'Αρθρα Εσωτερισμού > Θρησκείες και εσωτερισμός

Γίγαντες, Νεφελείμ ή Νεφελίμ και Ελιούδ....

<< < (3/3)

Ιεροφάντης:

Ορφέα εξαιρετική ανάλυση και προσέγγιση του θέματος... Άκρως προσεγμένη και...Λογική...Χίλια μπράβο απο εμένα...! Αν και διαφωνώ περι πλήρους απορρίψεως  του "εξώκοσμου" . Θα πρέπει να θέσουμε και το ζήτημα των ενσαρκώσεων απο "ανώτερες σφαίρες" σε ευρεία ανάλυση αν και αυτή η συζήτηση ειναι μεταξύ ανθρώπων που κατέχουν γνώση πάνω στο ζήτημα. Όμως πρέπει να αναλυθεί και υπο αυτο το πρίσμα - πλαίσιο το θέμα που θίγεις ως φυσική προέκταση των συνειρμών σου...Γιατί δεν εχουμε να κάνουμε με απλούς "Μύστες" αλλα με μια "Ελίτ" της Γνώσης που σήμερα και τους τελευταίους αιώνες δεν υπάρχει πια...

Τώρα περι του Αργυρόπουλου ...

Η Τρέλα δεν πάει στα βουνά....

Ο Αργυρόπουλος μου θυμίζει την ταινία το "Π" ...Παράνοια σκέτη....και μάλιστα εβραικής προελεύσεως παράνοια  ;D

Ορφέας:

--- Παράθεση από: Ιεροφάντης στις Μαρτίου 01, 2010, 13:42:59 ---
Ορφέα εξαιρετική ανάλυση και προσέγγιση του θέματος... Άκρως προσεγμένη και...Λογική...Χίλια μπράβο απο εμένα...! Αν και διαφωνώ περι πλήρους απορρίψεως  του "εξώκοσμου" . Θα πρέπει να θέσουμε και το ζήτημα των ενσαρκώσεων απο "ανώτερες σφαίρες"....

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου. Στα περί "εξώκοσμου" και περί "ενσαρκώσεων από ανώτερες σφαίρες", απλά δεν επεκτάθηκε το άρθρο μας σε αυτά τα πεδία. Άλλωστε δεν δύναται να αναιρεθεί χωρίς σκέψη η αλληγορική αντίληψη των προγόνων μας, σύμφωνα με την οποία, οι ψυχές των κοινών ανθρώπων "κατοικούν" στον σκοτεινό κώνο της Σελήνης όπου παραμένουν μέχρι την επόμενη ενσάρκωσή τους, ψυχές όμως Ηρώων "κατέρχονται" από την ηλιακή σφαίρα κ.ο.κ.... Είναι ένα θέμα όμως που πράγματι χρειάζεται να γίνει αντικείμενο ανάλυσης και συζήτησης μεταξύ ανθρώπων που το έχουν διερευνύσει, γιατί πολύ παραφιλολογία αναπτύχθηκε γύρω από αυτό από ημιμαθείς φαντασιολάγνους....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση