Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Αποσυμβολισμός
Όνειρα
livelove:
Rose καλό ξημέρωμα να έχουμε...
Ελπίζω να δεις αυτό το μήνυμα...
Ξενυχτώ απόψε σε μια προσπάθεια να κατανοήσω ένα ''όνειρο'' που είδα.
Έναν άνθρωπο ντυμένο με κάτι που έμοιαζε με κάπα. Το κεφάλι του ήταν σκεπασμένο με κουκούλα, αλλά φαινόταν καθαρά το μάλλον σκουρόχρωμο πρόσωπό του, φωτισμένο με πράσινα μάτια. Το ένδυμα αυτό... ήταν στο χρώμα μπλε-μωβ....
Μου έκανε τεράστια ''εντύπωση'' αυτό. Από όλο το όνειρο ''έμεινε'' έντονα το ένδυμα και το χρώμα του ...
Για κάποιον περίεργο λόγο ... γνωρίζω οτι πρέπει να ''βρω'' τί συμβολίζει αυτό το ένδυμα... , με άλλα λόγια... οτι αυτο και το χρώμα του κάτι σημαίνουν... Αλλά... είναι δύσκολο...
Είδα οτι είσαι συνδεδεμένη και είπα να ζητήσω μία χείρα βοηθείας... με την σκέψη οτι ίσως μπορείς να με παραπέμψεις κάπου... ή ακόμα-ακόμα να μου πεις τί μπορεί να σημαίνει κατά την γνώμη σου αυτό!!
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Rose:
Καλό ξημέρωμα Livelove...
το νεογέννητό μας, με ξυπνάει και έτσι ξενυχτώ και σήμερα... :)
Το μπλε είναι το χρώμα της Διανόησης του Νοητικού επιπέδου, και το Μωβ είναι το χρώμα του Πνευματικού. Ο άνθρωπος με την Κάπα, μοιάζει πολύ με την κάρτα Ταρώ του "Ερημίτη" δηλαδή της Ανώτερης Συνείδησής μας.
'Ομως έχει να κάνει με το τι βιώνεις αυτήν την περίοδο στην ζωή σου, και σίγουρα έχει ένα μήνυμα για σένα, μια και νιώθεις την σημαντικότητά του... 'Ισως είναι ένα "κάλεσμα" για περαιτέρω πνευματική ενασχόληση, ή ένα κλειδί στην επίλυση ενός θέματος που σε προβληματίζει εδώ και καιρό...
Χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για περαιτέρω ανάλυση...
livelove:
:D
Καλώς ήρθε!!
Τρυφερό ξενύχτι πάντως...!!
χμ... όντως μοιάζει πολύ με τον ερημίτη η όλη εικόνα που έβλεπα!!! Εξού και το ηγετικό πνεύμα που απέπνεε η μορφή αυτή. Θέλω να πω ήταν μια αισθηση οτι ''ορίζει'' τα πράγματα στον χώρο...
αλλά ήταν και πολύ μυστηριώδες όλο αυτό
Καλά λες οτι σχετίζεται Ο άνθρωπος με την κάπα... ομοίαζε με ένα νέο πρόσωπο που ήρθε στην ζωή μου.
Αλλά μόνο ομοίαζε, μια και τα χαρακτηριστικά του προσώπου που έβλεπα, καθώς και τα μάτια ήταν --να το πω έτσι-- στην τέλεια εκδοχή τους (αυτή που εγώ τουλάχιστον μπορώ να φαντασθώ).
Σχετικά με το χρώμα... και την πνευματική ενασχόληση ...είναι αλήθεια...
Μένει μόνο να βρώ... τελικά... μάλλον
Αν το πρόσωπο αυτό είναι το κλειδί ή το εμπόδιο (κατα μία έννοια)
???
livelove:
Να συμπληρώσω.... οτι είναι γεγονός... οτι από όσα μπορώ να δω...
μάλλον ''βγαίνω'' από την διανόηση (κάτι του ΄τυπου: ''έλεος, έλεος... δεν αντέχω άλλο ''εδώ'') και ίσως...να ''περάσω'' στο πνευματικό... (σαν να λέμε: ''ελευθερώστε με!!)
Είθε...
Κι είναι τόσο έντονο που ο ίδιος μου ο αδερφός... μου έλεγε οτι δεν με αναγνωρίζει... Είδωμεν...
Τέλος... περισσότερα στοιχεία... θα μπορούσαν να είναι οτι πρόκειται για ''αλλαγή'' , αλλαγή στόχων, ονείρων...
Για γεγονότα που μοιάζουν προσδιορισμένα, αναφορικά με το συγκεκριμένο νέο πρόσωπο στη ζωή μου... και που ως τέτοια μας συνέδεσαν.. Και πολλά εμπόδια
Ίσως και για κάτι που εν καιρώ θα αποτελεί απόφαση ζωής...
Και όλα αυτά μακριά... σε καλοκαιρινές διακοπές... στη φύση.. μήνα ολόκληρο...
Λες και λύθηκαν μικρά άπειρα κομπάκια στο νου μου... και απλώθηκε το πανί... (δεν ξέρω κι εγώ τί λέω...)
Rose:
--- Παράθεση από: livelove στις Αυγούστου 19, 2008, 04:13:17 ---Κι είναι τόσο έντονο που ο ίδιος μου ο αδερφός... μου έλεγε οτι δεν με αναγνωρίζει... Είδωμεν...
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαίνεται πως περνάς μία περίοδο, έντονης αλλαγής, ή μεταμόρφωσης... Κάποια πράγματα όμως είναι ακόμα κρυμμένα, από την "κάπα"... και θα εμφανιστούν σιγά σιγά... άρα σοφή η επιφυλακτικότητα... :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση