Ε Ι Ο ...!!"" ρωταω.... Γ Α Λ Λ Ι Α ...!?! ΖΑΚΥΝΘΟΣ....!?!
-" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....λεω....ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ..."'... Π Λ Α Κ Α.....ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....ναι ...Π Λ Α Κ Α....!!!
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ..... σ κ ε π τ ο μ α ι ....α κ ο υ ω διαφορα.... θ ε ε μου....θεε μου....!!
-" ειμαι Λ Α Θ Ο Σ ...!?!" ..... ΣΚΕΨΗ..... -""ΝΑΙ , βεβαια... βεβαια... Δ Ο Γ Μ Α ΚΑΙ Τ Υ Π Ι Κ Ο Ν ...
Υ Ψ Η Λ Η Σ Τ Ε Χ Ν Η Σ ....".....ΩΧ!! θαλασσα τα"κανα.....θ α λ α σ σ α.... Τ Ω Ρ Α ....!?!
ΧΑΜΟΓΕΛΑ.... ΒΛΕΜΑΤΑ....πανω μου.... χμμ..!! χμμ!!..... -" ΛΟΙΠΟΝ....ΑΚΟΥ....Α Υ Τ Α ΠΟΥ ΛΕΣ....
Π Ρ Ε Π Ε Ι .....ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η Σ ....νεαρε.... π ρ ε π ε ι ...""....!! α λ α ς ...!!!
Φ Ω Ν Η ....σκεψης....!! μεσα μου....
-" ΚΑΛΑ....ΕΣΥ....ΤΩΡΑ... ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ..."..... ΔΗΛ... " Ε Γ Ω .....ΑΝ Η Θ Ε Λ Α ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..!?!
Ε...!! ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ....!!!"" Κ Ε Ν Ο ..... Σ Ι Ω Π Η .... Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α ....ΓΥΡΩ ΜΟΥ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΦΕΥΓΟΥΜΑΙ.....Ν Τ Ρ Ο Π Η ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ....ΝΑ Ξ Ε Φ Υ Γ Ω .... ΝΑ Ξ Ε Φ Υ Γ Ω ....
"ΤΙ ΚΑΚΟ Ε Κ Α Ν Α....ΤΙ ΚΑΚΟ..."" ΚΕΝΟ.....
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Βλέπω Κάνεις αταξίες και εσύ SUIDA
suida:
Α ΓΑ Π Η Μ Ε Ν Ε ΜΟΥ ..... SERAPIS....
O X I ....Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ .....
ΞΕΡΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ....Ο Χ Ι ...
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ Α Ν Ε Φ Ε Ρ Ε Σ ....
ΑΚΟΥ....ΑΥΤΟ...." ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ....ΗΜΟΥΝ....ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ Ζ Ω Ο ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΩ...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑ.....ΣΤΗΝ Φ Ω Λ Ι Α ΤΟΥ....""
"Ε Κ Ε Ι .....ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ....ΚΑΙ ΕΙΔΑ....Ο, Τ Ι ....ΤΑ Ζ Ω Α ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ..
Γ Ν Ω Σ Τ Ο ΜΟΥ....".....
" Ο Ε Λ Ε Φ Α Ν Τ Α Σ .....ΤΟ "Ε Π Α Ι Ζ Ε ".....Λ Ι Ο Ν Τ Α Ρ Ι ....ΚΑΙ ΤΟ Φ Ι Δ Ι ....Α Ε Τ Ο Σ ..."
"ΤΟΤΕ....ΚΑΙ Ε Γ Ω ....ΤΟ Ε Π Α Ι Ξ Α.... Π Ο Ν Τ Ι Κ Ι ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
Η Μ Α Ν Α ΤΟΥ Φ Ε Υ Γ Α.....ΔΕΝ Ε Κ Λ Α Ψ Ε .....Π Ο Τ Ε ...""
Η" .....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΕΙΠΕΣ....Ο Σ Ω Ζ Ω Ν ΕΑΥΤΟ.... Σ Ω Θ Η Τ Ω ....!!!!!!!!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.....ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.....
Ορφέας:
....Ήταν ζώα πολλά και διάφορα (μάλλον τόπαιζαν διαφορετικά γιατί όλα τους μα όλα ήταν ....ελέφαντες.... Κι άντε μετά εσύ να πεις ότι δεν είσαι ....ελέφαντας....
Υπάρχει όμως σοβαρότητα.... Σοβαρότητα για γέλια, κωμωδία.... Μια κωμωδία σκέτη ....τραγωδία....
ΣΕΡΑΠΙΣ:
Έτσι είναι, έχω βιβλία που διαπραγματεύονται αυτό ακριβώς που παρατηρείς και εννοούμε από το 1950 και πίσω. Και ισχύει γενικά για όλα του είδους τάγματα.
Δεν θα ήθελα να εκφραστώ βέβαια, μην ψάχνεις τους ζωντανούς μέσα στους νεκρούς
και κατά μία άποψη είναι μέρος του θείου δρωμένου και αυτοί.
Χωρίς να είμαι εναντίον των χώρων, γιατί για άλλα είδη προσφέρουν πάρα πολλά.
Η δύναμη του νου να είναι κοντά σου
και να φιλάγεις την εσωτερική χαρμολύπη σου, ως διδάσκαλο του κρανίου (τόπο) γιατί αυτή δημιουργεί, θα την κλέψουν και θα την παρουσιάσουν ως δικιά τους, παραλλάσσοντας αυτά που έχουν ειπωθεί από σένα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση