'Αρθρα Εσωτερισμού > Προτεινόμενα Βιβλία και Ταινίες από την ΑΜΡΑ

Νίκος Καζαντζάκης - Ασκητική

<< < (6/6)

Kαζαντζακικός:
ο Καζαντζακης ηταν ειλικρινης Ελευθεροτεκτων...

ειπα στην μυγδαλια αδελφη μιλησε μου για το θεο...

και η μυγδαλια ανθισε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
ΑΓΑΠΗΤΕ,   ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΙΚΟΣ....ΕΤΣΙ   ΑΚΡΙΒΩΣ, 

---ΣΥΧΝΑ   ΣΤΟ   ΝΟΥ  ΜΟΥ   ΦΕΡΝΩ   ΕΚΕΙΝΟ   ΤΟ  ΦΕΓΓΑΡΙ,

ΤΗ   ΣΙΩΠΗ   ΚΕΙΝΗ,   ΤΗ   ΦΡΙΧΤΗ,   ΤΗΝ   ΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ  ΜΟΥ....

ΠΟΥ   ΟΛΑ   ΤΑ   ΜΥΣΤΙΚΑ   ΤΗΣ    ΤΑ   ΣΙΓΟΛΕΕΙ ,  ΣΤΗ  Ψ Υ Χ Η .....

ΝΑΙ   ΨΥΧΗ   ΜΟΥ,   ΤΟ   ΞΕΡΩ....

ΣΤΑ   Κ Α Π Ν Ι Σ Μ Ε Ν Α     ΕΡΕΙΠΙΑ    ΤΩΝ   Η Λ Ι Θ Ι Ω Ν  ,   ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ    ΑΚΟΜΑ....

ΦΩΤΕΙΝΗ  ΜΟΥ,   ΡΟΔΙΝΗ  ΜΟΥ,    ΩΡΑΙΑ   ΜΟΥ    Θ Υ Μ Η Σ Η .....

Α Δ Ι Α Κ Ο Π Α      ΣΤΑ    ΕΚΣΤΑΤΙΚΑ     ΜΑΤΙΑ  ΜΟΥ,     Φ Τ Ε Ρ Ο Υ Γ Ι Ζ Ε Ι Σ .....

Ω ,    Ψ Υ Χ Η   ΜΟΥ.....

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!     ο  Ηλιος.....αθανατος.

hierophantis:
ενα  απο τα αγαπημένα μου βιβλία ,
ο καζαντζακης ειναι μακράν  ο καλύτερος που εχω διαβάσει .

Rose:

--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 25, 2011, 03:01:24 ---ενα  απο τα αγαπημένα μου βιβλία ,
ο καζαντζακης ειναι μακράν  ο καλύτερος που εχω διαβάσει .
--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ μαζί σου Αδελφέ μου.

'Οσοι έχουμε διαβάσει την ασκητική, θεωρούμε πως τα είπε όλα ο άνθρωπος. Η ενασχόλησή του με τον εσωτερισμό, τον βοήθησε να ανοίξει τις εσωτερικές πύλες και του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου, και έτσι κατά μία έννοια, είδε πολλά και προσπάθησε να μας τα μεταφέρει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση