'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ελευθεροτεκτονισμός

Τι είναι η Μασονία?

<< < (27/28) > >>

ΜΥΘΗΡΑ:

--- Παράθεση από: Ορφέας στις Απριλίου 27, 2015, 21:54:01 ---Σωστά, ου μπλέξεις....

Δεν νομίζω πάντως ότι άργησες να καταλάβεις σε τι παράνοια έμπλεξες. Θα ήταν ευτράπελα και διασκεδαστικά τα όσα έχει γράψει ο Βολιώτης "Ναπολέων" - αν δεν ήταν άκρως ψυχωσικά....

Περι συγκέντρωσης τεκτόνων, αυτό που έγινε τελευταία ήταν συγκέντρωση Ναϊτών στην Ρόδο προερχόμενων από διαφορετικές χώρες, για τέκτονες δεν άκουσα κάτι....

--- Τέλος παράθεσης ---

..χμμ μαλιστα ξερεις που μπορω να μαθω για αυτην τη συγκεντρωση,, ποτε εγινε και ποιοι πηραν μερος  ???

οσο για τους  "ναπολεοντες ""ενταξει λενε και αποκαλυποπτικα πραγματα .. και ειμαι παντα  σε διευνηση αυτων που λενε δε τα ακυρωνω μονοκοπανια ..

οι ιδεες ειναι σαν  τα πουλια ...κυκλοφορουν στο αερα ...και τα κεφαλια μας σαν τα χερια που τα τσακωνουν αυτα τα πουλια ...καποια κεφαλια εινα τοσο αξεστα και αγρια που κατα το  τσακωμα των ιδεων αυτες απο πουλια γινονται μαυρα φιδια...βεβεια υπαρχουν κια ιδεες εξα αρχης μαυρα φιδια που τσακωνουν τα αξεστα μυαλα ..τα ακαλλιεργητα ..

..εδω αυτον τον καιρο ασχολουμαι με ενα θεμα "εκκαθαριστικο "" ριχτε καμια ματια αν εχετε διαθεση ...
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=305788

θελω να ανοιξω ενα θεμα για τις εθνικιστικες οργανωσεις στην ελλαδα.. εχετε καποιον τοπο να μου προτεινετε??..κια καποιον να ενημερωνομαι  για τα τεκτονικα τεκταινομενα εκδηλωσεις συνεδρια κτλ

ΜΥΘΗΡΑ:

..χμ ναι υπαρχει μια διεθνη  συναντηση στις 6 Απριλη στην Ροδο ...την βρηκα πατωντας "συναντηση ναιτων ""

τι φρουτα ειναι αυτοι οι κελεμπιες γραφικοι  μουχλόγεροι που λεγονται ναιτες ???που μεχρι να κουνηθει το ενα τους ποδι το αλλο σαπιζει ???...

...ποιον Κυριο πιστευουν αποκαλουνται ???

γιατι ειναι σημαδεμενα τα αμφια τους  με αυτον τον κοκκινο σταυρο ...συμβολο της τυρρανιας του θανατου και  του σφαγιαστικου αιματος ??γιατι φορουν μαυρα γαντια.. εχουν κανει εγκληματα και μαυρες πραξεις ???

....εχω διαβασει για αυτους αλλα θελω και  μια γνωμη απο καποιους ειδικους σε αυτα τα θεματα των ταγματων ...

ΜΥΘΗΡΑ:
...........δεν σας κρυβω Ροσε και Ορφεα...οτι αν γραφω εδω μεσα ετσι μοναχικα χωρις  αλλους συνομιλητες περα απο εσας τους οικοδεσποτες  ειναι γιατι ειμαι πεπεισμενη οτι η δικης σας μυητικη γραμμη της ΑΜΡΑ ειναι σιγουρα υποστενη παρακολουθηση απο τα λαγονικα του Διεθνους Τεκτονισμου που ψαχνουν για παρατυπους αποκρυφιστες ( εξω δηλαδη απο τους δικους τους μυητικους τυπους )..οπως βεβαια και για μοναχικα κορακια σαν και μενα που κροαζουν λογια που σχιζουν τα κρασπεδα των ψευτοναων τους κι ακυρωνουν ολες τις μυησεις τους ...μελετωντας  μυητικα αξιωματα του κατεστημενου τεκτονισμου  διαπιστωνει κανεις διαχυτο το πνευμα της φεουδαρχικης αποικιοκρατικης προτεσταντικης Αγγλιας ..ο τεκτονισμος απο το 18ο αιωνα οταν ενωθηκαν υπο την σκεπη του στεμματος οι υπαρχουσε στοες ...εχασε το οποιο ελευθερο πνευμα του ...και εγινε οτι κι ο κατεστημενος χριστανισμος οταν ν τον οικειοποιηθηκε η βυζαντινη αυτοκρατορια ,,μια Πορνη του Συστηματος που βρισκεται στο ελεος ανεκδιηγητων Κυριων που αυτοσυστηνονται  στις μυησεις τις υψηλες ως Αρχιτεκτονες του Συμπαντος ενω δεν  ειναι παρα ""Σοβατζηδες""χειριστης ποιοτητας ..ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΣΟΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ  ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΓΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ !!

..γραφω λοιοπον για να με ακουνε εκεινοι ...και τα περισσοτερα μηνυματα μου  σε εκεινους  απευθυνονται ...ο τοπος σας εχει γινει ενας τοπος για μενα υπορρητης επικοινωνιας δημοσιας με εκεινους ...δεν εχω βεβαια τις τεκμηριωμενες γνωσεις που απαιτουνται  γιαυτο ζηταω την γνωμη σας σε καποια θεματα ωστε να συμπληρωσω την δικη μου γνωμη την ατεκμηριωτη ...
 ...αν εχετε αντιρρηση για αυτη την επικοινωνια μεσω του τοπου σας ..που ειναι ενα ειδος ανταπαντησης σε προσωπικες εμπιριες εσωτερικες ...κια το θεωρειτε απαρδεκτο και σχιζοφρενικο πεστε το μου να την σταματησω ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ .....( ειχα υποχρεωση να σας αποκαλυψω τις  προθεσεις μου και τα κινηρρα μου για τα ακατανοητα για σας μηνυματα )που στο εξης θα τα βαφω με μωβ ...
=================================

<<Διακηρυξατε οτι Κυριος σας αυτος μονο ξερει τις Κοσμολογικες  Αληθειες και  <<ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ >>αχχα!!!κι εγω σας λεω πετε του Μπαρμα Θανας να περασει απο το μπουγαδομαγαζο μου.. να του πλυνω κανα σωβρακο και μετα να μιλησει αυτος για την Αληθεια ..
 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΕΡΩΝ ΟΡΓΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ  ΚΑΘΕ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ... τοση η λεπρα που ουτε 40 ΠΥΣΤΡΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩΘΕΝ  ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΝΟΥΝ να καθαρισουν βρακι του  >>>

και σας ρωτω γιατι φορατε μαυρα γαντια??? ... ποιες μιερες πραξεις συνδεονται με τα ταγματα σας ???και πιστευετε αυτες τις πραξεις θα τις ξεπλυνει ενας"" Κυριος "" Σοβατζης με απλυτο και τρυπιο σοβρακο ????
...χμ καποια παρεξηγηση εχετε κανει για τις Δυναμεις της Ζωης ..ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ...

ΜΥΘΗΡΑ:
αγαπητοι Ιπποτες της Τρυπιας Καρεκλας ..καλημερα σας ...ομορφη μερα μαγιατικη κι αποφραδα ..σας χαιρετω και σας εχω ενα θεματακι μαγιατικο ....φτου σκωληκομερμηγκοτρυπα κραξκοκαρκοκαρκαραξ !!!

...αν δεν το σβυσουν παρακολουθηστε το ...

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=53&t=307051&p=6541525#p6541525

.. καλω και τους οικοδεσποτες τους φορουμ αυτου να ριξουν μια ματια θα βρουν ενδιαφεροντα στοιχεια

Rose:

--- Παράθεση από: ΜΥΘΗΡΑ στις Μαΐου 08, 2015, 09:02:41 ---αγαπητοι Ιπποτες της Τρυπιας Καρεκλας
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητή ΜΥΘΗΡΑ,

ευχαριστούμε για τις καταθέσεις σου... Καρέκλες δεν υπάρχουν στην ΑΜΡΑ, ούτε στους Αυθεντικούς Τέκτονες...
Οσοι θέλουν να παίζουν με καρέκλες, οι παιδικούς ρόλους, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι, για ψυχαγώγηση...

Αλλο Εργο ψυχής, και άλλο να ξοδεύουμε άσκοπα τον χρόνο μας... κυοφορώντας και διαιωνίζοντας υπαρξιακά αδιέξοδα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση