Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί

Ποιοι είναι οι ιθύνοντες που προωθούν νέο κύμα ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα?

<< < (4/26) > >>

ΣΕΡΑΠΙΣ:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:33:44 ---
--- Παράθεση από: SERAPIS στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:10:02 ---Ξέσπασμα του συλλογικού ασυνειδήτου, μαζεύτηκαν πολλά. Κόπρισαν αρκετό καιρό πολύ. η ψυχή των Ελλήνων δεν δουλεύεται το αγνόησαν.Γεμίσαμε βαρβάρους στην ψυχή
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ φίλε επικροτείς τα γεγονότα που διαδραματίζονται; Τα ασπάζεσαι; Θα συμμετείχες κι εσύ με τον ίδιο τρόπο για τον θάνατο του παιδιού αν σου δινόταν η ευκαιρία; Θα διδάξεις στα παιδιά σου τον ίδιο τρόπο αντίδρασης σε παρόμοια μελλοντικά περιστατικά;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ trithemiusΘα διδάξω στα παιδιά μου Ανθρωπιά, συναίσθημα, συμπόνοια, αλληλοβοήθεια, σεβασμό, να αγαπούν και να αναγνωρίζουν όλα τα όντα του βασιλείου της φύσης, να αποφεύγουν τα είδωλα, πόσο μάλλον τα είδωλα του νου τους, κυριαρχία του εαυτού τους, μα πάν απ όλα να μην προσβάλει κανείς την αξιοπρέπεια τους, ούτε να προσβάλουν του άλλου, Θα τους διδάξω να είναι Έλληνες, στην ψυχή και στο πνεύμα, να μην οικειοποιούνται τίποτα ξενόφερτο, θρησκείες τάσεις, κατευθύνσεις κλπ, εκτός του χρήσιμου, γιατί αυτός ο τόπος γέννησε τους "θεούς" θα τα διδάξω να αγαπούν τον Ήλιο, το σώμα τους, την σκέψη τους, την ψυχή τους, να γνωρίζουν ότι όλα είναι παροδικά, και μόνο οι εσωτερικές αξίες μένουν που όμως λησμόνησαν πολλοί, και για αυτό έχουμε όλο αυτό το ξέσπασμα, με όλα αυτά θα αποτρέπονται τέτοια φαινόμενα, όμως όλα αυτά θα συμβαίνουν όσο δεν διδάσκονται αυτά.

Rose:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:56:07 ---Θα αντιδρούσες με τον ίδιο τρόπο σε αυτό το γεγονός; Θα διδάξεις στα παιδιά σου μία παρόμοια συμπεριφορά αύριο-μεθαύριο; Αφού θεωρείς ότι τέτοιες καταστροφικές συμπεριφορές σε εκφράζουν, να θεωρήσω ότι τις επιβραβεύεις και τις ασπάζεσαι; Να θεωρήσω πως ασπάζεσαι φράσεις του τύπου "το σχολείο φωτίζει καλύτερα όταν πάρει φωτιά";
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Trithemius,

μαζί με αυτά τα παιδιά, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, βάζοντας ΦΩΤΙΑ στα μυαλά και τις ψυχές των Ανθρώπων...

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιδράσει στο ΑΔΙΚΟ, στον ΦΟΝΟ, στον ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, στην ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ...

Απλά τους ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ... και τους είμαστε ευγνώμονες διότι μας ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ, ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...

Ειδάλλως δεν ξυπνάμε με τίποτα...

Όταν η Ελλάδα κινδυνεύει, οι ΝΕΟΙ μας πάντα ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ...

Κανένας:
Κατανοώ τα παιδιά στους δρόμους, αποδοκιμάζω όμως τις καταστροφές περιουσίας απλών ανθρώπων.  Ανθρώπων που μοιραζόμαστε τα ίδια καθημερινά προβλήματα διαβίωσης.  Άνθρωποι που θα μείνουνε άνεργοι διότι το κατάστημα που δουλεύανε καταστράφηκε. 

Μόλις τώρα στις ειδήσεις έλεγε για κατάστημα του «Γερμανού» που πυρπολήθηκε και οι άνθρωποι που μένουν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας κινδυνεύουν και καλούν σε βοήθεια.

Από την άλλη, ο κόσμος εξεγείρεται όχι από ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά από τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτά τα χρόνια.

Μόλις ανοίγω την τηλεόραση σήμερα το απόγευμα βλέπω τα τρέχοντα γεγονότα: «Νεαροί προσπαθούν να εισβάλουν στη Βουλή.  Μάχη με τους αστυνομικούς.»

Αυθόρμητα πηδάω πάνω και φωνάζω :

Μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

etidorhpa:
Αγαπητε Trithemius,εγω στο παιδι μου εχω προσπαθησει να του δωσω,(περα απο τα αυτονοητα-αγαπη,κλπ),την "ανησυχια",να μπαινει στα πραγματα σε "βαθος",και να μην στηριζεται σε οτι του σερβιρουν..
για παραδειγμα,ενω για 3 μερες η χωρα ειναι σε αυτην την κατασταση,στα καναλια μιλανε ολοι οι υπολοιποι για τους "υπαιτιους",εκτος απο τους ιδιους...
επισης της μαθαινω να κυνηγα τα ονειρα της,και ας "μαθει" απο τα λαθη της..

αλλα πρωτιστως της μαθαινω και νομιζω το εχω καταφερει,να αποφευγει τυπους σαν και αυτους:

http://www.youtube.com/watch?v=drXF7n4CkPA

(η ελληνικη αστυνομια,οταν δεν παει για donuts!!)

+n-

Rose:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:22:12 ---Η περίπτωση του Καρβέλα και της Πάνια ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος αλλά η όλη τους συμπεριφορά καταδεικνύει πως εκμεταλλεύτηκαν ΑΡΙΣΤΑ το περιστατικό. Πραγματικά οι απαντήσεις, οι εντυπώσεις και το όλο κλίμα ψευτοτρομοκρατίας που δημιούργησαν τους εξέθεσε. Ξαφνικά από hard-core ανατρεπτικά άτομα που δεν μασάνε τίποτα γίνανε τρομαγμένα κοτοπουλάκια μετά το περιστατικό. Δεν πείθουν κανέναν!
--- Τέλος παράθεσης ---

Κατέθεσαν την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ τους απέναντι στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της Αστυνομίας, και φυσικά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, μια και λίγες μέρες αργότερα, είχαμε την δολοφονία του 15χρονου.

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:22:12 ---Πως αποδεικνύεις ότι προωθούνται φασιστικές συμπεριφορές; Έχεις κάποιο έγγραφο, δήλωση ή κάτι σχετικό που αναφέρει πως το προφίλ της ελληνικής αστυνομίας αλλάζει και αποκτά φασιστικές προεκτάσεις; Να το δούμε. Ξαναλέω πως η πράξη του αστυνομικού είναι ΑΣΧΕΤΗ με το πως έχει οριστεί να δρα η αστυνομία. Και η ελλάδα ξεσηκώθηκε μεν αλλά οι περισσότεροι μάλλον δεν ξέρουν το γιατί.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ακριβώς επειδή κάποιοι από εμάς φαίνεται να είναι παντελώς ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, για το τι διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα, καλά μας κάνουν τα παιδιά... Η Ελληνική κοινωνία ακροβατεί επικίνδυνα στα ΑΚΡΑ, και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:22:12 ---Ξέρουμε πως δημοσιογράφοι όπως ο Μάκης ή και άλλοι που ασχολούνται με βαρύγδουπες αποκαλύψεις, μας αποκαλύπτουν ΟΛΑ όσα τύχει να γνωρίζουν ή μήπως κρατάνε πάντα κρυφούς άσσους για να προστατευτούν όταν δυσκολέψουν τα πράγματα; Μήπως η αποκάλυψη των ειδήσεων γίνεται επιλεκτικά και βάσει κριτηρίων; Λέω μήπως... Οπότε για τέτοιους ήρωες δημοσιογράφους μιλάμε; Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει έστω έναν που κάνει μεν σημαντικές αποκαλύψεις αλλά δεν φιλτράρει τις πληροφορίες του...
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτή η δήλωση είναι απαράδεκτη και επιδυκνείει μεγάλη αχαριστία... 'Ανθρωποι σαν τον Μάκη, παλεύουν καθημερινά, έτσι ώστε να ξεσκεπάσουν πλήθος από απάτες, και να βοηθήσουν την κοινωνία τους... βάζοντας σε κίνδυνο την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους.

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 08, 2008, 20:22:12 ---Ξαναρωτάω λοιπόν, αν πράγματι η συμπεριφορά τους δεν είναι παραβατική, αν πράγματι εκφράζουν τον ελληνικό λαό, αν πράγματι είναι αυτοί οι τύποι οι σημερινοί ΗΡΩΕΣ, τότε γιατί κρύβουν τα πρόσωπά τους;;; Εγώ ποτέ μου δεν έχω δει θρασύδειλους ήρωες! Οι πραγματικοί ήρωες, και από αυτούς εκείνοι που διαλέγουν τον δρόμο της έντονης και ριζοσπαστικής (πλην όμως σύννομης) αντίδρασης, πράττουν το καθήκον τους χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και χωρίς να τρέχουν να κρυφτούν στο Πολυτεχνείο για να μην συλληφθούν!
--- Τέλος παράθεσης ---

Διότι Trithemius έχουν το δικαίωμα να προστατέψουν τον εαυτό τους και την ζωή τους, όπως πράττεις και εσύ αυτή την στιγμή.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση