Σχόλια > Εγκλημα στο χώρο της Υγείας
Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤHΣ ΨΥΧΙΑΤΡIKHΣ
Trithemius:
Για τον Φιλόθεο Φάρο έχω να πω ότι αποτελεί προσωπικότητα που αν και δηλώνει παπάς, αποστασιοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την γνωστή παρωπιδική οπτική των χριστιανών παπάδων. Τουλάχιστον από συνεντεύξεις του που διάβασα αυτό αποκόμισα...
etidorhpa:
--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 02, 2008, 17:40:49 ---Για τον Φιλόθεο Φάρο έχω να πω ότι αποτελεί προσωπικότητα που αν και δηλώνει παπάς, αποστασιοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την γνωστή παρωπιδική οπτική των χριστιανών παπάδων. Τουλάχιστον από συνεντεύξεις του που διάβασα αυτό αποκόμισα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνω,εχει πολλες αποψεις λιγο πιο Εσωτερικου Χριστιανισμου,και για αυτο προφανως ειναι αγαπητος σε πολλους Χριστιανους.Μαλιστα σε καποιο σημειο ειπε οτι θεωρει πολυ εγωιστικο τον δρομο του μοναστισμου και την εγκαταλειψη της καθημερινης ζωης..
Αλλα οι υπολοιπες αποψεις του μου φανηκαν μια «ωδη προς το σκοταδι και το θανατο»
1.-Το σεξ ειναι αμαρτια.
2.-Η εφηβεια ειναι η πιο «θλιβερη» περιοδος στην ζωη του ανθρωπου.
Δηλαδη ενα απο τα κυριοτερα ενστικτα του ανθρωπου,κατ’εξοχην δυναμη Ζωης
καθως και η περιοδος οπου η δυναμη αυτη ανακαλυπτεται,συνειδητοποιειται και
αναπτυσεται,»αφοριζονται...
Δεν μπορω να καταλαβω σε τι ψυχικη ισορροπια θα μπορουσε να ερθει καποιος αν
ζητουσε την βοηθεια του π.Φ.Φ...
Μαλλον θα κατεληγε και αυτος σαν τον Αγιο Αντωνιο..
Ο π.Φ.Φ.,δηλωσε βεβαια οτι περασε μια πολυ ασχημη εφηβεια,οπου θεωρει τωρα οτι ηταν η πιο θλιβερη περιοδος της ζωης του..
Τι να πει κανεις....αβυσσος η ψυχη του ψυχοθεραπευτη..
+n-
Rose:
--- Παράθεση από: etidorhpa στις Δεκεμβρίου 02, 2008, 18:04:39 ---Αλλα οι υπολοιπες αποψεις του μου φανηκαν μια «ωδη προς το σκοταδι και το θανατο»
1.-Το σεξ ειναι αμαρτια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μόνο από αυτό έχει καταδικαστεί ως σκοταδιστής, και αρνητής της Ζωής... 'Οποιος τον πλησιάζει για θεραπεία θα παίρνει οδηγίες για την άλλη ζωή... :D
Trithemius:
Εγώ πάντως προτιμώ να εφαρμόζω την τακτική της μέλισσας. Να παίρνω δηλαδώ από κάθε λουλούδι την καλύτερη γύρη... ;)
Ορφέας:
--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 02, 2008, 18:21:14 ---Εγώ πάντως προτιμώ να εφαρμόζω την τακτική της μέλισσας. Να παίρνω δηλαδώ από κάθε λουλούδι την καλύτερη γύρη... ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Στην σημερινή εποχή δεν είναι πλέον ότι πιο ασφαλές γιατί, το λουλούδι που φαντάζει ως το πιο υγιές, με τα πιο ζωντανά "φυσικά" χρώματα και με γύρη πλούσια σε θρεπτικές και δομικές ουσίες, πολύ πιθανόν να είναι μεταλλαγμένο, με αποτέλεσμα η μέλισσα που το τρυγά να οδηγείται σε τερατογενέσεις. Ο φυσιολογικός φόβος που προειδοποιεί και προφυλάσσει από τραγικές συνέπειες, έχει ωθήσει τον σώφρονα άνθρωπο στην αναζήτηση των παραδοσιακών συνταγών και των αυθεντικών φυσικών προϊόντων....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση